Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1396 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 23 May 2009 - 23:54

βασικα στο preview san να εδειξε οτι μεταμορφωνεται αλλα οντως θα δουμε τελικα

#1397 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 24 May 2009 - 04:11

Καταρχας συγνωμη για το ακυρο Post αλλα υληκρινα δεν ηξερα που αλλου να το κανω....(στο γενικη συζητηση δεν μου καθονταν καλα μπορει να κανω και λαθος συγνωμη)

Πριν πολυ καιρο (3μηνες) ξεκινησα το Op αλλα το σταματησα λογο υπωρχεωσεων τορα εδω και ενα μηνα περιπτου βλεπω λιγο λιγο οσο ποιο συχνα μπορω....
Και φυσικα εχω καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε εσεις οι παλιοι του anime εαν φυσικα εχει δοθει απαντηση απο τον τυπα που κανει το Op...

Βρισκομαι στο επεισοδιο 158...

1η ειναι σιγουρο οτι ο Luffy ειναι γιος του D.dragon γιατι ποιο πολυ μου κανουν τα μουτρα του για τον Col D. Roger???
2η Εχει ακουστη τπτ για καποια δυναμη του Col και εαν ναι τι εχει ακουστει???
3η ο Shanks εχει καποια δυναμη ξερουμε τπτ γιατι κατι πηρε το αυτη μου οτι ψωφανε οσοι ειναι κατο απο 90.000.000 οταν περνανε απο κοντα του και κατι τετεια τρελα... Γενικα ξερετε για καποια δυναμη αυτουνου???
4η (λαλακια ερωτηση αλλα λεμε τωρα κατι θα ξερετε παραπανω) γνωριζουμε τπτ για το One Piece εκτος του οτι ειναι στο τελευταιο νησι του Grand Line και οτι το εβαλε εκει ο Col???
5η ο Luffy περνει κανα Power up γιατι δεν τον βλεπω καλα (θελω ενα ναι η ενα οχι και εαν ναι εναν αριθμο απο τα power up τπτ αλλο ιδη spoilaro τον εαυτο μου λογο του ογκου των επεισοδιων)...
6η ο Luffy θα καθαρισει κανεναν η θα συνεχηση να τους λειποθυμαει αμαν ποια πειρατης ειναι για τον θεο....
7η ο Sanji θα βρει καμοια γκομενα???
8η ο Ussop θα γηνει αντρας τελικα???
:hahaha::hahaha:

Sorry σας την σπαω λιγο στην ροη της συζητησης αλλα εχω χτυπηση μπιελα με τοοοσα επεισοδια που εχω να δω....
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1398 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 May 2009 - 09:34

Καταρχας συγνωμη για το ακυρο Post αλλα υληκρινα δεν ηξερα που αλλου να το κανω....(στο γενικη συζητηση δεν μου καθονταν καλα μπορει να κανω και λαθος συγνωμη)

Πριν πολυ καιρο (3μηνες) ξεκινησα το Op αλλα το σταματησα λογο υπωρχεωσεων τορα εδω και ενα μηνα περιπτου βλεπω λιγο λιγο οσο ποιο συχνα μπορω....
Και φυσικα εχω καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε εσεις οι παλιοι του anime εαν φυσικα εχει δοθει απαντηση απο τον τυπα που κανει το Op...

Βρισκομαι στο επεισοδιο 158...

1η ειναι σιγουρο οτι ο Luffy ειναι γιος του D.dragon γιατι ποιο πολυ μου κανουν τα μουτρα του για τον Col D. Roger???
2η Εχει ακουστη τπτ για καποια δυναμη του Col και εαν ναι τι εχει ακουστει???
3η ο Shanks εχει καποια δυναμη ξερουμε τπτ γιατι κατι πηρε το αυτη μου οτι ψωφανε οσοι ειναι κατο απο 90.000.000 οταν περνανε απο κοντα του και κατι τετεια τρελα... Γενικα ξερετε για καποια δυναμη αυτουνου???
4η (λαλακια ερωτηση αλλα λεμε τωρα κατι θα ξερετε παραπανω) γνωριζουμε τπτ για το One Piece εκτος του οτι ειναι στο τελευταιο νησι του Grand Line και οτι το εβαλε εκει ο Col???
5η ο Luffy περνει κανα Power up γιατι δεν τον βλεπω καλα (θελω ενα ναι η ενα οχι και εαν ναι εναν αριθμο απο τα power up τπτ αλλο ιδη spoilaro τον εαυτο μου λογο του ογκου των επεισοδιων)...
6η ο Luffy θα καθαρισει κανεναν η θα συνεχηση να τους λειποθυμαει αμαν ποια πειρατης ειναι για τον θεο....
7η ο Sanji θα βρει καμοια γκομενα???
8η ο Ussop θα γηνει αντρας τελικα???
:hahaha::hahaha:

Sorry σας την σπαω λιγο στην ροη της συζητησης αλλα εχω χτυπηση μπιελα με τοοοσα επεισοδια που εχω να δω....

