Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#331 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 00:12

Λοιπόν... Αυτόν τον καιρό βλέπω τη σειρά(το παλιό παιδικό, βέβαια, με την ελληνική μάλιστα μεταγλώτισση, για να αυξάνεται η ρετρολαγνεία :P ) και θέλω να το σχολιάσω εδώ! Έχει φυσικά τα στραβά του, όπως μια μανία για monster of the week και αρκετές χαζούτσικες φάσεις, ιδίως στα σχετικά αρχικά επεισόδια, όπου η Usagi/Bunny δεν μπορεί να κάνει τίποτε μόνη της και την ξελασπώνουν ο μασκοφόρος και οι άλλες κοπέλες. Κατά τα άλλα όμως μου αρέσει πολύ: μου αρέσει που η ηρωίδα στην αρχή είναι απλώς ένα αδέξιο και κλαψιάρικο έφηβο κοριτσάκι και σιγά-σιγά καταλήγει να συνηθίσει τις ικανότητες της και να πάρει στα σοβαρά το ρόλο της, χωρίς ποτέ να πάψει να είναι ταυτόχρονα κάπως αδέξια και αρκετά κλαψιάρα(ως το επεισόδιο 93 που έχω δει ως τώρα, τουλάχιστο). Μου αρέσει επίσης που σε πολλούς κακούς βλέπουμε και άλλες πλευρές, ευαίσθητες ή λίγο αστείες, όπως και μερικές μεθόδους των κακών, που χρησιμοποιούσαν κάτι αγαπημένο των κοριτσιών(ή γενικά των παιδιών-εφήβων) και του αντίστρεφαν τις "δυνάμεις", ωστέ να γίνει κακό. Μου 'κανε εντύπωση ότι κάποια επεισόδια είναι πολύ creepy, πχ το επεισόδιο με τον Ρουμπεα(της οικογένειας του μαύρου φεγγαριού)

Spoiler:
. Μ' άρεσαν επίσης τα σχετικά ενήλικα θέματα που παρείσφρυσαν
Spoiler:
. Κάποια υπέστησαν κάτι γελείες μετατροπές στη μεταγλώτισση, ας πούμε η σχέση Ζουσάιντ-Κουσάιντ, όπου έκαναν τη φωνή του Ζουσάιντ γυναικεία, δήθεν ότι είναι γυναίκα, αλλά όταν
Spoiler:
Μμ, πολύ προσεκτική μεταγλώτισση... :bleh:

Διάλεξα Ρει, Σέιλορ Άρης, επειδή μου αρέσει ο χαρκατήρας της: κάπως αυστηρή, αλλά φλογερή και με ταμπεραμέντο, όπως το στοιχείο της η φωτιά. Έχει επίσης τις περισσότερες συνδέσεις με την παραδοσιακή κουλτούρα της Ιαπωνίας, εργάζεται σε βουδιστικό ή σιντοιστικό ναό, ξέρει από διαλογισμό και από ξόρκια και φοράει μερικές φορές παραδοσιακού στυλ ρούχα: το κόκκινο και άσπρο στυλ κιμονό ρούχο. Ωραίοι χαρακτήρες είναι και οι Haruka-Michiro, αλλά ακόμη μόλις εμφανίστηκαν, όπότε δεν τις έχω γνωρίσει ακόμη.

Την καινούρια σειρά ομολογώ ότι δεν μου πολυκάνει κέφι να τη δω, αφού η παλιά είναι, πώς να το κάνουμε, καλτ αξία και φοβάμαι ότι θα απογοητευώ με τις καινούριες σάιλορ!

Μια παράκληση: ξέρετε που μπορώ να βρω λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες και την ιστορία; Γιατί δεν εχω βρει όλα τα επεισόδια και μερικά πράγματα με μπέρδεψαν κάπως.

#332 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 11:09

οι συζητήσεις για το καινούργιο θα γίνονται εδώ ή σε ανάλογο thread? 

διάλεξα sailor Uranus επειδή ήταν Λεσβία. 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 05 Σεπτέμβριος 2014 - 11:12

#333 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2014 - 19:53

οι συζητήσεις για το καινούργιο θα γίνονται εδώ ή σε ανάλογο thread? 

διάλεξα sailor Uranus επειδή ήταν Λεσβία. 

και η Μichiru νομιζω ηταν.

