Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Amane Misa,την αγαπάμε ή την μισούμε??

• Please log in to reply
446 replies to this topic

Poll: Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note? (274 member(s) have cast votes)

Σας άρεσε η Misa σαν χαρακτήρας στο Death Note?

1. Ναι,την βρήκα συμπαθητική και ενδιαφέρουσα (129 votes [13.96%] - View)

Percentage of vote: 13.96%

2. Όχι,καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου στην σειρά (55 votes [5.95%] - View)

Percentage of vote: 5.95%

3. Δεν με απασχόλησε (53 votes [5.74%] - View)

Percentage of vote: 5.74%

4. Θα την προτιμούσα σε ένα hentai (687 votes [74.35%] - View)

Percentage of vote: 74.35%

Vote Guests cannot vote

#151 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 02 June 2008 - 16:42

α παντως εμενα οι κακοι που μ'αρεσουν ειναι πιο εξυπνοι και
εχουν πιο ενδιαφερουσες προσωπικοτητες, δεν ειναι ηλιθιοι
ουτε εξαρτονται απο καποιον αντρα..

ετσι τους προτιμω τους κακους μου xDDDD :P :P
αλλα περι ορεξεως... τι να σου πω

Το ζητημα ειναι κατα ποσο σου εμπνεει σεβασμο η συμπεριφορα της η βρισκεις επανω της ως συνολο κατι αξιο αναγνωρισης

what she said !!!! i agree

#152 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 16:45

Απο οτι μας εχεις πει εσυ....
Α) την θεωρεις ηλιθια
Β) την θεωρεις αβουλη (καθοτι για ολα οσα κανει ακολουθει τις εντολες του Light)
Γ) Την θεωρεις χαρακτηρα χωρις βαθος (εξου και το κοσμητικο απλη)
Δ) Την θεωρεις Lovefool και εξαιρετικα εξαρτημενη απο τον Light

Με ολα αυτα υποψιν εσυ εξακολουθεις να την συμπαθεις γιατι ειναι καλη μονο.... Δλδ ολα τα παραπανω που εχεις πει δεν παιζουν καποιο ρολο προς την συμπαθεια σου??? Το καλος ειναι το μονο κριτηριο με το οποιο κρινουμε τους ανθρωπους (που και αυτο ειναι τελειως σχετικο ετσι?)?

Thread για την lucy θα σου μαθω τωρα αμεσως,καλυτερα να μην το ξεκινησω εγω,μου αρκει αυτο:deadga6:

(αν και εκει θα ημουν κι εγω hater αρα δεν πρεπει να εχω προβλημα:wooi2:)

Με μπερδεψες λιγο σ'αυτα που γραφεις απο πανω...ναι,ειπα ολα αυτα που εγραψες και με εκαναν να την θεωρησω απλο,ηρεμο,αστειο ατομο....(που ομως συναντησε ενα ρεμαλι και χειροτερεψε)

Anyway,πιστευω εχω ηδη εξηγησει την κατασταση μου και ειπα οτι ειναι γουστα...συζητηστε τωρα λιγο για την Misa και οχι για τον Zoro Plz:stubborn:(θα πιαστει το χερι μου παλι!!)

#153 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 02 June 2008 - 16:47

Καταρχας το εχω ξαναπει και θα βγουμε offtopic...οσο ο Light αρκουνταν στους μεγαλους εγκληματιες και δεν το πηγαινε στο προσωπικο,δεν θεοποιουσε τον εαυτο του και αφηνε και χωρο για μετανοηση προς τους μικρους εγκληματιες,δεν κατηγορω τελειως το judgement του,ο κοσμος ειχε πραγματικα δυνατοτητες να γινει καλυτερος(και τι μας νοιαζει που οι μαφιοζοι και οι πωλητες οργανων,που δεν τους αγγιζει ουτε ο νομος πεθαινουν??ξερεις ποσο κοσμο θα κανουν χαρουμενο??)

Ο Light ομως ηταν υποκριτης,δεν ηταν τοσο δικαιoς οσο νομιζε...

που να το φανταζοταν οτι θα επεφτε σε τετοιο ψευτικο ατομο??

Ολα τα παραπανω ειναι οντως off-topic, δε μιλαμε για τον Light ή την αποψη σου για αυτον, μιλαμε για την Misa και τη δικη της αποψη για τον Light, και η Misa ποτε δεν τον βρηκε υποκριτη ή ψευτικο ατομο.

Η Misa απο την αλλη οταν των "ερωτευτηκε" χωρις να τον ξερει(μιας και της σκοτωσε τον δολοφωνο των γονιων της κιωλας),ηξερε τον δικαιο Kira,που ηταν σωστος σε ολα..."

