Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#676 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 November 2008 - 15:01

Εγω παλι πιστευω οτι ειμαι ο μονος ανωμαλος απο την παρεα εδω του οπ ο οποιος πραγματικα κα8εται και απολαμβανει τα filler του οp....Δε ξερω αλλα πολυ μου αρεσει να τα βλεπω και να σκαω στα γελία βρειστε με πειτε με οτι 8ελετε αλλα το βιτσιο μου δεν αλλαζει ειμαι και 8α ειμαι ενας κα8αρα καμμενος τυπος σε αυτοτ ο 8εμα:deadga6::burningbe3:

Kαι εγω μαζι σου,τα Φιλλερς του One Piece ειναι απλα EPIC,και τα ειχα απολαυσει ολα,ουτε καν ηξερα οτι μερικα ηταν φιλλερς πριν να μπω στο Φορουμ:knock-knock:

Berserk___Gatsu.jpg

#677 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 19 November 2008 - 16:10

Ανέφερε ο Kuma τον Dragon και μείναμε να αναλογιζόμαστε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του και να μας θυμίσει ότι πέρα από το όνομά του και την φάτσα του δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για τον Dragon! Ούτε το πόσο δυνατός μπορεί να είναι, ούτε το που είναι, ούτε το τι κάνει και ποιος τελικά ο ρόλος του στην όλη ιστορία...:bahhh:

ο Dragon ξερουμε οτι ειναι αρχηγος των revolutionary army και εχει ως μονο σκοπο να πηγαινει εναντια στην κυβερνηση.
Με το στρατο του περνει τον ελεγχο διαφορων κρατων που ηταν προσκυμενα στην κυβερνηση.
Διαθετει σιγουρα δυναμεις devil fruit (το οποιο ειναι τυπου logia) και εχει να κανει με τον ελεγχο του καιρου ή κατι τετοιο.
Επισης πρεπει να ειναι απιστευτα δυνατος και με τρομερη επιρροη διοτι εχει το μεγαλυτερο bounty στον κοσμο.

Γενικα ο oda μας τα δινει με σταγονομετρο αλλα μια εικονα την εχουμε.

#678 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 November 2008 - 19:00

Kαι εγω μαζι σου,τα Φιλλερς του One Piece ειναι απλα EPIC,και τα ειχα απολαυσει ολα,ουτε καν ηξερα οτι μερικα ηταν φιλλερς πριν να μπω στο Φορουμ:knock-knock:

Ta filler του ονε piece ειναι αρκετα καλα βασικα εχουν γελιο δεν ειναι οπως σε κατι αλλα ανιμε που τρελενεσαι να τα βλεπεις.Καλα υπαρχουν και τετοια οπως εκεινο με τον ιπποκαμπο που ηταν αθλιο αλλα νταξει

#679 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 November 2008 - 13:26

Και τώρα που χαρήκαμε και θεοποιήσαμε το 377:tensai:,έρχομαι σαν καλός ψείρας και χαλάστρας να θέσω μερικά ερωτήματα που μου δημιουργηθήκανε καθώς το έβλεπα και ξαναέβλεπα και τα οποία ο καθένας σας μπορεί να σχολιάσει ελεύθερα(και να με πει ψείρα:P):

1)Κλασικώς,όσο καλό κι αν ήταν το επεισόδιο,έπεσε ως συνήθως στην παγίδα του unpsofable...o Kuma είχε πει ότι ο Zoro,τόσο πληγωμένος και ετοιμοθάνατος που ήταν,αν απορροφούσε και τον πόνο του Luffy θα ήταν βέβαιως θάνατος και είδαμε μόλις μια μικρή δόση του πόνου τι προξενούσε...αρα πως κατάφερε και,όχι μόνο την γλίτωσε,αλλά στεκόταν και όρθιος αφού ο Sanji τον βρήκε αρχικά?

2)Ο Kuma,όπως είπε στην αρχή και του το επιβεβαίωσε και ο Zoro,ήθελε ένα "κεφάλι" να φέρει στην κυβέρνηση,ενώ στο τέλος δεν έμεινε καν να δει αν όντως ο Zoro ήταν νεκρός ή όχι και έφυγε κατευθείαν με άδεια χέρια....ποιός ο λόγος της πράξης του αυτής?

