Στην αρχη του νεου ανοιγματος νομισα πως πηγαινε να πει το "φεγγαρακι μου λαμπρο", δεν μου λεει τπτ το τραγουδι οπως και τα προηγούμενα απλα θα το προσπερνω. Για οσους βλεπουν και το manga δεν νομιζω να τους εκανε ιδιαιτερη εντυπωση το opening.
Έλα ρε έμενα μου άρεσε πολύ, αλλά πάντα γούστα αυτά!
Εδώ το βρήκα και σε HD, απίστευτο όταν το δεις σε μεγαλύτερη οθόνη στο Tube!
[media]
http://www.youtube.com/watch?v=ungZzU6IgPQ&feature=related[/media]
Σε όσους άρεσε το τραγούδι,
εδώ για DDL επίσης.
Διρθωστε με αν κανω λαθος αλλα ποτε δεν εχει κοψει καποιο arc για να βαλει fillers το op ετσι δεν ειναι? Μακαρι να μην βαλουν για πολυ καιρο ακομα!!!
Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν οκ, το επομενο αναμενεται με τρελααα! Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η σκηνη με τον Ζορο, θα χρειαστω την μετφραση!
Όπως τα λες, απ'όσο φαίνεται ως τώρα δεν θα έχουμε fillers για πολύ καιρό ή,αν θα 'χουμε, θα είναι ανάμεσα στα επεισόδια και θα τα επιμυκήνουν με extra γεγονότα, either way η team ως τώρα έχει κάνει απίστευτη δουλεία οπότε τους εμπιστεύομαι τυφλά!
To OP τα σπάει αυτή την περίοδο(anime και manga)!
Τέλος, αν αναφέρεσαι στο σκηνικό με τον Zoro και τον Tenryuubito από το 393, τι δεν κατάλαβες;
Περπατούσε ανέμελος (και χαμένος

), δεν ήξερε για τον "κανόνα" του νησιού, μίλησε σε ευγενή, τον πυροβόλησε, απέφυγε σφαίρες και, ενώ ετοιμαζόταν να τον κόψει, η Bonney τον σταμάτησε προσποιόντας ότι ήταν η μικρή του αδελφή και ότι αυτός πέθανε, προφανώς η ικανότητα του DF της είναι να αλλάζει ηλικία ελεύθερα.

Αν κατάλαβα λάθος ρώτα ξανά αυτό που θες.
Οι ACFS κινούνται ήδη πάντως, σύντομα το κόβω να το 'χουμε!
EDIT:In the nick of time, μόλις το subbαραν!

Εnjoy τo
395 minna!
Edited by Zoro, 06 April 2009 - 03:47.