Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

EURO 2008

• This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#136 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 11 June 2008 - 11:27

αν σε πιάνει το φιλελληνικό σου gpanos τότε απέφυγε χαρακτηρισμούς όπως γαύροι,βάζελοι κτλ κτλ

γιατί σίγουρα δε θες να ακούσεις για σκουλήκια, γριές κτλ κτλ

#137 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 June 2008 - 11:50

μαυροι ειναι οι Σουηδοι? εγω ασπρους ξανθους τους ειδα...:wis:

μπα λαθος κανεις... εδω εχουν και επιθετα που τελειωνουν σε "ιτς" :hahaha:
Posted Image

#138 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 11 June 2008 - 13:41

@Sponis Αν από ολόκληρο το post μου αυτό σε πείραξε, τότε Ο.Κ.. Ανακαλώ τους χαρακτηρισμούς αυτούς και τους αντικαθιστώ με ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς. Εξάλλου δεν το είπα υποτιμητικά. Λίγο ή πολύ και οι ίδιοι έτσι αυτοχαρακτηρίζονται. Το ίδιο ισχύει στην Θεσσαλονίκη (σκουλήκια, γριές, μπαόκια κτλ κτλ κτλ). Εμάς τους πανσερραϊκούς π.χ. μας λένε "λιοντάρια", δεν έχω κανένα πρόβλημα.

@Erisabetsu Όταν μου απαντάς στα αγγλικά κάτι παθαίνω.... εξάλλου μιλούσα και για τις 2 χρονιές (2004 και 2008). Δεν θα ξεχάσω ούτε τι ένιωσα τότε, ούτε θα υποτιμήσω την ομάδα του σήμερα που έχει δείξει δείγματα πραγματικής ομάδας.

Όσο για τον Χαριστέα, ναι το 2004 ήταν παιχταράς μετά άρχισε λίγο η πτώση λόγω της αποχής από τα ματς στο πρωτάθλημα που έπαιζε. Μακάρι να επανέλθει και χτες έδειξε ότι μπορεί.

#139 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 11 June 2008 - 14:30

Oταν πειραμε το EURO ο Θεος κοιταζε αλλου...

Αλλα το πειραμε με τσαμπουκα και επειδη απο καποιο σειμιο και μετα το πιστεψαμε πραγματικα !

Τα ιδια κινητρα φετος ειναι δυσκολο να υπαρχουν οπως και η ιδια τυχη...

Εγω αμα δω καλο ποδοσφαιρο στα επομενα ματς δεν με νοιαζει και ας χασουν 10-0...ουτος ή αλλος μην ξεχνατε οτι αντιμετωπιζουν τους καλυτερους μπαλαδορους του κοσμου!

Η αληθεια ειναι πως αν δεν υπηρχε αυτο το ενοχλητικο ''passing game'' στην αμυνα (ο εκφωνητης το αποκαλουσε ετσι για αγνωστους λογους...)δεν θα ειχα ιδιαιτερα παραπονα απο το ματς...

#140 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 11 June 2008 - 14:38

Δικαια χασαμε..επρεπε να παιξουμε σαν πρωταθλητεs ευρωπηs με φουλ επιθεση γκεκα-σαλπιγγιδη-λυμπεροπουλο και απο τα πλαγια καραγκουνη -γιαννακοπουλο :ballumad: και οχι φοβισμενα και αμυντικα!?! :oo:..οταν ειδα αυτο με τιs "πασουλεs" αλλαξα καναλι :frozen:
Posted Image

#141 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 11 June 2008 - 14:52

Δικαια χασαμε..επρεπε να παιξουμε σαν πρωταθλητεs ευρωπηs με φουλ επιθεση γκεκα-σαλπιγγιδη-λυμπεροπουλο και απο τα πλαγια καραγκουνη -γιαννακοπουλο :ballumad: και οχι φοβισμενα και αμυντικα!?! :oo:..οταν ειδα αυτο με τιs "πασουλεs" αλλαξα καναλι :frozen:

Κοιτα πρεπει να κρινεις και απο τους παιχτες που διαθετεις...

Η Εθνικη δεν ηταν ποτε επιθετικογεννης ομαδα, πως ξαφνικα θα γινοταν?

Το ατου της ηταν παντα η αμυνα και μωλις χαλαρωσε λιγο τον ειδαμε τον Ιμπραιμοβιτς...

Μην το ψαχνεις πολυ...απλα δες σε τι ομαδες παιζουν οι παιχτες της Σουδιας και σε ποιες της Ελλαδας.
Αμα παιζαμε επιθετικα θα χαναμε 7-0 το λιγοτερο...

Επεισης να μην ξεχατε οτι επιθεσεις καναμε αρκετες απλα δεν πετυχαν.
Δεν ημασταν ανυπαρκτοι επιθετικα !

Η μεγαλη βλακεια ηταν οι ''πασουλες'' ...κατι που ελπιζω να σταματησει να συμβαινει απο δω και περα !