Aς τα παρουμε λιγο απο την αρχη.Πρωτο και βασικοτερο ο pirate king λεγεται Gold D Roger και οχι Col
1Nαι ειναι σιγουρο 8α το δεις και αργοτερα
2Οχι κατι το συγκεκριμενο
3Ναι τι λενε χακι και εχει σχεση αναλογα με το ατομο που την χρησιμοποιει-σκεψου το σαν μια ψυχικη επι8εση
4Οχι
5Γενικα τα power up ειναι αναλογα με το ποσο πολυ χρησιμοποιει ο luffy τη δυναμη του.Γενικα μα8αινει καινουργιες τεχνικες τις οποιες 8α δεις
6Ο οντα ως μανγκακα δεν σκοτωνει ποτε τοσο καλους και κακους.Οποτε οχι
7Ποτε
8Ισως
Νομιζω σε καλυψα σε γενικς γραμμες:tensai:

Posted Image

#1399 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 24 May 2009 - 11:03

Ο οντα ως μανγκακα δεν σκοτωνει ποτε τοσο καλους και κακους.Οποτε οχι

Αυτο ειναι που δεν μου αρεσει.....τι???στο τελος θα γινουν ολοι καλοι?εστο και αν μας διχνει τις ενεργειες τους μεσο του μανγκα,it's not enough...

#1400 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2009 - 11:44

Από την άλλη βδομάδα η funi θα βγάζει υπότιτλους για τα επεισόδια 1 ώρα μετά την προβολή τους, στο σημερινό επεισόδιο πάντως ο Apoo έδωσε ρέστα:nod:

#1401 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 24 May 2009 - 11:45

Εγώ απλα πιστεύω δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πεθάνουν πρωτα πρωτα χρησιμοποιουνται ξανά στο manga είτε με τον ένα(Στην αρχη του manga)είτε με τον αλλο φυλακή πειρατών..Δέν πιστεύω ο Luffy να έχει την καρδιά να σκοτώσει κάποιον όπως άλλοστε και ο Songoku.Το καλό είναι ότι δεν έχουν όλοι καλο παρελθόν και γίνονται καλοί μετά βλέπε
Spoiler:
αν έχεις αμφιβολία πάρε για παράδειγμα τον Lucci τα έκανε όλα για την δική του dark justice και υποστίριζε αυτη του την γνώμη εώς το τελος:tensai:

MbcN7u5.png

#1402 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 May 2009 - 11:48

το μονο μειωνεκτημα του one piece δε πεθαινει κανεις.κατα τα αλλα τελειο.Γενικα φιλε Goggeta tha δεις πολυ πραγμα που πιστεψε δε θα σε απογοητευσει απο ολες τις πλευρες.απλα κανε υπομονη:hahaha:

#1403 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 24 May 2009 - 17:31

Γενικα πιστευω οτι εχει την καλυτερη υποθεση απο shοnen αλλα πολυ αχρηστο μπλαμπλα ρε γαμοτο και οτι δεν killαρονται και αυτο αυτοματος προδιδει οτι στην συνεχεια θα τους δουμε ξανα αντιμετοπους μαζι με τους Straw hats απλα με power up και περισσοτερη εμπειρια....

Γενικοτερα το να καθαρισει καποιον δεν ειναι κακο κατα την γνωμη μου βασιλιας θελει να γηνει με τοσους αντιπαλους ενα ντου να τους κανουνε τελειοσε!!!