Θελεις να πεις οτι ερωτευτηκε τον Light επειδη ηταν "δικαιος"; Λυπαμαι αλλα αυτο ειναι ατοπο. Η Μισα ηξερε πολυ καλα οτι ο Κιρα ειναι δολοφονος, ηξερε πολυ καλα οτι εχει σκοτωσει πολυ κοσμο και οτι θα συνεχιζε να το κανει. Αυτα τα ηξερε πριν τον γνωρισει και ομως τον ερωτευτηκε πριν τον γνωρισει, οχι ως εναν "δικαιο ανθρωπο" (στο κατω-κατω οι δικαιοι ανθρωποι δεν σκοτωνουν αβερτα) αλλα ως εναν "δολοφονο ανθρωπο".

Για τα υπολοιπα,που τον κρατησε ως προτυπο,εχω ξαναπει,ηταν ΧΑΖΗ...επρεπε να τον αφησει...

Υπαρχουν μερικα πραγματα που μπορεις να δικαιολογησεις με την χαζομαρα, αλλα οχι τοσο μακρυα. Η Μισα ερωτευτηκε τον Κιρα γιατι ειχε μια εικονα για αυτον στο μυαλο της. Οταν λοιπον τον γνωρισε, ΟΣΟ χαζη και να ειναι, θα το καταλαβαινε αν η πραγματικη του εικονα ηταν διαφορετικη απο αυτην που ειχε στο μυαλο της. Δε χρειαζεται πυρηνικη φυσικη για κατι τετοιο (και η Μισα ειναι χαζη, οχι καθυστερημενη). Απο τη στιγμη που συνεχισε να ειναι μαζι του και να θαυμαζει το καθε τι που κανει, ενα συμπερασμα και μονο βγαινει, οτι η εικονα που ειχε στο μυαλο της ταυτιζεται με την πραγματικη εικονα του Light, ή με αλλα λογια οτι ο Light ηταν ακριβως αυτο που εψαχνε... και επειδη ξερουμε για τι ειδος ανθρωπος μιλαμε, η ιδεα περι αθωωτητας της Μισα παει περιπατο.
Posted Image

#154 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 02 June 2008 - 16:59

Ολα τα παραπανω ειναι οντως off-topic, δε μιλαμε για τον Light ή την αποψη σου για αυτον, μιλαμε για την Misa και τη δικη της αποψη για τον Light, και η Misa ποτε δεν τον βρηκε υποκριτη ή ψευτικο ατομο.

Με το απο πανω ηθελα να εξηγησω οτι αλλο να δεις τον Lord Kira χωρις να τον ξερεις και αλλο να ρθεις κοντα του...απο μακρια φαινοταν(για την Misa και πολλους αλλους)να κανει το σωστο,απο κοντα δεν ηταν ετσι ομως..μ'αυτο δικαιολογω γιατι η Misa τον ερωτευτικε...

(ειναι σαν να βλεπεις καποιον ανθρωπο σαν προτυπο,εναν ηθοποιο πχ και με την γενικη εικονα στο μυαλο σου τον θεωρεις cool,ομορφο,ταλαντουχο,παντα σου αρεσουν οι ταινιες του και..αν ησουν και κοριτσι θα πηγαινες και μαζι του!!...αν ομως μπεις στην οικογενεια του,μεσα στην ζωη του,μπορει να δεις εναν πατερα που δεν νοιαζεται για τους γιους του,παει με πολλες γυναικες κλπ....

Αλλο η εικονα που σου δινει καποιος απο μακρια και αλλο οταν εισχωρησεις στην ζωη του..)

Θελεις να πεις οτι ερωτευτηκε τον Light επειδη ηταν "δικαιος"; Λυπαμαι αλλα αυτο ειναι ατοπο. Η Μισα ηξερε πολυ καλα οτι ο Κιρα ειναι δολοφονος, ηξερε πολυ καλα οτι εχει σκοτωσει πολυ κοσμο και οτι θα συνεχιζε να το κανει. Αυτα τα ηξερε πριν τον γνωρισει και ομως τον ερωτευτηκε πριν τον γνωρισει, οχι ως εναν "δικαιο ανθρωπο" (στο κατω-κατω οι δικαιοι ανθρωποι δεν σκοτωνουν αβερτα) αλλα ως εναν "δολοφονο ανθρωπο".

Και επειδη εισαι δολοφονος συνεπαγεται οτι δεν εισαι δικαιος??

Ειναι αναλογα με το πως το βλεπει κανεις...

Τοσα ατομα θεωρουσαν το judgement του Light κατι δικαιο και καλο για τον κοσμο...ασχετα που δολοφονουσε τοσα ατομα..αρα καθολου ατοπο θα πω εγω...

