Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1426 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 28 May 2009 - 12:39

Και πρέπει να αντέξουν 3 μέρες:oo: Πάμε για κανενα gear 4???:hahaha:

MbcN7u5.png

#1427 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 May 2009 - 13:00

Και πρέπει να αντέξουν 3 μέρες:oo: Πάμε για κανενα gear 4???:hahaha:

:hahaha:εδω μια ωρα ειναι εξω και εχει γινει ο πανικος.3 μερες :hahaha:gear 5 kai bale:hahaha:

#1428 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 28 May 2009 - 13:11

Από ότι κατάλαβα μόνο σε μένα δεν αρέσει ο Kizaru τελικά.Ο άνθρωπος (ο θεός να τον κάνει!) είναι πανύβλακας.Ιδίως όταν λέει "Hello?" θέλω να τον αρπάξω κ να τον αρχίσω στις σφαλιάρες...:madtodeath:

Κατα τ'άλλα το επεισόδιο πολύ καλό, είδαμε κ άλλα moar kowai abilities (ναι για τον Hawkins αναφέρομαι...) κ έναν super duper kawaii Zoro να μάχεται στους πόνους του Kuma.

Zωγραφισε το το τιμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω

Μαζί σου!!!:joyful:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1429 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 28 May 2009 - 18:07

ουτε εμενα μου αρεσει ο kizaru μου την δινει η απαθεια του, τον βλεπεις και νομιζεις πως θα αποκοιμηθει εκει που μιλαει

#1430 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 28 May 2009 - 19:35

ουτε εμενα μου αρεσει ο kizaru μου την δινει η απαθεια του, τον βλεπεις και νομιζεις πως θα αποκοιμηθει εκει που μιλαει

Και σαν νομίζεις πως θα αποκοιμηθει ξιπνάει και διαλύει όλους τους δυνατότερους captains:uhh:Είναι ένας απο τους καλύτερους marines τον πάω πολύ:nod:

MbcN7u5.png

#1431 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 28 May 2009 - 21:48

Εμενα μου φανκε πολυ περιεργος οταν ελεγε Kizaruuuuuuuuuuu.Moshi Moshiii.Μια Ερωτηση ο kizaru ειναι ο δυνατοτερος admiral ή εχουν να δουν τα ματια μας και αλλα ακομα?(Ελπιζω το δευτερο).Πολυ καλο επεισοδιο.

#1432 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 28 May 2009 - 21:53

Εμενα μου φανκε πολυ περιεργος οταν ελεγε Kizaruuuuuuuuuuu.Moshi Moshiii.Μια Ερωτηση ο kizaru ειναι ο δυνατοτερος admiral ή εχουν να δουν τα ματια μας και αλλα ακομα?(Ελπιζω το δευτερο).Πολυ καλο επεισοδιο.

O ένας είναι ο Αοkiji ο οποιος είναι πολυ δυνατος τον έδειξε στα επεισόδια(ένας με πάγους)και για τον άλλο δεν ξερουμε τιποτα :tensai:Νομιζω θα είναι και αυτός οσο δυνατος οσο και οι άλλοι 2:try:

MbcN7u5.png

#1433 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 May 2009 - 21:55

Μια Ερωτηση ο kizaru ειναι ο δυνατοτερος admiral ή εχουν να δουν τα ματια μας και αλλα ακομα?.

Έχουμε ακόμα.:hahaha:Σκέψου ότι το Op έχει άλλο τόσο!:terror2:

Δε ξέρω τι λέτε ο Kizaru είναι από τους πιο γαμ**ους bad guys που έχει βγάλει το Op(Doflamingo δεν είναι αλλά τεσπα).:wooi2:Και το καλό είναι ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουμε μόνο τούμπανα!:head:

#1434 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 May 2009 - 23:39

και για τον άλλο δεν ξερουμε τιποτα

Ξέρουμε και για τον άλλο. Μάλιστα τον έχουμε δει και στο anime
Spoiler: not really a spoiler

#1435 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 May 2009 - 00:10

Έχουμε ακόμα.:hahaha:Σκέψου ότι το Op έχει άλλο τόσο!:terror2:

Δε ξέρω τι λέτε ο Kizaru είναι από τους πιο γαμ**ους bad guys που έχει βγάλει το Op(Doflamingo δεν είναι αλλά τεσπα)

Δεν θα ελεγα οτι ο Kizaru ειναι και τοσο bad guy

Posted ImagePosted Image

#1436 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 May 2009 - 00:14

Δεν θα ελεγα οτι ο Kizaru ειναι και τοσο bad guy

Ναι έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά.:
Βγάλε το "bad guy" και βάλε "villain" :P

