Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 19:46

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 09:58

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 10:30

To μοναδικο ανιμε που εχω σε υπερβολικα μεγαλη εκτιμηση!ΜΕ αυτο μεγαλωσα ολα αυτα τα χρονια και με αυτο αρχισα να πορωνομαι με τα ανιμε

Ειναι το τελευταιο ανιμε απο την 'κλασσικη-παλια εποχη των anime'.
Μου αρεσει παρα πολυ αυτη η σειρα γτ εχει καπως κατι το παραξενο....

Αλλα πλακα πλακα,ειχε και καποια κρυφα μηνυματα(you know what I mean)...
Εχω κατεβασει ολα τα ιαπωνικα dvd-rips της σειρας και τα εχω αποθηκευμενα στον εξωτερικο σκληρο μου

Мы любим аниме!

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2008 - 11:01
"Κι αν ξυπόλητη χορεύω με σημαία μου μια φούστα,
είναι γιατί σε λατρεύω και σου κάνω όλα τα γούστα"
ετσι για να θυμόμστε λίγο τις επικες ελληνικές μεταγλωτίσεις.

Ελιωσα τωρα......
Αχ αυτες οι μεταγλωτισεις.....
Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 13:44
Πριν απο κανα δυο χρονια ειχα πετυχει επεισοδια απο το Sailor Stars σε τουρκικο καναλι (το επιανε στο νησι που εκανα διακοπες) κατα το μεσημερι. Δεν καταλαβαινα Χριστο τι ελεγαν αλλα και παλι τα εβλεπα.
Το manga ειναι καλυτερο παντως. Και με σαφως καλυτεροτερο τελος (το κλασικο happy end σε ολα τα παραμυθια).
:oo:
Σεξ με τον Μαμορου? Α, καλα...
Ειμαι πολυ πισω απ'οσο φανταζομουν.....
Link pleaseeee..... θα σας ειμαστε ευγνωμονες!
Α, και οσο για τα greeklish σου εχουν απαγορευτει σ'αυτο το φορουμ.
Ενα edit καλο θα ηταν γι'αρχη.
Charmedjim!Για ρίξε κανα link να το τσεκάρουμε κι εμείς το manga!
Είτε είναι για online read είτε για download!
Λοιπον ενα πολυ καλο link για να διαβασετε το manga της Sailor Moon ολοκληρο, εκτος απο αυτο που αναφερεται πιο πανω ειναι το :
Manga Fox: Sailor Moon Manga Series . Εχει ολα τα chapters απο ολες τις σεζον. Η επιμαχη σκηνη που δειχνει οτι εχει κανει σεξ με τον Μαμορου ειναι στο τελευταιο chapter, στο τελος. Αλλα αξιζει να το διαβασετε ολοκληρο. Εγω εμεινα ευχαριστημενη απο αυτο το site.

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 13:52
Λοιπον ενα πολυ καλο link για να διαβασετε το manga της Sailor Moon ολοκληρο, εκτος απο αυτο που αναφερεται πιο πανω ειναι το :
Manga Fox: Sailor Moon Manga Series . Εχει ολα τα chapters απο ολες τις σεζον. Η επιμαχη σκηνη που δειχνει οτι εχει κανει σεξ με τον Μαμορου ειναι στο τελευταιο chapter, στο τελος. Αλλα αξιζει να το διαβασετε ολοκληρο. Εγω εμεινα ευχαριστημενη απο αυτο το site.
Δεν το ξερα οτι το manga fox ειχε Sailor Moon μεσα!

Να'σαι καλα.
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 16:27
Σεξ με τον Μαμορου??????????????

Мы любим аниме!

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 16:51
ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ MAMORU????????

sailormoon rocks! H ΄πρώτη μου επαφή με anime..που άργησε λίγο να ολοκληρωθεί αφού είδα όλα τα επεισόδια 22 χρονών γαιδάρα!
ps: Mako chan rules
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 17:35
και άλλη μια απο μένα:
ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ MAMORU????????WOW! θα έπρεπε να είχα πάρει το manga!
sailormoon rocks! H ΄πρώτη μου επαφή με anime..που άργησε λίγο να ολοκληρωθεί αφού είδα όλα τα επεισόδια 22 χρονών γαιδάρα!
ps: Mako chan rules
Δεν ειναι αργα για να το κατεβασεις....
Κι εγω ετσι ----->

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2008 - 19:43
Δεν ειναι αργα για να το κατεβασεις....
Κι εγω ετσι ----->εμεινα με το μανγκα. Δεν εχω φτασει σ'εκεινο το σημειο ακομη αλλα...... που θα παει....
Οταν φτασεις σε εκεινο το σημειο,πες μου τι γινεται

Мы любим аниме!

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 10:46

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 10:57

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:04
Σαν να υπερβάλετε λιγουλάκι...ΟΚ, τους δείχνει μαζί στο κρεβάτι, μόνο που η Usagi κοιμάται και ο Mamoru πάει και την φιλάει κι έτσι ξυπνάει. Όχι που το κάνετε ολόκληρο θέμα !!
Spoiler:
Καλά ρε παιδί μου και για χαβαλέ το λέμε κιόλας!
Επίσης που ξέρεις μπορεί το προγουμενο βράδυ να κάνανε τρελίτσες

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2008 - 11:15