Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

D.Gray-Man

• Please log in to reply
778 replies to this topic

#421 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2010 - 10:58

Κατα την γνώμη μου νομιζω ο Αλεν θα πάει μαζι τους και θα λιγομισήσει το Order για τις τεχνικες και τιν φιλοσοφεια του.... αλλα θα ξαναγιρίσει για τους φιλους του.....επαναλαβανοντας την προδοσία που είχε κανει ο 14ος στον Erl........ ^^

χοχ, μαρεσε αυτο... καλη ιδεα!

το τσαπτερ ηταν μεχ. το διαβασα καπακι μετα το τελος του FMA βεβαια και μαλλον ουτε που εδωσα σημασια στο τι διαβαζα αλλα anw...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#422 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 13:00

http://mangahead.com/Manga-English-Scan/DGray-Man/DGray-Man-197-English-Scan

Enjoy!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#423 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 18:10

Allen is so cuuuuute! Και το σχέδιο βλέπω άλλαξε ξανά!! :blurah5: Μα τί γίνεται; Το D.Gray-man είναι το πεδίο δοκιμών της Hoshino-sensei; Όχι, σοβαρά, δε θα αναγνωρίζουμε πλέον το σχεδιαστικό της στυλ.

"Πολύ περίεργη φάτσα, ρε Kanda, τί έγινε;" LOOOOOOOL!! :hihi2: Το περίμενα ότι ο Allen δε θα το γυρνούσε σε angst. That's so not his style.

- O Kanda έγινε στάχτη και μπούρμπερη. :OMG3: Από αυτή την οπτική, καλά έκανε ο Allen και μπήκε ανάμεσα: τον Kanda ήθελε να σώσει από την παράνοια που τον είχε πιάσει.

- XA. Καλά του τα είπε ο Allen. Ούτως ή άλλως, δε γίνεται κάποιος να πνίγει τον πόνο στην οργή: τα ίδια είπε και στον Crowley όταν τον έπεισε να γίνει Exorcist. Όχι ότι ο Kanda άκουγε... σε ντουβάρι μιλάει το παιδί.

- Εεε, Kanda, δεν είναι ο Allen Noah. Ο 13ος είναι ξεχωριστή ύπαρξη... oh, why the hell am I thinking he's gonna listen? :wet2:

- O ALLEN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΑΗ. Ρε κόλλημα... :roar:

- Μα τί δράμα, μα τί πράμα... ωραίο VS. Μ'αρέσουν τέτοια, τα λατρεύω. :awww:

- Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... με τόσες χαρακιές από Innocence, να σου ο Noah. ΩΧ.

- Καλέ, ο Kanda κάλεσε τον Allen bean sprout. I heard that like an endearment this time. D'awww... :blingeye2:

- Και ο Kanda ξαναήρθε στα συγκαλά του. Γαϊδούρι! Ε, γαϊδούρι! Βοδινό γαϊδούρι κι όλας! :burningbe3:Απαιτώ να του πει ευχαριστώ του Allen όταν περάσει όλο αυτό το πατιρντί!!! :mador2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#424 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2010 - 19:00

Nαι αυτό με το σχέδιο το παρατήρησα και εγώ. Δεν ξέρω αν μου αρέσει ακόμη ή όχι η αλλαγή προς το παρόν περιμένω καλύτερα scans (aka for mangastream to move its sweet ass).

Από το εξώφυλλο το πέρασα για troll πάντως.

#425 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 00:30

Χμ...κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το σχέδιο...αλλάζει τόσο συχνά τώρα τελευταία που τον Αλλεν τον αναγνωρίζω μόνο από το σημάδι στο μάτι του....

Στα του chapter έχω να πω μόνο ότι ο Καντα είναι βόδι.Τέλος.
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#426 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2010 - 19:32

http://mangastream.com/read/d_gray_man/66123399/1

Βγήκε και στο Manga Stream. Ξαναδιαβάστε το.

Να προσθέσω κάτι: δε με πειράζει ιδιαίτερα που αλλάζει το σχέδιο. Μπορεί η γυναίκα να ψάχνεται στυλιστικά. That's fine. Απλά αναρωτιέμαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#427 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 13:25

Αντε να τελειωσουν τα πολα ξυλικια μηπως και δουμε και λιγη εξελιξη στην ιστορια. Allen Noah, I like it

#428 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2010 - 15:19

*tears*

Kατά πρώτο και κύριο λόγο έχω απορία να δώ πως θα βγούν οι Εξορκιστές και το Τάγμα από τα θκατά στα οποία έχουνε πέσει. Στα θετικά της όλης κατάστασης ότι πλέον χτυπήσανε πάτο και πιο κάτω δεν έχει (θα μπορούσα να κάνω λάθος όμως).

