Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 ψήφοι [13.96%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 ψήφοι [5.95%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 ψήφοι [5.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 ψήφοι [74.35%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.35%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#91 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:49

Η αυτη που ειπε το παραπανω ποια ειναι μπορεις να μου εξηγησεις????:oo:

Εσυ για την misa...sry επρεπε να βαλω ονοματα....ας μην αρχισουμε λεω ομως....

(εκτος κι αν ειπα κατι λαθος,αλλα μου φαινετε ειχες πει οτι η Misa δεν εκτιμουσε την ζωη της,την πετουσε..)

Anw,τα ειπαμε,εκτος κι αν υπαρχει σοβαρος λογος,σταματαω...

#92 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:49

Ειπαμε το κοριτσι ειχε ψυχικα τραυματα.
Αυτο αν το συνδυασεις με την Moe εμφάνιση της, με βαση τους κανονες των Anime, δικαιουται να σκοτωνει οποιον θελει.
Αυτο που δεν δικαιολογείται ειναι που εμπλεξε με τον ανεραστο κρυπτοgay τον Light.

#93 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:52

Επιτελους ενας υποστηρικτης!!

Που ησουν τοσην ωρα????:hahaha::hahaha:

Anw,μην εμπλακω παλι σε συζητηση...την κανωωωωω...

EDIT:Οπως ειπε και η Teachan παντως,μονο μου με αφησαν να την υπερασπισω....ειμαστε πλειοψηφια και καμια υποστηριξη....damn...:sigh2:

#94 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 22:27

το οτι μας αρεσε, δεν σημαινει οτι επικροτουμε τις πραξεις της. και φυσικα σε αφησαμε να την υπερασπιστεις μονος σου. οχι μονο γιατι φτανεις και περισσευεις, αλλα και γιατι εφοσον ξερουμε οτι θα το ευχαριστηθεις, γτ να σου στερησουμε τη χαρα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 01 Ιούνιος 2008 - 23:54

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#95 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 23:35

το οτι μας αρεσε, δεν σημαινει οτι επικροτουμε τις πραξεις της.

Μα ουτε εγω δεν θα εκανα τοσα ποστς αν δεν εβλεπα μονο την αρνητικοτητα διατυπωμενη...αν υπηρχε ενα balance θα ειχα κανει λιγοτερα....

και φυσικα σε αφησαμε να την υπερασπιστης μονος σου. οχι μονο γιατι φτανεις και περισσευεις, αλλα και γιατι εφοσον ξερουμε οτι θα το ευχαριστηθεις, γτ να σου στερησουμε τη χαρα?

Σιγουρα το φχαριστιεμαι(u read me:wooi2:),αλλα λιγο support απο την στιγμη που η πλειοψηφια προτιμαει Misa(αλλο να μου πεις ειμαι ο μονος που την συμπαθησε) και ομως μονο οι haters γραφουν,δεν εβλαπτε...

Anyway,ειναι fictional character και αυτη αρα πιστευω οτι "στα σοβαρα" δεν αξιζει να ασχοληθουμε πλεον,απο αυτο το σημειο και μετα....

Για light themes(εννοω ελαφρα ζητηματα οχι ζητηματα του Light!!:hahaha:) θα μαι μεσα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 01 Ιούνιος 2008 - 23:53

#96 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 00:15

Η Μίσα δεν είναι και τόσο χαζή και δεν είναι καθόλου αθώα.
Αυτό που ήθελε ήταν να είναι δίπλα στον Λαιτ. Χρησιμοποίησε κάθε μέσο και το πέτυχε. Είναι κλασικη περίπτωση συμφεροντολόγου ανθρώπου και κλασική περίπτωση γυναίκας που το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον άντρα που διάλεξε για κάποιον λόγο που της κόλλησε στο κεφάλι, χωρίς να τη νοιάζει αν αυτός την θέλει, χωρίς να την νοιάζει τί είδους άνθρωπος είναι αυτός και στην τελική χωρίς να την νοιάζει καν στην ουσία αυτός. (Σ' αυτό μοιάζει με την ιστορία Χάτσικο - Τακουμι από Νάνα)

Spoiler:

Αυτή η άψογη περιγραφή, μου θυμίζει επίσης πολύ έντονα και κάποια άλλη... Δεν θα αναφέρω ποια.

