Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Poll: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 member(s) have cast votes)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 votes [28.76%] - View)

Percentage of vote: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 votes [12.42%] - View)

Percentage of vote: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 votes [8.50%] - View)

Percentage of vote: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 votes [13.73%] - View)

Percentage of vote: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 votes [4.58%] - View)

Percentage of vote: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 votes [3.92%] - View)

Percentage of vote: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 votes [5.88%] - View)

Percentage of vote: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 votes [4.58%] - View)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 votes [6.54%] - View)

Percentage of vote: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 votes [4.58%] - View)

Vote Guests cannot vote

#301 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 July 2014 - 01:19

Καλά τα backgrounds αλλά ρε παιδιά το animation ήταν τόσο μα τόσο φθηνό. Μιλάμε για απίστευτη τσιγκουνιά το πρώτο επεισόδιο. Το κάκιστο CG ήταν μόλις το κερασάκι στην τούρτα.

Spoiler: 1

Τέλος πάντων κακό τουλάχιστον δεν ήταν και παρόλαυτα το διασκέδασα. Σε αντίθεση με τη Vagelio μου άρεσε πολύ η φωνή της Usagi (γενικά έχω μια αδυναμία για μη συνηθισμένες φωνές) και την βρήκα εξίσου συμπαθητική ως χαρακτήρα.

To μια φορά στις δυο βδομάδες από τη μία πονάει, από την άλλη θα βλέπουμε τη σειρά για ολόκληρο χρόνο. Υγεία να'χουμε.

#302 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 06 July 2014 - 12:05

Η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν τα backgrounds! Ήταν προσεγμένα (digital μεν, αλλά με traditional διαχείριση σε στυλ νερομπογιάς) με σκοπό να θυμίζουν περισσότερο τα παλιά. Μακάρι να είχαν λάβει και περισσότερα πράγματα στη σειρά αυτού του τύπου την κατεύθυνση.

Το 3d εξακολουθεί να είναι awkward εκτός από τις πρώτες σκηνές και η μουσική επένδυση, παρότι είναι πολύ καλή σε κάποια σημεία, σε άλλα δείχνει να προσπαθεί πολύ (πιο πολύ θέμα direction) χωρίς να τα καταφέρνει.

Το animation ήταν πολύ καλό και βλέπονταν ευχάριστα. Η φωνή της Usagi ήταν σαφώς χειρότερη από το original version αλλά από την άλλη έκανε τη δουλειά της χωρίς να ξενίζει.

Το κυρίως πλήγμα για μένα είναι στην σκηνοθεσία. Το παλιότερο anime ήταν πολύ πιο ζωηρό τόσο στις αστείες σκηνές όσο και στις μάχες (λιγότερο) ενώ εδώ ένιωθες πως τραβούσαν την κάθε σκηνή χάνοντας λίγο από το αποτέλεσμα, άσε που έδειχνε να έχουν λιγότερο τολμηρή διάθεση (σκηνή κεφαλοστροφής οεο?).

τέλος η διαφορά στην προσέγγιση σύμφωνα με την διαφορά των γενεών φαίνεται από το ending :P

will continue to watch for SUPREME THUNDER

Edited by Six Winged Angel, 06 July 2014 - 12:05.

#303 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 06 July 2014 - 13:09

yiha_zpsdacc17b5.jpg

Επειδή μας αξίζει.

#304 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 July 2014 - 21:27

σκεφτομαι να δω λιγα επεισοδια μετα το καλοκαιρι, αλλα αν οντως λενε πως η νεα σειρα θα ειναι πιο πιστη στο Manga, τοτε κρινοντας απο το OP/ED το πετυχαινει.

αλλωστε το Manga ηταν πρωτιστως καλο λογω του σχεδιου, παρα για την πλοκη ή τις μαχες που κρατουσαν λιγα καρε.

η παλια τηλεοπτικη σειρα της ΣΜ, ιδιως η πρωτη σαιζον, εμοιαζε στο manga της Sailor V στην κωμωδια και στη σαπουνοπερα

ομως το Manga της Sailor V σε σχεση με αυτο της ΣΜ ειναι μερα με τη νυχτα!

αν παντως ξαναπιασουν ολο το Manga απο την αρχη, θα χρειαστουν πολυ λιγοτερα επεισοδια απο την πρωτη σειρα, λογω ελλειψης fillers.

μπορει και 50-60.

και οντως, το manga ειναι πολυ πιο σκοτεινο. λιτο  και σοβαρο απο τη σειρα.

#305 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 07 July 2014 - 10:45

Εμένα σε γενικες γραμμες μου αρεσε το εκσυγχρονισμενο σχεδιο , εκτοσ απο το τρανσφορματιον που με ξενισε λιγο αλλα νταξ!!! Ήταν όμορφο σαν αποτελεσμα, με ενα πολυ ενδιαφερον opening και ξυπνησε μεσα μου μια γλυκια νοσταλγια!

