Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Sailor moon

• Please log in to reply
352 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά? (153 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιός είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στη σειρά?

1. Usagi Tsukino(sailor moon) (44 ψήφοι [28.76%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.76%

2. Mamoru Chiba(Tuxedo Mask) (19 ψήφοι [12.42%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.42%

3. Ami Mizuno(Sailor Mercury) (13 ψήφοι [8.50%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.50%

4. Rei Hino(Sailor Mars) (21 ψήφοι [13.73%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.73%

5. Makoto Kino(Sailor Jupiter) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.58%

6. Minako Aino(Sailor Venus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

7. Chibiusa(Sailor Chibi Moon) (6 ψήφοι [3.92%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 3.92%

8. Setsuna Meioh(Sailor Pluto) (9 ψήφοι [5.88%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 5.88%

9. Michiru Kaioh(Sailor Neptune) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

10. Haruka Tenoh(Sailor Uranus) (10 ψήφοι [6.54%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 6.54%

11. Hotaru Tomoe(Sailor Saturn) (7 ψήφοι [4.58%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#226 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2013 - 11:44

διαβασα πριν λιγο καιρο οτι θα γινει online streaming του πρωτου επεισοδιου σε ενα site αλλα δεν ειμαι σιγουρη που και ποτε, αν εχει ακουσει κανεις καμια καινουρια πληροφορια ας μας πει και μας

#227 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡέθυμνο

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2013 - 17:42

Εγώ κρατώ μικρό καλάθι... αν δεν βγει το 1ο επεισόδιο δεν πείθομαι!

Όλο το καλοκαίρι την περιμέναμε.. 

#228 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2013 - 08:29

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία για το πότε θα βγει. 

Είπαν ότι μπορεί να παιχτεί το 2014 ή και το 2015. 

Επίσης, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορεί με υπότιτλους 10 γλωσσών.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#229 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2013 - 20:03

απο τον character designer των Samurai Pizza Cats μεταξυ αλλων, Τenko (Noritaka Suzuki)

http://geocities.yahoo.co.jp/gl/suzukitenko/view/20130510

__tn_13051001.jpg

#230 SYurilover

SYurilover

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2013 - 00:27

Θα ήθελα να πω οτι το Sailormoon ειναι ενα άπαικτο ανιμε και εχει στοιχειωσει τις αναμνησεις μου απο παιδι. Αν και μου αρεσει το τραγουδι στα ιαπωνικα εχω κολλησει με το ελληνικο. Εξαλλου με αυτο μεγαλωσαμε οι περισσοτεροι.

Δεν το εχω βαρεθει καθολου. Το ειδα απειρες φορες. Σπαω πλακα με τη  Rei και την Usagi. Θαυμαζω πολυ τη Haruka. Ειναι το ειδωλο μου και η πηγη λογικης μετα την  Ami. Η Michiru και η Setsuna ειναι απο τις πιο ομορφες σαιλορ στην ομαδα. 

Γενικα η υποθεση ειναι απιστευτη και δεν βαρεθηκα με τις σκηνες μαχης. Αν εχετε παρατηρησει εχουν κοψει αρκετα πραγματα απο το ανιμε κι αυτο ειναι γιατι θεωρησαν οτι ειναι παιδικο, ασε τις προκαταληψεις που υπηρχαν. Στην πραγματικοτητα το ανιμε ειναι για εφηβους αλλα δυστυχως οτι ειναι σε καρτουν θεωρειται παιδικο. Στην Ιαπωνια υπαρχουν ανιμε για όλες τις ηλικιες. 

Τελοσπαντων, Sailormoon forever!

#231 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 09:55

Επιτέλους μερικά νέα .Το νέο project θα πιάσει το manga από την αρχή και θα ξεκινήσει τον Ιούλιο.Λογικά θα μάθουμε και άλλα προς το τέλος του Φλεβάρη όπου θα γίνει ένα event για τα 20 χρόνια της σειράς .

#232 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 15:23

My body has been ready for too long already. Άντε να έρθει η στιγμή να ξέρουμε πότε να κάνουμε το πάρτι.

Χαίρομαι που θα το πάνε από την αρχή αλλά φοβάμαι μη μου μπασταρδέψουν αρκετά πράγματα. Αχ, το νιώθω το πολιτισμικό σοκ και τα "μαη τσαηλντχουντ ιζ ρουηνντ" και δεν μπορώ να περιμένω.

