Και τώρα μια πολύ χαζή, μα πολύ χαζή ερώτηση...
Δε σας φαίνεται παράξενο που στο ίδιο νησί σουλατσάρουνε ελίτ επικίνδυνοι πειρατές, απειλή για την παγκόσμια τάξη, πλάι στους σπουδαιότερους ηγέτες, αντιπροσώπους της παγκόσμιας τάξης... και το ναυτικό το επιτρέπει αυτό;;;
Και καλά, οι 4 Emperors τους κρατάνε απασχολημένους αλλά και πάλι... "Γειά σας, είμαι ο τυπάς που θέλει να αφανίσει την εξουσία σας. Τι μου κάνετε;"
Όπως και το εμπόριο σκλάβων, έτσι και οι πειρατές ήταν άλλη μια από τις τόσες παράνομες δραστηριότητες που "περνούσε" στο νησί.
Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι χάρη σε αυτούς υπήρχαν πολύ περισσότεροι σκλάβοι για πούλημα, όπως και πιθανοί πελάτες για να τους αγοράσουν.
(+ καλύτερη προώθηση του εμπορίου: πώληση τρόφημων, coating και επισκευές πλοίων κλπ. , αρκεί οι μαγαζάτορες να ήξεραν να κάνουν τους πελάτες να πληρώσουν αν αρνούνταν, όπως η Shakki)
Όπως και να 'χει οι πειρατές δεν κάναν ότι ήθελαν εκεί πέρα, ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκονταν, καθορίζονταν και οι ελευθερίες που είχαν, πχ. στην ζώνη του ναυτικού δεν θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα όσο στις παράνομες ζώνες ... στην τελική μόνο και μόνο ο φόβος για την αποστολή ενός admiral σε περίπτωση που προξενούσαν μπελάδες ήταν αρκετός για να περιορίζουν την δράση τους.
:hahaha:
ο κιντ σας αρεσει σαν κακος?εχει ωραιο στυλακι αλλα παραειναι το κλασικο στυλακι αυτων που το παιζουν μαμιαδες.
Aυτός μόνο εμένα το όλο στυλάκι και έκφραση/εμφάνιση μου θύμισε τον Frieza από το DragonBall Z;

Επεισης εκεινος που ειναι σαν μαφιοζος εχει πολυ γελοια φατσα.
Λάτρεψα την κίνηση που έκανε με το πηρούνι στο πρώτο επεισόδιο που τον έδειξαν παρ' όλα αυτά.
Edited by Zoro, 12 April 2009 - 10:46.