#306 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 07 July 2014 - 12:15

Εμενα παντως με αφησε ευχαριστημενο το 1ο επεισοδιο(κ το transformation δε με απογοητευσε καθολου :P).
Αντε σε 2 βδομαδες και το επομενο ;)

header.jpg?t=1485907896

#307 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 07 July 2014 - 14:44

Άριστο δεν το λες... :P

Το animation φρεσκαρίστηκε μεν, αλλά είναι στα πρότυπα των anime που προβάλλονται από το 2010 και μετά. Το σχέδιο δεν έχει κάποια διαφορά από το επόμενο anime που θα δεις. Μάλιστα είναι λιγότερο εντυπωσιακό. Με χάλασε, επειδή στην original σειρά έβλεπες κάτι το διαφορετικό στο σχέδιο από τα δεδομένα της εποχής. Τα μάτια του original είναι η μεγαλύτερη απώλεια του remake :P Επίσης, στη σκηνή της μεταμόρφωσης τούς ξέφυγε λίγο το σχέδιο, κάνοντας την usagi να μοιάζει με την Ελαστίνα από τους Απίθανους :kakaka: Οκ, να παντρέψουν το 3D CG με το traditional, αλλά το αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό. Οι κινήσεις της sailor moon ήταν αφύσικες και άσχημες. Δεν είχε τη χάρη του original. Ακόμη χειρότερη ήταν η σύνθεση του soundtrack που έπαιζε από πίσω. Εκεί που περίμενα soft ροκιά, όπως στο original, έρχεται το (δεν ξέρω πώς να το πω) και με ξενέρωσε :P

Γενικά, η ιστορία ήταν καλή (ακολουθούσε πιστά τα γεγονότα του manga), αλλά η μουσική επένδυση και το animation με ξενέρωσαν. Αλλά αυτή είναι η νέα γενιά!! ( :P )

#308 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 18 July 2014 - 11:31

Youtube Video

όταν λέμε πάει με όλα... πάει με όλα! :P

#309 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 19 July 2014 - 14:28

Youtube Video

όταν λέμε πάει με όλα... πάει με όλα! :P

Respect! Και το δευτερο το επεισοδιακι νταξ ηταν.. Αυτο το κουλο με τα στυλο δεν το θυμομουν.. Στο original η  Λουνα δεν τους τα ειχε δωσει? Tο παιχνιδακι της sailor V που κολλαει?

#310 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 19 July 2014 - 23:10

^Είπαμε ότι το sailor moon crystal είναι πιο κοντά στο manga. Αν διάβαζες το manga, θα έβλεπες ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το original material (aka manga).

Εγώ ξενέρωσα με τη μεταμόρφωση της Ami σε sailor Mercury. Πάλι την έκαναν σύντομη (άσε που ήταν σχεδόν ίδια με το original anime :P ).

#311 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 July 2014 - 23:38

Εγώ από την μεριά μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Mamoru είναι συνεχώς ντυμένος black tie. :/

Δεν ξέρω στην σχέση Mamoru - Usagi μου άρεσε πιο πολύ το ο σκύλος με την γάτα feeling που βγάζανε και το οποίο δεν υπάρχει πλέον.

#312 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 20 July 2014 - 11:49

^Είπαμε ότι το sailor moon crystal είναι πιο κοντά στο manga. Αν διάβαζες το manga, θα έβλεπες ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το original material (aka manga).

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσαν να κάνουν :P

#313 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 20 July 2014 - 16:58

Δεν ξέρω στην σχέση Mamoru - Usagi μου άρεσε πιο πολύ το ο σκύλος με την γάτα feeling που βγάζανε και το οποίο δεν υπάρχει πλέον.

Odango atama!

#314 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 posts

Posted 25 July 2014 - 10:55

Kανοντας ενα rewatch το παλιο και ριχνοντας ενα βλεφαρο στο μανγκα νομιζω το καινουριο θα μου αρεσει πιο πολυ.. Κατ'αρχην το παλιο απ'οτι το βλεπω ειχε πολλλα fillers..

#315 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 25 July 2014 - 16:39

Kανοντας ενα rewatch το παλιο και ριχνοντας ενα βλεφαρο στο μανγκα νομιζω το καινουριο θα μου αρεσει πιο πολυ.. Κατ'αρχην το παλιο απ'οτι το βλεπω ειχε πολλλα fillers..

To παλιό είναι τίγκα στα fillers, όχι μόνο έχει fillers :P

Τα λεγόμενα monsters of the week :P

Edited by Akihito, 25 July 2014 - 16:40.