Εμενα μου αρεσει που η Χοσινο προσπαθει να βρει το μοναδικο τις στιλ ..στο σχεδειο

..επησεις εγω για λιγο στα τελευτεα chapters μπερδευω λιγο το Μπακ με τον Αλλεν

....εγω παλυ νομιζω οτι στο Να γινει Ακουμα ο Αλμα,αντι να πεσει σε σφαλμα, εβαλε το χερακι του και ο Ερλ

...το chap. τα σπαει...απο flash back και μετα αρχιζα λιγο λιγο να συμπαθω ολο και πιο πολυ τον Κανδα

...τωρα τον λατρεβω οπως και τον Λαβι.

..εχει χαρακτηρα ο ανθροπως...ειναι πιο μιστυριοδης και κριβει καλα τα συναισθηματα το οπως ο Αλλεν και ο Λαβι

..Δεν μπορω να καταλαβω τον Ερλ καθολου...μια θελει τον Αλλεν και μια οχι...το ιδιο γινεται και με τον Τικκι Μικ.

..Οπως και σε προιγουμενο ποστ μου εγραψα....νομιζω οτι ο Αλλεν θα παει με τους Νωα....οπως ομως σε ολα τα μανγα/ανιμε και τελος παντον αλλες παρομιες σιρες...ο προταγωνιστης πρεπει να ειναι παντα με τους καλους....

..αλλα εγω δεν εχω καταλιξει ακομα πιοι ειναι οι καλοι τις υποθεσης...Νε μεν ο Ερλ κανει Ακουμα και προσπαθει να σκτοτωσει την ανθροποτητα γενικος ,αλλα εχει τους λογους του.... (λιγο παρανοικοι μεν,αλλα τι να κανει και αυτος,κανεις δεν ειναι τελειος...

)ενω το Ταγμα (που υποτηθεται οτι ειναι οι καλοι) κανουν με αποκοσμο τροπο πραγματα που μιαζουν πολυ με αυτα που κανει και ο Ερλ...μονο που θα μπορουσα να πω οτι ειναι και λιγο χηροτερα...π.χ αυτο το πηραμα που καναν στον Αλμα και στον Κανδα...ή αυτο με τους 3ους εξορκιστες...για να μην αναφερω αυτο με τα παιδια ή συγκενοις εξορκιστων, που τα βαζαν,και τα κατα καπιο τροπο βασανιζαν, ..να δεχθει ο οργανισμος του την Inocense..τεσπα.. να μην συνχιζομαι τωρα.

...ξανα γυρναω στο chap. στο τελος ευτυχως ο Κανδας συνηλθε γιατι ηταν ετοιμος να πετσοκοψει και τον Αλμα αλλα και τον Αλλεν μαζι..

.εχουμε Αλλεν ως Νωα και εδω θελω να διορθωσω την Tea-chan...ειναι ο 14ος και οχι ο 13ος...

συμφωνω οτι στα τελαιυτεα chaps. ο Κανδας ειναι βοδι..

.δεν καταλαβα αυτο που ενοουσε ο Αλλεν για τα αισθηματα και την εκφραση του Αλμα....

και εγω θα ηθελα πολυ ο Αλμα να ειναι η κοπελα που ηθελε ο Κανδας..αλλα δεν θα του το ελεγε αμα ηταν?....
Ουυφ τα ειπα και ξελαφροσα.....