Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 ψήφοι [13.96%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 ψήφοι [5.95%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 ψήφοι [5.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 ψήφοι [74.35%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.35%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#241 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:09

Εγω τη συμπαθησα. Γιατι ειναι χαρακτηρας που αγαπαει και δεν υπαρχει πιο ανθρωπινο πραγμα απο την αγαπη. Οσο γι αυτο που λενε ολοι οτι ειναι αβουλο ον, ισα ισα, το οτι δωθηκε ολοκληρωτικα στον Light ηταν καθαρα δικη της βουληση -αποφαση - επιλογη. Ειναι ειλικρινης και δεν προδιδει ουτε μια στιγμη αυτο στο οποιο πιστευει. Δε βρισκω τιποτα το υποτιμητικο στο χαρακτηρα της. Το γεγονος οτι δεν εχει το μυαλο των αλλων πρωταγωνιστων δεν ειναι κατι που την κανει μισητη.Τουλαχιστον οχι για μενα.

έτσι όπως τα λες παραλίγο να τη συμπαθήσω και εγώ, αλλα μετά θυμήθηκα ότι εκφράζει όλα τα κλισέ του σοβινισμού και τις σοβινιστικής άποψης για τι θέση τις γυναικας και είπα να μείνω σταθερή στην άποψη μου.

και θεωρώ ότι όταν αγαπάς δεν θα έπρεπε να αφήνεις να τον άλλον να σε κάνει εργαλείο του, αυτό δεν είναι αγάπη μαζοχισμός είναι.

#242 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 09:16

Το γεγονος οτι δεν εχει το μυαλο των αλλων πρωταγωνιστων δεν ειναι κατι που την κανει μισητη.Τουλαχιστον οχι για μενα.

Tην κανει ομως εκνευριστικη αν οχι μισητη.Οπως ειπε και η erisabetsu, οταν αγαπας καποιον δεν πρεπει να γινεσαι εργαλειο του.Αυτο δειχνει και οτι ειναι πολυ αδυναμος χαρακτηρας.

#243 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 17:57

Το δεχομαι. Απλως ο τιτλος ειναι λιγο απολυτος το ''την αγαπαμε η τη μισουμε''. Δεν θεωρω οτι αξιζει να τη μισησει κανεις επειδη ειναι αδυναμος χαρακτηρας, ουτε επειδη την εκμεταλλευτηκε ο Light. Αλλωστε ειδικα γι αυτο το γεγονος τον Light ειναι λογικο να μισει κανεις και οχι την ερωτευμενη κοπελιτσα. Εγω σαν θυμα την ειδα, την ψιλολυπηθηκα. Αλλα αφου πρεπει να περιοριστω αναμεσα σε αγαπη και μισος , συμπαθεια η αντιπαθεια , κλινω προς τη συμπαθεια για τους παραπανω λογους...

#244 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:18

Nice Franklin,μιας και thread starter καιρο ειχα να ακουσω μια αλλη αποψη στο θεμα και πρεπει να πω οτι συμφωνω μαζι σου!!

Καπως ετσι βλεπω κι εγω την κατασταση,δεν ειπε κανεις οτι δεν ηταν θυμα και οτι ετσι πρεπει να ειναι και οι υπολοιπες κοπελες,αλλα γι αυτο που ηταν δεν την αντιπαθησα...:thumbup:

[οπως λες κι εσυ μεταξυ αντιπαθειας και συμπαθειας]

#245 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:28

Σ ευχαριστωωω!
Μπραβο σου και για την ιδεα btw! Απλως εχει ταχθει πολυς κοσμος κατα της επειδη ειναι υποχειριο και υποβαθμιζει το γυναικειο φυλο κτλ κτλ (κοπελα ειμαι κι εγω btw) αλλα πιστευω πως ειναι καπως σαν να λες οτι μισεις εναν ναρκομανη η ενα θυμα κακοποιησης....

#246 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:33

Σ ευχαριστωωω!
Μπραβο σου και για την ιδεα btw! Απλως εχει ταχθει πολυς κοσμος κατα της επειδη ειναι υποχειριο και υποβαθμιζει το γυναικειο φυλο κτλ κτλ (κοπελα ειμαι κι εγω btw) αλλα πιστευω πως ειναι καπως σαν να λες οτι μισεις εναν ναρκομανη η ενα θυμα κακοποιησης....

OMFG!!

Δεν ηθελα να postαρω ξανα αλλα αυτο δεν το περιμενα!!!

