Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

EURO 2008

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#166 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:03

γι αυτό λέω για αντεπιθέσεις και για μονάδες...

αν σε κλείσουν στην περιοχή σου ΑΛΛΑ έχεις κλείσει τους διαδρόμους ακόμα και ένα διώξιμο /στραβοκλωτσιά μπορεί να σε βγάλει μπροστά... γρήγορους έχεις [Γκέκας, Σάλπι] κάποιον να ξέρει μπάλα έχεις [Αμανατίδης] βάλτους και τους τρεις και προσευχήσου...

και στο κέντρο Μπασινάς - Κάτσουράνης - Καραγκούνης [ή Γιαννακόπουλος εδώ] σε καλή μέρα μπορούν να σε βοηθήσουν και να δώσουν παιχνίδι... αρκεί να παίξουν...

για τον Αντωνάκη δε συνεχίζω θα γίνω εμπαθής...

α και για να μην αλλάζετε γλώσσα στο πληκρολόγιο και Σπόνη να με πείτε θα απαντήσω :D

#167 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:16

Κοίτα να δεις στη θεωρία αυτά που λες σωστά ακούγονται αλλά απο τη στιγμή που παίζεις με 5 στην άμυνα,ο Κατσουράνης δεν απομακρύνεται πολύ απο την περιοχή και οι επιθετικοί απέχουν 50 μέτρα απο Μπασινά-Καρα τότε δεν βγάζεις αντεπίθεση.Επίσης οι Σουηδοί δεν επιτείθονταν όλοι μαζί,έτσι αντιπίθεση που θα τους έβρισκαν ανοργάνωτους δύσκολο να γινόταν.
Εγώ πιστεύω το εξής:Η εθνική στα προκριματικά έπαιξε 4-3-3 και ωραίο ποδόσφαιρο όπου σκόραρε και εύκολα.Η Σουηδία και η Ρωσία δεν είναι ανωτερες απο τις Τουρκία-Νορβηγία που "φτύσαμε" στα προκριματικά.Αυτή η εθνική θα ταίριαζε να παίζει επιθετική άμυνα όχι άμυνα που περιμένει κλεισμένη στην περιοχή.Και με επιθετική άμυνα εννοώ πίεση ψηλά και τρέξιμο απο τους κεντρικούς και τους επιθετικούς ώστε να αναγκάσουμε στο λάθος τους αντιπάλους.Αυτό το στηρίζω στις εμφανίσεις των προκριματικών (όπως με την Τουρκία εκτός) όπου η Ελλάδα έπαιζε ωραία μπάλα και σχετικά επιθετικά.Γιατί αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε παίζοντας επιθετικά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:28

αντε να δουμε αν θα αλλαξει μυαλα .
Αν παιξει οπως στα προκριματικα ,κατι θα κανει .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#169 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:36

τη φαγαμε απο τους σουηδους αντε και απο τους ρωσους τωρα

#170 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:36

Επειδή άκουσα για διαιτησία, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακή. Αντίθετα, μου φάνηκε ότι γίνονται ελάχιστα λάθη, και ότι τις περισσότερες φορές είναι σωστές οι αποφάσεις των διαιτητών.

Και αν θέλετε να δείτε κάκιστη διαιτησία, το Μουντιάλ του 2002 (αν θυμάμαι καλά, αυτό πρέπει να ήταν) είχαν κράξει την FIFA πολύ άγρια... Υπήρξαν ομάδες που χάσανε αγώνες λόγω απίστευτα κακής διαιτησίας.

Και στο θέμα της Εθνικής Ελλάδος, δεν ξέρω εαν θα πετύχει τίποτα με αντεπιθέσεις μόνο. Θα μπορούσε να βάλει παίκτες που μπορούν να πάρουν καμμιά πρωτοβουλία, που μπορούν να δώσουν σωστές πάσες για γκολ... Το να παίζεις 5-4-1 (ενίοτε και 9 - 1 ) δεν βοηθάει...

#171 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 11:38

Επειδή άκουσα για διαιτησία, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακή. Αντίθετα, μου φάνηκε ότι γίνονται ελάχιστα λάθη, και ότι τις περισσότερες φορές είναι σωστές οι αποφάσεις των διαιτητών.

Και αν θέλετε να δείτε κάκιστη διαιτησία, το Μουντιάλ του 2002 (αν θυμάμαι καλά, αυτό πρέπει να ήταν) είχαν κράξει την FIFA πολύ άγρια... Υπήρξαν ομάδες που χάσανε αγώνες λόγω απίστευτα κακής διαιτησίας.

Και στο θέμα της Εθνικής Ελλάδος, δεν ξέρω εαν θα πετύχει τίποτα με αντεπιθέσεις μόνο. Θα μπορούσε να βάλει παίκτες που μπορούν να πάρουν καμμιά πρωτοβουλία, που μπορούν να δώσουν σωστές πάσες για γκολ... Το να παίζεις 5-4-1 (ενίοτε και 9 - 1 ) δεν βοηθάει...

ειχν ευνοησει την διοργανωτρια χωρα... Νοτια Κορεα ( 3η ή 4η ειχε βγει )...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#172 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 13:26

Θεωρώ ότι η Εθνική με το παιχνίδι που έκανε στα προκριματικά έχει πολλές ελπίδες όχι μόνο να προκριθεί αλλά να πάει πολύ ψηλά. Άλλωστε εδώ που φτάσαμε πιστεύω ότι το δύσκολο είναι η πρόκριση στους 8, αν φτάσουμε εκεί δεν θα εκπλαγώ αν το ξαναπάρουμε (sweet dreams).
Περιμένω να δω την Εθνική όπως έπαιζε πριν μερικούς μήνες που ακόμα και η διαιτησία δεν την σταματούσε (βλ αγώνα με Νορβηγία μέσα στην Νορβηγία με τον Ελβετό διαιτητή)

#173 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 18:18

Η UEFA σε γενικες γραμμες εχει πολυ καλη ποιοτητα στη διαιτησια (φυσικα τα λαθη ειναι κι αυτα στο προγραμμα, οπως και μια μικρη ευνοια στις μεγαλυτερες δυναμεις).
Αλλα σ' αυτο το απαισιο μουντιαλ η διαιτησια ηταν και στημενη, δλδ ηταν εσκεμμενο.

