Posted 28 May 2009 - 12:39
Posted 28 May 2009 - 13:00
Και πρέπει να αντέξουν 3 μέρες
Πάμε για κανενα gear 4???
Posted 28 May 2009 - 13:11
Zωγραφισε το το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω
Posted 28 May 2009 - 18:07
Posted 28 May 2009 - 19:35
Και σαν νομίζεις πως θα αποκοιμηθει ξιπνάει και διαλύει όλους τους δυνατότερους captains:uhh:Είναι ένας απο τους καλύτερους marines τον πάω πολύουτε εμενα μου αρεσει ο kizaru μου την δινει η απαθεια του, τον βλεπεις και νομιζεις πως θα αποκοιμηθει εκει που μιλαει
Posted 28 May 2009 - 21:48
Posted 28 May 2009 - 21:53
O ένας είναι ο Αοkiji ο οποιος είναι πολυ δυνατος τον έδειξε στα επεισόδια(ένας με πάγους)και για τον άλλο δεν ξερουμε τιποταΕμενα μου φανκε πολυ περιεργος οταν ελεγε Kizaruuuuuuuuuuu.Moshi Moshiii.Μια Ερωτηση ο kizaru ειναι ο δυνατοτερος admiral ή εχουν να δουν τα ματια μας και αλλα ακομα?(Ελπιζω το δευτερο).Πολυ καλο επεισοδιο.
Posted 28 May 2009 - 21:55
Μια Ερωτηση ο kizaru ειναι ο δυνατοτερος admiral ή εχουν να δουν τα ματια μας και αλλα ακομα?.
Posted 28 May 2009 - 23:39
Ξέρουμε και για τον άλλο. Μάλιστα τον έχουμε δει και στο animeκαι για τον άλλο δεν ξερουμε τιποτα
Posted 29 May 2009 - 00:10
Έχουμε ακόμα.
Σκέψου ότι το Op έχει άλλο τόσο!
Δε ξέρω τι λέτε ο Kizaru είναι από τους πιο γαμ**ους bad guys που έχει βγάλει το Op(Doflamingo δεν είναι αλλά τεσπα)
Posted 29 May 2009 - 00:14
Δεν θα ελεγα οτι ο Kizaru ειναι και τοσο bad guy
Posted 29 May 2009 - 00:17
Posted 29 May 2009 - 00:28
Edited by Zoro, 29 May 2009 - 23:11.
Posted 29 May 2009 - 00:54
Μην το λες αυτο για το logia.Με δεδομενο οτι δεν θα μπορουσαν να γνωριζουν τον Enel, ο Aoikiji δεν ειχε αποστολη που να ειχε σχεση με αυτους και ο Ace ειχε διαλεξει την ιδια διαδρομη με τον Luffy απο τις 7 και οτι αυτα τα φρουτα ειναι σπανια ειναι αρκετα πιθανο να μην πετυχαν καποιο στη διαδρομη.Επισης αν ημουν supernova ουτε εγω θα εφευγα.Οι δυναμεις τους ειναι αρκετες για να σκοτωσουν εναν μη logia admiral.Ακομα, ο Hawkins αυτο που βλεπει στα χαρτια ειναι και το αν θα σκοτωθει η οχι στη μαχη.Λογικα θα ειδε οτι δεν θα σκοτωθει και αδραξε την ευκαιρια να κερδισει εμπειριες πολεμώντας καποιον του βεληνεκους του Kizaru2)Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί οι rookies, εμφανέστατα όλοι πιο αδύναμοι μπροστά σε έναν Admiral, προτίμησαν να μείνουν και να τις φάνε... και ΟΚ θα μου πείτε μερικοί, δεν το ήξεραν ότι υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην δύναμη (αν και θεωρητικά όλοι τους ή έστω οι περισσότεροι θα έπρεπε να έχουν συναντήσει έναν logia στον δρόμο για να καταλάβουν φάση, όπως τους Strawhats) αλλά μερικοί τους απλά ζητούσαν να πιαστούν, πχ:
o Hawkins, αφού ήξερε τις πιθανότητες νίκης και ήττας (και ότι η 2η ήταν πιο πιθανή) γιατί έμενε καθιστός και ήσυχος ήσυχος να περιμένει τον Kizaru? Τα 'θελε και ο δικός του με όλα τα "I don't see death upon me today!!"
(αν και όντως δεν πέθανε ενώ κινδύνεψε πολύ)
ή ο Apoo... είδε την δύναμη του Admiral, τι κάθετε και τον χτυπάει ενώ μπορούσε και είχε την ευκαιρία να την κοπανήσει ήσυχα ήσυχα ενώ τις τρώνε οι άλλοι;
Posted 29 May 2009 - 01:33
Edited by Zoro, 29 May 2009 - 01:39.