Υπαρχουν μερικα πραγματα που μπορεις να δικαιολογησεις με την χαζομαρα, αλλα οχι τοσο μακρυα. Η Μισα ερωτευτηκε τον Κιρα γιατι ειχε μια εικονα για αυτον στο μυαλο της. Οταν λοιπον τον γνωρισε, ΟΣΟ χαζη και να ειναι, θα το καταλαβαινε αν η πραγματικη του εικονα ηταν διαφορετικη απο αυτην που ειχε στο μυαλο της. Δε χρειαζεται πυρηνικη φυσικη για κατι τετοιο (και η Μισα ειναι χαζη, οχι καθυστερημενη). Απο τη στιγμη που συνεχισε να ειναι μαζι του και να θαυμαζει το καθε τι που κανει, ενα συμπερασμα και μονο βγαινει, οτι η εικονα που ειχε στο μυαλο της ταυτιζεται με την πραγματικη εικονα του Light, ή με αλλα λογια οτι ο Light ηταν ακριβως αυτο που εψαχνε... και επειδη ξερουμε για τι ειδος ανθρωπος μιλαμε, η ιδεα περι αθωωτητας της Μισα παει περιπατο.

Σιγουρα δεν ηταν και καθυστερημενη,love fool και χαζουλα ηταν ομως...

Ελα που της ειχε γινει εμμονη ιδεα ο light και προσπαθουσε(ματαια:deadga6:)να τον κανει το κανονικο αγορι της.....δεν μπορουσε να τον παρατησει με τπτ,ασε που το θεωρουσε σωστο το judgement και δεν κοιτουσε αν τα ατομα αυτα ηταν οντως εγκληματιες που αξιζαν τον θανατο..."τυφλη υπακοη στον αγαπημενο μου Light...καποια μερα θα γινει δικος μου"αυτη ηταν η λογικη της...

Οσο για το ποσο αληθοφανες ειναι αυτο,ΕΙΝΑΙ ενα ανιμε...στην πραγματικη ζωη 99,9% δεν θα γινοταν ποτε τετοιο ατομο να κανει τετοια πραγματα...

Anyway,περιοριστειτε στην Misa και οχι σε μενα,οτι ειχα να πω το ειπα ηδη...

Edited by Zoro, 03 June 2008 - 17:37.

#155 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 03 June 2008 - 14:48

Δεν μπορώ να απαντήσω. Αγαπώ να τη μισώ και μισώ να την αγαπώ.
Στην αρχή φαινόταν ότι θα ήταν πιθανότατα και άλλος αντίπαλος για τον Light, μετά εξευτελίστηκε.

#156 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 03 June 2008 - 17:08

Mου πέρασε αδιάφορη. Ούτε την αντιπάθησα ούτε την συμπάθησα. Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου ήταν η φωνή της (επηρεασμένος μάλλον από το manga που είχα διαβάσει πρώτα και στο μυαλό μου περίμενα λιγότερο εκνευριστική φωνή). Σαν χαρακτήρας δεν υπάρχει τίποτα να πω, έχει γίνει τεράστια συζήτηση από πάνω και έχουν όλες οι πλευρές τα δίκια τους.

Απλά εγώ δεν είμαι ούτε από τους Light haters (ούτε και supporters, γενικά τον πήγγαινα στην αρχή που δεν ήταν εντελώς τρελός και έκανε αποφάσεις ήρεμα και συλλογικά +μου άρεσε και στο Υοtsuba Arc γιατί ουσιαστικά
Spoiler:

)μιας και παρατήρησα ότι ένα ποσοστό από αυτούς που την αντιπαθούν είναι για ηθικούς λόγους(
δηλαδή που σκότωνε/δεν σκεφτόταν 2 φορές πριν εκτελέσει εντολή του Light/δεν είχε τύψεις ποτέ της για κανένα φόνο όπως ο Light κλπ), παρόμοιους με τους λόγους για τους οποίους υπάρχει και το μίσος προς τον Light(που και αυτός σκότωνε/εκμεταλευόταν τους πάντες για να πετύχει τον σκοπό του/ήταν αλαζόνας κλπ) μάλλον για αυτό δεν την μισώ/αντιπαθώ.

Από εμφάνιση πάλι ενώ παραδέχομαι ότι είναι πολύ όμορφη κλπ, δεν είναι στην κατηγορία που μου κάνει κλικ από ότι φαίνεται. Plus το γεγονός ότι άμα σε θέλει σου γίνεται κολιτσίδα, κάθε άλλο παρά γοητευτικό είναι. Αλλά αντικειμενικά το ξέρω ότι είναι ωραία οκ.

Είχε ενδιαφέρουσες και μη ενδιαφέρουσες φάσεις αλλά τίποτα που να με συγκλόνισε προσωπικά.
:drink:

Posted Image

#157 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 posts

Posted 03 June 2008 - 17:35

εμένα με άφησε σχεδόν αδιάφορο το "πρόσωπο" της:D

#158 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 03 June 2008 - 18:22

i misa einai xazi.kala tis ekane o light!ama eixe kai alergia stous xazous..

