Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 ψήφοι [13.96%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 ψήφοι [5.95%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 ψήφοι [5.74%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 ψήφοι [74.35%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 74.35%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#211 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 11:29

yare yare. Τι σου εκανα και με τιμωρεις με posts-μεγαθηρια? :

anyway quote δεν θα κανω γιατι θα μου παρει ωρες και βαριεμαι :P.

Καταρχας οι χαρακτηρες με τους οποιους την συγκρινεις δεν ειχαν ουτε καν αναλογη τραγικοτητα με την μισα.Αλλα και να την ειχαν πιος ο λογος να μην υπαρχει ποικιλια χαρακτηρων?Τωρα το ποσοστο κωμικοτητας ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα (σε αλλους αρεσε και σε αλλους οχι) επομενως δεν θα το αναλυσω.
Spoiler:

Και πας ξανα στην ομορφια που οπως σου ειπα ΔΕΝ επαιξε κανενα απολυτως ρολο. Απλα αφου τον εψαχνε και ηταν ηδη ερωτευμενη μαζι του(με τον ΚΙΡΑ και οχι τον λαητ δηλαδη), οταν τον βρηκε ειπε στην ρεμ : τι ομορφος που ειναι !! (or something like that). Ηταν ενα συμπερασμα και οχι ο λογος για τον οποιον τον ερωτευτηκε.
Αμα δεν ηταν ερωτευμενη μαζι του και το εργο του , απλα θα τον σκοτωνε οταν ειχε την ευκαιρια :) .

για το πιονι ναι , για το αβουλο οχι .Η ιδεολογια που ασπαστηκε ηταν αυτη του ΚΙΡΑ και θελοντας να την ενισχυσει εγινε πιονι στα χερια αυτου.Αλλα οχι γιατι δεν ειχε προσωπικοτητα.Ας πουμε ο στρατιωτης που υπακουει τις λογικες προτασεις του ανωτερου του (λογικες γιαυτον ,δηλαδη να τις ασπαζεται) γιατι ξερει οτι ο ανωτερος του γνωριζει καποιους παραπανω παραγοντες , δεν θα το ελεγα αβουλη υποταγη.Οταν ομως φτανει να υπακουει σε εντολες που του δημιουργουν ηθικους ενδιασμους τοτε υπαρχει προβλημα.Και φαινετε οτι ακολουθουσε την ιδια ιδεολογια πριν γνωρισει τον ΚΙΡΑ αφου αναζητουσε εκδικηση για τον δολοφονο των γονιων της.
Τωρα αμα την βρισκεις τοσο χαζη τι να σου πω ,εμενα τουλαχιστον τα λαθη της μου φανηκαν ανθρωπινα, και μην ξεχνας οτι και τα μεγαλα μυαλα καναν ζωωδη λαθη ασχετα αμα το ανιμε εδινε ιδανικη πλοκη που τα εξουδετερωνε.(πχ οταν τον πρωτοειδε η μισα τον λαητ ,ο λαητ ειχε βρει λυση για την περιπτωση που ειναι εχθρικος ο κιρα , να πανε σε μπουλουκι, λες και ο 2ος κιρα δεν ειχε τα κοτσια να ξεκληρησει ολοκληρο το μπουλουκι )
και οι χαρακτηρες με τους οποιους την συγκρινεις ζητημα να ειχαν να παρουν 1-2 αποφασεις σε ολο το ανιμε.Επομενως δεν υπαρχει συγκριση :)

Τωρα για το 3ο quote δεν αναφερομουν στην εξωτερικη εμφανιση αλλα στην απλοτητα.Κατα τα αλλα καθαρα υποκειμενικο θεμα επομενως το περναω.

