Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#706 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 November 2008 - 20:15

Μολις ειδα το 377 και Ειλικρινα μου ερχεται σε αυτους που εχουν τα μικροπαραπονα τους να τους σπασω το πληκτρολογιο,

Η δουλεια που επεσε στο επεισοδιο ηταν ακρως φοβερη και το επεισοδιο ακρως ΕΠΙΚΟ,και το εχω δει και στο Manga ομως το πρωτιμαω στο Anime κατα 9000,μα μερικοι σκαλιζουν σκαλιζουν να βρουνε και λαθη σε ολα,ελεος ρε παιδια...

σπαστο... θα παρω αλλο...

λαθη δεν υπηρχαν... διαφορετικα γουστα στους ανθρωπους ομως υπαρχουν...:canthelp:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#707 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 24 November 2008 - 08:07

Τελικα μαθαμε και το αποτελεσμα του "Blackbeard vs Ace"
ειχε δικιο ο Shanks τελικα...μλκασ ο Whitebeard που δεν τον ακουσε.

Posted Image

#708 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 24 November 2008 - 10:09

Παντως ο shanks δεν ειχε ζητησει απο το whitebeard να σταματησει να κυνηγαει το blackbeard επειδη ειναι ο δευτερος πολυ δυνατος(βασικα ποτε δε μα8αμε γτ ο shanks δε η8ελε να κυνηγανε το teach-επειδη μετα πλακω8ηκε με τον whitebeard-αλλα σιγουρα οχι γτ ο teach ειναι τουμπανο).Δε νομιζω οτι ο shanks ηξερε για τις δυναμεις του teach ουτε οτι μπορουσε να νικησει τον ace απλα πιστευω οτι ειχε ανωτερουσ λογους και φοβοταν για την τυχη του teach(αγνωστο βεβαια τι σχεδια μπορουσε να ειχε κανει μαζι του η για αυτον).

Posted Image

#709 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 24 November 2008 - 14:07

Παντως ο shanks δεν ειχε ζητησει απο το whitebeard να σταματησει να κυνηγαει το blackbeard επειδη ειναι ο δευτερος πολυ δυνατος(βασικα ποτε δε μα8αμε γτ ο shanks δε η8ελε να κυνηγανε το teach-επειδη μετα πλακω8ηκε με τον whitebeard-αλλα σιγουρα οχι γτ ο teach ειναι τουμπανο).Δε νομιζω οτι ο shanks ηξερε για τις δυναμεις του teach ουτε οτι μπορουσε να νικησει τον ace απλα πιστευω οτι ειχε ανωτερουσ λογους και φοβοταν για την τυχη του teach(αγνωστο βεβαια τι σχεδια μπορουσε να ειχε κανει μαζι του η για αυτον).

Στον διαλογο αναμεσα σε WB και Shanks, ο δευτερος λεει "αυτο που ποναει περισσοτερο ειναι αυτο" δείχνοντας την ουλή πανω στο το ματι του.
Posted ImageOne Piece 434 page 12 | One Manga αρα κατι εχει παιχτει σιγουρα μεταξυ τους, πριν απο πολυ καιρο ομως καθως την ουλη την εχει και στο 1ο κεφαλαιο.

#710 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 24 November 2008 - 22:03

Το 378 βασικα ρε σεις ηταν παρα πολυ καλο επισοδειο.Τουλαχιστον εμενα μ αρεσε.Ηταν και λιγο συγκινητικο εκει που μας ελεγε ο Brook για το παρελθον του και οταν εμαθε για τον Laboon.Ακομη τελικα οσο και να σφαζονται ο Zoro me ton Sanji καταβαθος υπαρχει ενας ερωτας :hahaha:.Ο Sanji τα εσπασε σε αυτο το επισοδειο αρχιζω να τον παω:P
P.S Ειναι η πρωτη φορα π ο Sanji λεει τον Zoro και οχι marimo η μου φαινεται???
Posted Image

#711 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 24 November 2008 - 22:11

Ακομη τελικα οσο και να σφαζονται ο Zoro me ton Sanji καταβαθος υπαρχει ενας ερωτας :hahaha:.