Απο το ονομα για αγορι σε ειχα κοψει!!:hahaha:

Τεσπα,πραγματικα χαιρομαι που και απο την γυναικεια πλευρα υπηρχαν μερικες που την συμπαθησαν γιατι συνηθως τεινει να υπαρχει μια αρνητικοτητα απο εκει...

Οχι οτι με πειραζει,ολες οι αποψεις/γνωμες δεκτες:P,απλως συνηθως μ'αρεσει να υπαρχει μια ισορροπια!

Και παλι τα λες πολυ σωστα[κατα την αποψη μου παντα] και χαιρομαι που ακουστηκε και η δικη σου αποψη!!;)

#247 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:35

Χμ... ε όχι και παραλληλισμός με θύμα κακοποίησης. Με δική της θέληση πήγε και στραβώθηκε με τον ξιπασμένο god wannabe.

Zoro, έχω να καταγγείλω ότι ποτέ δεν λες ότι χάρηκες που ακούστηκε η δική μας άποψη. Θίγομαι. :/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 15 Ιούλιος 2008 - 18:49

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#248 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:40

Ισως ηταν λιγο τραβηγμενο. Αυτο που ηθελα να τονιστει ειναι πως λογικα μισεις τον ''εκμεταλευτη'' της υποθεσης και οχι το θυμα.

p.s. Ναι το ονομα ειναι παραπαλνητικο :joyful:

#249 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:41

OK ελεγα μια και εχω ηδη καλυψει ολα τα ενδεχομενα να μην ξαναποσταρω στο παρον thread αλλα με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου δεν κρατιεμαι......

Μα καλα 42-23 Υπερ της misa????

Posted Image

Seriously I feel like writing my own name in the damn book!!!!!!!!!

@ Zoro ......... Oντως Zoro τωρα που το αναφερει ο Kenny..... Τοσες φορες εχω ποσταρει σε αυτο το thread δεν ακουσα να μου πεις οτι χαρηκες με την αποψη μου..... :hahaha: Αυτο λεγεται ειδικη μεταχειριση το ξερεις ετσι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 15 Ιούλιος 2008 - 18:47

#250 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:44

Zoro, έχω να καταγγείλω ότι ποτέ δεν λες ότι χάρηκες που ακούστηκε η δική μας άποψη. Θίγομαι. :/

Οχι οτι με πειραζει,ολες οι αποψεις/γνωμες δεκτες:P,απλως συνηθως μ'αρεσει να υπαρχει μια ισορροπια!

Σε προλαβα:bleh:

Παντως αν και μ'αυτο ή και γενικως δεν το κανα εμφανες το κανω τωρα!

Ολες οι αποψεις χρειαζονται σε μια συζητηση δεν αντιλεγω,γιατι αλλιως δεν θα χε καν γινει η συζητηση απο την αρχη!

Αρα ναι,το λεω τωρα,χαιρομαι που ακουστηκαν αποψεις απο ολες τις μεριες!

Απλως με την Franklin δεν περιμενα να ναι εκπροσωπος θυληκου γενους και να την συμπαθει{φταει και τ'ονομα:P} και γι αυτο το κανα πιο φανερο...

Κατα τ'αλλα δεν υπαρχει καλη συζητηση αν δεν υπαρχουν και αντιθετες/διαφορετικες αποψεις...

Αν συμφωνουσαμε συνεχως θα βαριομασταν...:)

[αν και εδω μιλαμε για μονιμη διαφωνια αλλα το ιδιο κανει:hahaha:]

Παντα ετσι να μαστε iri-chan!!!XDXD

Seriously I feel like writing my own name in the damn book!!!!!!!!!

Αν το κανεις οι Μisa fans νικησαν!!Go On!!:hahaha:

@ Zoro ......... Oντως Zoro τωρα που το αναφερει ο Kenny..... Τοσες φορες εχω ποσταρει σε αυτο το thread δεν ακουσα να μου πεις οτι χαρηκες με την αποψη μου..... :hahaha: Αυτο λεγεται ειδικη μεταχειριση το ξερεις ετσι?

OK,αφου μου το βαραινεις κι εσυ....μολις το κανα....gomen!!:hot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 15 Ιούλιος 2008 - 18:51

#251 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:54

OK

:blush2: :P
And the winner isssssssss........ Misa!
:deadga6:

#252 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 18:57

OK ελεγα μια και εχω ηδη καλυψει ολα τα ενδεχομενα να μην ξαναποσταρω στο παρον thread αλλα με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου δεν κρατιεμαι......

