Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικά προβλήματα..
Posted 25 July 2008 - 14:07

Posted 12 August 2008 - 02:25
Anyway, παρατήρησα ότι το Search του Forum έχει κάποια προβληματάκια αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή σε όλους. Να σημειώσω ότι δεν μιλάω για όλα τα Search που μπορείς να κάνεις στο Forum. To "κεντρικό" και αυτό μέσα στα threads δουλεύουν μια χαρά. Αυτό που μου βγάζει πρόβλημα είναι όταν πάω να κάνω Search σε ένα Forum τύπου Σειρές Anime όπως αυτό.
Mόλις πατήσω το Keyword μου και το κουμπάκι για Search αντί να μου εμφανίσει αποτελέσματα με πετάει σε αυτό εδώ που από ό,τι είδα στο συγκεκριμένο Thread, πέταγε και στον Boreas αν και μάλλον για διαφορετικούς λόγους. Δεν είναι ότι δε μπορώ να βρω αυτό που θέλω αλλά αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το κεντρικό Search που βγάζει πολύ περισσότερα αποτελέσματα και παίρνει παραπάνω χρόνο ενώ δεν υπάρχει λόγος.
Για τσεκάρετε ειδικοί

Posted 13 August 2008 - 23:34

Posted 14 August 2008 - 01:51

Posted 14 August 2008 - 16:13
Yup,το ανέφερα και στο τι με ενοχλεί,τα profile comments και τα post των social group έχουν γίνει εξαιρετικά δύστροπα τελευταία...Μάλλον δεν είναι θέμα του skin,ε?Tsintori,μήπως έχεις κι εσύ το predator και ειναι πρόβλημα του skin?
Eγω εχω Steel Gold αλλα μπορω να postaρω σε Groups k VMs αλλα δεν μπορω να δοσω Rep:nosey:
Posted 16 August 2008 - 01:59
Posted 16 August 2008 - 02:02
Posted 16 August 2008 - 02:04
Πάτα το go advanced και από εκεί θα μπορείς να ποστάρεις κανονικά.Δε ξέρω τι φταίει αλλά με το quick reply κολλάει.
Δοκίμασα αλλαγή browser, αλλαγή pc αλλά να αλλάξω τρόπο posting δεν το σκέφτηκα

Posted 16 August 2008 - 19:31

Posted 23 August 2008 - 14:52
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 23 August 2008 - 23:02

Posted 24 August 2008 - 07:04

Zade, επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ το πρόβλημά σου. Αν μπορείς βγάλε και ένα screenshot στην περίπτωση που έχεις κάποιο error msg. Μιας και το quote function είναι συστημικό κομμάτι της Vbullletin, μου φαίνεται αρκετά περίεργο το πρόβλημα που έχεις...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 25 August 2008 - 08:11
Tώρα πλέον δεν μου το βγάζει . Ισως ήταν μόνο εκείνη τη μέρα . Τώρα παθαίνω άλλο πράγμα. Οποτε πάω να κάνω post visistor message ,εάν το κάνω με την κλασσική μορφή -δηλαδή απλά γράψω στο μικρό κενό όπου γίνεται και μετά πατήσω post - μου βγαίνει το μήνυμα "posting message ,please wait " ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Και περιμένω περιμένω περιμένωωωω... Αλλά δεν γίνεται τίποτα. Εχω περιμένει μέχρι και ένα λεπτό και πάλι δεν ποστάρεται το κείμενο . Ωστόσο εάν πατήσω 'go advanced' και δοκιμάσω από κει να ποστάρω το κείμενό μου τότε δεν εμφανίζεται η παραπάνω καθυστέρηση και ποστάρεται αμέσως . Δεν ξέρω τι φταίει .Temper temper παρακαλώ...
Zade, επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ το πρόβλημά σου. Αν μπορείς βγάλε και ένα screenshot στην περίπτωση που έχεις κάποιο error msg. Μιας και το quote function είναι συστημικό κομμάτι της Vbullletin, μου φαίνεται αρκετά περίεργο το πρόβλημα που έχεις...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 August 2008 - 10:23
Posted 25 August 2008 - 10:32