Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1081 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 05 April 2009 - 12:39

Όπως ανέφερε κ ο Zoro - chin το opening περιέχει πολλά spoiler οπότε δεν θα ρωτήσω ποια ήταν αυτή η γυναίκα (με τα άσχημα σκουλαρίκια...) την οποία κοίταζε ο Luffy...

Spoiler:

Κ τέλος...ο Luffy να κάνει surfing με σαμπρέλα...OMG!:hahaha:

Εγώ κατάφερα να spoiliaristo μαθαινοντας 2-3 πραγματακια γι αυτην την γυναικα.....παντως τι θα γινει με τις θυληκες παρουσιες του anime? ολο και πιο ...... εντυπωσιακές:wooi2:

#1082 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 April 2009 - 12:42

Το song είναι όπως είπε ο Zoro είναι λίγο πάνω από τη βάση αλλά το vid είναι όλα τα λεφτά/ζουμί/λουλούδια ότι θέλετε!:nod:

Α ρε Op επανόρθωσες για το πολύ κάτω του μετρίου προηγούμενο opening.:congrats:

#1083 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 05 April 2009 - 14:22

Πάντως, εγώ κατάλαβα ότι δεν θα έχουμε fillers για πολυυυυυυυυυυυυυυύ καιρό ακόμα !

Aυτο ειναι αποτελεσμα της απιστευτης οργανωσης μεταξυ του anime-manga ...

Εγω για παραδειγμα περιμενα μια ολοκληρη filler saga μετα το thriller bark !!

Αντιθετα οχι απλα φιλλερ δεν εχει αλλα προχωραει το anime με τα χιλια.

Μπραβο στο team...κανουν πολυ ζορικη δουλεια και ειναι αξιεπαινοι !

#1084 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 April 2009 - 14:45

Το opening πολύ ωραίο και ρυθμικό.

Το τέταρτο opening του one piece που θα ακούω πάντα πριν το επεισόδιο.

#1085 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 April 2009 - 17:24

Τo opening video ήταν και για μένα πολύ κάλο. Τα έχει όλα όσα χρειάζεται για να σε "φτιαξει".
Το τραγούδι δεν με τρελένει, αλλά θα το συνηθήσω. Ήδη μετά τις 5 φορές που έχω δει το opening, το έχω συνηθήσει.

Το έπεισόδιο ήταν αρκετά καλό, σε φάση εισαγωγή στην μπόρα.
Γενικά στα επεισόδια του Shabondy βάζουν original σκηνές κρατώντας όμως πολύ καλό pace.

Στο live που το είδα, πρατήρησα και παράλληλες μαιμουδιές με το DB Κai. Θα παρατηρήσετε μια στο κλασικό eyecacher στην μέση του επεισοδίου :D. 10 χρόνια OP anime και είμαστε στην κρυφή...

ΥΓ: Γενικά όπως έχετε καταλάβει κάποιοι υπάρχει μια έληψη σε HD raws. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε μια καθυστέριση στα καλά HD, ενώ τώρα δεν έχουμε καν HD στην κλασική πρώτη πηγή (TT). Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φτάσουμε στο σημειό που είμασταν πριν το καλοκαίρι...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1086 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 April 2009 - 18:34

το opening απιστευτο, τοσο το Video οσο και το τραγουδι, για μενα φτανει στα επιπεδα του we are :)

εκανε και την εμφανιση της η θεα μου :)

qzMHWHd.png

#1087 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 06 April 2009 - 02:37

Στην αρχη του νεου ανοιγματος νομισα πως πηγαινε να πει το "φεγγαρακι μου λαμπρο", δεν μου λεει τπτ το τραγουδι οπως και τα προηγούμενα απλα θα το προσπερνω. Για οσους βλεπουν και το manga δεν νομιζω να τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το opening.

Διρθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει κοψει καποιο arc για να βαλει fillers το op ετσι δεν ειναι? Μακαρι να μην βαλουν για πολυ καιρο ακομα!!!

Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν οκ, το επομενο αναμενεται με τρελααα! Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η σκηνη με τον Ζορο, θα χρειαστω την μετφραση!

#1088 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 April 2009 - 02:55

Στην αρχη του νεου ανοιγματος νομισα πως πηγαινε να πει το "φεγγαρακι μου λαμπρο", δεν μου λεει τπτ το τραγουδι οπως και τα προηγούμενα απλα θα το προσπερνω. Για οσους βλεπουν και το manga δεν νομιζω να τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το opening.

Έλα ρε έμενα μου άρεσε πολύ, αλλά πάντα γούστα αυτά!

Εδώ το βρήκα και σε HD, απίστευτο όταν το δεις σε μεγαλύτερη οθόνη στο Tube!

[media]http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related[/media]

Σε όσους άρεσε το τραγούδι, εδώ για DDL επίσης.

Διρθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει κοψει καποιο arc για να βαλει fillers το op ετσι δεν ειναι? Μακαρι να μην βαλουν για πολυ καιρο ακομα!!!

Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν οκ, το επομενο αναμενεται με τρελααα! Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η σκηνη με τον Ζορο, θα χρειαστω την μετφραση!

Όπως τα λες, απ'όσο φαίνεται ως τώρα δεν θα έχουμε fillers για πολύ καιρό ή,αν θα 'χουμε, θα είναι ανάμεσα στα επεισόδια και θα τα επιμυκήνουν με extra γεγονότα, either way η team ως τώρα έχει κάνει απίστευτη δουλεία οπότε τους εμπιστεύομαι τυφλά!

To OP τα σπάει αυτή την περίοδο(anime και manga)!

Τέλος, αν αναφέρεσαι στο σκηνικό με τον Zoro και τον Tenryuubito από το 393, τι δεν κατάλαβες;

Περπατούσε ανέμελος (και χαμένος:P), δεν ήξερε για τον "κανόνα" του νησιού, μίλησε σε ευγενή, τον πυροβόλησε, απέφυγε σφαίρες και, ενώ ετοιμαζόταν να τον κόψει, η Bonney τον σταμάτησε προσποιόντας ότι ήταν η μικρή του αδελφή και ότι αυτός πέθανε, προφανώς η ικανότητα του DF της είναι να αλλάζει ηλικία ελεύθερα.;)

Αν κατάλαβα λάθος ρώτα ξανά αυτό που θες.

Οι ACFS κινούνται ήδη πάντως, σύντομα το κόβω να το 'χουμε!:wooi2:
EDIT:In the nick of time, μόλις το subbαραν!:oo:
Εnjoy τo 395 minna!

Edited by Zoro, 06 April 2009 - 03:47.

#1089 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 06 April 2009 - 13:23

Οχι απο το 395, εκει που τον εχουν περικυκλωσει οι τυπαδες και ξαφνικα τρομοκρατουνται :P Φανηκε σαν haki - αλλα ξερω οτι δεν ειναι, γι'αυτο θα χρειαστω μεταφραση, να δω τι τους ειπε - αν θυμαμαι απο το manga ζητησε να του πουν πως θα παει στον προορισμο του... αλλα με μπερδεψε λιγο η σκηνη.

Edited by The Pirate King, 06 April 2009 - 14:11.

#1090 michael92

michael92

Anime Amateur

• Members
  • 69 posts

Posted 06 April 2009 - 16:41

Ενώ σαν τραγούδι δεν μάρεσε καθόλου, σαν video με τις εκπληκτικές σκηνές (και τα ακόμη πιο εκπληκτικά spoiler :) με πόρωσε. Happy 10th Anniversary OP! Το επεισόδειο ήταν πάρα πολύ καλό, ενώ βλέπω ότι η ιστορία θα κυλίσει αρκετά γρήγορα χωρίς fillers και του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε Impel Down :Blissfull:

#1091 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 06 April 2009 - 22:46

3 Πραματα:

1) Η κοπέλα στο οπενινγκ απιστευτη! (ξερω ποια ειναι :P)
2) Το τραγουδακι καλο αλλα οχι σαν το "..otake bi agete.."
3) Σουπερ επεισοδιο, αν και θελουμε περισσοτερο Kidd!!!

#1092 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 April 2009 - 23:23

το επισοδιο περιμενα να φτασει πιο μακρια :(

1) Η κοπέλα στο οπενινγκ απιστευτη! (ξερω ποια ειναι :P)

ετσι, ελατε να μαζευομαστε πολλοι fans.
Και προτινω την εισαγωγη της στο παρακατω Poll μολις προχωρησει το anime (ακους zoro?)
http://www.anime.gr/forums/one-piece/4945-robin-nami-vivi.html

qzMHWHd.png

#1093 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 06 April 2009 - 23:46

το επισόδειο ήταν πολύ καλό,όσο για το op πορώθηκα!το μόνο π θέλω τώρα είναι να πέσει ξύλο-ελπίζω να φάνε πολύ οι tenriubito-και να δούμε λίγη δράση!!!γενικά η όλη υπόθεση έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα...Άντε να δούμε το επόμενο... :) θα συμφωνήσω κ εγώ ότι η κοπέλα στο op είναι όλα τα λεφτά!!! :)

#1094 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 07 April 2009 - 14:12

PERFECT PERFECT YEAH:wooi2:Ότι και να πώ είναι περιττό και πάλι μένουμε αγωνια για το επόμενο:nod::nod::nod::nod:

MbcN7u5.png

#1095 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 07 April 2009 - 14:32

one piece:MORE,MORE,MORE AND MORE:nanana::nanana::nanana::nanana:
1)το opening ηταν suuuuuuuupeeeer και το τραγουδι ηταν τελειο(δωστε κανενα link για το song,torrent)
2)το haki του zoro
3)sanji με 3 τσιγαρα στο στομα
4)AAAAAAAAAAAAAcccceeeeeeeee:cry5::cry5::cry5:
i can't take this anymore:puke::puke::puke:

Edited by ssj2sanji, 07 April 2009 - 14:43.