Του αρκούσε απλά ο Zoro να μπει μες στην φούσκα και ότι γίνει(πράγμα που ούτε έλεγξε στον αν ο Zoro θα τηρούσε την συμφωνία,αλλά πιθανώς τον εμπιστεύτηκε με βάση τον χαρακτήρα που έδειξε προηγουμένως) και όχι να πεθάνει και να γυρίσει πίσω με έστω έναν ψάθινο?

Edited by Zoro, 20 November 2008 - 13:32.

#680 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 November 2008 - 13:41

Και τώρα που χαρήκαμε και θεοποιήσαμε το 377:tensai:,έρχομαι σαν καλός ψείρας και χαλάστρας να θέσω μερικά ερωτήματα που μου δημιουργηθήκανε καθώς το έβλεπα και ξαναέβλεπα και τα οποία ο καθένας σας μπορεί να σχολιάσει ελεύθερα(και να με πει ψείρα:P):

1)Κλασικώς,όσο καλό κι αν ήταν το επεισόδιο,έπεσε ως συνήθως στην παγίδα του unpsofable...o Kuma είχε πει ότι ο Zoro,τόσο πληγωμένος και ετοιμοθάνατος που ήταν,αν απορροφούσε και τον πόνο του Luffy θα ήταν βέβαιως θάνατος και είδαμε μόλις μια μικρή δόση του πόνου τι προξενούσε...αρα πως κατάφερε και,όχι μόνο την γλίτωσε,αλλά στεκόταν και όρθιος αφού ο Sanji τον βρήκε αρχικά?

2)Ο Kuma,όπως είπε στην αρχή και του το επιβεβαίωσε και ο Zoro,ήθελε ένα "κεφάλι" να φέρει στην κυβέρνηση,ενώ στο τέλος δεν έμεινε καν να δει αν όντως ο Zoro ήταν νεκρός ή όχι και έφυγε κατευθείαν με άδεια χέρια....ποιός ο λόγος της πράξης του αυτής?

Του αρκούσε απλά ο Zoro να μπει μες στην φούσκα και ότι γίνει(πράγμα που ούτε έλεγξε στον αν ο Zoro θα τηρούσε την συμφωνία,αλλά πιθανώς τον εμπιστεύτηκε με βάση τον χαρακτήρα που έδειξε προηγουμένως) και όχι να πεθάνει και να γυρίσει πίσω με έστω έναν ψάθινο?

[

Σκοπός του Oda είναι να δείξει την αφoσίωση του Zoro για το πλήρωμα γι'αυτό και χρησιμοποίησε έναν σχετικά υπερβολικό τρόπο να το παρουσιάσει!

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω πως ένας Shichibukai δεν είναι απαραίτητα κακός!Απλά κρατήστε το αυτό.

@Ζoro παραπάνω δεν μπορώ να πω αλλά κράτατην τελευταία προτασή μου και σκέψου τη ως απάντηση για τις ερωτήσεις σου!Δεν μπορώ να πω παραπάνω.Πάντως το φέρνεις από εδώ το φέρνεις από εκεί θα φας σποιλεριά!:smokingg:
Posted Image

#681 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 November 2008 - 13:48

OK mate,νόμιζα η ιστορία τελείωσε εκεί όσο αφορά το περιστατικό αυτό,δεν ήξερα ότι εξηγούνται κι άλλα πιο κει:nanana:

Θα αναμένω(αγωνιωδώς) την στιγμή που θα τα δείξει και στο ανιμε:bath:

#682 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 20 November 2008 - 13:53

αυτο εδω ... τι μπορει να σημαινει ???
προσοχη , λιγο σποιλερ

Spoiler:

Posted Image Posted Image

#683 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 November 2008 - 14:09

Βασικά καθόλου spoiler θα λεγα,τα ίδια είπε και στο anime:P

Νομίζω αναφερόταν στα λόγια του Kuma προς τον Dragon για το τι υπέροχο πλήρωμα έχει ο Luffy,που προφανώς είναι και ο λόγος που άφησε τον Zoro εκεί και δεν τον πήρε μαζί του,εφ όσων άντεξε τον πόνο.

#684 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 20 November 2008 - 14:13

Βασικά καθόλου spoiler θα λεγα,τα ίδια είπε και στο anime:P

Νομίζω αναφερόταν στα λόγια του Kuma προς τον Dragon για το τι υπέροχο πλήρωμα έχει ο Luffy,που προφανώς είναι και ο λόγος που άφησε τον Zoro εκεί και δεν τον πήρε μαζί του,εφ όσων άντεξε τον πόνο.