Edit:--τωρα το ειδα--

gpanos
@κάποιους συγκεκριμένους (μην γράψω nicks) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πιάνει μια ανθελληνική τάση ώρες ώρες. Δεν ξέρω ρε φίλε αν είσαι Έλληνας, Τούρκος, Αλβανός, Σκοπιανός και δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να μην εκφράζεσαι με τόσο ανθελληνικό τρόπο κάποια στιγμή που για εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες είναι και λίγο δυσάρεστη. Μπορείς να μου ρίξεις και κάρτα αν θέλεις (δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλωστε μερικοί Mods δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά για όλα τα fora κι όχι μόνο για το anime.gr και την animeclipse στην οποία συμμετέχω κι εγώ, νομίζουν ότι είναι διαιτητές στο Champions League). Αν θέλεις στείλε μου ένα PM κι εξήγησε μου γιατί τόσο μένος για την Ελλάδα; Ούτε εγώ είμαι χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μισώ την πατρίδα μου. Και δεν μιλάω μόνο για τα post σε αυτό το thread, αλλά και σε άλλα.

Παιδια εχει δικιο ο gpanos...το κραξιμο δεν βοηθαει σε τιποτα...αμα δεν γουσταρετε το ποδοσφαιρο της Εθνικης απλα μην την βλεπετε.
Αυτοι οι ανθρωποι βαλαν τα γυαλια σε ολους τους ''ειδικους'' περι ποδοσφαιρου και καναν κατι που δεν ξερω αν εχει επαναληφθει στην παγκοσμια ποδοσφαιρικη ιστορια...

Edited by sgouver, 11 June 2008 - 15:09.

#142 Rick Hunter

Rick Hunter

Anime Newbie

• Members
  • 32 posts

Posted 11 June 2008 - 15:12

Κοιτα πρεπει να κρινεις και απο τους παιχτες που διαθετεις...

Η Εθνικη δεν ηταν ποτε επιθετικογεννης ομαδα, πως ξαφνικα θα γινοταν?

Το ατου της ηταν παντα η αμυνα και μωλις χαλαρωσε λιγο τον ειδαμε τον Ιμπραιμοβιτς...

Μην το ψαχνεις πολυ...απλα δες σε τι ομαδες παιζουν οι παιχτες της Σουδιας και σε ποιες της Ελλαδας.
Αμα παιζαμε επιθετικα θα χαναμε 7-0 το λιγοτερο...

Επεισης να μην ξεχατε οτι επιθεσεις καναμε αρκετες απλα δεν πετυχαν.
Δεν ημασταν ανυπαρκτοι επιθετικα !

Η μεγαλη βλακεια ηταν οι ''πασουλες'' ...κατι που ελπιζω να σταματησει να συμβαινει απο δω και περα !

Βασικα ειχεs 4 χρονια να "δουλεψειs" την ομαδα στον τομεα τηs επιθεσηs o οποιοs ειναι και στα αδυναμα σημεια τηs εθνικηs μαs..ακομα και στο Euro του 2004 το εβλεπεs αυτο με τα σκορ που φερναμε {1-0} και αυτα με αντεπιθεσειs..σε καποια μαts παιζουμε την γατα με το ποντικι..ε αυτη η γατα {σουηδια} μαs εφαγε..γιατι τωρα ολοι ξερουν πωs παιζουμε...greek κατενατσιο!..το οτι θα δεχτουμε γκολ ειναι δεδομενο και το περιμενα στο χθεσινο μαts το θεμα ειναι μολιs γινει να ριξειs τα καλυτερα σου οπλα{παικτεs} για να το ανατρεψειs{σκορ}!..τωρα για τα αλλα ματs με ρωσια και ισπανια μαλλον ηττεs θα εχουμε με παρομοια και χειροτερα σκορ..αν δεν παιξουμε ωs ποδοσφαιρικη ομαδα και οχι ωs ομαδα..βολευ.
Posted Image

#143 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 11 June 2008 - 16:46

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:54.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#144 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 11 June 2008 - 17:16

Τωρα αυτο το σχολιο δεν ειναι αναρμοστο δηλαδη... Που ειναι οι υπερευαισθητοι mods οεο??

Εγω προσωπικα ημουν στη σχολη και εκανα εργασιες:wis:
Σοβαρα τωρα,αν δεν σου αρεσε η απαντηση του Kenny μπορουσες να ζητησεις διευκρινισεις σχετικα με το ποιους εννουσε ή εξηγησεις για τον λογο που αντιδρα ετσι ειτε δημοσιως ειτε με pm.Αλλα αντι να το κανεις αυτο εσυ συνεχιζεις με την προσφιλη σου τακτικη να καταγγελεις την anime.gr/team για μεροληψια.ΟΚ,δικαιωμα σου και καλως ή κακως χουντα δεν ειμαστε για να στο απαγορευσουμε παρολο που κατανταει αρκετα κουραστικο για μας,ειδικα υστερα απο τοσες επαναληψεις.
Anyway,keep it up:nosey:

#145 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 11 June 2008 - 17:53

Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Η Ελλαδα μας εκανε υπερηφανους για αλλη μια φορα!!!
Σκεφτειτε μονο πως την κλοτσια που εφαγε ο Ιμπραημοβιτς στο μερος την ειδε ολη η Ευρωπη!!!! Αυτη ειναι η Ελλαδαρα ρε!!!!
Αντιο Euro...

:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:
.....Whatever...

#146 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 June 2008 - 18:51

think it again...:drink:

παντως η Εθνικη Ελλαδος (Γεια σου ) ειναι διασκεδαστικη , τοσο random οσο το one peace ...δεν το βαριεσαι ποτε

Mπα δεν του καναμε τιποτα Τελικα..Πριν το παιχνιδι μου ελεγε οτι ο Zlatan Ειχε να βαλει Goal με την Εθνικη 3 Χρονια και οτι δεν προκειτε να βαλει...Οταν το Εβαλε ομως Ειχε Ξεραθει στα Γελια και δεν το πιστευε!Ειδικα οταν μπηκε και το 2ο Goal απο Fliperaki Εκει ριξαμε Ολοι το γελιο της Ζωης μας...Ε μετα Παιζαμε Pro μεχρι τις 3 το πρωι!:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#147 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 June 2008 - 19:13

Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Η Ελλαδα μας εκανε υπερηφανους για αλλη μια φορα!!!
Σκεφτειτε μονο πως την κλοτσια που εφαγε ο Ιμπραημοβιτς στο μερος την ειδε ολη η Ευρωπη!!!! Αυτη ειναι η Ελλαδαρα ρε!!!!
Αντιο Euro...

:uhh::uhh::uhh::uhh::uhh:

ετσι ετσι να τα λεμε αυτα, να μην ξεχνιουνται. πολυ βρωμια επαιξε χθες και τσατιστηκα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#148 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 11 June 2008 - 19:41

Εγω προσωπικα ημουν στη σχολη και εκανα εργασιες:wis:
Σοβαρα τωρα,αν δεν σου αρεσε η απαντηση του Kenny μπορουσες να ζητησεις διευκρινισεις σχετικα με το ποιους εννουσε ή εξηγησεις για τον λογο που αντιδρα ετσι ειτε δημοσιως ειτε με pm.Αλλα αντι να το κανεις αυτο εσυ συνεχιζεις με την προσφιλη σου τακτικη να καταγγελεις την anime.gr/team για μεροληψια.ΟΚ,δικαιωμα σου και καλως ή κακως χουντα δεν ειμαστε για να στο απαγορευσουμε παρολο που κατανταει αρκετα κουραστικο για μας,ειδικα υστερα απο τοσες επαναληψεις.
Anyway,keep it up:nosey:

Το σχολιο μου ηταν right on target και sorry guys αλλα ειναι και απολυτα διακιολογημενο...

Α) Το σχολιο του ειχε υποτιμητικους χαρακτηρισμους (εναντια στα rules) και απευθυνεται στους φαν της εθνικης που αγαπανε την ομαδα επειδη απλα ειναι "εθνικη". Τωρα αμα εννοουσε κατι αλλο, παλι δεν δικαιολογουνται οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιησε.

Β) Ειναι και ο ιδιος mod. He should know better... Περασαν και αλλοι mods απο το thread και δεν εκαναν τιποτα.

C) Απλα για μενα δεν ειναι σωστο να δειχνουμε "επιλεκτικη" ευαισθησια... Αν εγω η καποιος αλλος ειχε κανει παρομοια δηλωση για κατι αλλο, η αντιδραση θα ητανε ραγδαια...

Δεν εχω καμμια προθεση να κανω flame, αλλα απο την στιγμη που ειδα παραβιαση των κανονισμων, εκανα την παρατηρηση.
Posted Image

#149 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 11 June 2008 - 22:35

Ρε Mr Ayu τι ψάχνεις τώρα κι εσύ;;;
Αφήστε τις κόντρες και δείτε λίγο την κατάταξη των ομάδων αυτή τη στιγμή.
No 8 η Ελλάδα παγκοσμίως, και η Fifa κάνει το ranking όχι μόνο με βάση τους τίτλους αλλά και την γενική απόδοση της κάθε ομάδας.
FIFA World Rankings :: Soccerphile

Ελπίζω αυτό το Link να είναι μια καλή άσκηση για το μυαλό ορισμένων.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι σώνει και καλά θα προκριθούμε ή ότι θα σαρώσουμε, αλλά η Εθνική Ελλάδος είναι στο παγκόσμιο top10 όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το δεχτούν.

#150 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 11 June 2008 - 22:38

Ποσο Ηρθανε τα παιχνιδια?:nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler: