Εχμ, για τον απλό χρήστη ούτε συζήτηση, αλλά όποιος ασχολείται έστω και λίγο με Linux, είναι εύκολο να στηθεί κάτι τέτοιο. Ας μην βγούμε offtopic όμως./Η δημιουργία και συντήρηση ενός ιδιωτικού DNS server φαντάζομαι δεν είναι ό,τι πιο εύκολο/
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τεχνικά προβλήματα..
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:28
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:32

Τέσπα όντας άσχετη με την τεχνολογία, δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο, αν και θα μπορούσες να πάρεις την cyta και να τους ρωτήσεις τι τρέχει, μήπως έχουν κανα firewall or sth...
Αν λέω βλακείες αγνοήστε με, όπως είπα είμαι άσχετη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 14:41
Δεν έχω τέτοιες τάσεις μαζοχισμούαν και θα μπορούσες να πάρεις την cyta και να τους ρωτήσεις τι τρέχει

Θα κρατήσω τους server της Google για την ώρα, αφού φαίνεται να λειτουργούν μια χαρά.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 15:00
@Baka~No~Jutsu Το έχω πάθει και εγώ κάποιες φορές δεν ξέρω που οφείλεται αλλά αν ξαναπροσπαθήσεις νομίζω θα στο ποστάρει...Απλά κάνε copy το κειμενάκι σου just in case και αν σου το ξαναβγάλει αυτό κάνε απλά ένα paste και ξαναπάτα submit reply...It worked for me....
Το είχα δοκιμάσει και δυστυχώς δεν έπαιζε. Σήμερα έκανα κανονικά ποστ απο τη δουλειά. Θα ξαναδοκιμάσω και απο το σπίτι μήπως παίζει τίποτα άλλο περίεργο.. Ευχαριστώ πάντως

