Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1156 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 13 April 2009 - 19:27

Προβλέπω να κάνουνε τον Λούφη με αυτήν την μπουνιά, αφίσα με σλόγκαν αναρχικών ενάντια του καπιταλισμού...

#1157 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 13 April 2009 - 19:38

το OP εγραψε.. εχω μεινει αφωνος προσπαθωντας να καταλαβω ποσο γαματο ηταν αυτο που μολις ειδα... Τυχεροι οσοι κρατιουνται και δεν βλεπουν το manga!!

#1158 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 13 April 2009 - 23:02

ναι,ήταν πολύ καλό και με το ζόρι κρατιέμια μη πιάσω το manga...ειδικά η σκηνή στο τέλος με τη μπουνιά,όλα τα λεφτά!!!Αν και για να πω την αλήθεια,λίγο μ φάνηκε μετά από τα τόσα σπαστικά π έκανε ο συγκεκριμένος...Λίγο ξύλο ακόμα δ μπορούσε να φάει??? :hahaha: Άντε να πέσει λίγο ξυλίκι,μπας και δούμε και λίγο Law in action... :wooi2:

#1159 simon arr

simon arr

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 14 April 2009 - 01:13

Spoiler:

#1160 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 14 April 2009 - 01:19

Αυτό που δεν έκανε ο Zoro το έκανε τελικώς ο Luffy...ano baka!

Προβλέπω να γίνεται χαμόοοος!!!

Καιρός ήταν...έχω να ενθουσιαστώ τόσο από CP9 εποχή!:wooi2:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1161 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 14 April 2009 - 11:42

το OP εγραψε.. εχω μεινει αφωνος προσπαθωντας να καταλαβω ποσο γαματο ηταν αυτο που μολις ειδα... Τυχεροι οσοι κρατιουνται και δεν βλεπουν το manga!!

Εγώ είπα παραπάνω τι έκανα για να μην μπορώ να διαβάσω το manga, έβλα στα blocklist το onemanga.com/one_piece και έβαλα έναν 15ψήφιο κωδικό να μην μπορώ να αλλάξω το block τον οποίο τον έγραψα σε ένα χχαρτάκι και μετά το πέταξα. Τώρα μπορώ μόνο με format να δω το manga, ή με linux live CD αλλά να μην μου βάζω ιδέες :oo::oo::oo:

Αυτό που δεν έκανε ο Zoro το έκανε τελικώς ο Luffy...ano baka!

Προβλέπω να γίνεται χαμόοοος!!!

Καιρός ήταν...έχω να ενθουσιαστώ τόσο από CP9 εποχή!:wooi2:

Όντως προβλέπεται χαμός :wooi2:

#1162 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 14 April 2009 - 12:13

Εγώ είπα παραπάνω τι έκανα για να μην μπορώ να διαβάσω το manga, έβλα στα blocklist το onemanga.com/one_piece και έβαλα έναν 15ψήφιο κωδικό να μην μπορώ να αλλάξω το block τον οποίο τον έγραψα σε ένα χχαρτάκι και μετά το πέταξα. Τώρα μπορώ μόνο με format να δω το manga, ή με linux live CD αλλά να μην μου βάζω ιδέες :oo::oo::oo:

Όντως προβλέπεται χαμός :wooi2:

[διαβολάκι mode on><] δεν υπάρχει μόνο το onemanga One Piece Scanlations - MangaHelpers behahaha [/διαβολάκι mode off><]

στα του επισοδίου και η μπουνια έτσι οπως εμφανίστικε στο manga και στο anime τα σπάνε
σε
Spoiler:
επισόδια τα καλύτερα έρχονται
Posted ImagePosted Image

#1163 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 14 April 2009 - 14:12

Spoiler:

J-U-S-T-I-C-E PUNCH !!!!! :hero::hahaha:

#1164 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 14 April 2009 - 17:23

Επιτελους ξεκινησε η δραση!!!

Πολυ ωραιο επεισοδιο, το μονο σχολιο που εχω να κανω - αν και δεν ειμαι ειδικος, ειτε στο ελαχιστο - ειναι οτι στην σκηνη της γροθιας του Luffy κατι δεν μου παει καλα στην κινηση του. καπως σαν να μην κινειται φυσιολογικα και ενω αρχιζει για να κανει upercut καταληγει σε direct (ή ετσι το αντιλαμβανομαι! - ισως πρεπει να αλλαξω γυαλια).

