Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#316 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2014 - 16:46

Δεν ξέρω στην σχέση Mamoru - Usagi μου άρεσε πιο πολύ το ο σκύλος με την γάτα feeling που βγάζανε και το οποίο δεν υπάρχει πλέον.

Ίσως γι'αυτό εγώ να είμαι της αντίθετης άποψης, μιας και στο παλιό είχαν δώσει πολλή έμφαση στην αρχική αντιπάθειά τους και έτσι όταν τελικά στο τέλος της πρώτης season όταν είδαν ότι ήταν μαζί στο παρελθόν μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο και forced, τύπου "soulmate" and God do I loathe this trope. Καλύτερα ένα ψιλο-αμοιβαίο doki-doki από την αρχή...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#317 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2014 - 14:16

Τι να την κανεις τη ζωη χωρις λιγο tsun-tsun βρε αδερφε...  :blingeye2:

#318 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2014 - 09:38

Τι να την κανεις τη ζωη χωρις λιγο tsun-tsun βρε αδερφε...  :blingeye2:

Ισχύει, δεν έχει τόσο ενδιαφέρον αν υπάρχει doki doki με τη μία :P

#319 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2014 - 18:55

Μα τι γίνεται με τον σχεδιασμό των χαρακτήρων σε αυτη την σειρα; Οι κοπέλες έχουν επιμηκυνθεί/αδυνατίσει και τα πρόσωπα τους στο τρίτο επεισόδιο ήταν απαράδεκτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mr. Brightside: 06 Αύγουστος 2014 - 21:23

#320 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2014 - 19:50

Μακάρι να ήταν το σχέδιο το πρόβλημα xD 

Εμένα δεν μου αρέσει tbh. Οι διάλογοι μου φαίνονται ψεύτικοι, οι καταστάσεις ιδανικές, οι χαρακτήρες χάρτινοι και οι δυνάμεις του κακού γελοίες και βαρετές.

#321 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 00:09

Μακάρι να ήταν το σχέδιο το πρόβλημα xD 

Εμένα δεν μου αρέσει tbh. Οι διάλογοι μου φαίνονται ψεύτικοι, οι καταστάσεις ιδανικές, οι χαρακτήρες χάρτινοι και οι δυνάμεις του κακού γελοίες και βαρετές.

Ενώ το original ας πούμε είχε πολύ βάθος σεναρίου, που τα 170/200 επεισόδια ήταν "monster of the week" :P

#322 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 00:16

Δεν έχω δει το original :P Κρίνω αυτό που βλέπω τώρα.

#323 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 01:06

Δεν έχω δει το original :P Κρίνω αυτό που βλέπω τώρα.

Τα παράπονά σου στην Takeuchi που έγραψε το manga, τότε :P Η μεταφορά είναι πιστή :P

#324 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 01:14

Και τι σημαίνει αυτό; XD Εγώ την σειρά βλέπω, την σειρά σχολιάζω. Το αν είναι πιστή η μεταφορά δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Δεν έχω δει το πρώτο anime ούτε έχω διαβάσει το manga, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω ό,τι παράπονο θέλω σε ένα anime forum

Βγήκε μια σειρά το 2014, σωστά; Υποτείθεται μπορεί να σταθεί μόνη της σαν σειρά, μιας και αρχίζει πάλι απ'την αρχή. Ε λοιπόν μιλάω για αυτή που προβάλεται τώρα. Και αλίμονο αν έπρεπε να παίρνουμε την άδεια των δημιουργών πρώτα αν ήταν να πούμε κάτι.

#325 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 01:24

Hater ^ Sailor moon rulez ~!!! WEEBOOPOWA, MAMORU = OP!! MAGICAL GARLS OF JUSTICE ~ *KYAAA* POWAAAA ~!!! 

ahem. ¨Πέρα απ'τo overdose, ίσως λόγο fanboism and nostalgia και αλλα συναφή, παντός εμένα μου αρέσει πολύ το remake, συνεχίζουν να μου βαράνε κάπως τα ανωρεκτικά designs αλλα και πάλυ, είναι αρκετά καλό και ως μεταφορά και γενικά κιελπίζω να συνεχίσει έτσι.