Ice Hime thanks for the heads up.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡέθυμνο

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2014 - 21:16

H 20ετία έκλεισε το 2012! Από το καλοκαίρι του 12 κ την πρώτη ανακοίνωση για νέα σειρά, ακόμη μάς παιδεύουν...

Ελπίζω να μάς δικαιώσει η αναμονή... δεν ξέρω έχω αρχίσει να φοβάμαι για το τι θα δω...

#234 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2014 - 19:44

Εφοσον πιασουν τη σειρα απο την αρχη ολο το στορυ θα βασιζεται στη πενταετια 1995-2000 που δημιουργηθηκε; Δηλαδη τα ρουχα,τα τοπια,οι εικονες και ολο το κονσεπτ θα βρισκεται απο εκεινη την εποχη η θα το μεταφερουν στη σημερινη εποχη; Πιστευω θα ειχε ενδιαφερον να δουμε μια πιο συγχρονη σειλορ ..

#235 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2014 - 23:30

Όπως και με το rebuild of evangelion πάντα υπάρχει ενός είδους εκσυγχρονισμός

#236 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΣτην Ταράτσα

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2014 - 18:26

Eλπίζω να μην αλλάξουν ξανα την ημερομηνία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Snape: 25 Ιανουάριος 2014 - 18:33

#237 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2014 - 12:53

με τοσες αλλαγες που εχουν κανει μεχρι τωρα το βλεπω να βγαινει το 2020 ελεος πια

#238 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΣτην Ταράτσα

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2014 - 14:29

Σωστή Fayfay.

Αν όπως διάβασα πιο πάνω μείνουν στο ίδιο στόρυ (δλδ κάνουν remake) αναρωτιέμαι αν θα τους βγει τελικά γιατί η παλαιότερη σειρά είχε 5 σεζόν με συνολικό αριθμό περίπου στα 200 επεισόδια. Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να δω πετσοκομμένη την συγκεκριμένη σειρά σε περίπτωση που δεν έχουν το πράσινο φως για τον ίδιο αριθμό επεισοδίων  (παρότι που κάποιες σεζόν δεν μου είχαν κάνει θετική εντύπωση).

#239 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2014 - 13:09

Σωστή Fayfay.

Αν όπως διάβασα πιο πάνω μείνουν στο ίδιο στόρυ (δλδ κάνουν remake) αναρωτιέμαι αν θα τους βγει τελικά γιατί η παλαιότερη σειρά είχε 5 σεζόν με συνολικό αριθμό περίπου στα 200 επεισόδια. Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να δω πετσοκομμένη την συγκεκριμένη σειρά σε περίπτωση που δεν έχουν το πράσινο φως για τον ίδιο αριθμό επεισοδίων  (παρότι που κάποιες σεζόν δεν μου είχαν κάνει θετική εντύπωση).

Η παλιά σειρά έχει πάντως μπόλικα filler episodes και παρατεταμένα σκηνικά σχετικά με το manga (αν και προτιμώ το anime) οπότε θα τους έπερνε λιγότερα επεισόδια να τους κάνουν ένα manga rehash α λα brotherhood. Ikuhara που είσαι

#240 FayFay

FayFay

all monsters are human

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2014 - 19:39

Θα ειναι επισης ενδιαφερον να δουμε πως θα παρουσιασουν τις Haruka/Michiru. Θα ειναι απλες φιλες, ξαδερφια που τις παρουσιαζαν οι αμερικανικες μεταγλωτισεις ή ως κατι παραπανω απο φιλες μιας και το ολο θεμα των ομοφυλλοφιλων δεν αποτελει τοσο ταμπου πια(αν και παραμενει μια παιδικη σειρα κινουμενω σχεδιων);Επισης η τριαδα των sailor starlights που ηταν γυναικες αλλα ηρθαν στην Γη με τη μορφη αντρων και παρ'ολα αυτα υπηρχε εκτεταμενο φλερτ με τις υπολοιπες πρωταγονιστριες θα ειναι ενδιαφερον.Βασικα να δουμε και αν θα τις συμπεριλαβουν αν δεν κανουν ολα τα αρκ..