Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4381 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 28 June 2010 - 16:44

Παιδιά τι πιθανοτητες υπαρχουν o Zoro να μαθει την τεχνική που ήξερε ο Rayleigh με το haki?

Προσοπικη γνωμη παντα
Spoiler:

Επιτελουσ τελειωσε κ Fb....ελπιζω να δουμε λιγο nakama( εστω κ αν ειναι μονο μερικα flash απο το τη κανουν-εκανα)

I would likePosted Image for a pet...

#4382 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 June 2010 - 18:33

Παιδιά τι πιθανοτητες υπαρχουν o Zoro να μαθει την τεχνική που ήξερε ο Rayleigh με το haki?

Συγνώμη κιόλας, αλλά τι ερώτηση είναι αυτή; Ή μήπως να αρχίσουμε ο καθένας να πετάει ποσοστό πιθανοτήτων ανάλογα με τα κέφια μας; Υπάρχουν όσες πιθανότητες υπάρχουν να μάθει οποιοσδήποτε άλλος βασικός χαρακτήρας του one piece.

Παρακαλώ μην βγαίνετε εκτός θέματος.

Posted Image

Posted Image

#4383 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 June 2010 - 20:18

LOL
Σε λυπάμαι nighteyes !
Posted Image

#4384 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 28 June 2010 - 23:48

ελεος με την μανια στο ο.π. να τυλιγουν τουσ αρρωστους με γαζες γυρω γυρω σαν να ειναι μουμιες:puke:

το καλο ειναι οτι τωρα τελειωσε και το φλ/κ και επιστρεφουε στην κανονικη ροη... και ο ντα ειδατε τι γραφει? " ace is dead" απλα γτ καποιοι λεγανε οτι θα αναστηθει κτλ κτλ κτλ... νομιζω οτι εκλεισε το κεφαλαιο... εγω αυτο π δν καταλαβα ειναι τι κανει ο ντραγκον ?.... δν καταλαβα τπτ... και ειστε σιγουροι οτι το παιδι στο πλαι ειναι ο ζορο?...εμενα μου εμοιαζε με τον σαμπο :hot:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4385 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 29 June 2010 - 00:17

O Dragon απο οτι καταλαβα εγω κανει recruiting,και οσο για τον σαμπο:Δυσκολο να βρω μια απαντηση που δεν ακουγεται ειρωνικη:P
Θα πω απλα οτι εμενα τουλαχιστον δεν μου φαινεται λογικο να την εκανε απτο χωριο κλεβοντας μια βαρκα και ετοιμος να γινει πειρατης,και αφου τον ανατιναξαν σχεδον να παει στο διπλανο χωριο και να αρχισει την προπονηση,που παρεμπιπτόντως ειναι ιδια με αυτην που εχουμε δει να κανει αρκετες φορες ο zoro και παρεμπιπτόντως παραδιπλα να προπονειται ενα κοριτσι που μοιαζει με την φιλη του ζορο...:D

Anyway,ελπιζω να γινει τιποτα με τα spoilers γιατι δεν παλευεται μια βδομαδα να περιμενουμε στεγνοι...:roar:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#4386 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 29 June 2010 - 01:13

και ειστε σιγουροι οτι το παιδι στο πλαι ειναι ο ζορο?...εμενα μου εμοιαζε με τον σαμπο :hot:

... 581 ... 582 ...

trademark του zoro

#4387 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 30 June 2010 - 10:19

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#4388 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 June 2010 - 10:40

Μια εικόνα που λείπει
Spoiler:

Posted Image

#4389 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 30 June 2010 - 12:10

παιδια καλο το κεφαλαιο?,,δν θελω δω σποιλερσ ειδα ομωσ με την ακρη του ματιου μου μια εικονα του
Spoiler:
... απλα πειτε αν ειναι καλο

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4390 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 June 2010 - 12:44

Μια χαρα ειναι.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#4391 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 June 2010 - 12:48

Poor, poor Luffy...

Spoiler:

Posted Image

#4392 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 30 June 2010 - 12:52

Μια εικόνα που λείπει

Spoiler:

πολύ επική εικόνα...τα λόγια δεν τα διάβασα,τις εικόνες όμως για μια ακόμα φορά παρασύρθηκα και τις άνοιξα:cry5:

Posted Image

#4393 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 June 2010 - 15:17

Spoiler:

Posted Image

#4394 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 June 2010 - 23:10

Βγήκε !:burningbe3:http://mangastream.com/read/one_piece/29274149/1
Posted Image

#4395 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 30 June 2010 - 23:32

H Dandan όσο πάει μου αρέσει όλο και περισσότερο... Αυτή η αφοσίωση και η συμπόνοια της σε κάποιον που είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά με αφήνουν έτσι --> :

Οι τάφοι επίσης με άφησαν έτσι --> :

Και τα λόγια του Shanks με άφησαν έτσι --> :

Ο Luffy από την άλλη, με αφήνει έτσι --> :bahhh:

Ο Jimbei με τη δική του αφοσίωση, κατανόηση και ωριμότητα με αφήνει έτσι --> :hero: Πώς διαφέρει ο ενήλικας από το παιδί, ε;

Και ο Luffy με το που θυμάται τους Strawhats με αφήνει έτσι --> :nanana: και με αποτελειώνει. *ορυμαγδός :nanteee:* Θα μου επιτρέψετε μερικά manly tears, αν και είμαι γυναίκα, ναι; :run:

Μάλλον αποφασίστηκε ποιός θα είναι ο επόμενος Strawhat. Enter Jinbey!! :hehehe: Η υπόσχεση που έδωσε στον Ace δε θα μείνει έτσι.

Αχ, ωραίο chapter. Μας προϊδεάζει για τα καλά για το επόμενο arc, το οποίο θα λέγεται: ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ STRAWHATS!

Whoo-hoo!! :joyful:

Posted Image