myDramaList | Lolli(k)pop FB Group
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 19:31
Αν αντιμετωπίζετε τόσο συχνά πρόβλημα, και συγκεκριμένα και μόνο με το anime.gr, μπορείτε εκτός από DNS να βάλετε κάτι στον ίδιο τον υπολογιστή σας, που θα υπερκαλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια του ISP. Και μάλιστα θα είναι και λίγο πιο γρήγορο, γιατί δε θα περιμένει DNS resolution:
Έναρξη -> Εκτέλεση... ->
notepad %windir%/system32/drivers/etc/hosts
Θα σας ανοίξει ένα αρχείο κειμένου. Στο τέλος, κάτω κάτω, προσθέστε:
188.40.141.23 anime.gr
Και μετά Αρχείο -> Αποθήκευση
That's it. Τώρα ο υπολογιστής θα σας ξέρει για πάντα που θα βρει το anime.gr, χωρίς να περιμένει απάντηση από οποιονδήποτε ISP.
@Baka~No~Jutsu: Αν πατήσεις "Πίσω" στον browser σου, και ξαναπατήσεις υποβολή;
Μήπως το πρόβλημα εμφανίζεται σε κάποιον συγκεκριμένο browser; Μήπως κάποιο antivirus/firewall "προστατεύει" τα στοιχεία που υποβάλλεις στο Internet, και αν γράψεις κάποια συγκεκριμένη λέξη κλειδί, κόβει όλο το μήνυμα;
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2010 - 20:02
Το έβαλα στο /etc/hosts μου. Ευχαριστώ.
Edit: Εν τέλει, η λύση με το hosts δεν μου λειτούργησε. Αφαίρεσα τους σέρβερ της Google και έκανα # /etc/rc.d/init.d/network restart μετά την προσθήκη αλλά δεν μπορούσα να προσεγγίσω την σελίδα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 08 Σεπτέμβριος 2010 - 20:23
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 02:10
Έστω ότι θέλουμε να γράψουμε ένα preview/review για κάποιο κόμικ, όπως κάνουμε και για τα μάνγκα, πού το κάνουμε; Φαντάζομαι όχι στην κατηγορία Manga, αφού εκεί ούτε κορεάτικα δεν βλέπω να μπαίνουν. Από την άλλη η κατηγορία Ψυχαγωγία μοιάζει πολύ γενική. Πού είναι καλύτερα λοιπόν;
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 02:30
Τα comics από την άλλη είναι ένα τελείως διαφορετικό θεματάκι και εντελώς ξεχωριστό. Υποθέτω ότι καθώς υπάρχει ενιαίο comics thread στον τομέα ψυχαγωγία εκεί θα πρέπει να πάει και το μεμονωμένο. Τώρα βέβαια ένα ξεχωριστό comics subforum μπορεί να μην ήταν και τόσο άσχημο σαν ιδέα but that part is me on a personal and not moderating level talking.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 02:59
Πάντως θεωρήστε το μήνυμά μου ως ψήφο υπέρ της δημιουργίας ενός υποφόρουμ για δυτικά κόμικ και άνιμε (ενιαίο imho)· αν φυσικά υπάρχει αυτή η σκέψη μεταξύ των διαχειριστών.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 13:50
Δεν είναι τεχνική η ακόλουθη ερώτηση, αλλά επειδή δεν βρίσκω σχετικό νήμα στις τελευταίες πέντε σελίδες την ρωτώ εδώ:
Έστω ότι θέλουμε να γράψουμε ένα preview/review για κάποιο κόμικ, όπως κάνουμε και για τα μάνγκα, πού το κάνουμε; Φαντάζομαι όχι στην κατηγορία Manga, αφού εκεί ούτε κορεάτικα δεν βλέπω να μπαίνουν. Από την άλλη η κατηγορία Ψυχαγωγία μοιάζει πολύ γενική. Πού είναι καλύτερα λοιπόν;
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ,μιας και εγώ πειροσσότερο είμαι των comics παρά των anime, μια ολόκληρη παρουσίαση για comics ,μπορείς να γράψεις στο http://www.greekcomics.gr
Aς αφήσουμε τα κόμικ σε αυτό το φόρουμ ,στη μικρή γωνια που δικαιούνται.
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 13:57
Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω ,μιας και εγώ πειροσσότερο είμαι των comics παρά των anime, μια ολόκληρη παρουσίαση για comics ,μπορείς να γράψεις στο http://www.greekcomics.gr
Aς αφήσουμε τα κόμικ σε αυτό το φόρουμ ,στη μικρή γωνια που δικαιούνται.
Δεν γνώριζα το σάιτ αυτό. Γίνονται συζητήσεις για ξένα κόμικ (όχι ελληνικά) και ιδίως καθόλου γνωστά;
Επίσης κατανοώ την ανάγκη να μην χάσει το σάιτ τον χαρακτήρα του.
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 06:43

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 06:55
C:\Windows\System32\drivers\etc
και προσθεσε την ακολουθη γραμμη
188.40.141.23 www.anime.gr
Ετσι δν θα κανει συνεχεια resolve στην DNS για να βρισκει την ip του Server
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 13:41
Ανοιξε το αρχειο hosts με το notepad που βρισκεται στο καταλογο
C:\Windows\System32\drivers\etcκαι προσθεσε την ακολουθη γραμμη188.40.141.23 www.anime.grΕτσι δν θα κανει συνεχεια resolve στην DNS για να βρισκει την ip του Server
To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μέχρι που το έκανα αυτό...
Που οφείλεται όμως αυτό το πρόβλημα;
Λογικά είναι το ίδιο πρόβλημα και για τους δυο μας επειδή είμαστε και οι δυο απο Κυπρο και μένουμε στην ίδια περιοχή και στο ίδιο χωριο...
στο αρχείο hosts όμως αντι να βάλω www.anime.gr έβαλα anime.gr σκέττο.
Αλλά τις περισσότερες φορές μου έκανε πρόβλημα, δηλαδή όταν προσπαθούσα να ανοίξω την σελίδα, http://www.anime.gr/, δεν άνοιγε και έπρεπε να αφαιρέσω το www. απο το address bar και να μείνει το http://anime.gr/
Όταν το έκανα αυτό μου άνοιξε η σελίδα με πολλά προβλήματα όμως. Τα θέματα τα έβλαπα διπλά και γιγάντια.
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2010 - 15:17