Ωχ παναγία μου τι είδανε τα ματια μου...Καλό το επεισόδιο αλλά το επόμενο απο ότι είδα θα χει την ιστορία του Brook με την φάλαινα και ξενέρωσα λίγο:cry5:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#712 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 24 November 2008 - 22:13

nop,water 7 αρχή αρχή ο Sanji ετοιμαζόταν να πάει στην πόλη,ενώ ο Zoro θα μενε να φυλάει το πλοίο και εκεί που τον πλησιάζει,o Zoro ψυθιρίζει ένα "who did you call Marimo?",γιατί περίμενε ότι έτσι θα τον φώναζε,ενώ τελικά του πετάει ένα "oi,Zoro" και έμεινε και ο ίδιος:P

#713 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 24 November 2008 - 22:33

λοιπον για 377-378 εχω να πω απλα resperct.......για τους δυοο πιο γαματους χαρακτηρες στο πληρωμα!
η σκηνη με zoro μεσα στα αιματα απλα ηταν τελεια εδειξε ποσο μανγκας ειναι για ακομη μια φορα....τα ιδια και για sanji που και ο ιδιος θα εδινε τη ζωη για τον captain.....
οσο για το 378 μια χαρα επεισοδιο πολυ καλο...
αντε σιγα σιγα να μπαινουμε στο ψητο..

#714 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 24 November 2008 - 23:14

ΤΖΑΜΙ:D και το 378 το μονο που δεν μου αρεσε ηταν τα ρουχα τους π.χ sanji-usopp:unsure: ξερω ακυρο αλλα αυτο μου την εσπασε:canthelp:
Posted Image
Posted Image

#715 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 25 November 2008 - 01:07

Ελα ρε συ ωραια ηταν τα ρουχα του Sanji τα καλυτερα που εχει βαλει στη σειρα.Του Ussop οντως ηταν τελειως αθλια....Ειδικα αυτο το καπελο ηταν οτι πιο ασχημο εχω δει στη ζωη μου...
Posted Image

#716 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 November 2008 - 02:39

Eνταξει ομορφο μεταβατικο επεισοδιο το 378.Μετα απο ολη αυτη τη μαχη και τον πανικο λογικο ειναι να βλεπουμε μια στιμγη ξεκουρασης στο πληρωμα που τοσο το εχει αναγκη.Για μια ακομη φορα βλεπυμε παντως ποσο καπατσες ειναι οι γυναικες στο πληρωμα του καραβιου ειδικα τη nico robin που δεν εαφηνει να της ξεφυγει.Ηρωικη σκηνη 8α ελεγα ειναι εκεινη που η ναμι δινει καποιο μερος απο τα λαφυυρα στη lola και ο luffy me ton usopp που αρχιζουν να φωναζουν η ναμι δινει λεφτα.Πραγματικα λυ8ηκα στα γελια
Τωρα οσο για τις ενδυματολογικες προτιμησεις που αναφερ8ηκαν παραπανω εμενα η συγκεκριμενη του usopp δε μου αρεσε 8α προτιμησω sanji γτ εχει κατι το πιο cool^^

Posted Image

#717 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 25 November 2008 - 08:36

Στον διαλογο αναμεσα σε WB και Shanks, ο δευτερος λεει "αυτο που ποναει περισσοτερο ειναι αυτο" δείχνοντας την ουλή πανω στο το ματι του.
Posted ImageOne Piece 434 page 12 | One Manga αρα κατι εχει παιχτει σιγουρα μεταξυ τους, πριν απο πολυ καιρο ομως καθως την ουλη την εχει και στο 1ο κεφαλαιο.

He also says "its not like i was careless or something"
δλδ τονιζει οτι ο Blackbeard ειναι πραγματικα δυνατος.
Ο σκοπος του Shanks ηταν να κανει τον WB να φερει τον Ace πισω επιδει
παροτι ο Ace ειναι δυνατος ο BB ειναι πολυ επικίνδυνος.

