Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#406 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 04 August 2010 - 12:32

Τώρα που είμαι Κύπρο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα...Κάνω επανεκκίνηση το router αλλά τίποτα, δοκιμάζω άλλους browsers τίποτα...Ε αναγκαστικά μπαίνω από proxy που βέβαια είναι σπαστικό για πολλούς λόγους...Τέσπα έκανα αυτό που είπες sunday, θα περιμένω να δω αν θα γίνει τίποτα...

Eιμαι και εγώ απο Κύπρο άρα αυτό θα παίζει κάποιο ρόλο.

Δοκίμασε αυτό:
Πάτα Start, ανοιξε το Run, γράψε cmd και πάτα το Enter
όταν σου ανοίξει το Command prompt
γράψε ipconfig /flushdns

έτσι:
Posted Image
και μετά πάτα enter.
Μετά κάνε restrart το computer σου.

Το έκανα και εγώ και τώρα είμαι μια χαρά, αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει...

#407 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 August 2010 - 12:54

Πάτα Start, ανοιξε το Run, γράψε cmd και πάτα το Enter

Κι επειδή μερικές από τις νεότερες εκδόσεις των Windows προσπαθούν να κρύψουν αυτήν την επιλογή... αν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Run/Εκτέλεση" στο start menu, πάτα [windows key]+[R]. Ή γράψε "cmd" στην αναζήτηση.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#408 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 August 2010 - 13:19

Τώρα που είμαι Κύπρο έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα...Κάνω επανεκκίνηση το router αλλά τίποτα, δοκιμάζω άλλους browsers τίποτα...Ε αναγκαστικά μπαίνω από proxy που βέβαια είναι σπαστικό για πολλούς λόγους...Τέσπα έκανα αυτό που είπες sunday, θα περιμένω να δω αν θα γίνει τίποτα...

Mono, αν είσαι με τον ISP της Cyta (ή συνεργάτες της), τις τελευταίες βδομάδες έχουν γενικότερα πρόβλημα με το DNS. Είναι και σε διαδικασία αναβάθμισης του δικτύου τους και υπάρχουν ακόμα και διακοπές υπηρεσιών.

#409 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 August 2010 - 13:28

Εγω εχω CYTA αλλα προστοπαρον δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα..ελπιζω να μην γινει τπτ =/

2bbd14fc.jpg

#410 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 August 2010 - 13:42

Τί έγινε ρε παιδιά όλοι οι Κύπριοι εδώ μαζεύτηκαν?:P

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με κανένα άλλο site παρά με το anime.gr...Τυχαίο? Δε νομίζω...Αν δεν ευοδώσει η λύση του sunday που δουλεύει προς το παρόν θα περάσω στο plan B, δηλαδή στην πρόταση του adamsbankai...

Ευχαριστώ πολύ :angell:

xbJ3b2w.jpeg

#411 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 August 2010 - 13:48

Eγω δεν ειμαι Κυπριος λολ.. απλα εχω Cyta :P

2bbd14fc.jpg

#412 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 August 2010 - 13:49

πανε φαε καμια σεφταλια και αστο anime.gr!:Blissfull:
παντος εγω σε οποιο σπιτι πηγαινα και εμπαινα νετ δεν συναντησα προβλημα (μονο που σε γενικες γραμμες δεν εχουν ψιλες ταχυτητες..)

#413 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 August 2010 - 13:51

Eγω δεν ειμαι Κυπριος λολ.. απλα εχω Cyta :P

Ελπίζω να μην εννοείς της Cyta Hellas μόνο:P.

#414 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 August 2010 - 13:53

Ελπίζω να μην εννοείς της Cyta Hellas μόνο:P.

Αυτην εννοουσα... :borednn9:

Οκ οκ μην βριζετε...φευγω απ το topic.:sadist:

2bbd14fc.jpg

#415 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 August 2010 - 13:55

Απλά άλλες υποδομές έχει η Cyta Hellas και άλλες η Cytanet στην Κύπρο.
Το λέω για να μην φορτώσουμε τα προβλήματα της μίας στην άλλη.

#416 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 August 2010 - 12:49

Δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο απλα ειπα να το αναφερω. Επειδη οντως δεν ειχα προσεξει οτι τα banner εχουν αλλαξει, μεχρις οτου το αναφερε ο Kenny στο BH. Πατουσα F5 και εβλεπα τα νεα banner και το πως αλλαζαν. Σημερα ομως που δοκιμασα αρκετες φορες, μου εμφανιζει μονο τα παλια και αντε κανα 2 φορες το πολυ 1-2 καινουργια. Υπαρχουν τα παλια μαζι με τα καινουργια ή απλα υπαρχει καποιο προβλημα στη φορτωση των νεων?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#417 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 August 2010 - 13:05

Επειδή ο αριθμός των νέων banners είναι πολύ μικρός για να έχουμε μόνο αυτά, προστέθηκαν στα παλιά. Και επειδή είναι λίγα συγκριτικά με τα παλιά, είναι αναμενόμενο να βλέπεις στατιστικά περισσότερες φορές τα προηγούμενα.

E5VV38U.jpg

#418 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 07 August 2010 - 13:05

Αν δεν κάνω λάθος είναι τα παλιά μαζί με τα καινούργια και εμφανίζονται εντελώς random.. αρα αμα είναι καμια 50αρια έχει 1/50 να πετύχεις αυτό που θες.. Εμένα μου εμφανίζονται κανονικά, και νέα και παλιά

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#419 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 August 2010 - 13:51

Και αφου ηταν τοσα λιγα γτ βαλαμε μονο 10 απ τα καινουργια? ας βαζατε 20. τα προτιμω απ τα παλια. :P

2bbd14fc.jpg

#420 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 14 August 2010 - 06:23

Mono, αν είσαι με τον ISP της Cyta (ή συνεργάτες της), τις τελευταίες βδομάδες έχουν γενικότερα πρόβλημα με το DNS. Είναι και σε διαδικασία αναβάθμισης του δικτύου τους και υπάρχουν ακόμα και διακοπές υπηρεσιών.

Ευχαριστω για την ενημέρωση. Τώρα που το έμαθα θα αρχίσει ο πολέμος του τηλεφώνου...
Πάντως το πρόβλημα συνεχίζεται και ελάχιστες είναι οι ώρες που μπορώ να μπώ στο site.