αλλα στο μονο που διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ (τοσο πολυ που το κανω και quote:P):

Συμφωνουμε στο οτι ειναι ηλιθια, στο οτι σκοτωνε χωρις διακρισεις, οτι ο Light την εκανε οτι ηθελε σε απελπιστικο βαθμο, οτι ηταν κολλιτσιδα και σε καποια αλλα.... Αλλα παρολαυτα εσυ την συμπαθεις και δεν την θεωρεις κακο ανθρωπο

ρεσυ .Η λεξη κακος σε προταση που εχει σχεση με το death note ειναι τσιιζζζζζ. Δεν υπαρχει κακος και καλος σε αυτο το ανιμε ,υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και μεσα τα οποια προσπαθει ο καθενας να τα επιβαλει. Απο εκει και περα εσυ ως θεατης κρινεις( ο δημιουργος του ανιμε πχ εχει ηδη αποφασισει) πιος κατα την αποψη σου εχει δικιο η αδικο ,η ειχε δικιο και το εχασε με το τροπο που προσπαθησε να το επιβαλει.Γιαυτο βλεπεις συνηθως τετοια κοντρα μεταξυ κιρα και Λ φανς.
Spoiler:
.

Οσον αφορα την πενα , αμα ποτε σκεφτεις να την χρησιμοποιησεις εναντιον μου να ξερεις οτι εκεινη την στιγμη εντελως τυχαια ασπαζομαι καθε αποψη σου στο θεμα ::nod::nod:
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#212 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 13:02

ρεσυ .Η λεξη κακος σε προταση που εχει σχεση με το death note ειναι τσιιζζζζζ.

τυρι?:wis::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#213 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 15:29

@ PreToRiaN:hiding_something:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 15 Ιούνιος 2008 - 17:29

#214 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 16:22

Iristella πλακα μας κανεις ετσι?
αυτο δεν ειναι τραπεζομαντηλο, αυτο δεν ειναι σεντονι, δεν ειναι κουρτινα, αυτο ειναι πανω διαδηλωσης.
ελα ρε , ποιος θα κατσει να το διαβασει ολο αυτο το πραγμα? I won't...

Domo arigato:nod:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#215 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:09

Καλα μεταξυ μας ουτε εγω δεν εχω κουραγιο να το ξαναδιαβασω το συγκεκριμενο Post....Μου βγηκε το χερι στο πληκτρολογημα...Με τενοντιτιδα θα καταληξω,,,, Ξερω βεβαια κανα 2 ψυχες που αναγκαστικα θα του ριξουν ενα βλεφαρο.... Αλλα παει ...πιστευω εχω καλυψει ολα τα ενδεχομενα για misa misa...Απο εδω και περα δεν γραφω τπτ αλλο...η θα δινω Link η θα quotarw τον εαυτο μου.....

#216 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 17:20

Καλα εσυ iristella, βιβλιο με θεμα ''Amane Misa. Γιατι την μισουμε'' θα επρεπε να γραψεις.....
Γιατι αυτο το αποπανω, φτανει για μια ολοκληρη σελιδα...:terror2:

#217 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 05:24

Ελεοοοςςςς:blurah5:

Iristella-hime ειπες να με τιμωρησεις για τα μεγαλα ποστ που εκανα???

Αντιγραφεις την τακτικη μου??

Καλααα..

Κι ομως.....5 το πρωι και αντεξα!!

(μαλιστα χαιρομαι που υπαρχει ενας...εχεμ..μια αξια αντιπαλος,στο μεγεθος των threads τουλαχιστον,για να εχει και πιο ενδιαφερον η συζητηση:hehehe:)

Καλα το λεω,γινεσε ολο και περισσοτερο σαν και μενα στο DN thread....παρ ολα αυτα respect:respect:,δεν ξερω αν θα χω χρονο τωρα,λογω εξεταστικης,να απαντησω,γιατι βρηκα 1-2 σημεια που ηθελα να διευκρινησω....θα το παλεψω αυριο,αν και δεν το εγγυομαι..καποτε θα τα καταφερω παντως!!

Καλα ηταν φοβερη στιγμη που βλεπω το spoiler tag και λεω μια "ωραια,θα χει λιγα πραγματα εδω"....και μετα βλεπω το ιδιο μου οπλο στραμμενο εναντιον μου!!:oo:

Respect Iristella-hime you own the thread for the time being...δεν εχω το κουραγιο να απαντησω τωρα,πολυ αργα,αλλα....."I'll Be Back":hehehe:

Pretorian,λιγο help δεν θα εβλαπτε αν μπορεις!!!(μην ανυσηχεις,στοιχεια σου δεν ξερει ακομη!!)

