Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1186 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:48

Δυσκολα τα πράγματα.....εχουν αρχίσει τα epic επεισόδια και η αναμονή θα μας τρελάνει:oo:.Epic στιγμές,βουτια ussop, είσοδος Rayleigh και όταν όλοι έχουν ψαρώσει με τον Rayleigh,μόνο ο Luffy όπως συνήθως δεν συγκινείται με τίποτα !!!(πιο πολύ τον ενδιαφέρει η αρκούδα του law :hahaha:)
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1187 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 18:42

Καλά ε, ανύπαρκτο επεισοδιάκι!

Αν και θα παραδεχτώ ότι το σχέδιο και οι μάχες με ψιλοχάλασαν, κατά τ' άλλα οι εξελίξεις ήταν απίστευτες... με αποκορύφωμα την εμφάνιση του Dark King και την χρήση του Haki σε όλο το δωμάτιο!

Το επόμενο παρ' όλα αυτά προβλέπεται ακόμη καλύτερο... Kizaru debut, Law in action, Rayleigh παρών... δεν μπορώ να φανταστώ τι μας περιμένει... η σειρά (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό) έγινε το ίδιο εθιστική με παλιά, καθώς το έβλεπα ευχόμουν να κρατούσε περισσότερο το επεισόδιο! :oo:

Τέλος, δεν ξέρω αν είναι εντυπωσή μου αλλά, αν και δεν έχω διαβάσει το manga, απ' όσο κατάλαβα σκόπιμα "τραβάνε" τις σκηνές και τις καθυστερούν για να μην χρειαστούν να βάλουν fillers... αν και όλα μοιάζουν κάπως σε slow motion ώρες ώρες, μου φαίνεται η καλύτερη τακτική για να μην χάνουμε αιώνες με αυτά (όπως γίνεται σε "άλλα" shonen :tensai:).

torrent
NyaaTorrents >> Torrent Info >> [KubuSubs] One Piece 397 [1280x720].mkv
Αρκετά καλό επεισόδιο, και η βουτιά του Ussop πολύ epic.

lolw00t? oO

Νέο group?

Πόσο ποιό τέλεια μπορούν να γίνουν τα πράγματα για τους fans;... οι yibis ήδη σήμερα έσκισαν τους ACFS σε ταχύτητα και σε ποιότητα. :wooi2:

Can't wait for the next one! :drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 20 Απρίλιος 2009 - 18:48

#1188 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 19:25

βασικά κανείς σας δεν σχολίασε την αντικατάσταση του παλιού clip του Gold Roger με ένα νέο καλύτερο, όμως μεγαλύτερο. Μείωσαν κι άλλο τον χρόνο του καθαρού επεισοδίου..
ヤクザ   あいしてる!

#1189 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 19:53

βασικά κανείς σας δεν σχολίασε την αντικατάσταση του παλιού clip του Gold Roger με ένα νέο καλύτερο, όμως μεγαλύτερο. Μείωσαν κι άλλο τον χρόνο του καθαρού επεισοδίου..

... και το 'λεγα πως κάτι ξέχασα! :nanana:

Εκεί που ξεκινάει το opening αποφασίζω για νιοστή φορά το δω ολόκληρο και, σαν τελείωσε, ετοιμάζομαι να πιάσω το ποντίκι να προχωρήσω το σκηνικό με τον Roger και με το που βλέπω διαφορετική σκήνη στην αρχή μένω κάπως :oo:... μετά πανηγύρισα, καιρός ήταν, δεν μπορούσα να βλέπω άλλο το παλιό. :uhh:

Πέραν όλων το καινούριο μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον και γεμάτο στοιχεία από το προηγούμενο... παρ' όλα αυτά θα προτιμούσα να είχαμε τα παλιά καλά EDs.

(που πήγαν οι Run!Run!Run! και Memories εποχές; :dazed:)

#1190 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 20:01

Όντως το τραβήξαν λιγάκι το επεισόδιο, η Νάμι στο manga ούτε που συμμετέχει στην μάχη, και ο Brook και ο Ussop πέφτουν αμέσως απ' τα ψάρια.

#1191 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 20:38

Λοιπον για το 397

ωσον αφορά το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολυ η συμπεριφορα των Strawhats έτσι που έφαγε ο Tenryubito το μπουνίδι απο το λουφυ και το όλο σκηνικό με τις μάχες καταπληκτικό.Επίσης το σημείο που με πόρωσε πιο πολύ στο επεισόδιο ηταν η εμφάνιση του Rayeigh έτσι οπως παρουσιάστηκε με τόση μαγκιά και όταν ρώτησε το Hachi γιατί συνέβει αυτό και έριξε όλους τους φρουρούς κάτω με το haki, φοβερός τύπος πραγματικά.
Ο oda έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο μεγάλος είναι,αντε τώρα περιμένουμε το 398 για μεγαλύτερη πόρωση!

#1192 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 23:19

Χαίρομαι που κάθε επισόδειο είναι όλο και καλύτερο και πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο! :) Το 397 πάρα πολύ καλό,με αγαπημένες μ σκηνές αυτή που εμφανίστηκε ο Silvers που την βρήκα επιβλιτική σκηνή και εκεί με την εφαρμογή του haki...Η αλήθεια είναι πως το σχέδιο μ φάνηκε λίγο κάπως...Άάάάάάντε υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα... :frozen:

#1193 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 23:25

όσο για το intro θα το έλεγα strawhat crew intro και για τον Gold d roger γιατί ούτε καν τον έδειξε.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 18:49

#1194 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 10:07

Εύχομαι μόνο όταν ξεκινήσει η μάχη,τα γραφικά να είναι καλύτερα από των τωρινών επεισοδίων....

#1195 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 11:29

Βασικά εμένα το σχέδιο δεν με χάσαε καθόλου :stubborn: Όσο για το επόμενο episode θα δούμε τον law και dark king:wooi2: ατε στην επόμενη Δευτέρα με γρήγορο HQ και subs

MbcN7u5.png

#1196 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 13:24

απο το να βαλουν τωρα fillers και να φαω το ξενερωμα τις ζωης μου προτιμω το τσουκου τσουκου.

#1197 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 15:06

Μιλάμε το 397 τα έσπασε! Όμως από το επόμενο επεισόδιο έχονται τα καλύτερα. Άντε καιρό είχαμε να δούμε έναν admiral (Kizuaru απ' ότι άκουσα). Επίσης έχω αγωνία να δω τις ικανότητες του law και του kid. Ο παππούς για άλλη μια φορά τα έσπασε με την αδιαφορία του. Για να δούμε, παίζει καμια μάχη με τον ερχόμενο admiral;

#1198 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 22:14

Καλα ο Κizaru ειναι μορφη,δεν ξερω αμα τον εχει δειξει Full Face στο Anime διοτι σταματησα στο 379 για να μαζεψω επεισοδια,αλλα ο τυπας μου θυμιζει τρελα εμφανισιακα τους Ιταλους μαφιοζους απο τα Grand Theft Auto,τον παω πολυ...

Berserk___Gatsu.jpg

#1199 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 00:47

πολυ καλο επεισοδιο!.........θα δουμε law σε αction στο επομενο:awww:πολλα ερωτιματα oπως ειπε και ο ssj2sanji...can't wait!

Note:Μου αρεσε η αρκουδα του law :hahaha:

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#1200 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 01:31

αλλο ενα πολυ καλο επισοδιο.

qzMHWHd.png