#159 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 June 2008 - 18:28

kontoro-san οχι greeklish plz

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#160 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 June 2008 - 18:38

Παιδια η Misa εν τελει ειναι ο πιο επικινδυνος χαρακτηρας του Death Note!!!!
Spoiler:

Edit:(Offtopic) Που εισαι zoro να με καμαρωσεις που εμαθα και τα spoiler tags:hahaha::hahaha:

Edited by iristella, 03 June 2008 - 18:45.

#161 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 June 2008 - 18:41

Spoiler:

συμφωνω απολυτα με αυτο. για αλλη μια φορεια, η βλακεια αποδεικνυεται ανικητη. ββ. Forest Gump

EDIT: δειτε το ποστ που εχει κανει quote o odin ( με μικρο, για να φαινετια πιο ωραιο)
http://www.anime.gr/forums/off-topic/1442-hall-fame-5.html

Edited by Melkor1431, 03 June 2008 - 19:42.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#162 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 June 2008 - 02:03

Spoiler:

Ημουν ετοιμος να γραψω "συμφωνω" γιατι οντως ετσι ειναι,αλλα μετα θυμηθηκα και την "πικρη" μοιρα της(ειπα να βαλω την λεξη πικρη για εμφαση,μην μου αρχισετε δεν ηταν πικρη κλπ!!),μιας και και αυτη
Spoiler:
..επισης για παρτυ της πεθαναν 2 shinigami,αρα δεν μπορεις να πεις...επικινδυνες οι ξανθιες!!!(ολες!!)

Edit:(Offtopic) Που εισαι zoro να με καμαρωσεις που εμαθα και τα spoiler tags:hahaha::hahaha:

Ναι,αλλα απο κατω ειδα edit,αρα μαλλον τα προσθεσες μετα!!
(ειμαι λιγο κακος??:kill4u:)

(just joking!!εχεις μαθει πια οπως και να το κανουμε!!και αν καμια φορα ξεχαστεις,υπαρχουν και οι mods να σε διορθωσουν!!!!)

(old trick,μαυρισε απο πανω απο δω με το ποντικι^^)

#163 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 02:05

Koιτα ξανα προσεκτικα την φραση (μα καλα που εχεις το μυαλο σου οταν διαβαζεις αυτα που σου γραφω?XD) Λεω η βλακεια της Misa εμεινε αηττητη μεχρι τελους... Οχι η ιδια η Misa..
Με το σκεπτικο του οτι η νοημοσυνη του L και του Light αντιστοιχα βρηκαν την νεμεση τους.
Και τα spoiler tags τα εβαλα με την πρωτη (εχεις δει τωρα τελευταια να με κραζει κανας mod? - μην το γρουσουζευουμε κιολας ομως) απλα μετα σκεφτηκα να σου πω να με καμαρωσεις.

#164 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 June 2008 - 02:16

Koιτα ξανα προσεκτικα την φραση (μα καλα που εχεις το μυαλο σου οταν διαβαζεις αυτα που σου γραφω?XD) Λεω η βλακεια της Misa εμεινε αηττητη μεχρι τελους... Οχι η ιδια η Misa..
Με το σκεπτικο του οτι η νοημοσυνη του L και του Light αντιστοιχα βρηκαν την νεμεση τους.
Και τα spoiler tags τα εβαλα με την πρωτη (εχεις δει τωρα τελευταια να με κραζει κανας mod? - μην το γρουσουζευουμε κιολας ομως) απλα μετα σκεφτηκα να σου πω να με καμαρωσεις.

sorry,νυχτιατικα ο εγκεφαλος δουλευει στο 50%(κι αν,πολλα λεω!!)

Με λιγα λογια αξιζει εδω να πεις:

"Ignorance is Bliss",για την Μisa(ελληνιστι,τα τουβλα ευτυχουν!)

(και "Knowledge is Power" για τους αλλους 2)

Eπισης,μην ανυσηχεις,εχω παρατηρησει τις βελτιωσεις σου..και καμαρωνω...

(ημουν πολυ καλος δασκαλος!!:hehe:λεμε τωρα...)

Edited by Zoro, 04 June 2008 - 02:23.

#165 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 June 2008 - 08:19

τις έριχνα ένα ... αν ήμουν άντρας. Από εκεί και πέρα κουβαλάει όλα τα κλισέ και προκαταλήψεις που έχουν οι άντρες για τις γυναίκες.

και φυσικά σε αυτό οφείλει την επιτυχία της αφού είναι χαζή, πάντα πρόθυμη και ποτε δεν λέει όχι. Ότι ακριβώς θέλει ένας άντρας που μονο με το κάτω κεφάλι σκέφτεται.