Tα βαζω με πολυ δυνατο ατομο(λεει οτι θαυμαζει και τον Kira και τον L,αλλα μην την πιστευεται,ειναι Kira all the way!!)...

Πρεπει να ξανβρω τις δυναμεις μου...

Προετοιμαστειτε...next time Misa's Biggest Fan vs. Misa's Biggest Hater!!!

(αν και δεν ξερω αν θα βγω νικητης...ολοκληρο βιβλιο εγραψε...ακομη και χρωματα εβαλε..καλα λεει και η gaia...ενιωθα μικρος ωρες ωρες...το thread σου ανηκει προς το παρον...you pwned:uhh:)

Spoiler:

#218 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 22:39

Χωρις να θελω να ψωνιζομαι, νομιζω πως αρχισα μια καινουργια μοδα με αυτα τα καλοκαιρινα χρωματακια...:hahaha::hahaha::hahaha:

Τελος παντων, επιστρεφοντας στο θεμα μας....

@Iristella-hime:hiding_something::

Spoiler:

Ενταξει, παιδια, για οσους βαριουνται να διαβασουν τα ποστ της iristella, λεει πανω-κατω οτι η misa ειναι ενα ομορφο, γλυκο, αγνο και αγαθο αγγελικο πλασμα...
Μετρειστε λοιπον ενα ακομη ατομο στους υποστηρικτες της misa!:hehehe::hehehe:

#219 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 23:42

Gaigin ποιο μερος του Post μου σου εδωσε αυτην την εντυπωση??? Αν ειναι και εχεις τετοιου ειδους εικονα να σου στειλω τις αποψες μου αναλυτικοτερα με Pm η Vm......

#220 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2008 - 00:31

Gaigin ποιο μερος του Post μου σου εδωσε αυτην την εντυπωση??? Αν ειναι και εχεις τετοιου ειδους εικονα να σου στειλω τις αποψες μου αναλυτικοτερα με Pm η Vm......

Ναι, παιδια, πλακα κανει, ειναι πολυ μεγαλη φαν της Misa!
Αν θυμαμαι καλα, ελεγε και οτι ηθελε και φιγουρες της!:hehehe::hehehe::hehehe:

Btw, Vm stands for "vast message"?:hahaha::hahaha::hahaha:

#221 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 11:10

Αnd the punishment goes one :P:P:P .( γενικα καλυτερα να αποφευγεις τετοιας εκτασης post σε φορουμ , γιατι απο συζητηση μετατρεπεται σε διαλογο , και βγαζουμαι εκτος οποιο αλλο ατομο θελει να συμμετεχει , + για διαλογο υπαρχει το μσν κτλ κτλ :) ) .

Βασικα οταν ελεγα τραγικοτητα δεν εννοουσα τις προ-κιρα εμπειριες τις , αλλα τα βιωματα που ειχε αφου γνωρισε τον λαητ . Δηλαδη σημεια οπως την απορριψη που δεχεται σε πολλα σημεια απο τον λαητ αν και θυσιαζει σχεδον τα παντα για αυτον και το εργο του ,
Spoiler:
Spoiler:
, ολα αυτα αποτελουν επιλογες-θυσιες που εκανε με Ανθρωπινα κριτηρια και αυτες οι επιλογες τις δινουν τραγικοτητα.Τωρα η μισα ειναι ενας χαρακτηρας με πρωταγωνιστικο ρολο και λογικο ειναι ο θεατης να τον αγαπησει-μισησει περισσοτερο , να σκεφτει και να αναλυσει περισσοτερο τις επιλογες του .Ο πατερας του λαητ εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε ιδιαιτερα τραγικος , γιατι αγνοουσε απο την αρχη μεχρι το τελος την αληθεια και ηταν εκτος πλοκης την περισσοτερη ωρα.(και αμφιβαλω αμα πιστεψε ποτε πραγματικα οτι ο κιρα ειναι ο γιος του, γιαυτο εκανε και οτι εκανε).και οπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ , ακομα και να την ειχε (παλι υποκειμενικο θεμα ,αναλογα με το ποσο ταυτιζεται ο καθενας με καθε χαρακτηρα) πιος ο λογος να μην υπαρχει ποικιλια χαρακτηρων?

