Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 29 May 2009 - 01:46
Posted 29 May 2009 - 01:57
Πάντως αν κάτι με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο, είναι ότι οι φοβίες που είχαν όλοι προς τους Tenryuubito, γιατί μετά θα έστελναν Admiral εκεί, ήταν πάρα πολύ δικαιολογημένες, όπως πολύ καλά βλέπουμε... hell was unleashed.

Το λέω γιατί σε άλλα anime (ακόμη και στο OP σε πιο παλιές στιγμές) κάποιοι άνθρωποι φοβούνται εχθρούς οι οποίοι στο τέλος καταλήγουν αδύναμοι και εύκολοι για τους πρωταγωνιστές... ενώ εδώ όλα ήταν δικαιολογημένα.
Posted 29 May 2009 - 18:03
3) το φρούτο του Drake (που btw είχαμε άλλον marine που ονομαζόταν Drake, για όσους των θυμούνται... και ήταν lieutenant... νομίζω ήταν filler χαρακτήρας, τον είδαμε στο Stronghold Navarone G8 filler, καθώς και στην 5η ταινία αν θυμάμαι καλά) είχε ένα κενό του στυλ "είμαι ο Luffy και γίνομαι μικρούλης λόγο του Gear 3rd και μικραίνουν και τα ρούχα μαζί μου"... ενώ ο μανδύας και η μπλούζα του έμειναν πάνω του με το που έγινε δεινόσαυρος, το παντελόνι του εξαφανίστηκε και ξαναεμφανίστηκε σαν ξαναπήρε ανθρώπινη μορφή!
αχαχα ναι δικιο εχεις...γιατι το αλλο;ο κιζαρου (και οι logia γενικως) γινονται οτι φυσικο στοιχειο εχουν, κοβονται, ενωνωνται, και τα ρουχα παντα πανω τους λες και ειναι μερος του σωματος τους

Posted 29 May 2009 - 19:19
αχαχα ναι δικιο εχεις...γιατι το αλλο;ο κιζαρου (και οι logia γενικως) γινονται οτι φυσικο στοιχειο εχουν, κοβονται, ενωνωνται, και τα ρουχα παντα πανω τους λες και ειναι μερος του σωματος τους
Αλλιως θα ηταν σαν τσοντα ρε παιδια φανταζεστε τον ace να του καιγονται τα εσωρουχα??

παντος ναι ο κιζαρου ειναι πολυ επειδηξιας δυναμης σε σχεση με τον αο kiji oποτε τους παταει ολους αφου μπορει κιολας χεχε

Posted 29 May 2009 - 21:47
Αυτό φαίνεται όχι μόνο στον Chopper που ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν φοράει ποτέ πάνω από ένα παντελονάκι ή ένα ανοιχτό μπουφάν, αλλά και με τους CP9.
Επομένως το συγκεκριμένο (δεν ξέρω αν παρουσιάστηκε αλλιώς στο manga) ήταν κενό, μικρό μεν, τίποτα το συνταρακτικό, απλά το παρατήρησα.

Βέβαια μπορούσαν απλά να του βάλουν ένα ελαστικό παντελόνι που δεν σκίζεται εύκολα, κάτι όπως τον Lucci... αλλά φαντάζομαι θα έδειχνε παράξενα πάνω σε δεινόσαυρο...

Posted 29 May 2009 - 22:15

Posted 29 May 2009 - 22:26
παντως το τελευταιο επεισοδιο μου αφησε την αισθηση της συμπιεσης

Posted 29 May 2009 - 22:31
Έχει: βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν κάποια φρούτα που σου δίνουν κάποιες ιδιότητες... μια χαρά εξήγηση και την δεχόμαστε....αυτα ειναι που κανουν τη διαφορα, φαινεται... οτι γινεται δεινοσαυρος εχει εξηγηση... αλλα το παντελονι ειναι πιο σημαντικο... ειναι η πιπερατη λεπτομερεια...
Επίσης σε αυτό τον κόσμο μια ειδική κατηγορία users, οι Logia, μπορούν να μετατρέπουν ότι φοράνε στο στοιχείο που κατέχουν.
Οι υπόλοιποι users δεν μπορούν όμως, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλ, και, από την στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος Drake κράτησε το μανδύα του άθικτο ενώ το παντελόνι όχι, το παρατήρησα... ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανένας Zoan ως τώρα.
Δεν είπα όμως ότι η σειρά τρώει drop λόγο του γεγονότος, απλώς ότι ήταν ένα κενό στην λογική των Devil Fruits.