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις...

How To Score With Men in a nutshell

> Dress like a slut.
> Talk cute.
> Act dumb.

:frozen:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#253 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 19:01

> Dress like a slut.
> Talk cute.
> Act dumb.

and dont forget the pigtails

#254 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 19:11

Winner??? Που το ειδες αυτο βρε franklin??? Mια ζωη στο φτυσιμο και στην εκμεταλλευση την ειχε ο Light και στο τελος
Spoiler:
.... Αν ειναι ετσι οι νικητριες ας παραμεινω τοτε Loser for life....

Και βασικα τωρα που σε ξαναπετυχαινω θελω να σου κανω καποιες ερωτησεις που ηθελα απο χτες το βραδυ αλλα crashare το pc μου!!!!

Το δεχομαι. Απλως ο τιτλος ειναι λιγο απολυτος το ''την αγαπαμε η τη μισουμε''. Δεν θεωρω οτι αξιζει να τη μισησει κανεις επειδη ειναι αδυναμος χαρακτηρας, ουτε επειδη την εκμεταλλευτηκε ο Light. Αλλωστε ειδικα γι αυτο το γεγονος τον Light ειναι λογικο να μισει κανεις και οχι την ερωτευμενη κοπελιτσα. ...

Οταν λες αγαπη τι εννοεις? Γιατι απο την δικη μου οπτικη γωνια αυτο που ενιωθε η misa για τον Light δεν ειναι αγαπη ειναι εξαρτηση. Οταν αγαπας καποιον τον παρατηρεις μαθαινεις γι αυτον. Η αγαπη (και οχι ο κεραυνοβολος ερωτας ο οποιος ειναι μια ψευδαισθηση στην ουσια) εξελισσονται σταδιακα και μεσα απο δοκιμασιες. Η Misa το μονο που εκτιμησε στον Light ηταν η εξωτερικη του εμφανιση και οτι ηταν ο Kira. Την ιδεολογια του την ασπαστηκε τελειως επιφανειακα και ποτε δεν αντιληφθηκε και εκτιμησε τον χαρακτηρα του Light σαν συνολο αλλα μονο μια εικονα πλασματικη την οποια διατηρουσε μεσα στο μυαλο της.

Εγω σαν θυμα την ειδα, την ψιλολυπηθηκα. Αλλα αφου πρεπει να περιοριστω αναμεσα σε αγαπη και μισος , συμπαθεια η αντιπαθεια , κλινω προς τη συμπαθεια για τους παραπανω λογους...

Εγω παλι ακριβως εξαιτιας αυτης της οικειοθελους θυματοποιησης την αντιπαθησα πληρως και θα σου εξηγησω το γιατι. Περα απο καποιες αντικειμενικα απροβλεπτες καταστασεις, οταν καποιος βαζει τον εαυτο του σε μια θεση θυματος απο επιλογη δεν αξιζει τον οικτο σου την περιφρονηση σου αξιζει. Ακριβως επειδη δεν εχει την δυναμη να ζησει για τον εαυτο του και να αντιμετωπισει την ζωη. Μπορει να ακουγομαι σκληρη αλλα εμενα δεν με επεισε καθολου η σκληρη παιδικη ηλικια της Misa.... Γιατι εφοσον βρεθηκε μια και δυο φορες στην θεση του θυματος αυτο θα ηταν κατι το οποιο κανονικα θα επρεπε να προσπαθει να αποφυγει με καθε μεσο και οχι να ισερχεται οικειοθελως σε τετοια κατασταση.

@ Kenny....... Soooo true but on the other hand I have no use for a guy who would fall only for that...... Εκτος και αν εχει DN και Shinigami eyes φυσικα

#255 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 19:12

> Dress like a slut.
> Talk cute.
> Act dumb.

Πλακα πλακα δεν ειναι και ψεμα αυτο...παγκοσμια αληθεια!

Αλλα εδω αναφερομουν για την συμπαθεια που δειξαμε προς αυτο το χαρακτηρα και οχι προς αλλες....παραξενες....εννοιες....

Γενικως το πως μας φανηκε και αν μας την εσπασε σαν χαρακτηρας...σιγουρα και η ομορφια επαιξε εναν ρολο στην συμπαθεια αλλα εμενα προσωπικα δεν ηταν μονο αυτο...

Kατα τ'αλλα με καλυψε τελεια η Franklin σ'αυτο που παω να πω:)