Και για το σποιλερ , ο λογος που το ανιμε εκανε τετοια επιτυχια, ηταν το πως καθε ενας απο τους 2(λ,λαητ) χρησιμοποιουσαν καθε παραγοντα και καθε λεπτομερεια ωστε με εμμεσους τροπους να αντιμετωπισουν τον αντιπαλο τους.(σαν μια καλοσχεδιασμενη παρτιδα σκακι , οπου ο το ατομο με την πιο μακροπροθεσμη βλεψη θα ηταν ο νικητης κατι που φαινεται στο σημειο του σποιλερ αλλα και στο τελευταιο επεισοδιο).Η κατανοηση και σωστη χρηση τον εξωτερικων παραγοντων ειναι ο κυριος λογος που τους εκανε τοσο εξυπνους και τοσο επικινδυνους , και αυτο εδινε κλιμακωση σε ολη την πλοκη.

εδω με επιασες αδιαβαστο(εβλεπα το ανιμε οταν ηταν ονgoing :( ).
Αλλα και παλι ρε συ πιστευεις οτι αμα δεν ηταν ο κιρα και δεν ειχε κανει το εργο του κιρα , θα τον ερωτευοταν?(και μην ξεχνας οτι ηταν μοντελο και φαντασου σε τι χωρο εργαζοταν . Επομενως δεν νομιζω ο light να ειχε τοσο πια σαγηνευτικη ομορφια).Ναι ηταν ενας παραγοντας αλλα ενας μικρος παραγοντας, οχι ο κυριως λογος.

Χμμμ. Καταρχας το προηγουμενο μου ποστ σου απανταει στο μεγαλυτερο κομματι. Αλλα πρωτον προφανως θεωρεις τελειως λαθος τις αποψεις και το εργο του λαητ .2ον οσον αφορα το θεμα ''πιονι-σκωτωσε με αμ σου ειμαι αχρηστη'' σου απαντησα οταν ειπα :'
Spoiler:
'

Oσον αφορα τις αλλες γυναικες εγω αυτο που θυμαμαι ηταν οτι ισα ισα τρωγωνταν σαν τις γατες (μισα με την representative δεν θυμαμαι ναμε), με αποτελεσμα να δυσκολευουν το εργο του light.(αυτο αφου η μισα πια ειχε χασει την μνημη της αμα θυμαμαι σωστα ).
Και παλι αμα δεν με απατα η μνημη μου ο λογος που το εφερε ηταν ωστε αμα ο αλλος κιρα δει ενα σινιγκαμι να πεταει , να μην καταλαβει απο πιον προερχεται και σου λεω οτι ο 2ος κιρα μπορουσε να ξεκληρησει ολο το γκρουπ αμα ηθελε να τον σκωτωσει (ασχετα αμα εγραφε το λαηφ σποουν του η οχι,(σεναριακη ατελεια) ).
Εγω πιστευω πιο πιθανον ειναι να μην θυμομουν το ονομα στην θεση της παρα το αντιθετο(και το λεω ειλικρινα).Το να βλεπεις καθημερινα ποσα ονοματα ειναι σαν τις πρωτες μερες στο πανεπιστημιο, γνωριζεις 200+ ατομα και ζητημα να συγκρατησεις 1-2 .(οσο περιεργα και να ειναι τα περισσοτερα).

Η απαντηση στο σποιλερ ειναι παραπανω.