Aπό άποψη σχεδίου ας πούμε ότι δεν με τρελαίνει η τελευταία αλλαγή στον Allen. I could be tsundere about it, αλλά δεν νομίζω. Έτσι όπως έκανε την φάτσα του μου φάνηκε σαν να έγινε mini κλώνος του Alma σε κάποια φάση και του 3rd exorcist που τους βασανίζει atm (που συνέχεια ξεχνάω το όνομά του). Ι guess θα το συνηθίσω.

Other than that, everyone would you please lay off Kanda's case a bit? He is in pai-... Ω ξεχάστε το δεν μου βγαίνει η υπεράσπιση. Σαλάτα τα έκανε το μουλάρι (τον λατρεύω αυτόν και το κοτσίδι του αλλά η αλήθεια να λέγεται). Τουλάχιστον συνήλθε λίγο προς το τέλος. Ας ελπίσουμε ότι αν επιβιώσουν από αυτήν την δοκιμασία να είναι λίγο πιο ικανός να αντιμετωπίσει τα αισθήματά του και λίγο πιο ανοιχτός και ζεστός.

Αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει με την περίπτωση του Alma. Δεν ξέρω όλα τα κίνητρα που έχει είναι πολύ ασαφή και δεν μου κάνει μόνο για τσαντίλα που τον σκότωσε το όλο θέμα. Σαν να του λήγει ο χρόνος για κάτι σημαντικό μου φαίνεται. Πλάκα θα έχει να είναι αυτός το πρόσωπο που ψάχνει ο Kanda απλά σε gender bending έκδοση και να προσπαθεί να σκοτώσει τον Kanda πριν τον καταδικάσει σε κάποιου είδους αιώνια αναζήτηση χωρίς τέλος όπου θα έχει βάλει τα χεράκια του και θα έχει βγάλει τα ματάκια του (το έκαψα λίγο).

Και εφόσον ο Alma ήταν exorcist και με το μίσος του πρόδωσε την Innocense δεν θα έπρεπε κανονικά να έχει "πέσει σε σφάλμα" αντί να γίνει Akuma?

#429 Yuki-chan

Yuki-chan

Silly Girl,Happy Ever

• Members
  • 77 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2010 - 16:13

Εμενα μου αρεσει που η Χοσινο προσπαθει να βρει το μοναδικο τις στιλ ..στο σχεδειο:ureshii: ..επησεις εγω για λιγο στα τελευτεα chapters μπερδευω λιγο το Μπακ με τον Αλλεν:blurah5:....εγω παλυ νομιζω οτι στο Να γινει Ακουμα ο Αλμα,αντι να πεσει σε σφαλμα, εβαλε το χερακι του και ο Ερλ:thatsit:...το chap. τα σπαει...απο flash back και μετα αρχιζα λιγο λιγο να συμπαθω ολο και πιο πολυ τον Κανδα:kawaii:...τωρα τον λατρεβω οπως και τον Λαβι.:canthelp:..εχει χαρακτηρα ο ανθροπως...ειναι πιο μιστυριοδης και κριβει καλα τα συναισθηματα το οπως ο Αλλεν και ο Λαβι:ureshii: ..Δεν μπορω να καταλαβω τον Ερλ καθολου...μια θελει τον Αλλεν και μια οχι...το ιδιο γινεται και με τον Τικκι Μικ.:canthelp:..Οπως και σε προιγουμενο ποστ μου εγραψα....νομιζω οτι ο Αλλεν θα παει με τους Νωα....οπως ομως σε ολα τα μανγα/ανιμε και τελος παντον αλλες παρομιες σιρες...ο προταγωνιστης πρεπει να ειναι παντα με τους καλους....:hero:..αλλα εγω δεν εχω καταλιξει ακομα πιοι ειναι οι καλοι τις υποθεσης...Νε μεν ο Ερλ κανει Ακουμα και προσπαθει να σκτοτωσει την ανθροποτητα γενικος ,αλλα εχει τους λογους του.... (λιγο παρανοικοι μεν,αλλα τι να κανει και αυτος,κανεις δεν ειναι τελειος...:canthelp: )ενω το Ταγμα (που υποτηθεται οτι ειναι οι καλοι) κανουν με αποκοσμο τροπο πραγματα που μιαζουν πολυ με αυτα που κανει και ο Ερλ...μονο που θα μπορουσα να πω οτι ειναι και λιγο χηροτερα...π.χ αυτο το πηραμα που καναν στον Αλμα και στον Κανδα...ή αυτο με τους 3ους εξορκιστες...για να μην αναφερω αυτο με τα παιδια ή συγκενοις εξορκιστων, που τα βαζαν,και τα κατα καπιο τροπο βασανιζαν, ..να δεχθει ο οργανισμος του την Inocense..τεσπα.. να μην συνχιζομαι τωρα.:burningbe3:...ξανα γυρναω στο chap. στο τελος ευτυχως ο Κανδας συνηλθε γιατι ηταν ετοιμος να πετσοκοψει και τον Αλμα αλλα και τον Αλλεν μαζι..:madtodeath::roar::fromabove:.εχουμε Αλλεν ως Νωα και εδω θελω να διορθωσω την Tea-chan...ειναι ο 14ος και οχι ο 13ος...:orly: συμφωνω οτι στα τελαιυτεα chaps. ο Κανδας ειναι βοδι..:hihi2:.δεν καταλαβα αυτο που ενοουσε ο Αλλεν για τα αισθηματα και την εκφραση του Αλμα....:hmmm:και εγω θα ηθελα πολυ ο Αλμα να ειναι η κοπελα που ηθελε ο Κανδας..αλλα δεν θα του το ελεγε αμα ηταν?....:hmmm:

Ουυφ τα ειπα και ξελαφροσα..... :drink:
What happens when you......louse yourself...?
Becoming mad..?..No!.....I don't mean louse yourself like that.....I mean like.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

95% of teens would cry if they saw EDWARD CULLEN at the top of a skyscraper about to jump. Put this as part of sig if you are part of the 5% that would sit here with popcorn & a camera and yell ''DO A FLIP!!!''

#430 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2010 - 11:39

Πάντως μόνο σε εμένα φαίνεται ότι ο Allen τώρα μοιάζει με αγόρι περισσότερο από ποτέ? :kill4u:

15fkk04.jpg

#431 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2010 - 00:37

ωραια η αλλαγη στο σχεδιο....οντως φαινεται σαν να μεγαλωσε ο beansproutis εγινε αντρακλας....αν και τον καταλαβαινα μονο απο τ σημαδι στ ματι τ but who caares..:wis:

#432 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 14:22

>__>

χρειαζομαστε περισσοτερα αγορακια να διαβασουν DGM... ολοι διαβαζετε το yaoruto... χοφθου σας...

τα τελευταια κεφαλαια ειναι απλα καλα, αλλα με ολες αυτες τις αποριες στο μυαλο μου, για το γενικο σεναριο, δεν μπορω να χαρω τη μαχη... η οποια δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο δυστυχως... εκτος αν αρχισουν τις ατακες οι noah παλι *_*

Krory... *λυγμ λυγμ*

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#433 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 15:02

Ναι βασικά ούτε και εγώ την χαίρομαι την μάχη. Μπορώ να πω βασικά ότι την βαριέμαι και θέλω να τελειώσει για να προχωρήσει το πράγμα.
Βέβαια, το τελευταίο ch ήταν το πρώτο που διάβασα αναμένοντας το για κάποιο καιρό, οπότε δεν μετράει και πολύ η γνώμη μου.

Έφτασα και εγώ ongoing που λέτε. Ωραία σειρούλα αλλά δεν παλεύεται το μηνιαίο :(

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#434 Gokudera-san

Gokudera-san

Reborn! fan

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 20:08

Ρε παιδιά,μου φαίνεται η το manga άρχισε να χαλάει απ'τον τόμο 7? Το σχέδιο είναι πολύ χάλια.
Εχω ακούσει φήμες ότι το ζωγραφίζει πια μια φίλη της Katsura Hoshino. τι να πω? :huh:

#435 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 21:49

>__>

χρειαζομαστε περισσοτερα αγορακια να διαβασουν DGM... ολοι διαβαζετε το yaoruto... χοφθου σας...

τα τελευταια κεφαλαια ειναι απλα καλα, αλλα με ολες αυτες τις αποριες στο μυαλο μου, για το γενικο σεναριο, δεν μπορω να χαρω τη μαχη... η οποια δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο δυστυχως... εκτος αν αρχισουν τις ατακες οι noah παλι *_*

Krory... *λυγμ λυγμ*

Ohh i couldn't agree more. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τόσο καλά ένα μηνιαίο μάνγκα. Οι απορίες τα καλύπτουν όλα. Πάνω κάτω συμφωνώ με αυτά που λέτε και μπορώ να πώ ότι οι τελευταίες σελίδες ήταν έκπληξη για εμένα.

Επίσης όσον αφορά το σχέδιο. Στο νέτ σίγουρα η ποιότητα είναι χειρότερη απ'ότι σε ένα τόμο, αλλά δεν νομίζω ότι οι αλλαγές είναι τόσο τραγικές. Όπως επίσης αυτό με τον Άλλεν. Δηλαδή, στα προηγούμενα τσάπτερ ήταν περισσότερο παιδάκι ή θηλυπρεπής;

A storm in a teacup in other words.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.