Τελικά όλες οι ιστορίες anime έχουν έναν τέτοιο χαρακτήρα ή είναι ιδέα μου;;;

Πάντως για την Hachi, έχω άλλη άποψη.

Ουπς... βγήκα εκτός θέματος... :emptyonexg1:

#97 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 00:56

Μας άρεσε , μας άρεσε :) Και ανεξάρτητα από το πόσο σπαστική ήταν (προσωπικά πιστεύω πως δεν ήταν και χειρότερη από κάποιες περιπτώσεις που συναντάς IRL... ) νομίζω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του story...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#98 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 01:11

18 υπερ 12 κατα ε????
Ρε παιδια τωρα σοβαρα....Θαυμαζετε αυτο το ατομο? Θα θελατε να ειστε στην θεση της (σαν χαρακτηρας εννοω οχι με ενα dn στα χερια)? Θα θελατε ενα τετοιο ατομο διπλα σας?γιατι εδω ανατρεπονται καθεστωτα

#99 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 01:15

18 υπερ 12 κατα ε????
Ρε παιδια τωρα σοβαρα....Θαυμαζετε αυτο το ατομο? Θα θελατε να ειστε στην θεση της (σαν χαρακτηρας εννοω οχι με ενα dn στα χερια)? Θα θελατε ενα τετοιο ατομο διπλα σας?γιατι εδω ανατρεπονται καθεστωτα

Hehe αυτο το θεωρω αστειο θεμα,αρα θα κανω butt in(αλλιως δε)

Να ειμαι σαν κι αυτη,κοριτσι κι ελαφρομυαλη οχι βεβαια!!

Proud to be a Male(οπως κι εσυ κοριτσι φανταζομαι!)...αλλα σαν ατομο ξεχωριστα,την βρηκα συμπαθητικη...(το γιατι το χω πει παραπανω απο 10 φορες,δεν ξαναγραφω!!)

Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ενω ειμαστε πλειοψηφια(το 50% μαλιστα!),μονο οι haters γραφουν,και ειναι και πολλοι...wtf??

Αnyway,ας ακουσουμε και καμια αλλη αποψη...:wis:

#100 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 01:39

ΥΓ:Και κατι που θυμιθηκα τωρα...στο DN Test του site....τι με εβγαλε???

Ναι,καλα καταλαβατε,Misa!!!:oo::oo::hahaha:

Και εγω περιμενα Light ή L,ουτε εγω δεν το θελα...τι να γινει,ατιμη ζωη:sigh2:(πρεπει να ξανακανω το τεστ μου φαινετε..)

Ειπες κατι????:hahaha::hahaha::hahaha:μπορει να μην εισαι κοριτσι αλλα στον χαρακτηρα απο οτι μας λες και εσυ ταυτιζεστε.....:hahaha::hahaha::hahaha:Ετσι εξηγειται που την υπερασπιζεσαι με τοσο παθος....(και μια και το δικο μου alter ego ηταν ο ακατονομαστος - τουλαχιστον δεν ηταν η misa κατι ειναι και αυτο - εξηγειται η μεγαλη αντιπαθεια που της εχω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 02 Ιούνιος 2008 - 01:53

#101 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 02:06

καθαροτατα δεν τιθεται θεμα θαυμασμου, απο τους περισσοτερους τουλαχιστον, παρα προκειται για καθαρα ( σαρκικη) ελξη.
και ναι εμεις οι αντρες ειμαστε γουρουνια, που μολις βλεπουμε loli με ζαρτιερες, μυαλο κουκουτσι και προθυμο να κανει τα παντα για την παρτη μας ( να σκοτωσει, να δωσει τη μιση ζωη της κλπ) αμεσως τρεχουμε. yesterday's news.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#102 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 02:17

ναι αλλα το θεμα της ερωτησης ειναι αλλο....Αν την συμπαθειτε σαν χαρακτηρα Λεειι...... καμια σχεση με την σαρκικη ελξη....(οH light dear - τι τραβαγες κι εσυ)

#103 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 02:26

Δε πάτε για ύπνο λέω 'γω;:stubborn: Αρκετά το κουράσατε. Αύριο πάλι.