εγω παντως την ψηφισα επειδη επαιζε βιολι

#334 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2014 - 17:00

Σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο περίμενα ως tribute στην σειρά αλλά βλέπεται άνετα και έχει και ωραίες σκηνές.

Spoiler: 5

#335 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2014 - 19:51

Σίγουρα δεν είναι αυτό το οποίο περίμενα ως tribute στην σειρά αλλά βλέπεται άνετα και έχει και ωραίες σκηνές.

Spoiler: 5

ε για τους σωβινιστές ιάπωνες μάλλον είναι ...

εγώ πραγματικά δεν καταλαβα την ύπαρξη όλου αυτού του σκηνικού γιατί δηλαδή την σνομπάραν έτσι την κακομοίρα; 

για τις δυνάμεις της; ή για την δυναμικότητα της; ή και τα δυο...και τι εξυπηρετεί όλο αυτό στο Plotline? 

#336 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2014 - 10:52

επ5

Spoiler:

Το νέο transformation sequence, πολύ μου άρεσε!

#337 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2014 - 09:06

κάτι που έλειπε από το επ.5

Spoiler:

το επ6 ήταν λίγο άτονο. Μπορεί επιτέλους αυτός ο περβ να σταματήσει να τη φιλάει όταν είναι αναίσθητη;! αμάν πια!

#338 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2014 - 10:47

@ma_foteini

Tο φιλί της ζωής της δίνει :bleh:

29/11 Σήμερα δεν έχει επεισόδιο, θα έχει  6/12.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 29 Νοέμβριος 2014 - 09:50

#339 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2014 - 01:04

Εγώ, έτσι στο άσχετο, θα ξανασχολιάσω για το παλιό(αυτό που προβλήθηκε στην Ελλάδα ως παιδικό).

Τελικά, μου άρεσαν πολύ οι σκοτεινές Σάιλορ(εννοώ η παρέα Haruka, Michiru και Setsuna). Είναι μυστυριώδεις, σκληρές και αποφασιστικές, αλλά τελικά καταφέρνουν να νιώσουν εμπιστοσύνη για τη μάλλον δειλή Usagi-Bunny. Α, μου άρεσε και η Σέιλορ Κρόνος. Έχει την πιο φοβερή δύναμη! Για αυτό, δε μου άρεσε καθόλου που,

Spoiler:
οι σεναριογράφοι τις ξεχνάν για όλη την επόμενη σεζόν, μέχρι  και ένα μέρος της πέμπτης και τελευταίας

Στις τελευταίες σεζόν(κυρίως εκεί με το μαγικό τσίρκο και τον πήγασο) γίνεται κάπως βαρετό, μέχρι να αντιμετωπίσουν τον κύριο κακό της υπόθεσης, όπου γίνεται θαυμάσιο. Οι κακοί της Σειλορ μουν είναι θαυμάσιοι, κυρίως η Νεχελένια(έχει αιτία για την κακία της, και δεν είναι: τώρα μου κ%@@&** να κατακτήσω τον κόσμο) άλλά και η Γκαλάξια

Spoiler:

Θεωρώ, εξαιτίας της ατάκας της Σέιλορ μουν στο πρώτο και στο τελευταίο επεισόδιο(είναι σχεδόν ίδιες) ότι εκτός από φαντασυ θα μπορούσε να θεωρηθεί μια διεργασία μύησης.  Οι κοπέλες στην πορεία της σειράς μαθαίνουν για το θάρρος, την υπομονή, την αξία της φιλίας, την μαγεία των ονείρων, την αξία της προσπάθειας κτλ. Για αυτό θεωρώ ότι η πλοκή μπορεί να ερμηνευτεί ως μια ιστορία που φτιάχνουν και πρωταγωνιστούν μια παρέα κοριτσιών, πρωσοποποιόντας ως τέρατα και κακούς τις δυσκολίες που έχουν ν' αντιμετωπίσουν, τα ελλατώματά τους, τους φόβους τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από hgatakoskylos: 18 Δεκέμβριος 2014 - 01:05

#340 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2014 - 11:50

Εγω το εχω λατρέψει το remake για ένα λόγο κυρίως... Έχει ξεφύγει απο την ταμπέλα του "παιδικού". Δεν υπάρχουν πλέον τα filler, δεν εχει monster of the week. Είναι η ιστορία χωρίς πολλές περιστροφές, είναι ευχάριστο, κυλά όμορφα και δεν με κάνει να βαριέμαι. 