Posted 29 May 2009 - 22:53

Posted 29 May 2009 - 22:54
Απο οσο εχω καταλαβει εχει γινει φρουριο και το ability ειναι να συρικνωνει τα παντα γυρω του μεσα σε μια ακτινα. Το οτι ειναι φρουριο ισως σημαινει οτι απλα ειναι cyborg οπως οι Kuma/Franky.το φρουτο του καπονε τι ειδος ειναι?και ποιες ακριβως ειναι οι ιδιοτητες?
παντως το τελευταιο επεισοδιο μου αφησε την αισθηση της συμπιεσης
Ενταξει και εμενα μου αρεσει να εξηγω την παραμικρη λεπτομερεια... αν δεν το κανουμε τοτε ποιος ο λογος να βλεπουμε ενα φανταστικο κοσμο οπου ολα θα ειναι αυθαιρετα (δεν θα μου αρεσε)? Παντως ενα τετοιο κοσμο εχω οποτε θελω... στην φαντασια μου!
Posted 29 May 2009 - 22:54
μπορει να φοραει ειδικα ελαστικα ρουχα ενα πραγμα σαν τα ρουχα των απιθανωνΈχει: βρισκόμαστε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν κάποια φρούτα που σου δίνουν κάποιες ιδιότητες... μια χαρά εξήγηση και την δεχόμαστε.
Επίσης σε αυτό τον κόσμο μια ειδική κατηγορία users, οι Logia, μπορούν να μετατρέπουν ότι φοράνε στο στοιχείο που κατέχουν.
Οι υπόλοιποι users δεν μπορούν όμως, με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλ, και, από την στιγμή που ο συγκεκριμένος κύριος Drake κράτησε το μανδύα του άθικτο ενώ το παντελόνι όχι, το παρατήρησα... ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει κανένας Zoan ως τώρα.
Δεν είπα όμως ότι η σειρά τρώει drop λόγο του γεγονότος, απλώς ότι ήταν ένα κενό στην λογική των Devil Fruits.

Posted 29 May 2009 - 23:01

Posted 29 May 2009 - 23:07
Εκεί είναι το θέμα, δεν φορούσε!μπορει να φοραει ειδικα ελαστικα ρουχα ενα πραγμα σαν τα ρουχα των απιθανων

Το πα πιο πάνω:Τώρα ίσως μου φαίνεται εμένα, αλλά μήπως ο Kizaru δεν είναι τόσο χαζός όσο δείχνει; Γιατί σε ορισμένα σημεία φαινόταν σαν να σοβάρευε λιγάκι...
... για μένα δεν είναι χαζός, απλά "άνετος".4) Τέλος να σχολιάσω, σχετικά με τα διάφορα που άκουσα περί Kizaru ότι είναι χαζός, ότι κάθε άλλο παρά baka είναι... το κατάλαβα και σιγουρεύτηκα όταν τον είδα να κοιτάζει τον Hawkins με αυτό το μάτι:
Spoiler:... ίσα ίσα τον θεωρώ αρκετά έξυπνο... απλώς, κλασικά όπως όλοι οι logia, η υπερβολική δύναμη του έχει δώσει στο μυαλό και τον έκανε υπερβολικά χαλαρό... σαν να κοροϊδεύει ουσιαστικά τους rookies που τα βάζουν μαζί του... μπορώ να καταλάβω αν είναι σπαστικός για μερικούς, αλλά με τίποτα βλάκας.
Βέβαια, σαν τα έβαζε με κάναν ΒΒ ή κάποιον που χρησιμοποιούσε Kairuseki (Sea Stone) για να τον αγγίξει, θα τις έτρωγε αρκετά πιστεύω... δεν είναι όλοι Enel ώστε να τα βγάλουν πέρα και χωρίς το ability τους.
Δηλώνω fan πάντως.

Ενταξει και εμενα μου αρεσει να εξηγω την παραμικρη λεπτομερεια... αν δεν το κανουμε τοτε ποιος ο λογος να βλεπουμε ενα φανταστικο κοσμο οπου ολα θα ειναι αυθαιρετα (δεν θα μου αρεσε)? Παντως ενα τετοιο κοσμο εχω οποτε θελω... στην φαντασια μου!

Zoro mate ηθελες να δεις τον drake μολις μετατρεποταν παλι σε ανθρωπο χωρις παντελονι?Δε νομιζω
Και ανάποδα... δεινόσαυρος με παντελόνι και μπλούζα...