Και αμάν όλοι σας, αμάν. Η συμπάθεια μπορεί κάλλιστα να συμβαίνει και χωρίς χαρακτήρα! Απλά, ο καθένας διαλέγει τα σημεία που έχει ένας φανταστικός χαρακτήρας που θέλει και αποφασίζει. Ωχου, πια...

Δεν είναι εδώ debate για το ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο! Πείτε τη γνώμη σας, κάντε και καμιά ψιλή κουβεντούλα και στοπ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 08:20

Ρε Glastenen, φέρε μερικά βιβλία Δικαίου, εδώ πολλοί χρειάζονται φροντιστήριο. :fromabove:

Λοιπόν, απλά και όμορφα: Οι πράξεις της Misa ήταν de facto αποτρόπαιες. Το αν τις έκανε με συνείδηση των πράξεών της, ή αν δρούσε τυφλωμένη από το πάθος (έλεος :deadga6:) ουδεμία σημασία έχει.

hahah you handle the crowds quite well, you don't need me dear :hahaha:

btw, "έγκλημα πάθους" κτλ, νοείται μόνο εν βρασμώ ψυχής. δηλαδή υπό την επιροή πολύ ισχυρών συναισθημάτων που τυφλώνουν την κρίση, κάτι που συμβαίνει για λίγες μόνο στιγμές, όχι όταν καθόσουν και το σκεφτόσουν ψύχραιμα και σκότωνες κοσμάκη (ΟΛΟΙ στο δν ήταν ψυχροί δολοφόνοι και δεν δικαιολογώ ΚΑΝΕΝΑ). η μίσα μόνο ελπίδες σε μερικό καταλογισμό έχει, αν αποδείξουμε ότι ήταν περιορισμένης ευθύνης και την παρέσυρε ο Κοκακόλα Λάητ (τι να σου πω, βρήκε άντρα-sic- να την διακορεύσει):hahaha:

επειδή όμως χαζή ΔΕΝ ήταν, αλλά ήταν βόδι και γυναίκα παράσιτο, που έξω απ' τον γκόμενο δεν υπάρχει ακόμα κι αν αυτός την φτύνει στα μούτρα της.

κατά τη γνώμη μου ήταν ένας "εύκολος δρόμος" για τους συγγραφείς να βάλουν στο σενάριο τη μίσα, γιατί με την ηλίθια δικαιολογία "τα κάνει όλα για την αγάπη" που μόνο παρωχημένη μπορεί να θεωρηθεί και να προκαλέσει μούτζες και άστοχο character development, λύθηκαν πολλές τρύπες που θα είχαν δημιουργηθεί αλλιώς στην πλοκή. το ίδιο και με την ρεμ.

ο φρου-Λάητ έπαιζε πάντα με περισσότερα χαρτιά στα χέρια του, και πάντα εκ του ασφαλούς (γιατί ήταν δειλός, κακομαθημένος και κουλόπαις). ειδάλλως δεν υπήρχε περίπτωση

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 08:33

Η συμπάθεια μπορεί κάλλιστα να συμβαίνει και χωρίς χαρακτήρα! Απλά, ο καθένας διαλέγει τα σημεία που έχει ένας φανταστικός χαρακτήρας που θέλει και αποφασίζει. Ωχου, πια...

Ωραία από δω και πέρα θα υποστηρίζω τον Light το κάθαρμα επειδή είναι καλό πιπίνι....:emptyonexg1:
Ηθελά να ήξερα άμα η Misa είχε τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα αλλά ήταν χοντρή με κυτταρίτιδα και σπυριά αν θα την λατρεύατε τόσο...:orly:
εσεις οι 19 ψηφοφόροι....
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Δημοσιευμένη  εικόνα