Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#466 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 30 October 2010 - 17:32

linux users of the forum,
εχω ενα προβληματακι ξαφνικα οταν παταω στο places και παω να ανοιξω καποιο δισκο
ανοιγει ο ... SMPlayer!!!
τι στο καλο εχει γινει και τι πρεπει να κανω?

edito: μαλλον τελικα το ελυσα!

Edited by acid black cherry, 30 October 2010 - 18:46.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#467 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 31 October 2010 - 01:19

Γιατί δεν τους βάζεις μόνιμα?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ GOOGLE ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ COOKIES ΤΟΥ ARGHH,

οχι srsly now τις τελευταιες μερες με αφηνει να μπαινω χωρις προβληματα οποτε δεν υπαρχει λογος να τα βαλω και να χαλασω καποια port forward που εχω κανει στο router.
Posted Image

#468 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 31 October 2010 - 02:35

Για την ιστορία όμως, εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποια αλλαγή από τη μεριά μας, άρα μάλλον πρόκειται για κάποιο καπρίτσιο του παρόχου σου...

Υ.Γ.: Αυτό που δεν έχουμε, και θα βάλουμε σύντομα, είναι ένας εφεδρικός nameserver, γιατί τώρα έχουμε μόνο έναν κεντρικό και κανέναν εφεδρικό.

#469 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 31 October 2010 - 03:54

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ GOOGLE ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ COOKIES ΤΟΥ ARGHH,

lol wut

οχι srsly now τις τελευταιες μερες με αφηνει να μπαινω χωρις προβληματα οποτε δεν υπαρχει λογος να τα βαλω και να χαλασω καποια port forward που εχω κανει στο router.

Τί σχέση έχουν οι DNS με τα port forwards? :hmmm:
Posted Image
Posted Image

#470 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 31 October 2010 - 10:26

Εχω Dynamic IP και για να κανω Port Forward πρεπει να βαζω κατι σταθερους DNS καθε φορα.
Posted Image

#471 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 31 October 2010 - 10:35

Δεν εχει να κανει το prt forward με τους DNS. Port forward ειναι να ανοιξεις στο router σου συγκεκριμενα ports για μερικες συσκευες Lan που ειναι συνδεμενα πανω του.O Dns δεν εχει να κανει με το Port Forward
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#472 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 posts

Posted 31 October 2010 - 10:38

μπορει να συμβαινει αυτο με αλλα router παντως το δικο μου πρεπει να εχει σταθερους DNS για να δουλεψει το port forward και βαζω της tellas. το siemens speedstream 4200 εχω, μπες στο portforward.com να δεις που το λεει. εγω απο κει διαβασα τις οδηγιες και το εκανα.
Posted Image

#473 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 03 November 2010 - 17:20

Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο με το ότι θέλεις Static IP στο εσωτερικό δίκτυο σου για να κάνεις port for.
Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς DNS στην όλη διαδικασία(κοίταξα λίγο και δεν βλέπω πουθενά αναφορά); Χώρια που μπορείς να ορίσεις τους dns σου μέσα στo router και να "μοιράζει" αυτό στα pc.

To opendns είναι εξαιρετικό και πετάει σε σχέση με κάποια ελληνικά χρέπια.

Τώρα αν είναι να φοβηθείς την google από τους dns τότε μάλλον έχεις ήδη πάρει τις λοιπές προφυλάξεις κατά το καθημερινό browsing σου (μη χρήση google για αναζητήσεις, tor κλπ).

Ο κόσμος του internet μόνο ανώνυμος δεν είναι....

PS: Είναι επίσης γνωστό ότι οι ISP ξέρουν τι κάνεις... και στην Ελλάδα έχουμε και παραδείγματα δοσίλογων εταιριών....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#474 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 08 November 2010 - 13:40

εχω προβλημα με το pcsx2 το Cpu αντι να ειναι 100% οπως πρεπει να ειναι ειναι λιγοτερο και απο 50% και κολλαω ασχημα μπορειτε να βοηθησετε?

#475 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 November 2010 - 14:40

εχω προβλημα με το pcsx2 το Cpu αντι να ειναι 100% οπως πρεπει να ειναι ειναι λιγοτερο και απο 50% και κολλαω ασχημα μπορειτε να βοηθησετε?

Γιατί πρέπει να είναι 100%??
Ποια κάρτα γραφικών έχεις και ποιο επεξεργαστή?

Είτε η κάρτα γραφικών σου περιορίζει τη cpu, είτε παίζεις με Vsync οπότε λογικό να μην τερματίζουν cpu και gpu, είτε το emulator τρέχει single-threaded και χρησιμοποιεί μόνο τον 1 πυρήνα της cpu.
Posted Image
Posted Image

#476 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 November 2010 - 14:47

Πρεπει να ειναι στα 60fps για να ειναι 100% αμα θυμαμαι καλα. Εχεις "αδυναμο" pc και ετσι δεν μπορει να τα παιζει καλα τα games. Αλλα προσπαθησε να πειραξεις και τις ρυθμισεις του emulator.

#477 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 08 November 2010 - 15:11

Πρεπει να ειναι στα 60fps για να ειναι 100% αμα θυμαμαι καλα. Εχεις "αδυναμο" pc και ετσι δεν μπορει να τα παιζει καλα τα games. Αλλα προσπαθησε να πειραξεις και τις ρυθμισεις του emulator.

Μην τα μπερδεύεις.
100% cpu usage μόνο σε cpu-intensive εργασίες (πχ. stress test, encoding κλπ) θα δεις, όχι σε παιχνίδια.
Αδύναμη φαίνεται να είναι η κάρτα γραφικών του, γι' αυτό έχει χαμηλό framerate και η cpu δεν ζορίζεται.
Posted Image
Posted Image

#478 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 09 November 2010 - 15:44

Λοιπον εδω και αρκετο καιρο εχω προβληματα με αυτο το site.Βγαζει αυτο που λεει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα.Eχω forthnet και χρησιμοποιω google chrome.Μερικες φορες καταφερνω να μπω πατοντας το "προσωρινα αποθηκευμενο αντιγραφο της σελιδας" που δειχνει,και μετα πατοντας στο ονομα του forum section.Ξερει κανεις που οφειλεται το προβλημα?

#479 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 November 2010 - 18:24

δεν ξερω αν αυτό που θα σου πω είναι λύση(μάλλον δεν είναι), αλλά εγώ ποτέ δεν έχω πρόβλημα όταν βάζω απευθείας αυτό το link:http://www.anime.gr/forums/index.php
Δηλαδή δεν ξεκινάω με την αρχική σελίδα. Πάντως το google chrome αν και είναι αρκετά γρήγορο πιστεύω έχει κάποιες αδυναμίες όπως έχω δει τουλάχιστον εγώ.(και ίσως να είναι αυτό το προβλημα). Χρησιμοποιώ το κλασικό internet explorer και το mozilla firefox και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής.

2po6sfa_jpg.gif

#480 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 15 November 2010 - 21:22

και εγω google chrome χρησιμοπιοιω και δεν εχω κανενα προβλημα οποτε κατι αλλο λογικα ειναι