Παντως εχει πολυ γελιο ειναι ευχαριστο αλλαζει παραστασεις και περιοχες καθε τρις και λιγο οποτε δεν το καθηστα τοοοσο βαρετο οσο τα υπολυπα εγω πιστευω οτι δεν ειναι πρωτο γιατι δεν εχει τοσο imba γραφικα σε μαχες (οχι οτι δεν εχει απλος δεν θυμηζουν kameha για να καταλαβετε πως το βλεπω) εχει περισσοτερο μπλαμπλα απο οτι το Naruto που βλεπω (οχι ομως τοοοσο βαρετο σε αλλα πραγματα του Naruto) γιατι bleach δεν παιζει να δω. Λογο του οτι δεν Killαρονται η αντιπαλοι και λογο του παραξενου αλλα κατ εμε μοναδικου σχεδιασμου του καταλαβενετε πως το εννοω.... Γενικα δεν ειναι τοοοσο mainstream οσο ζηταν γενικοτερα τα απλα ποιο μικρα σε ηλικια παλικαρια παγκοσμιος!!!

Επεισης ενα μεγαλο υπερ για εμενα ειναι οτι δεν μπορεις (εγω και κανα 4φιλοι μου τουλαχιστον) να πεις εεεε αυτον δεν τον συμπαθω ειναι υπερμεγιστος λαλακας...
Ας πουμε ο αγαπημενος μου ειναι ο Zoro μετα παει ο Luffy αλλα δεν μπορω να πω οτι αντιπαθω τον Smoker ουτε τον κλοουν επειδη τους την πεσανε...
Ενω στο Naruto θα πω ειναι gtp ο τεδε επειδη εκανε αυτο!!!
Γενικα εχει καλους χαρακτηρες τωρα ας πουμε ο chopper με τετεια φωνη και σχεδιασμο τον καθηστα απολυτα ανεπαναλυπτο!!

Για αυτο και θα το φτασω μεχρι τελους και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντεξω να μην διαβασω το manga!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1404 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 24 May 2009 - 17:35

Και εγω πιστευω οτι καποιοι πρεπει να πεθανουν αν οχι οι περισσοτεροι.Ειδικα ο Crocodile,η CP9 και ο Gecko Moria δεν εχουν λογο υπαρξης μετα την ηττα τους.Ποιος ο λογος να νικαει κοτζαμ σιτσιμπουκαι αν μετα επιζουν;Αυτη η κατασταση μου δινει την εντυπωση οτι ο μονος που θα σκοτωθει στην σειρα θα ειναι ο Luffy:oo::nanana:.Εξαιρεση ισως ειναι ο bellamy που μαλλον κοιταει τα ραδικια αναποδα αυτη τη στιγμη αλλα ποτε δεν ξερεις.

#1405 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 24 May 2009 - 18:08

Εγώ απλα πιστεύω δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πεθάνουν πρωτα πρωτα χρησιμοποιουνται ξανά στο manga είτε με τον ένα(Στην αρχη του manga)είτε με τον αλλο φυλακή πειρατών..Δέν πιστεύω ο Luffy να έχει την καρδιά να σκοτώσει κάποιον όπως άλλοστε και ο Songoku.Το καλό είναι ότι δεν έχουν όλοι καλο παρελθόν και γίνονται καλοί μετά βλέπε

Spoiler:
αν έχεις αμφιβολία πάρε για παράδειγμα τον Lucci τα έκανε όλα για την δική του dark justice και υποστίριζε αυτη του την γνώμη εώς το τελος

τότε γιατί ο crocodile δεν παίρνει την θέσει του πίσω,αφού είναι ζωντανός????στο τέλος όλοι θα θέλουνε το one piece:hahaha:

Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:34.

#1406 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 May 2009 - 19:26

Αφου τον συλλαβανε ρε συ τον κροκοδειλακια,και ηταν απ'τους αγαπημενους μου κακους,μακαρι να τον ξαναδειξει...

Goggeta ωραια τα ειπες απο πανω,στο μονο που δεν συμφονω ειναι οτι εχει πολυ αχρηστο μπλαμπλα,καθε φορα που μιλανε επι ωρες στο One Piece ολο και κατι φοβερο λενε,ολο και καποιο μυνημα περνανε...

