Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 24 June 2010 - 12:49
Να παρει νομιζα οτι ημουν ο μονος που προσεξε οτι εκεινη η σκηνη ηταν το χωριο του zoro:bahhh:
Τελος παντων,γενικα το flashback ηταν πολυ ωραιο,ισως το καλυτερο flashback σε ολο το one piece,και τωρα γυριζουμε στην κανονικη ιστορια...
Posted 24 June 2010 - 12:53
Καλο το τσαπτερ
Posted 24 June 2010 - 12:57
Haki δεν λεει να μαθει τωρα,επειδη οπως ειπα και πριν το haki χρειαζεται δυνατη θεληση και ελπιδες,κατι που εχασε τωρα ο luffy.
Να παρει νομιζα οτι ημουν ο μονος που προσεξε οτι εκεινη η σκηνη ηταν το χωριο του zoro:bahhh:
Τελος παντων,γενικα το flashback ηταν πολυ ωραιο,ισως το καλυτερο flashback σε ολο το one piece,και τωρα γυριζουμε στην κανονικη ιστορια...
οκ ατ δε μομεντ εχεις δικαιο αλλα σκεψου πως μπορει να γυρισει η ψυχολογια του (στυλ τωρα πρεπει να δυναμωσω για να προστατεψω τους νακαμα μου) και τελικα να τον ωφελησει η ολη κατασταση!
Posted 24 June 2010 - 19:30
-It's the first day of the rest of your life...
Posted 24 June 2010 - 19:32
για βοηθηστε γιατι τα εγκεφαλικα πανε μονο στην εξεταστικη ..
καλο chapter, το τελος εφερε μια ανασα, με την επιστροφη στην πραγματικοτητα.
τρελη αγωνια για το τι ακολουθει, αντε να ζεσταινομαστε ..
Posted 24 June 2010 - 20:12
Posted 24 June 2010 - 20:32
Καταρχάς είδαμε την γνωστή σκηνή που ανυπομονούσα, όπου Luffy και Ace κοιτάνε την θάλασσα και λένε να ζήσουν μια ζωή χωρίς μετάνοιες, ενώ μάθαμε και τον λόγο που και οι 2 τους έφυγαν από το νησί όταν ήταν 17 ετών. Επίσης ωραία ήταν και η σκηνή όπου είδαμε τους nobles να ξαναδημιουργούν το βουνό με τα σκουπίδια και επομένως το "πρόβλημα" από την αρχή, ανώτεροι σου λέει μετά.
Η τελευταία εικόνα ήταν και το καλύτερο σημείο του chapter νομίζω, επιτέλους για μια φορά είδαμε τον Luffy όχι φοβισμένο και αβέβαιο (τα έχουμε ξαναδεί αυτά), αλλά απελπισμένο. Ήταν ωραία για αλλαγή και ελπίζω να αποτελέσει αφορμή για να εξελιχθεί/ωριμάσει από δω και πέρα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Φυσικά δεν θέλω να μην κάνει τις βλακείες και πλάκες του, αλλά ας παίρνει και λίγο πιο σοβαρά καταστάσεις όπως sneaking in ID ή να τα βάζει με admirals.
Πάντως δεν νομίζω κι εγώ πως θα κρατήσει πολύ αυτό, σύντομα θα διαπιστώσει ότι πρέπει να ζήσει και για Sabo και για Ace, άτομα/συμμάχους να του μάθουν haki έχει, Boa έχει (Robin δεν είναι, αλλά τι να κάνεις XD) και σύντομα και το παλιό του πλήρωμα, τίποτα δεν του λείπει για να ξαναμπεί στον δρόμο του Pirate King και να πλακώσει κάναν Akainu στο μέλλον!
Απλώς πήρε τρόφιμα και ίσως φάρμακα για τους τραυματίες αν κατάλαβα καλά και μετά έφυγε για την βάση του.Ήθελα μια διευκρίνηση ο Dragon τι έκανε στο Jodo ???Σορρυ αν έχει ερωτηθεί πιο πριν δεν τα κοίταξα
....
Κι εδώ νομίζω απλώς φήμες είναι για το αν τυχόν "μάζεψε" τον Sabo από την θάλασσα, αλλά αν δεν κάνω λάθος δεν ειπώθηκε τίποτα ευθέως.κατι που αναφερθηκε περι sabo στο στιγμυοτυπο με τον dragon,
για βοηθηστε γιατι τα εγκεφαλικα πανε μονο στην εξεταστικη ..
Edited by Zoro, 24 June 2010 - 20:45.
Posted 24 June 2010 - 21:18
αφου μαθουν ολοι στο crew κατι καινουργιο, η τουλαχιστον επιτυχουν τους στοχους τους τοτε θα ξαναβρεθουνε πιστευω οποτε βλεπω ωραια chapter στη συνεχεια
Posted 24 June 2010 - 21:33
χαχα,δεν ειρωνευομαι κανεναν,ουτε θελω να γινω κακος.Απλα τονιζω το ποσο ευκολα παιζουν με το μυαλο μας αυτοι οι κορυφαιοι δημιουργοι...
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 25 June 2010 - 10:10
Παντως ειμαι πολυ περιεργος για το πως θα τον συνεφερουν. Καημενε Luffy!
Posted 25 June 2010 - 18:50

Posted 26 June 2010 - 09:40
Ωραιο τελος στο flashback. Ο Luffy συνειδητοποιει οτι δεν ειναι ο mr. τους-εχω-ολους-με-το-gear-second-μου. Ελπιζω να μαθει να χειριζεται το haki του τωρα για να πωρωθουμε και λιγο (παραπανω
)
μακαρι γιατι το gear second εχει γινει σαν το bankai για τον ichigo. τωρα επι του θεματος, πολυ καλο chapter, το fb τελειωσε πολυ ωραια. Ξερει κανεις αν θα δειξει την ιστορια και του υπολοιπου πληρωματος η θα μεινουμε με τα anime fillers???
Posted 26 June 2010 - 19:55
Posted 26 June 2010 - 20:05

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 28 June 2010 - 16:16