Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#421 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 15:01

Εδώ και καιρό δεν μου εμφανίζει καθόλου τα Banners :( Παίζει κανένα ρόλο το Adblock ?

Berserk___Gatsu.jpg

#422 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 15:02

Εχεις αλλαξει skin?

2bbd14fc.jpg

#423 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 18:13

Οτι skin και να βαλω παλι τιποτα...ουτε και στο Internet Explorer μου τα εμφανίζει :(

Berserk___Gatsu.jpg

#424 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2010 - 18:17

Χμμμ. μερικα skin δεν εχουνε banners γι αυτο το ειπα. ουτε με το απλο δεν εχει ε? τοτε δεν γνωρισω :/

2bbd14fc.jpg

#425 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 19:06

ποσταρω εδω εφοσον δεν βρηκα thread προτασεων για το φορουμ!

προτεινω λοιπον αφου το ddl section δεν λειτουργει στην αρχικη σελιδα
το poll που εμφανιζεται να ειναι το πιο προσφατο που δημιουργηθηκε!
βαρεθηκα να βλεπω συνεχως το ιδιο.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#426 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:45

οντως συμφονω με acid..

ezgif.com-resize.gif

#427 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 20:49

πατηστε το βελακι στα δεξια να το κλεισετε.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#428 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 21:09

δεν εγραψα οτι δεν θελω να βλεπω το poll(συγχαρητηρια για την υποδειξη Serestrum)
αλλα οτι μπορει να δειχνει καποιο αλλο π.χ. καποιο τυχαιο η το τελευταιο καταχωρημενο
δεν σημαινει επισης οτι εχω και την ιδεα της δεκαετιας απλα μια σκεψη, πειραζει?

xhH5lXP.jpg

#429 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 21:58

Nope, εννοείται πως δεν πειράζει. Καλή παρατήρηση, θα το τσεκάρουμε ;) Πολλές φορές κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, έτσι δεν έχουμε δώσει σημασία σε κάτι που μπορεί να διορθωθεί απλά.

E5VV38U.jpg

#430 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2010 - 22:15

ok then, thanks!

xhH5lXP.jpg

#431 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 00:36

Απο προχτές αντιμετωπίζω πρόβλημα κάθε φορά που πάω να κάνω post και εύχομαι να μπορώ να κάνω εδώ για να το αναφέρω :P Αναφέρεται κάτι του στυλ "the message is too short. need more than 3 characters". Δυστυχώς έκανα c/p κάτι άλλο και έχασα το ακριβώς λεκτικό (και μιας και η σύνδεση δεν την παλεύει με τα torrents είπα να μη ξαναπροσπαθήσω να πάω πίσω..) Δοκίμασα να κάνω post στο Cosplay αλλά και στο J-Doramas subforum. Επίσης δοκίμασα να μικρύνω το κείμενο μου μπαααααααας και για κάποιο λόγο έτρωγε κόκο μπλόκο και έβγαζε αυτό το μήνυμα επειδή ήταν σχετικά μεγάλο το κείμενο [που δεν ήταν αλλά λέμε τώρα..] Το ίδιο γίνεται τόσο στο quick reply όσο και στο post reply. [Fingers crossed, ready to submit this post!]

#432 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:03

Σήμερα για αρκετή ώρα δεν μπορούσα να προσεγγίσω το www.anime.gr. Μετά από διάφορους πειραματισμούς, άλλαξα DNS Servers -από αυτούς του ISP μου σε Google DNS- και φαινομενικά το πρόβλημα λύθηκε (θα δείξει στην πορεία ωστόσο). Όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, ας το δοκιμάσουν.

#433 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:20

Σήμερα για αρκετή ώρα δεν μπορούσα να προσεγγίσω το www.anime.gr. Μετά από διάφορους πειραματισμούς, άλλαξα DNS Servers -από αυτούς του ISP μου σε Google DNS- και φαινομενικά το πρόβλημα λύθηκε (θα δείξει στην πορεία ωστόσο). Όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, ας το δοκιμάσουν.

Δε πήρα χαμπάρι τίποτα, αλλά απο την άλλη τρέχω δικό μου DNS server που μιλάει απευθείας στους root servers. Εκτός του google υπάρχει και το OpenDNS πάντως.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#434 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:22

@Baka~No~Jutsu Το έχω πάθει και εγώ κάποιες φορές δεν ξέρω που οφείλεται αλλά αν ξαναπροσπαθήσεις νομίζω θα στο ποστάρει...Απλά κάνε copy το κειμενάκι σου just in case και αν σου το ξαναβγάλει αυτό κάνε απλά ένα paste και ξαναπάτα submit reply...It worked for me...

@meidei Όταν είχα το ίδιο πρόβλημα ακολούθησα την πρόταση του sunday...

Δοκίμασε τον οδηγό ανάλογα με το σύστημα σου:
https://store.opendns.com/setup/computer/

xbJ3b2w.jpeg

#435 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:24

Δε πήρα χαμπάρι τίποτα, αλλά απο την άλλη τρέχω δικό μου DNS server που μιλάει απευθείας στους root servers. Εκτός του google υπάρχει και το OpenDNS πάντως.

Έχω την εντύπωση ότι το OpenDNS είναι πολύ παρεμβατικό για DNS Server.
/Η δημιουργία και συντήρηση ενός ιδιωτικού DNS server φαντάζομαι δεν είναι ό,τι πιο εύκολο/

mono, ουσιαστικά λοιπόν είναι θέμα του ISP μας, αφού όποιο άλλο DNS βάλουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα.