Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#181 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 June 2008 - 20:51

Βασικά οι Ιάπωνες είναι ελαφροκόκκαλοι. Γι' αυτό τα νορμάλ τους κιλά σε σχέση με το ύψος είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τα δικά μας. Έχουν εντελώς διαφορετική σκελετική δομή. Έχω κάτι ιαπωνικά περιοδικά για κορίτσια και διαφημίζουν χάπια αδυνατίσματος. Οι κοπέλες στις φωτογραφίες ήταν πριν πχ 52 κιλά και έμοιαζαν σα να είναι 74 και βάλε! δηλαδή φαίνονταν χοντρές! Μετά το αδυνάτισμα ήταν 40-42 κιλά και ήταν νορμάλ (ούτε καν αδύνατες τις έλεγες)! Φαντάσου τώρα η Μίσα που είναι πολύ αδύνατη κιόλας! 36 κιλά είναι σίγουρα!

#182 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 07 June 2008 - 20:57

Εγω πάλι την συμπάθησα.
Συγνώμη κι ολας αντιπαθήσατε την μισα και συμπαθήσατε τον τσογλανο τον Light που την εκμεταλλεύονταν;(τώρα θα μου πεις τέτοιο βλήμα που ήταν καλά να πάθει).
Δεν ήταν χαζή απλώς δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες.Και στο κάτω κάτω σε μια κατάσταση όπου και η ίδια κινδυνεύει καλύτερα να ακούσει κάποιον πιο έξυπνο από αυτή.

#183 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 June 2008 - 21:02

Oυτε τον Light τον συμπαθησα προσωπικα...Τουλαχιστον τον σεβομουν και θαυμαζα το μυαλο του ομως......

#184 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 posts

Posted 07 June 2008 - 22:35

Gaijin πανω κατω συμφωνω μαζι σου(μονο μερικες κοπελιες που ξερω εδω μην δουν τα σχολια σου γιατι καηκες!!.......πλακα κανω!) καπως ετσι την βλεπω κι εγω...

Προφητικα λογια...:hahaha:

Τωρα, για αυτο:

Μονο...

Spoiler:

Spoiler:

Και τωρα, οσον αφορα τα "προφητικα λογια"...

καθολου????Συγγνωμη αλλα δεν περασε επεισοδιο χωρις να ριξει τουλαχιστον μια τσιριδα....Η μηπως θες να σου θυμησω το ποσο τσιμπουρι, εκνευριστικη, και ζηλιαρα ηταν γενικοτερα???Οσο για τον αλλο χαρακτηρισμο που εδωσες θα σου απαντησω το εξης ....Η κοπελα σκοτωνε κοσμο και δεν επαιζε το ματακι της δλδ αν αυτος δεν ειναι ο ορισμος της <Biiiiip> ποιος ειναι????
Oσο γι αυτο που ειπες zoro (οχι που δεν θα συμφωνουσες :hahaha:) οτι σκοτωσε τις ανταγωνιστριες...πιστεψε με δεν ειχε τον αυτοσεβασμο να κανει τετοιο. Δεν της ειχε δωσει ο Light εντολη εξαλλου....

1) Αλλο θεμα αν ηταν ανωριμη... Επαναλαμβανω, ειπα οτι δεν ηταν πολυ γκρινιαρα και κλαψιαρα, και ακομη και αν ηταν, παντα σταματουσε τελικα οταν της το ελεγε ο Light.. Και αυτο το εννοω με την εξης εννοια: η μισα ειχε τη μοναδικη απαιτηση ο Light και αυτη να ανηκουν ολοκληρωτικα ο ενας στον αλλον, δεν του ειπε ποτε "θελω να με παντρευτεις, να κανουμε παιδια και να μετακομισουμε στην εξοχη..." ή "εχω την αισθηση οτι δεν με αγαπας" ή "δεν ειναι το τι ειπες, ειναι το πως το ειπες" ή αλλα πολλα και διαφορα... Το αν φωναζε ομως και συμπεριφεροταν σαν παιδι, ειναι θεμα του ανωριμου χαρακτηρα της και αυτο εχω την αισθηση οτι ειναι αλλου Kira ευαγγελιο...

2) Δεν καταλαβαινω γιατι να το πεις αυτο...Απο μονη της δεν εκανε κακο... Ολες οι κακες της πραξεις ηταν απορροια της υπακοης της στον Light...
Spoiler:

3) ασε το παιδι ησυχο ρε!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

(ενα πολυχρωμο, καλοκαιρινο ποστακι, απο τη νεα κολλεξιόν του Gaijin Bosozoku)

#185 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 June 2008 - 22:50

3) ασε το παιδι ησυχο ρε!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

(ενα πολυχρωμο, καλοκαιρινο ποστακι, απο τη νεα κολλεξιόν του Gaijin Bosozoku)

Ω(για να καλυπτομαι κιωλας:P)για το 3:για μενα μην ανυσηχεις,πλακα κανουμε ο ενας στον αλλο και δεν με πειραζουν καθολου αυτα που μου λεει...να βλεπες εγω τι της εχω πει...:bleh:

Παντως χαιρομαι που μπηκαν μερικοι supporters της Misa τελευταια,οχι με την εννοια να γινουμε περισσοτεροι,να νικησουμε τους haters κλπ,απλως για να υπαρχει μια ισορροπια,μην ακουγονται μονο τα κακα σχολια(μιας και η πλειοψηφια την προτιμα:hehe:)

#186 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 07 June 2008 - 23:01

Κατα τη γνωμη μου, το μονο που αποδεικνυει η παρουσια ενος thread για τη Misa, ειναι ποσο αποτελεσματικο ειναι το kawaii/moe/whatever fanservice. Σαν χαρακτηρας ειναι τοσο αχρωμος και generically created, που αναρωτιεμαι αν τον εφτιαξε το ιδιο ατομο με το υπολοιπο DN.
Ειναι οπως ενας 60χρονος θα εβλεπε ενα ατομο της εφηβειας: ανοητη, υπερσυναισθηματικη, και γενικα συνεχεια προσπαθει να τραβηξει την προσοχη του Light ενω δεν τον νοιαζει. Ελεος... Το να προβαλλονται τετοια στερεοτυπα ειναι αισχος.

Posted Image

#187 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2008 - 02:04

@ Gaijin Bosozoku .... 1)Για να ξεκαθαρισω και εγω την θεση μου τον zoro τον πειραζω...για την Misa εχουμε κανει ολοκληρες συζητησεις on και off stage οποτε τα λογια του ουτε προφητικα ηταν (η απαντηση μου στα λεγομενα σου ηταν κατι παραπανω απο σιγουρη) ουτε κινδυνευει καθολου απο μερους μου.....

2) Αν σε εναν λογικο ανθρωπο του πει καποιος πηδα απο το μπαλκονι θα το κανει μονο και μονο επειδη τον αγαπαει? Δεν το πιστευω....Ακομα και οταν ο ανθρωπος που αγαπας σου ζητα κατι εχεις παντα την επιλογη να αρνηθεις.. Και ακομα και ο ιδιος ο Light στον οποιο διακρινω οτι εχεις μια συμπαθεια πιο πολυ σεβοταν τον Mikami Που επαιρνε καποιες πρωτοβουλιες παρα την Misa που ηταν τελειως "σκυλακι" φαση. Γενικα το οτι απλως υπακουγε εντολες δεν την δικαιολογει καθολου. Και αυτο που το κανει ακομη χειροτερο ειναι οτι δεν ενιωθε καν ενοχες να στερησει την ζωη οχι απλως απο ενοχους αλλα και απο αστυνομικους για παραδειγμα...Δλδ μιλαμε ουτε ιχνος ανθρωπιας whatsoever!!!Kαι επμενω το οτι τους σκοτωνε με αθωο υφακι και χαμογελο και παιδικη σχεδον συμπεριφορα δεν της στερει την ιδιοτητα της miss <biiiiippp> of dn universe.

"θελω να με παντρευτεις, να κανουμε παιδια και να μετακομισουμε στην εξοχη..." ή "εχω την αισθηση οτι δεν με αγαπας" ή "δεν ειναι το τι ειπες, ειναι το πως το ειπες" ή αλλα πολλα και διαφορα... Το αν φωναζε ομως και συμπεριφεροταν σαν παιδι, ειναι θεμα του ανωριμου χαρακτηρα της και αυτο εχω την αισθηση οτι ειναι αλλου Kira ευαγγελιο...

Αν για σενα αυτη η συμπεριφορα απο μια γυναικα μοιαζει ενοχλητικη πως θα σου φαινοταν αν ενα ωραιο πρωι(βραδυ για την συγκεκριμενη περιπτωση) σου φορτωνοταν μια αγνωστη (την οποια σημειωτεον δεν πας ουτε με σφαιρες) και σε αναγκαζε να την υπομενεις για τα επομενα 6-7 χρονια της ζωης σου. Και παραλληλα σου εφερνε οτι εμποδιο μπορεις να φανταστεις για να εκπληρωσεις τους στοχους σου?Και η συμπεριφορα που αποδοκιμαζεις οντως παρατηρηθηκε απο την misa με τον Light (με το ζορι τον αναγκαζε να βγουν ραντεβου) και γκρινια παρατηρηθηκε (γιατι δεν μενουμε ποτε μονοι μας) και οχι τπτ αλλο την πληρωνε και ο κακομοιρης ο L την νυφη....Και η ανωριμοτητα και η ψηλη φωνη στα πλαισια της κλαψας εντασσονται....
Spoiler:

#188 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 June 2008 - 02:29

"I was just following orders" has historically worked rather poorly as an excuse.

Το ότι η αγάπη της για τον Light την έκανε στρατιωτάκι του θα έπρεπε να σας κάνει να την σιχαίνεστε, όχι να την συμπαθείτε. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, σας εύχομαι να μην ασκήσετε ποτέ νομικό επάγγελμα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#189 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 08 June 2008 - 17:11

εμενα παντως μου αρεσε η παρουσια της Misa στο Deathnote!!οχι μονο επειδη ηταν kawaiii(:nbleed:) αλλα και επειδη αυτη με τον Matsuda ηταν οι μονες πιο ευχαριστες-οχι τοσο σοβαρες παρουσιες του anime που εκανε μια καλη αντιθεση με την ολη σοβαροτητα που το διακατηχε η οποια νομιζω λιγο πολυ χρειαζοταν!!
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#190 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2008 - 17:16

:wis:περισσοτεροι fans εμφανιζονται:wis:

(να αρχισει να ανυσηχει καποια:hehe:)

#191 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 08 June 2008 - 17:55

:wis:περισσοτεροι fans εμφανιζονται:wis:

(να αρχισει να ανυσηχει καποια:hehe:)

χεχε..λες να κινδυνευω??:hihi2::hihi2:
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#192 Sh1n!g@mi

Sh1n!g@mi

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 08 June 2008 - 18:19

μ'άρεσε η παρουσία της misa επειδη εδωσε μία διαφορετικη πνοή στο anime..από το πολύ σοβαρό εδωσε και μία πινελιά αντίθεσης που το χρειαζόταν το anime

#193 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 June 2008 - 18:23

χεχε..λες να κινδυνευω??:hihi2::hihi2:

Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εισαι ηδη στην μαυρη λιστα με τους Misa Supporters....:hahaha:

#194 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 08 June 2008 - 18:28

Undeniably ήταν η απαραίτητη δόση βλακείας και ελαφρότητας που έλειπε από τη σειρά...+ moe στοιχείο για να αρέσει και στους non-mystery-friendly otakus!:hahaha: Eπιχειρηματικό μυαλό όποιος δημιούργησε τη σειρά αναμφισβήτητα.
Ωντας καλός otaku :himitsu: μου άρεσε η τύπισσα αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχε προσωπικότητα για να την χαρακτηρίσω ως καλή ή κακή if you catch my drift...Γι'αυτό και είμαι στους non-voters...Δεν εντάσσομαι σε καμία κατηγορία...
Posted Image

#195 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 08 June 2008 - 18:44

Βαλε και τον Matsuda και εχουμε την τελεια δοση βλακειας(αν και η Misa τον ειχε!!)....μιας και στο τελος ο Matsuda σοβαρεψε...

Αλλα γιατι γιατι δεν ψηφισες ναι....αφου το δα σ'αρεσε:sigh2:

(just joking!!:)

Παντως ειναι γεγονος,πως καλη ή κακια,την συμπαθουσαν ενα σωρο ατομα...

(εδω plz οχι σχολια,οι fans θα πουν οτι οντως ηταν καλη και γι αυτο την συμπαθουσαν και οι haters θα πουν οτι τους ξεγελασε με το αθωο της χαμογελο...ΟΚ τα ξερουμε αυτα...απλα σχολιαζω το γεγονος)

Ολη η ομαδα,ειδικα ο Matsuda και ο Mogi,η Rem και ακομη και ο L,αν και δεν υπηρχει περιπτωση να την αφησει να τον σκοτωσει ή να τον ξεγελασει αν ηταν του χεριου του,δλδ εννοω οι την προσεχε,αλλα και παλι εστω και μια μικρη(:hiding_something:*perv*:himitsu:)συμπαθεια της την ειχε πιστευω....

(και αν οχι συμπαθεια,εμπαθεια τοτε...)