Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1111 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 08 April 2009 - 20:33

Κατά τα άλλα τα ending τα έχω πλέον ξεγράψει στο OP αφού οι της Toei δεν έχουν λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες....:bahhh:

Ούτε εμένα με χαλάει η όλη φάση χωρίς το ending, αλλά τι θες να πεις όταν λες δεν έχουν λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες?
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#1112 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 April 2009 - 20:43

Ειρωνικά το είπα...:bleh:
Θα μπορούσα να πω ότι έχουν καβούρια στην τσέπη.

Βγήκαν νέοι τίτλοι επεισοδίων οπότε ανανέωσα την πρώτη σελίδα. Κλασικά πράγματα, βήμα που φαίνεται να είναι 1ch/ep και φυσικά some of the the epics are here :D

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1113 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 08 April 2009 - 21:13

το επεισοδιο ηταν ΜΑΜΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωραιο opening........μας πορωσε:hahaha::hahaha:δωσε ACE στον λαο!!!!!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#1114 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 08 April 2009 - 21:37

Παιδιά λέτε η σειρά που εμφανίζει τους schichibukai το νέο Opening να δείχνει την σειρά που θα τους αντιμετωπίσουν και να είναι spoiler που διάλεξε να βάλει ο Oda; Γιατί στην αρχή δείχνει τον moria που έχει ητηθεί, μετά τον kuma που δεν τον έχουν νικήσει ακόμα αλλά το παλεύουνε :P, μετά τον Donquihote Don Flamingo, μετά τον Mihawk, μετά τον Blackbeard και τέλος έναν άλλο...

#1115 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 April 2009 - 21:44

Παιδιά λέτε η σειρά που εμφανίζει τους schichibukai το νέο Opening να δείχνει την σειρά που θα τους αντιμετωπίσουν και να είναι spoiler που διάλεξε να βάλει ο Oda; Γιατί στην αρχή δείχνει τον moria που έχει ητηθεί, μετά τον kuma που δεν τον έχουν νικήσει ακόμα αλλά το παλεύουνε :P, μετά τον Donquihote Don Flamingo, μετά τον Mihawk, μετά τον Blackbeard και τέλος έναν άλλο...

δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο . δεν υπαρχει καμμια συσχετιση .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1116 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 09 April 2009 - 13:21

δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο . δεν υπαρχει καμμια συσχετιση .

Καλά ούτε εγώ το νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι spoilers μπορούν να θελήσουν να κρύψουν. Θεωρητικά πάντα θα ξέρουν την ιστορία παραπάνω από το manga και θα τους έχει πει ο Oda τι να προσέξουν κλπ...

#1117 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 April 2009 - 13:42

σε κάθε καινούργιο opening κανονικά πρέπει να μας κάνει introtuction στο καινούργιο arc.Δεν είναι λογικό???προσωπικά δεν θα το θεωρούσα spoiler

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:14.

#1118 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 09 April 2009 - 13:52

σε καθε καινουργιο opening κανονικα πρεπει να μας κανει introtuction στο καινουργιο arc.Δεν ειναι λογιγο???:canthelp:προσωπηκα δεν θα το θεωρουσα spoiler

Ουτε εγω πιστευω προσωπικά είναι σποιλερ:nosey:απλά να πορώσει και να δίξει πως τα καλυτερα έρχονται:tensai:Μα γιατι αργούν τοσο πολυ τα επεισοδια??:oo::hahaha:

MbcN7u5.png

#1119 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 April 2009 - 14:04

Μα γιατι αργούν τοσο πολυ τα επεισοδια??:oo::hahaha:

το καλο τα πραγμα αργει:hahaha::hahaha:patient is a virtue:chigau::chigau:

#1120 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 09 April 2009 - 14:16

σε καθε καινουργιο opening κανονικα πρεπει να μας κανει introtuction στο καινουργιο arc.Δεν ειναι λογιγο???:canthelp:προσωπηκα δεν θα το θεωρουσα spoiler

Βασικά αναφέρθηκα σε σποίλερς για τα πιο μετά arc που δεν είδαμε ακόμα στο Manga...

#1121 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 09 April 2009 - 20:21

ok then.επειδή είδα μερικά παράπονα για το opening

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 19:19.

#1122 Trafalgar

Trafalgar

Law

• Members
  • 13 posts

Posted 09 April 2009 - 20:30

Συμφωνώ με όσους λένε οτι το Opening τα σπάει:hahaha:
Μέχρι και σήμερα πρέπει να το έχω ακούσει και 50 φορές μην σου πω :wooi2:
Το τραγούδι είναι ωραίο έχει κάτι ανάμιχτο κατα την γνώμη μου αλλά για το video
πρέπει να πώ οτι είναι το καλήτερο μέχρι στίγμης κατα την γνώμη μου(πάλι lol)

#1123 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 09 April 2009 - 21:43

To opening σαν βίντεο μου άρεσε αρκετά, αλλά το τραγούδι με χάλασε πολύ. Καλό μου φάνηκε το 395 αν και η πλοκή πάει λίγο σιγά, κάτι λογικό, μιας και το ανιμε έχει αρχίσει να φτάνει κατά πολύ το μανγκα.

#1124 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 10 April 2009 - 11:51

To opening σαν βίντεο μου άρεσε αρκετά, αλλά το τραγούδι με χάλασε πολύ.

Eμένα το τραγούδι μου άρεσε αρκετα όπως όλα τα opening του op και σε συνδιασμο με το video μας κανει να διεροτόμαστε και καποια πράγματα....θα γίνει πιστεύω μια εξακρίβωση στο επόμενο episode και για την όλη υπόθεση με τον ace...απλα περιμένουμε:canthelp:

MbcN7u5.png

#1125 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 10 April 2009 - 18:07

το καλο τα πραγμα αργει:hahaha::hahaha:patient is a virtue:chigau::chigau:

Σιγά μην είναι και ασθενής :wis:, patience is a virtue and impatience's a vice :orly: XD