#1437 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 29 May 2009 - 00:17

Ο 3ος Admiral θεωρείται υποστηρικτής της απόλυτης δικαιοσύνης όπως οι CP9, το πραγματικό του όνομα είναι Sakazuki, αλλά το κωδικό του όνομα είναι το πασίγνωστο Akainu. Αναλυτικότερα τα κωδικά ονόματα των admirals στα ιαπωνέζικα και οι δυνάμεις τους....
Ao Kiji = Blue Pheasant / Δύναμη = Παγος
Ki Zaru = Yellow Monkey / Δύναμη = Φως
Aka - Inu = Red Dog / Δύναμη = ???
Πρέπει να είναι είτε Blood είτε Magma δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...
Posted Image

#1438 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2009 - 00:28

Να σχολιάσω και 4 πράγματα που είχα στο μυαλό μου αυτές τις μέρες:

1) Με ψιλοχαλάει, at times, η μετάφραση των yibis έναντι αυτής των ACFS... επαναλαμβάνω, at times και όχι πάντα, αλλά σε κάποια σημεία δεν την βρίσκω τόσο ταιριαστή με των κόσμο του OP όσο αυτή των ACFS (πχ yibis: Basil "The Mage" Hawkins ACFS: Basil "The Magician" Hawkins ή yibis: Speed is weight. Have you ever experienced a light-speed kick? ACFS: Speed is weight. Have you ever been kicked at the speed of light? ... λεπτομέρειες δεν λέω, μια χαρά βλέπονται και τα 2, απλά θεωρώ -πιο συχνά και όχι πάντα- πιο ταιριαστή την μετάφραση των ACFS)... για να μην αναφέρω και ότι παρατήρησα (τουλ στις φορές που κοίταξα) ότι οι ACFS βάζουν την αγγλικη μετάφραση των τεχνικών (δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ αν βάζουν την επίθεση και στα ιαπωνικά), ενώ οι yibis μόνο την ιαπωνική ονομασία, με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνω τι σημαίνουν μερικές επιθέσεις (όπως η επίθεση του Kizaru με τους καθρέφτες ή η άλλη του Hawkins με τα καρφιά).

Στην ποιότητα εικόνας δεν θα αναφερθώ... είναι και ο λόγος που τελικά κρατάω το επεισόδιο από yibis... ότι καλύτερο έχει να προσφερθεί στο OP. :wooi2:

2)Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί οι rookies, εμφανέστατα όλοι πιο αδύναμοι μπροστά σε έναν Admiral, προτίμησαν να μείνουν και να τις φάνε... και ΟΚ θα μου πείτε μερικοί, δεν το ήξεραν ότι υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην δύναμη (αν και θεωρητικά όλοι τους ή έστω οι περισσότεροι θα έπρεπε να έχουν συναντήσει έναν logia στον δρόμο για να καταλάβουν φάση, όπως τους Strawhats) αλλά μερικοί τους απλά ζητούσαν να πιαστούν, πχ:

o Hawkins, αφού ήξερε τις πιθανότητες νίκης και ήττας (και ότι η 2η ήταν πιο πιθανή) γιατί έμενε καθιστός και ήσυχος ήσυχος να περιμένει τον Kizaru? Τα 'θελε και ο δικός του με όλα τα "I don't see death upon me today!!" :oo:

(αν και όντως δεν πέθανε ενώ κινδύνεψε πολύ)

ή ο Apoo... είδε την δύναμη του Admiral, τι κάθετε και τον χτυπάει, ενώ μπορούσε και είχε την ευκαιρία να την κοπανήσει ήσυχα ήσυχα ενώ τις τρώνε οι άλλοι;

3) το φρούτο του Drake (που btw είχαμε άλλον marine που ονομαζόταν Drake, για όσους των θυμούνται... και ήταν lieutenant... νομίζω ήταν filler χαρακτήρας, τον είδαμε στο Stronghold Navarone G8 filler, καθώς και στην 5η ταινία αν θυμάμαι καλά) είχε ένα κενό του στυλ "είμαι ο Luffy και γίνομαι μικρούλης λόγο του Gear 3rd και μικραίνουν και τα ρούχα μαζί μου"... ενώ ο μανδύας και η μπλούζα του έμειναν πάνω του με το που έγινε δεινόσαυρος, το παντελόνι του εξαφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε σαν ξαναπήρε ανθρώπινη μορφή! :hahaha:
4) Τέλος να σχολιάσω, σχετικά με τα διάφορα που άκουσα περί Kizaru ότι είναι χαζός, ότι κάθε άλλο παρά baka είναι... το κατάλαβα και σιγουρεύτηκα όταν τον είδα να κοιτάζει τον Hawkins με αυτό το μάτι:
Spoiler:
... ίσα ίσα τον θεωρώ αρκετά έξυπνο... απλώς, κλασικά όπως όλοι οι logia, η υπερβολική δύναμη του έχει δώσει στο μυαλό και τον έκανε υπερβολικά χαλαρό... σαν να κοροϊδεύει ουσιαστικά τους rookies που τα βάζουν μαζί του... μπορώ να καταλάβω αν είναι σπαστικός για μερικούς, αλλά με τίποτα βλάκας.