H σειρά μπορεί να είναι του 2014, αλλα παραμένει να συντυρεί τα στερεότυπα και τις επικύλες μιας 20ετίας πίσω. and srsly mahou shoujo anime είναι, πότε δεν μιλάμε για τίποτα ultradeep stuff σε τέτοια άνιμε που ουσιαστικά είναι η επιτομή του "πως να ξεφτιλίσω τους κακούς με τους πιο χαζούς and unthinkable τρόπους κάνοντάς το τραγικά αστείο και fabulous"

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 06 Αύγουστος 2014 - 01:25

フカフカ

#326 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2014 - 16:54

Η αλήθεια είναι πως χωρίς το όνομα και την ιστορικότητα του παλιού sailor moon, αυτό το καινούργιο anime σαν stand-alone δεν θα έκανε ούτε μια τρύπα στο νερό. To ότι είναι mahou shoujo δεν λέει απολύτως τίποτα σαν περιορισμός, υπάρχουν mahou shouji anime υπερβολικά αξιόλογα ακόμα και για να συγκριθούν με τούτο. Χωρίς κουνίχικο και old anime treatment δεν ξέρω πόσο μπορεί να με κρατήσει ακόμα, ελπίζω στην πορεία να φάω τα λόγια μου.

#327 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 343 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2014 - 16:23

Το κομμάτιi που παίζει στο τέλος κάθε επεισοδίου από το άλμπουμ "Moon Pride Moon" Rainbow η Gekkō" (月虹) moonbow απλά τέλειο!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από maarinos: 16 Αύγουστος 2014 - 16:25

#328 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2014 - 21:23

Το επόμενο επεισόδιο είναι στις 6 Σεπτεμβρίου (για όσους νομίζουν ότι το anime προβάλλεται ανά δύο εβδομάδες)...

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για το 1ο και 3ο Σάββατο κάθε μήνα. Εφόσον, λοιπόν, ο φετινός Αύγουστος έχει 5 Σάββατα, θα περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι το επόμενο επεισόδιο.

Περαστικά μας :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 17 Αύγουστος 2014 - 21:24

#329 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2014 - 18:53

Ίσως γι'αυτό εγώ να είμαι της αντίθετης άποψης, μιας και στο παλιό είχαν δώσει πολλή έμφαση στην αρχική αντιπάθειά τους και έτσι όταν τελικά στο τέλος της πρώτης season όταν είδαν ότι ήταν μαζί στο παρελθόν μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο και forced, τύπου "soulmate" and God do I loathe this trope. Καλύτερα ένα ψιλο-αμοιβαίο doki-doki από την αρχή...

Το αυτό. Όχι άλλα σιχάματα.

Δεν μου αρέσει, με ξενερώνουν όλα, οι απαράδεκτοι τίτλοι αρχής, τα κατακρεουργημένα τρανσφορμέησιονς το θρι-ντι, τα πάντα. Το παλιό μπορώ να το δω πιο εύκολα, γιατί νοσταλγία και αφέλεια του '90 κτλ κτλ. Η αλλαγή είναι πραγματικά εφάμιλλη με αυτή της Μάηλι, μόνο που αντί η Μπάνι να να γίνει κ αυτή ένα πετυχημένο παπουτσωμένο υπερείδωλο πάνω σε μια σιδερένια μπάλα, έγινε η παρωδία που πολλοί φοβόμασταν πως θα γίνει.

Δυστυχώς είναι κακό και δυστυχώς λίγοι θα δουν το παλιό έχοντας την πρώτη τους επαφή με αυτό το πράγμα. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να το δω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#330 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2014 - 20:55

first timer here! ναι ναι, κατάφερα να περάσω την προ-εφηβεία/εφηβεία μου χωρίς να δω το πρώτο. Οπότε δεν έχω ιδέα για το τι ακριβώς γίνεται/θα γίνει, πέραν κάποιων βασικών γενικών γραμμών. I'm in for a surprise!

Μέχρι στιγμής δεν είναι και το σούπερ-ουάου, είναι υποφερτά χαζούλι όμως. Το ανιμέσιον με ξενίζει ώρες-ώρες, π.χ.:

- η σεκάνς μεταμόρφωσης της Ουσάγκι -> από το Once Upon a Time πήρατε τους 3Danimators σας;

- έχει κάτι φάσεις που είναι σαν να είπαν "βαριέμαι να σχεδιάσω" -> η τελική σκηνή στο φροντιστήριο στο επ2

- παρ' όλα αυτά, αγαπώ τη μεταμόρφωση της Mars, κι ας είναι από σπαγγέτι σε μερικές πόζες.

Βλέποντας το επ4, μετά το πάρτυ, φώναξα στην οθόνη "φύγε από πάνω της!!!". Seriously, wtf? Perv much?