#341 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2015 - 00:51

Worst remake/series ever. Απο που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Από τους χαρακτήρες που είναι γελοιοι; Απο το απαράδεκτο σχέδιο; Οι διάλογοι που ειναι συνέχεια Mamo chan/Usagi Chan/Princess Serenity; Οι Senshi δεν λένε τίποτα αλλο απλα φωνάζουν την Usagi συνέχεια και λένε πόσο εκτιμούν την φιλία τους. Ποια; Σε όλο το πρώτο μέρος έχει υπάρξει μηδενική ανάπτυξη χαρακτήρων και πραγματικα δεν έχει καμία λογική η προσκόλληση των κοριτσιών στην πριγκίπισσα τους πέραν της σχέσης του στην προηγούμενη ζωή τους.

#342 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2015 - 11:45

Δεν καταλαβαινω τι σου κανει εντυπωση.. Και το παλιο ετσι ακριβως ηταν. Αλλα στην τελικη δεν το βλεπεις για το αριστουργημα που ειναι αλλα γιατι σε γυρναει πισω στα παιδκα σου χρονια.. Ξερεις ποσοι μεγαλωσαμε βλεπωντας τη sailor moon στον ΑΝΤ1 πριν καν μαθουμε τι σημαινει anime?

#343 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2015 - 01:12

Δεν καταλαβαινω τι σου κανει εντυπωση.. Και το παλιο ετσι ακριβως ηταν. Αλλα στην τελικη δεν το βλεπεις για το αριστουργημα που ειναι αλλα γιατι σε γυρναει πισω στα παιδκα σου χρονια.. Ξερεις ποσοι μεγαλωσαμε βλεπωντας τη sailor moon στον ΑΝΤ1 πριν καν μαθουμε τι σημαινει anime?

Καμία σχέση όμως. Η πρωτότυπη σειρά δεν είχε το κάκιστο animation που παρουσιάζει αυτό το έκτρωμα. Και οι χαρακτήρες της σειράς είχαν προσωπικότητες. Κ εγω έβλεπα SM στον Ant1 και στο Star, τι πάει να πει αυτό; Ότι δεν θα ασκήσω κριική λόγω νοσταλγίας;

Ειδικά όταν βλέπεις καρέ όπως αυτο: http://sailormooncrystalfailures.tumblr.com/post/110333028578/i-think-this-shot-needs-its-own-post-for-everyone

1η εικόνα: σκηνή από το intro στο πρώτο μέρος. Απλά απαράδεκτο. 

2η εικόνα: Μήπως έτσι θα επρεπε να είναι από την αρχή αντί να το βελτιώσουν στο 2ο μέρος;

Γενικά όλη η σειρα έχει πάει έτσι, ανύπαρκτη ανάπτυξη χαρακτήρων, αδιάφορες μάχες και απαράδεκτο animation. Tο επεισόδιο του 2ου arc παλι καλά έδειξε αισθητή βελτίωση.

#344 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2015 - 14:57

Τελευταίο επεισόδιο και πάμε season 2, γιατί στο τέλος γράφει στα γαλλικά "à bientôt" "Τα λέμε σύντομα"

Η νέα season με ονομασία ¨¨Black Moon arc"

Last Sailor Moon Crystal Episode Ends With 'À bientôt' Message, Toei Plans Announcements

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 19 Ιούλιος 2015 - 14:59

#345 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2015 - 23:34

Τελευταίο επεισόδιο και πάμε season 2, γιατί στο τέλος γράφει στα γαλλικά "à bientôt" "Τα λέμε σύντομα"

Η νέα season με ονομασία ¨¨Black Moon arc"

Last Sailor Moon Crystal Episode Ends With 'À bientôt' Message, Toei Plans Announcements

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και πάλι καλά δηλαδή, δεν υπάρχει απλά νόημα να συνεχιστεί αυτό το έκτρωμα. Αν η TOEI αποφασισει να το συνεχίσει καλύτερα να ρίξει δουλειά και να παρουσιάσει επιτέλους αυτο που θα έπρεπε. Το Black Moon arc ηταν αυτο που παιζόταν τώρα.