Βέβαια, σαν τα έβαζε με κάναν ΒΒ ή κάποιον που χρησιμοποιούσε Kairuseki (Sea Stone) για να τον αγγίξει, θα τις έτρωγε αρκετά πιστεύω... δεν είναι όλοι Enel ώστε να τα βγάλουν πέρα και χωρίς το ability τους.

Δηλώνω fan πάντως. :P

Edited by Zoro, 29 May 2009 - 23:11.

#1439 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 29 May 2009 - 00:54

2)Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί οι rookies, εμφανέστατα όλοι πιο αδύναμοι μπροστά σε έναν Admiral, προτίμησαν να μείνουν και να τις φάνε... και ΟΚ θα μου πείτε μερικοί, δεν το ήξεραν ότι υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην δύναμη (αν και θεωρητικά όλοι τους ή έστω οι περισσότεροι θα έπρεπε να έχουν συναντήσει έναν logia στον δρόμο για να καταλάβουν φάση, όπως τους Strawhats) αλλά μερικοί τους απλά ζητούσαν να πιαστούν, πχ:

o Hawkins, αφού ήξερε τις πιθανότητες νίκης και ήττας (και ότι η 2η ήταν πιο πιθανή) γιατί έμενε καθιστός και ήσυχος ήσυχος να περιμένει τον Kizaru? Τα 'θελε και ο δικός του με όλα τα "I don't see death upon me today!!" :oo:

(αν και όντως δεν πέθανε ενώ κινδύνεψε πολύ)

ή ο Apoo... είδε την δύναμη του Admiral, τι κάθετε και τον χτυπάει ενώ μπορούσε και είχε την ευκαιρία να την κοπανήσει ήσυχα ήσυχα ενώ τις τρώνε οι άλλοι;

Μην το λες αυτο για το logia.Με δεδομενο οτι δεν θα μπορουσαν να γνωριζουν τον Enel, ο Aoikiji δεν ειχε αποστολη που να ειχε σχεση με αυτους και ο Ace ειχε διαλεξει την ιδια διαδρομη με τον Luffy απο τις 7 και οτι αυτα τα φρουτα ειναι σπανια ειναι αρκετα πιθανο να μην πετυχαν καποιο στη διαδρομη.Επισης αν ημουν supernova ουτε εγω θα εφευγα.Οι δυναμεις τους ειναι αρκετες για να σκοτωσουν εναν μη logia admiral.Ακομα, ο Hawkins αυτο που βλεπει στα χαρτια ειναι και το αν θα σκοτωθει η οχι στη μαχη.Λογικα θα ειδε οτι δεν θα σκοτωθει και αδραξε την ευκαιρια να κερδισει εμπειριες πολεμώντας καποιον του βεληνεκους του Kizaru

#1440 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 29 May 2009 - 01:33

Καταρχάς Logia υπάρχουν αρκετοί και πιστεύω μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουμε ακόμη κάποιους που δεν είδαμε... επομένως άνετα κάποιοι απ' αυτούς μπορεί να βρισκόταν στον δρόμο των άλλων 9 Supernova.

Αλλά ακόμη και αυτοί που ανέφερες: Ace, πριν κυνηγήσει τον BB μπορούσε να βρεθεί στο δρομολόγιο άλλου, κατά την διάρκεια κάποιας αποστολής... παρομοίως Aokiji, Admiral είναι και σίγουρα θα είχε πάει σε αρκετές αποστολές σε διάφορα μέρη.

Και φυσικά έχουμε τον Smoker, μιας και στην περίφημη Loguetown, αν θυμάμαι καλά, αφού ήταν μετά την Red Line ήταν σημείο όπου μαζεύονταν αρκετοί πειρατές.

Τέλος, μπορώ να συμφωνήσω με την λογική σου περί Hawkins, αλλά αυτό αφήνει πάντα τον Apoo αδικαιολόγητο (αν και τυπικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είχε ξαναδεί logia in action να ξαναδημιουργεί το σώμα του, ήξερε όμως ότι δεν θα πεθάνει τόσο απλά, αφού μάλιστα το είπε... ), οπότε he had it coming.

Edited by Zoro, 29 May 2009 - 01:39.