#1165 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 14 April 2009 - 20:02

Πως μου την εσπαγε η μουρη του καλα του εκανε ο luffy ,πολυ θεαματικη μπουνια.
Αν και το επεισοδιο ηταν λιγο βαρετο τα τελευταια λεεπτα αξιζαν παρα πολυ
Spoiler:

#1166 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 14 April 2009 - 21:18

ναι απο εδω και στο εξης τα επεισοδεια θα παρατεινουν τον χρονο τις καθε σκηνης γιατι δεν θα μας ποτιζουν με φιλερς. Ωραια και τωρα αντε να δουμε πως θα πληρωσει το ΄λαθος΄ του ο καπετανιος μας. θα πεσει ΞΥΛΟ!!!

#1167 Blaez

Blaez

Bomb a head!

• Members
  • 29 posts

Posted 14 April 2009 - 23:26

Αυτο ηταν τρομερο μπουκετιδι και πραγματικα το ευχαριστηθηκα !:kakaka:
Posted Image

The True DragonSlayer :burningbe3:

#1168 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 15 April 2009 - 11:07

Το 396 το ειδα χτες λογω απουσιας internet την πολη μου(παλι 8α κανω πλουσια τα νετ καφε το κερατο μου).Αν και ηξερα απο πριν τι 8α γινει λογω manga δε μπορω να πω οτι πραγματικα με ικανοποιησε 100%.Αυτο το μπουκετο πραγματικα αποδο8ηκε τελεια.Αν και απο το επομενο αρχιζουν τα πολυ καλα η αρχη ολως ηταν αυτο το μπουκετο.Η χαμηλη αναλυση των acds η οπως στο καλο λεγονται με χαλαει-αλλα τι να κανουμε αφου οι yibis μας δινουν τα καλα πρεπει να το υποστουμε.
ΥΓ Πραγματικα ανεκτημητη η εκφραση στο προσωπο του kid γτ οπως και να το κανουμε μια ειναι η μεγαλη αλη8εια-DONT FUCK WITH THE STRAWHATS:burningbe3:

Posted Image

#1169 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 15 April 2009 - 11:31

τρομερο επεισοδιο respect ,τρομερη η μεταφορα απο το manga!!!

#1170 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 15 April 2009 - 16:14

Να μαι κι εγώ!(1ο ποστ στο subforum)
Πριν μερικές μέρες είχα μια ευχάριστη έκπληξη.(λόγω βλακείας:hahaha:)
Είχα σταματήσει να βλέπω One piece κάπου στα μέσα του thriller bark( είχαν τελειώσει τα επεισόδια) και είχα συνεχίσει στο manga. Όλο έλεγα να το ξαναπιάσω, αλλά μου γύριζαν λίγο τα έντερα με την ιδέα των ζόμπι και του ολίγον μακάβριου κλίματος και το άφηνα. Είδα κατά τον Δεκέμβρη στο wikipedia ότι ξεκίνησαν filler και υποθέτοντας ότι θα κρατήσουν καιρό, το άφησα εντελώς στην άκρη.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν πήγα στο wikipedia για να δω πότε τελειώνουν τα fillers(:hahaha:) και ανακαλύπτω ότι ήταν μόνο 3 επεισόδια και έχω να δω κάπου 30+ επεισόδια μαζωμένα! Περιττό να πω τι χαρά ένιωσα. :wooi2:4 μέρες One piece έβλεπα.

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο, φυσικά περίμενα πως και πως την μπουνιά που έδωσε ο Luffy. :congrats:Το αγαπημένο μου σημείο όπως και τα επόμενα 1-2 επεισόδια. Γενικά το Shabondy Archipelago είναι μάλλον το αγαπημένο μου arc. Το θέμα που πραγματεύεται με ενδιαφέρει πολύ. (Σκλαβοπάζαρα, κακομεταχείριση σκλάβων, ρατσισμός. Και μετά σου λένε ότι το One piece είναι παιδικό...:bahhh:)

Posted Image

Posted Image