Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1366 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 18 May 2009 - 18:24

δεν είναι μόνο ο Drake ούτε του apoo δεν έδειξε αλλα και θα μας δείξει περισότερα απο τον

Spoiler:

Βλεπω εισαι καλα ενημερωμενος....
Ναι θα δειξει και απο αυτο που ειπες στο spoiler και πιστευω οτι θα ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει μεχρι τωρα.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1367 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 18 May 2009 - 22:55

το επεισοδιο μου αρεσε πολυ,βεβαια ηξερα τι θα γινει μιας και διαβαζω το μανγκα,αλλα αυτο δν εχει καμια σχεση.με πωρωσε,καταλαβα και καποια πραγματα παραπανω(κυριως για τις δυναμεις του χοκινς).τωρα με εχει πιασει αγωνιααα.αυτος ο κιζαρου παντως μεγαλο τουβλο,δυνατος ομως

Posted Image

#1368 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 18 May 2009 - 23:06

Σουπερ κι αυτο το επεισοδιο και ομολογω οτι εμεινα οταν ειδα τη δυναμη του Capone Bege. Τι απιστευτη εμπνευση να ειχε ο Oda οταν τον εφτιαξε...

Τι να πει κανεις, το One Piece γαζωνει με ρυθμους υπεροπλοπολυβολου! (ή Κιζάρου)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1369 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 May 2009 - 23:21

Παρα πολυ ωραιο επεισοδειο!!Οταν ειδα τους τρεις kuma ειμουν καπως ετσι:terror2:χααχα
Και ο Kizaru φοβερος ,θα ταν τελειο αν βλεπαμε μια μαχη
Kizaru vs Sanji .Να δουμε ποιος εχει πιο δυνατη κλοτσια αν και δεν το βλεπω...

Βασικά πολλοί προβλεπουν πως θα είναι ο τελικός του αντίπαλος.
Posted Image

#1370 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 19 May 2009 - 12:28

Ειναι λογικο να ειναι ο τελικος αντιπαλος του Sanji απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος πιο δυνατος απο τον Kizaru στις κλωτσιες(μεχρι τωρα τουλαχιστον).Μολις ειδα την abillity του αμεσως σκεφτηκα Kizaru vs Sanji:oo:Δεν νομιζω ομως να δουμε τετοια μαχη συντομα.

#1371 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 May 2009 - 13:32

Εγω παλι το θεωρω αδυνατον να γινει τετοιο πραγμα.
Φανταστητε αν ο sanji, Που δεν ειναι καν ο first mate του luffy φτασει σε σημειο να δερνει admirals, ποσο δυνατος θα εχει γινει ο luffy????Θα δερνει τους yonkou με δεμενα χερια λολ.......
Επισης ο kizaru απλα μια κλοτσια εριξε, δε παιζει μονο με τα ποδια....

qzMHWHd.png

#1372 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 19 May 2009 - 13:49

Τελειο το επεισόδιο!!!!!!Μας έδειξε απο πολλά ability και ποι 3 kuma είναι αρκετά δυνατοι!!Ο Χ Drake έδωσε resital μαζι με τον Basil Kizaru kick ftw!!!!!!!!:wooi2:

MbcN7u5.png

#1373 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 19 May 2009 - 17:32

Εγω παλι το θεωρω αδυνατον να γινει τετοιο πραγμα.
Φανταστητε αν ο sanji, Που δεν ειναι καν ο first mate του luffy φτασει σε σημειο να δερνει admirals, ποσο δυνατος θα εχει γινει ο luffy????Θα δερνει τους yonkou με δεμενα χερια λολ.......
Επισης ο kizaru απλα μια κλοτσια εριξε, δε παιζει μονο με τα ποδια....

Δεν ξερουμε εμεις του anime ποσο δυνατος ειναι η δεν ειναι ο Kizaru και απο τη στιγμη που φανηκε οτι χρησιμοποιει κυριως κλωτσιες λογικο ειναι να μας περασει απτο μυαλο.

#1374 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 20 May 2009 - 13:11

O Basil hawkins βασικά είναι καλός αλλα δεν έχω καταλάβει απόλυτα το devil fruit του:cry5:Ο ΧDrake είναι αρκετά δυνατος και δεν τον νοιαζει να επιτεθεί σε shijibukai αλλα όπως ο ίδιος είπε δεν ηθελε να συναντησει τον Kizaru:Blissfull:

MbcN7u5.png

#1375 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 posts

Posted 20 May 2009 - 13:28

Εγω αποτι καταλαβα ο hawkins μεταφερει τα χτυπηματα που δεχετε σε αλλους, αλλα στο επομενο ελπιζω να δειξουν τι πραγματικα μπορει να κανει εκτος απο αυτο.
Posted Image
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1376 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 20 May 2009 - 16:52

Να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ συντομη η παρουσιαση των δυναμεων και μου εχει δημιουργησει μια επιθυμια να δω πολυ περισσοτερα και συντομα :uhh:(κατι που δεν μου ειχε δημιουργηθει με το manga). Απλα απιστευτο, νομιζω πως με αυτο το επεισοδιο ισως ο Hawkins να κερδισε λιγο παραπανω κοινο!

#1377 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 21 May 2009 - 15:42

to επεισοδειο ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.γινεται της ποπης.φοβερες ικανοτητες εμφανιστηκαν τωρα και οι κουμα οτι να ναι.επεισης ο κιζαρου ειναι απλα τελειος.

#1378 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 posts

Posted 21 May 2009 - 17:45

Εγω αποτι καταλαβα ο hawkins μεταφερει τα χτυπηματα που δεχετε σε αλλους, αλλα στο επομενο ελπιζω να δειξουν τι πραγματικα μπορει να κανει εκτος απο αυτο.

Βασικα ο Basil ειναι κατι σαν μαγος και χρησιμοποιησε voodoo dolls για να μεταφερει τα χτυπηματα αν καταλαβα καλα.Για μενα παιζει και να μην εχει φρουτο και να ειναι πραγματικος μαγος κατι το οποιο σημαινει οτι μπορουμε να δουμε και τα πιο τρελα πραγματα απο αυτον.

#1379 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 21 May 2009 - 22:26

Επεισοδιάρα. Και το σχέδιο βελτιώθηκε επιτέλους!

#1380 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 May 2009 - 18:40

Indd, άλλο ένα πετυχημένο επεισόδιο στο ιστορικό της σειράς... με βελτιωμένο σχέδιο και πολλές ανατροπές επιτέλους! :wooi2:

Να συγχαρώ για άλλη μια φορά την voice-acting ομάδα της σειράς, μιας και με τον Kizaru είχαμε άλλη μια πετυχημένη προσθήκη στις φωνές... λάτρεψα το Kizaruuuuu που έλεγε στο Den Den Mushi.

Μοναδική μου απορία, ΟΚ να μπορεί να κλωτσάει στην ταχύτητα του φωτός, αλλά πως από μια τέτοια κλωτσιά μπορεί να ρίξει ένα κύμα άλα DBZ που διαλύει ολόκληρο δέντρο;

Ή πως, τεντώνοντας απλά το δάχτυλό του, έριξε άλλο ένα τέτοιο; :hmmm:

Πέραν αυτών, άντε για το επόμενο να δούμε περισσότερες ικανότητες και μάχες!

ΥΓ: Για όσους παρατήρησαν το Gear 2nd του Luffy στο επεισόδιο, ελπίζω ο ήχος του να θύμισε και εσάς την μεταμόρφωση του Goku σε Super Saiyan... ολόιδιος ήταν! ;p

Edited by Zoro, 22 May 2009 - 18:46.