Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#391 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2010 - 15:19

To λέω εδώ για να το έχουν όλοι κατά νου. Όταν θα βλέπετε να σας έχει κολλήσει κάποιο notification από ένα vm πηγαίνετε στο τελευταίο vm που σας ήρθε το επιλέγετε, πάτε κάτω αριστερά στο κουτάκι που λέει moderation kai το κάνετε Unapprove. Mετά το ξαναεπιλέγετε και το κάνετε Approve. 99% αυτό θα σας λύσει το πρόβλημα.

#392 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 February 2010 - 16:03

mono, let's rule out a few possibilities. Μήπως μέχρι να ολοκληρώσεις το post και να πατήσεις "Post Quick Reply" το thread είχε αποκτήσει επιπλέον σελίδα; Μήπως είχαν περάσει πάνω από 15 λεπτά, και δεν έχεις ενεργοποιημένη τη ρύθμιση "remember me", με αποτέλεσμα να χρειαζόταν να κάνεις πάλι login;

Όχι και όχι :P

xbJ3b2w.jpeg

#393 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 02 March 2010 - 17:04

Δεν 3ερω αν φταιω εγω ή αν ειναι γενικο αλλα στα προφιλ στο κουτακι με τα social groups εκτος απο το ονομα του γκρουπ εμφανιζει κ την "περιγραφη" να το πω... Απλα ειπα να το αναφερω. ^^
Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#394 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 March 2010 - 18:37

Γνωστό issue. Είναι πρόβλημα των Steel skins, τα οποία είναι outdated, και όχι πλήρως συμβατά με vBulletin 3.8.x. Προς το παρόν (μέχρι να βρούμε skins της προκοπής δηλαδή :wis:), η μόνη λύση για να δείτε τα social groups είναι μέσω του vBulletin Light Edition skin.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#395 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 March 2010 - 19:59

Το είπα και πιο πάνω αλλά μάλλον δεν με διαβάζει κανείς...Φαίνονται και με τα predator και voodoo. Και ο Tolis λέει κάτι άλλο. Λέει ότι στο προφιλ του καθένα εκεί που πριν εμφανιζόταν μόνο το όνομα του social group εμφανίζεται και η περιγραφή. Δεν είναι κάτι τραγικά ενοχλητικό πάντως εκτός του ότι πιάνει πολύ χώρο.

xbJ3b2w.jpeg

#396 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 31 March 2010 - 23:07

Eίχα το απλό vbulletin skin και μου άλλαξε στο κόκκινο. Ξέρω γιατί έγινε βέβαια ,αλλά δεν το μαρτυράω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#397 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 31 March 2010 - 23:32

Eίχα το απλό vbulletin skin και μου άλλαξε στο κόκκινο.

неправильно упомянутые здесь товарищ, коммунизм нет проблем решение:dwarf:

Edited by odin, 31 March 2010 - 23:42.
Почему

#398 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 31 March 2010 - 23:35

Μπορεί να γίνει μόνιμο ;;; :blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Spoiler:

Posted Image

#399 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 31 March 2010 - 23:43

Μπορεί να γίνει μόνιμο ;;; :blingeye2::blingeye2::blingeye2:

Spoiler:

да.
Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#400 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 04 June 2010 - 23:12

Δεν είναι σοβαρό τεχνικό πρόβλημα και δεν είναι αποκλειστικά πρόβλημα του .aNiMe//GR, είναι θέμα του server, οπότε το έχουμε και στην anime-greek, λογικά θα υπάρχει και στην animeclipse, αλλά νομίζω πως το ρολόι του server πάει 2μισι λεπτά μπροστά. Ασήμαντη λεπτομέρεια θα μου πείτε αλλά αν γίνεται κάποιος καλός Left64Vegeta να το κοιτάξει. (Λογικά πρέπει να είναι οκ το ρολόι του pc μου και να μην σας λέω χαζομάρες)

Spoiler:

Posted Image

#401 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 15 June 2010 - 09:29

Done. Το ρολόι συγχρονίστηκε ακριβώς με ακρίβεια +-1 δευτερολέπτου με το ωρα.gr

#402 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 23 June 2010 - 16:11

Έχουν άλλοι chrome users με το νέο flash plugin πρόβλημα στις εικόνες με media tag στο anime.gr; Μου δείχνει μόνο τις εικόνες του plugin όταν κλικάρω για ζουμ.

Posted Image

#403 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 04 August 2010 - 03:59

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω στα τεχνικά προβλήματα αλλά εδώ και βδομάδες δεν έχω πρόσβαση στην σελίδα σας κατά την διάρκεια της ημέρας, παρα μόνο μερικές ώρες μετά τις 12(συνήθως 1 εως 6).
Όταν βάζω την διεύιθηνση της σελίδας στο address bar και πατήσω Enter μου βγάζει το εξής μυνημα:
Spoiler:

Όσες φορές και να δοκιμάσω, με όποιο browser και να δοκιμάσω το ίδιο πράγμα μου βγάζει. Τι πρέπει να κάνω για να λυθεί αυτό το πρόβλημα;
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
Επίσης το ίδιο πρόβλημα έχω με τις σελίδες της Animeclipse και Anime-greek.

#404 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 04 August 2010 - 05:23

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω στα τεχνικά προβλήματα αλλά εδώ και βδομάδες δεν έχω πρόσβαση στην σελίδα σας κατά την διάρκεια της ημέρας, παρα μόνο μερικές ώρες μετά τις 12(συνήθως 1 εως 6).
Όταν βάζω την διεύιθηνση της σελίδας στο address bar και πατήσω Enter μου βγάζει το εξής μυνημα:

Spoiler:

Όσες φορές και να δοκιμάσω, με όποιο browser και να δοκιμάσω το ίδιο πράγμα μου βγάζει. Τι πρέπει να κάνω για να λυθεί αυτό το πρόβλημα;
Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
Επίσης το ίδιο πρόβλημα έχω με τις σελίδες της Animeclipse και Anime-greek.

Δοκίμασε τον οδηγό ανάλογα με το σύστημα σου:
https://store.opendns.com/setup/computer/

Posted Image

#405 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 August 2010 - 10:54

Τώρα που είμαι Κύπρο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα...Κάνω επανεκκίνηση το router αλλά τίποτα, δοκιμάζω άλλους browsers τίποτα...Ε αναγκαστικά μπαίνω από proxy που βέβαια είναι σπαστικό για πολλούς λόγους...Τέσπα έκανα αυτό που είπες sunday, θα περιμένω να δω αν θα γίνει τίποτα...

xbJ3b2w.jpeg