Επισης σου απαντησα οτι η νοοτροπια της μισα συμβαδιζει
Spoiler:
νοοτροπια του light.Απολυτως καμια διαφορα.Εδω η ''εξυπνη'' representative
Spoiler:
, ακομα πιο τραβηγμενες αποψεις δηλαδη (σωστες η οχι ειναι ενα αλλο θεμα).Το αμα ενιωσε θλιψη δεν το ξερουμαι αφου δεν ειδαμε την αρχικη χρηση του dn.(ο λαητ μονο στην αρχη ταραχτικε και τρομαξε , δεν στεναχωρηθηκε για τους θανατους που προκαλεσε.Ηταν πολυ πιο ψυχρος αφου δεν ειχε σε τιποτα να θυσιασει ακομα και τον πατερα του ).

Anyway επειδη δινω αντοχη υλικων στα κοντινα και πρεπει να διαβασω μην περιμενεις γρηγορη απαντηση επομενως με το πασο σου (και χωρις τεραστια εκταση αμa γινεται :) )
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#222 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 19:15

@ PreToRiaN
Κατα τ αλλα μ αρεσει που εσυ περιοριζεις την εκταση του Post σου:hahaha:... Τεσπα επειδη ειμαι εν μεσω εξεταστικης και εγω και επειδη πολλα απο αυτα που λες τα εχω ηδη ξαναπει θα προσπαθησω να ειμαι οσο το δυνατον πιο συντομη. Οσον αφορα την τραγικοτητα θα σου πω οτι σε μια πραγματικα τραγικη κατασταση δεν εχεις ανωδυνες επιλογες. Παντα κατι χανεις και λαμβανεις αποφαση με πληρη γνωση των καταστασεων... Η Misa ειχε την επιλογη εως ενα σημειο και απο ενα σημειο και επειτα να σηκωθει και να φυγει και να μην της πει κανεις τπτ. Το αν δεν το εκανε η το αν ελαβε μια αλλη αποφαση δεν ειναι σημαδι τραγικοτητας, ηλιθιοτητας ειναι γιατι δεν ειχε κατσει να σκεφτει τα δεδομενα.

Η ποικιλια χαρακτηρων ως αυτοσκοπος δεν μου λεει κατι... Καλο εινα περα απο την ποικιλια οι χαρακτηρες να ειναι καλα δομημενοι.... Για μενα η Misa ειχε πολλα κενα και δεν μου αρεσε γενικοτερα το πως ειχε στηθει.Πολλες απο τις πραξεις τις ηταν τελειως περιττες και αντιφατικες με ασχημη εννοια....Θα μου πεις οτι ετσι φερονται πολυ ανθρωποι στην πραγματικη ζωη....Συμφωνω αλλα ουτε και εκει μου αρεσει...

Η περιπτωση του πατερα του Light οριζεται ως τραγικη ειρωνεια...Το στοιχειο της τραγικοτητας υπαρχει μονο και μονο απο το
Spoiler:

Το εργο του Light η Misa δεν το ειχε αντιληφθει πληρως....Αυτο το οποιο ειχε πιασει ηταν ενα πολυ μικρο κομματι του..Απλα ειχε ξυσει την επιφανεια που λεμε...Γι αυτο και δεν μπορουσε αν του φερει καμια αντιρρηση σε οτι της ελεγε και να δει τις αντιφασεις του χαρακτηρα του Light. Ο στρατιωτης ανα πασα στιγμη μπορει να εξετασει τις εντολες του ανωτερου του αν εχει τα καταλληλα νοητικα εφοδια... Γι αυτο και υπο ορισμενες προυποθεσεις οταν ο ανωτερος παρεκτρεπεται μπορουν και να τον περιορισουν οι υφισταμενοι του.

Οσο για το plot devise σου εξηγω οτι κατ εμε με την παρεμβαση της Misa χαθηκε κατα καποιο τροπο η αμεσοτητα στην αναμετρηση των δυο πρωταγωνιστων... Μου φανηκε οτι βρεθηκε σε πολλες περιπτωσεις μια ευκολη λυση.....