Σε καθε περιπτωση, εγω απογοητευτηκα και πολυ απο την Ελλαδα γιατι στα προκριματικα ειχε κανει και επιτυχη τακτικα πειραματα με κανονικο ποδοσφαιρο. Οταν αρχισε το επισημο, επεστρεψε το κατενατσιο χειροτερο απο ποτε. Κανενας λογικος ανθρωπος δεν περιμενε οτι η Ελλαδα θα χτυπησει το EURO δυο φορες συνεχομενες. Ουτε απο παραδοσιακες μεγαλες ομαδες δεν το περιμενεις. Αλλα απ' την αλλη, αν ειναι να την κανεις, ας την κανεις με στυλ. "Το παλεψαμε αλλα τις φαγαμε" ακουγεται καλυτερο απ' το "περιμεναμε να ας σωσει η τυχη, αλλα δεν εκατσε..."

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 17:45

Το σχολιο μου ηταν right on target και sorry guys αλλα ειναι και απολυτα διακιολογημενο...

Α) Το σχολιο του ειχε υποτιμητικους χαρακτηρισμους (εναντια στα rules) και απευθυνεται στους φαν της εθνικης που αγαπανε την ομαδα επειδη απλα ειναι "εθνικη". Τωρα αμα εννοουσε κατι αλλο, παλι δεν δικαιολογουνται οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιησε.

Β) Ειναι και ο ιδιος mod. He should know better... Περασαν και αλλοι mods απο το thread και δεν εκαναν τιποτα.

C) Απλα για μενα δεν ειναι σωστο να δειχνουμε "επιλεκτικη" ευαισθησια... Αν εγω η καποιος αλλος ειχε κανει παρομοια δηλωση για κατι αλλο, η αντιδραση θα ητανε ραγδαια...

[Insert γνωστή λαϊκή ρήση με μύγα here] :hehehe:

If I were you, θα σφυρούσα αδιάφορα στο "προκλητικό post του Kenny". :wis:

Α, και gpanos: δεν έχω τίποτα με την Ελλάδα. Έχω όμως πολλά με τους έλληνες. Ιδίως με τους επονομαζώμενους "ελληνάρες".

Do go on. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#175 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 17:58

Φιλε μου Kenny ( το φιλε προς χαριν της συζητησης μην με βρισεις...:hehehe:) ενας πολύ εξυπνος Ελληνας διπλωματης ειπε καποτε απαντωντας σε μια σχετικη ερωτηση...

" Καθε χωρα εχει τα δικα της μεγαλα προβληματα... Η Αγγλία για παραδειγμα εχει την ομιχλη... Η Κινα την μολυνση του αερα.... Η Ελλαδα εχει τους Ελληνες..."

Και για να προλαβω τους ψευτοπατριωτες που θα βγουν να μου την πεσουν... Σας παραπεμπω στο αγνωστο για πολλους ασμα των ETSI DE: Η συνομωσία των μετρίων
Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:01

1-1 Ιταλία-Ρουμανία, από τα καλύτερα match ως τώρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:05

Και σαν μισή ιταλίδα ήθελα να νικήσει η Ιταλία.
Ήταν όντως ίσως το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Η Ιταλία έχει ελπίδες ακόμα να περάσει. Πρέπει απλά να νικήσει η Ολλανδία και στους επόμενους δύο αγώνες και η Ιταλία να νικήσει την Γαλλία.

#178 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:21

Για να δουμε το παιχνιδι που περιμενουν ολοι με ανηπομονισια...
ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#179 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:30

Πολύ ωραίος ο αγώνας.
Το Γαλλία - Ολλανδία αναμένεται συγκλονιστικό!

@Kenny:
1) Όταν μιλάω για "ανθελληνική συμπεριφορά", κατά έναν περίεργο τρόπο πάντα νομίζεις/ καταλαβαίνεις ότι μιλάω για σένα χωρίς να σε έχω ονοματίσει; Είναι τυχαίο αυτό; Το ίδιο έγινε πριν λίγους μήνες στο HACU.
2) Βλέπω δεν έχεις κάτι με την Ελλάδα, αλλά έχεις με όλους τους Έλληνες (περισσότερο με τους "Ελληνάρες",). Για ψάξε λίγο μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά μήπως εσύ στραβά αρμενίζεις...... (φιλική συμβουλή)
3) Αφορμή από άλλο thread: Κι εγώ διάβαζα πολύ Νίκο Δήμου όταν έγραφε στο RAM κι ομολογώ ότι τον θαυμάζω. Δεν σημαίνει όμως πως ό,τι λέει είναι και σωστό. Στα εθνικά θέματα οι απόψεις του είναι επιεικώς απαράδεκτες. Διάβασε αντ' αυτού τίποτα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη (δεν σου λέω να διαβάσεις Πλάτωνα και αρχαία ελληνική γραμματεία, γιατί θα σου πέσει προφανώς βαρύς).

#180 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:32

forza italia....
γαμωτο....δεν ειμαστε ομαδα για euro μαλλον..
τα μουντιαλ μας πανε...