εγω θελω να πω πως αυτοι τα εχουν κανει πλακακια ...

εντιτ :

ελεος !!!
μολις τωρα ειδα το 377 , φοβερο επισοδειο !!!!

Edited by titi, 20 November 2008 - 15:13.

Posted Image Posted Image

#685 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 November 2008 - 15:14

O @titi το είπε!
Ουσιαστικά πρέπει να υπάρχει σχέση μεταξύ Dragon και Κuma-Vegapunk!
Άρχισε να φένεται τώρα πια και στο anime!
Πιο μετά θα φανεί ακόμα πιο πολύ!
Posted Image

#686 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 November 2008 - 15:36

Εγω παλι δε πιστευω να υπαρχει σχεση μεταξυ shanks-kuma kai vegapunk.Απλα στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο ο kuma εδειξε οτι δεν ειναι μονο ενα σκυλι της κυβερνησης και οτι σκεφτεται γι την παρτη του
,Αν 8υμαστε λεει οτι ειναι προ8υμος να συμβιβαστει 1 κεφαλι για 1 κεφαλι.Τωρα με τη δικη του λογικη κανονικα ο ζορο επρεπε να εχει πε8ανει μεσα στη φουσκα οποτε να το 1 κεφαλι αλλα αφου δεν εγινε αυτο για αυτο σηκω8ηκε και εφυγε.Τελοςπαντων αυτη ειναι παντα η δικια μου γνμαη ποτε δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με τον oda αλλα και παλι το βρισκω καπως ακυρο να εχει σχεση με τον shanks και παλι παντα για μενα μιλαω

Posted Image

#687 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 November 2008 - 15:40

Εγω παλι δε πιστευω να υπαρχει σχεση μεταξυ shanks-kuma kai vegapunk.

πες μου οτι εννοεις dragon... μην χανουμε τη μπαλα απο ποστ σε ποστ...

εγω ειμαι της αποψης οτι υπαρχει σχεση Kuma & Dragon... αλλα οχι με VP...

απο κατω ζορος.... η θεση που σου αξιζει...
Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#688 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 20 November 2008 - 15:41

Εγω παλι δε πιστευω να υπαρχει σχεση μεταξυ shanks-kuma kai vegapunk.Απλα στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο ο kuma εδειξε οτι δεν ειναι μονο ενα σκυλι της κυβερνησης και οτι σκεφτεται γι την παρτη του
,Αν 8υμαστε λεει οτι ειναι προ8υμος να συμβιβαστει 1 κεφαλι για 1 κεφαλι.Τωρα με τη δικη του λογικη κανονικα ο ζορο επρεπε να εχει πε8ανει μεσα στη φουσκα οποτε να το 1 κεφαλι αλλα αφου δεν εγινε αυτο για αυτο σηκω8ηκε και εφυγε.Τελοςπαντων αυτη ειναι παντα η δικια μου γνμαη ποτε δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με τον oda αλλα και παλι το βρισκω καπως ακυρο να εχει σχεση με τον shanks και παλι παντα για μενα μιλαω

Μα δεν είπε κανείς για Shanks...για τον Dragon είπε ο ichi:hahaha:

Kαι είναι εμφανές ότι μια σχέση υπάρχει,μιας και ο ίδιος ο Kuma τον ανέφερε στο τέλος.

EDIT:Serestrum shine....

#689 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 20 November 2008 - 15:46

Ενα έχω να πω...
:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod:
υποκλίνομαι στον θεό ZORO
Spoiler: Big Pic

από την αρχή τον λάτρεψα αλλα τώρα τον εκτίμησα πραγματικά...

Edited by RiDeLub, 20 November 2008 - 16:02.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#690 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 20 November 2008 - 16:16

πες μου οτι εννοεις dragon... μην χανουμε τη μπαλα απο ποστ σε ποστ...

εγω ειμαι της αποψης οτι υπαρχει σχεση Kuma & Dragon... αλλα οχι με VP...

απο κατω ζορος.... η θεση που σου αξιζει...

Spoiler:

Συγνωμη αν εχω χασει καποια σημαντικη λεπτομερεια αλλα ο VP δεν υποτιθεται οτι "εφτιαξε" τον Kuma? (το σωμα του εννοω)