Berserk___Gatsu.jpg

#1407 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 24 May 2009 - 21:40

New Episode is out ! http://www.megaupload.com/?d=UL6TEPCN

#1408 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 24 May 2009 - 23:18

τοτε γιατι ο crocodile δεν περνει την θεσει του πισω,αφου ειναι ζωντανος????στο τελος ολοι θα θελουνε το one piece:hahaha:

Είναι στην φυλακή ο Moria είναι ακόμα shichibukai γιατι το κάλυψαν πως τον νίκησε ο Luffy.Μόνο εγώ το βλέπω εως πλεονέκτημα πυ δεν πεθαίνουν??:erk::oo:Μου αρέσει γιατι έχεις ελπίδες να δείς καποιον κακό που σου άρεσε και μετά......σκέφτου να πάει στις φυλακές των πειρατών και να βρει παλιούς nemesis τι έχει να γίνει.Επίσης έτσι θα φανεί και η πρόοδος του main character με τους κακους που νίκησε just my opinion:stubborn::hahaha:

MbcN7u5.png

#1409 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 May 2009 - 23:55

Nομιζω οτι το σημερινο επεισοδιο ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει προσωπικα γτ εδειξε τον αγαπημενο μου supernova σε μια απο τις καλυτερες στιγμες του.Χ drake και ancient zoan type τι αλλο να πω.Ετσι μα νυχια και με δοντια 8α ξεσκιζε τον pacifista αμα δεν ηταν ο κιζαρου κοντα.Οσο για την τεχνικη του αππου παροτι ειναι ο πιο a8lios εμφανισιακα απο ολους τους σουπερνοβα νομιζω να καταλαβατε γιατι ειναι εκει που ειναι :tensai:.
Πληροφοριακα το επεισοδιο ειναι πολυ καλο γτ πλεον οσοι δεν διαβαζουν το μανγκα μπορουν να καταλαβουν το μεγε8ος και την δυναμη της κυβερνησης(οσοι διαβαζουν το μανγκα εχουν και επιπροσ8τετες πληροφοριες )και ειδικοτερα το ποσο δυνατα μυαλα εχει να δουλευουν για αυτην.Πριν πιασετε ολοι τις αποριες να 8υμησω οτι ο vegapunk ειναι ενας tensai επιστημονας που ειχε αναφερ8ει και παλιοτερα απο τον κανονικο kuma οταν τον πολεμουσε ο ζορο στον νησι του μορια που ειχαμε μα8ει οτι ειναι ενας τυπας 500 χρονια μπροστα απο την εποχη του-πραγμα που νομιζω οτι κα8ρεφτιζεται απολυτα απο τα εργα του οντας ο δημιουργος αυτων των πολεμικων μηχανων οι οποιες συνδυαζουν την δυναμη του κουμα και μερικη απο την ιδιοτητα του κιζαρου.
Τελος μακραν φαινεται το ποσο μακρια βρισκεται η δυναμη ενος admiral απο τα ναυτακια που βλεπουμε να κυκλοφορουν στο αρχιπελαγος αφου καταφερε να βγαλει μονοχιτους ολους τους captain περα απο τον hawkins ο οποιος η8ελε αρκετες(να ναι καλα τα 8υματα οι ναυτες του χδ).
Κλεινοντας κατι ασχετο το ανιμε παει τα chapter 2-2 οποτε ΥΠΟ8ΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥ8ΜΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ 8Α ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΜΕ8ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΑΡΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΤ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝΓΚΑ 8Α ΠΑ8ΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ:burningbe3:
I HAVE WARNED U THE CHOISE IS NOW YOURS:tensai:

Posted Image

#1410 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 25 May 2009 - 00:01

Επικο το καινουργιο επεισοδιο!Απο τον rapper Apoo(yo men!) μεχρι τον Hawkins ολοι ηταν supeeer που λεει και ο Franky!Η δυναμη του Ντρεικ αποκαλυφθηκε αλλα για των αλλων εχουμε παρα πολλα ερωτηματικα ακομα!Ο Kizaru ειναι ολα τα λεφτα και παιζει να ειναι ο δυνατοτερος μεχρι τωρα στη σειρα μαζι με τον Smoker και τον ΒΒ(αναφερομαι σε αυτους που εχουμε δει αρκετα πραγματα για τις δυναμεις τους).Δεν φαινεται να υπαρχει ξεκαθαρη αδυναμια για το φρουτο του οπως του Enel(rubber) και του Aokiji(φωτια).Ισως αν σκαρφιστουν κανενα κολπο με καθρεφτες.Και η Ναμι ειναι να πιθανο να μπορει να εξουδετερωσει καποιες απο τις δυναμεις του αν φτιαξει καμια πολυ πυκνη ομιχλη, με το σκεπτικο οτι δεν περναει το φως απο μεσα της.