Οσον αφορα την αγαπη της Misa προς τον Light.... Το εχω αναλυσει και σε προηγουμενα Post επανηλλειμενως αν θες κοιτα λιγο πιο πισω...Περιληπτικα... Η Misa εξακολουθουσε να τον αγαπα και να τον ακολουθει τυφλα ακομη και οταν δεν θυμοταν τιποτα για dn kai shinigami. Ομως αυτο το οποιο αγαπουσε η Misa ηταν μια εικονα που η ιδια ειχε δημιουργησει στο λιγοστο μυαλο της καθοτι Α) ο Light την ειχε γραμμενη B) δεν μπορουσε να τον καταλαβει ως ανθρωπο γιατι πολυ απλα δεν συνεπιπταν ουσιαστικα πουθενα οι αντιληψεις τους .,

Για την μνημη της και την νοημοσυνη της γενικοτερα....... γνωριζει 200 διαφορετικα ατομα OK? Eνας της συστηνεται με ψευτικο ονομα το οποιο της κανει και εντυπωση... Ο οποιος ενας ειναι και φατσα που σου μενει οσο να ναι τετοιος weirdo που ειναι.Και δεν το συγκρατει...

Η νοοτροπια της Misa ειναι η εξης.... I want to be with Light.... Αυτο και μονο... Και στην μετα L εποχη ο Light ειχε καποια ορια.
Spoiler:
Η Misa δεν ηξερα καν την εννοια της λεξης.

H representative δεν δημιουργησε καποιο ιδιαιτερο προβλημα στον Light τουλαχιστον οχι με την θεληση της και οσο περνουσε απο το χερι της... Με την Misa τρωγονταν σαν τα γατια αλλα αυτα νομιζω γινοντουσαν πισωαπο την πλατη του Light
Spoiler:
...Και οταν ελεγα για τις αλλες γυναικες αναφερομουν και στα επεισοδια 14-16 λιγο πριν
Spoiler:
.

Aυτα με μια πρωτη ματια....

#223 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2008 - 23:18

Εγώ τη βρίσκω καλούλα και γλυκούλα τη Μίσα-Μίσα. Ψήφισα κι εγώ υπερ της.

Απλά παρασύρθηκε μωρέ από την παρέα του Light και έσφαξε και αυτή κόσμο... Άλλοι αρχίζουν το κάπνισμα λόγω παρέας, άλλοι είναι πιο αδύναμοι χαρακτήρες και αρχίζουν τους φόνους! Το καλοπροαίρετο του χαρακτήρα έχει σημασία! :hihi2:

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#224 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 02:46

Πραγματικα,πριν ειπα οτι θα περνουσα απ αυτο το thread για να γραψω κι εγω το γιγαντοποστ μου μετα την εξεταστικη,αλλα μ'αυτα που βλεπω ολο και αποθαρρυνομαι!!!

Οχι γιατι βαριεμαι να γραψω ή τπτ παρομοιο,απλως.....τα χετε αναλυσει ολα!!!

Πραγματικα δεν ξερω τι θα εγραφα που θα ξεχωριζε απο τα παλια μου ποστς και απ αυτα του Gainjin και του Pretorian(που παρεπιπτοντως με βρισκουν συμφωνω επι το πλειστον)...

(ακολουθησατε πιστα το εργο μου και οι 2,μιας και δεν μπορω να ποσταρω αυτη την περιοδο....ειδικα ο pretorian....ευγε mate,πιο καλο ακολουθο δεν μπορουσα να βρω!!!)

Απο την αλλη,κι ας ειμαστε πλειοψηφια παλι,τα βαζουμε με παντοδυναμο εχθρο,που δεν ξεχναει τπτ και γραφει ολονων τα ονοματα που δεν τους παει στο...μαυρο τετραδιακι της!!!xD:hihi2:

Σοβαρα μιλωντας πιστευω οτι φτασαμε στο απροχωρητο πολυ απλα γιατι αναλυσαμε ολες τις αποψεις και τωρα πια ειναι καθαρα θεμα γουστου που λεω γω(κι ας ειμαστε περισσοτεροι:bleh:)...