Posted Image

#718 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 25 November 2008 - 10:48

He also says "its not like i was careless or something"
δλδ τονιζει οτι ο Blackbeard ειναι πραγματικα δυνατος.
Ο σκοπος του Shanks ηταν να κανει τον WB να φερει τον Ace πισω επιδει
παροτι ο Ace ειναι δυνατος ο BB ειναι πολυ επικίνδυνος.

Το οτι καποις χτυπησε το shanks δε σημαινει κατι.Σωνει και καλα δλδ ο shanks εψαχνε να βρει το καλο του ace.Το οτι καποιος τον ειχε χτυπησει παλιοτερα δεν το βρισκω και τοσο αξιοπεριεργο.Ολοι σχεδον οι πειρατες του νεου κοσμου ειναι γαμομανοι και οπως και να το κανουμε απο καμια μαχη δεν μπορεις να βγεις ατσαλακωτος.Να υπεν8υμισω οτι την ουλη του ο shanks την ειχε πριν παει με το πλοιο του στη μεγαλη γραμμη ως καπετανιος(απο το1 chapter του op) πραγμα που σημαινει οτι την ειχε συναντησει το blackbeard πολυ πιο παλια που ισως δεν ηταν και τοσο δυνατος-εννοω παντα ως rookie στο πλoio του roger.Δε σημαινει οτι σωνει και καλα η8ελε να προστετευσει τον Ace.Προσωπικα εγω πιστευω οτι γνωριζει κατι παραπανω για τον σκοπο για τον οποιο o blackbeard βαλ8ηκε και καλα να γινει shichibukai(η μπορει απλως να 8ελει να δει που 8α οδηγη8ουν τα πραγματα )αλλα πανω απο ολα δε νομιζω οτι η8ελε μονον το καλο του Ace-ειμαι σιγουρος οτι ηξερε οτι ο ace 8α βγει ζωντανος και οτι ο blackbeard 8α νικαγε χωρις να τον σκοτωσει...Βεβαια για ολα αυτα πρεπει να επαλη8ευτουμε οποτε σε κανα 1.5 χρονο το ξανασυζηταμε

Posted Image

#719 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 25 November 2008 - 17:58

Μόλις είδα το 378:tensai:

Πολύ καλό επεισόδιο,χαλαρωτικό και αστείο μετά τα όσα είδαμε στο 377.

Τα 2 αγαπημένα μου σημεία:

-όταν οι Risky Brothers επαναλαμβάνουν τα λόγια του Sanji ότι ο Luffy και οι άλλοι δεν είναι ανάγκη να ξέρουν τι έγινε με τον Zoro,μιας και όλοι είναι ζωντανοί και περπατάνε με το υφάκι του Sanji και τα χέρια στις τσέπες(μεχρι και το theme του Sanji ακούστηκε) και μετά ψυθιρίζουν σιγανά πόσο θα θελαν να διηγηθούν την ιστορία. :hihi2:

-το Bink's Sake!!

Απίστευτο τραγούδι!!

Αν και ουσιαστικά ήδη το χαμε ακούσει παλιά από τον Brook,η τωρινή έκδοση ήταν πιο μελωδική και ωραία...όταν το χα διαβάσει στο manga το περίμενα πιο λυπητερό και epic,αλλά η χαρά και ο χαβαλές που τελικά περιείχε στο ανιμε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη...αν το βρισκε κάποιος θα ταν καλό να δώσει link για download.:drink:

Αυτά...άντε στο 379 hopefully να δούμε το Brook's past με μια από τις αγαπημένες μου στιγμές...

Spoiler:

#720 Yu_Kanda

Yu_Kanda

• Members
  • 309 posts

Posted 25 November 2008 - 23:37

Οντως το Bink's Sake εχει πολυ φαση.Κι εγω την ιδια αποψη με τον Ζορο ειχα οτι θα ειναι και καλα πολυ epic κι ετσι αλλα τελικα Oda ειναι αυτος μας το εβγαλε χαρουμενο τραγουδακι.Παντως μ αρεσει πολυ κ ετσι:thumbup:
Posted Image