Παρ ολα αυτα οσο υπαρχει θεμα προς συζητηση θα το παρακολουθω με ενδιαφερον,πραγματικα ο Pretorian αλλα ειδικα η αντιθετη παραταξη,η απολυτη Misa-hater,(η iristella-hime φυσικα!!) εκανε αψογη δουλεια με το προηγουμενο Gojira Post της...για Hall of Fame πραγματα(κι οποιος το διαβασει ολο ηρωας!!)...συναγωνιζεται,αν δεν περναει,τα δικα μου του DN thread...ευγε πραγματικα που ασχοληθηκες...το να εχει ενδιαφερον μια συζητηση ειναι το παν σε ενα φορουμ για μενα...

Εδω λοιπον,αν και δεν θα απαντησω ξανα με γιγαντοποστ(αποσυρομαι:deadga6:)και θα κρατησω τις δυναμεις μου για το γιγαντοποστ του DN thread που θα κανω μετα την εξεταστικη,μιας και αφησα καλους συνεχιστες του εργου μου εδω,θα απανταω που και που με 1-2 πραγμτατα που βρισκω αξια συζητησης!!

Οπως εδω λοιπον....

Για την μνημη της και την νοημοσυνη της γενικοτερα....... γνωριζει 200 διαφορετικα ατομα OK? Eνας της συστηνεται με ψευτικο ονομα το οποιο της κανει και εντυπωση... Ο οποιος ενας ειναι και φατσα που σου μενει οσο να ναι τετοιος weirdo που ειναι.Και δεν το συγκρατει...

Ναι,αλλα μην ξεχνας οτι...

1ον)ακομη και οσοι δεν ειναι Misa(τουβλα:P)δεν εχουν ολοι την ιδια μνημη!!

Αλλος θυμαται πραγματα για 5 μερες και αλλος για 5 λεπτα!!

Την μια στιγμη της εκανε εντυπωση το ονομα του L και την αλλη το μαλλι του Light που ανεμιζε!!

2ον)Και καλη μνημη να ειχε,εφ οσων δεν προλαβε να το γραψει,πως περιμενες να το θυμιθει μετα απ οσα περασε??

α)την απηγαγαν/εδεσαν χωρις να καταλαβει τι εγινε και την κρατησαν σε ενα σκουρο δωματιο για πανω απο 1 μηνα

β) εχασε την μνημη της για το DN και αρα και το ονομα για μια περιοδο

γ)οταν ξαναπεκτησε την μνημη,ειχε περασει πραγμτατικα τοσος καιρος και ακομη και ο τρομος με τον πατερα του Light στο αυτοκινητο...

Πραγματικα πιστευω οτι ακομη και το πιο λογικο/εξυπνο ατομο,εφ οσων δεν το χε σημειωσει καπου,μετα απο τοσον καιρο σιγουρα θα το χε ξεχασει...ποσο μαλλον η Misa....μετα απο τοσο πολυ καιρο λογικο ειναι να γεμισει η μνημη με αλλα πραγματα και να φυγουν τα παλια...

Και επισης μην ξεχνας οτι το δε μονο μια φορα ισα ισα για 4-5 δευτερολεπτα...δεν το δε δα και 50 φορες...ολα τα πραγματα αν δεν τους δωσεις λιγη προσοχη αν περασει αρκετος καιρος λογικο ειναι να τα ξεχασεις...

Αρα ειμαι της αποψης οτι δικαιολογειται που το ξεχασε,ως ανθρωπος και για τα οσα περασε και οχι ως τουβλο...

Αν απαντησεις...λυπησου με οχι αλλο τετοιο ποστ γιατι ειμαι αβοηθητος αυτη την φορα!!:nanana:

Τα γιγαντοποστ μου δεν υπαρχουν πια και δεν συγκρινονται με τα δικα σου....σου παραχωρο το thread ως προς αυτη την λογικη!!!

(αν και κατι εκανα μ'αυτο το ποστ,παλι καλα!!:hehehe:)

#225 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 14:58

Posted Image