Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

EURO 2008
Posted 11 June 2008 - 01:15
ΕΕΕ ΕΕΕ ΕΕΕ
ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ
ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΗΔΟ
ΕΕΕ ΕΕΕ ΕΕΕ
...
[/Σάββας mode]
Άντε να μπαίνουν μερικά εθνίκια στη θέση τους, που βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξετσουτσουνέψουν...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 June 2008 - 01:36
Με σύστημα "άμυνα και ο Θεός μαζί μας" δεν τα ξανακαταφέρνεις.Πρέπει να τολμήσει ο Ρεχάγκελ να τους βάλει να παίξουν πιο επιθετικά μπας και βάλουμε κανα γκολ γιατί για να κερδίσουμε αγώνα δύσκολο......
Με την ομαδα που εχουμε αυτο το συστημα ταιριαζει,αν ειχε τολμησει να παιξει σημερα με 2 στοπερ και οχι 2 και Λιμπερο πιστευω θα ειχαμε πραγματικα σφυροκοπηθει,το θεμα δεν ειναι το συστημα,αυτο που ειδα σημερα ηταν οτι οι διεθνεις μας ηταν σε πραγματικα αθλια φορμα
Σιγουρα υστερουμε σε ποιοτητα ποδοσφαιριστων,οπως υστερουσαμε και το 2004 αλλα αυτο το καλυπτε η διψα μας για διακριση,το τρεξιμο πανω κατω,η σωστη τακτικη,το παθος ,η εξαιρετικη φορμα στην οποια βρισκομασταν και η τυχη που ειχαμε.
Ολοι οι παικτες μας σημερα ηταν στατικοι,καμια κινηση να παρουμε την μπαλα,καμια δημιουργια το απολυτο μηδεν,+ και τα 4 παραπανω χρονια που εχουν στην πλατη τους οι ποδοσφαιριστες μας,
Ομολογω οτι δεν περιμενα τοσο αθλια εμφανιση ελπιζω τα πραγματα βελτιωθουν στην συνεχεια αν και πολυ αμφιβαλλω.
Posted 11 June 2008 - 02:09
Με την ομαδα που εχουμε αυτο το συστημα ταιριαζει,αν ειχε τολμησει να παιξει σημερα με 2 στοπερ και οχι 2 και Λιμπερο πιστευω θα ειχαμε πραγματικα σφυροκοπηθει,το θεμα δεν ειναι το συστημα,αυτο που ειδα σημερα ηταν οτι οι διεθνεις μας ηταν σε πραγματικα αθλια φορμα
Σιγουρα υστερουμε σε ποιοτητα ποδοσφαιριστων,οπως υστερουσαμε και το 2004 αλλα αυτο το καλυπτε η διψα μας για διακριση,το τρεξιμο πανω κατω,η σωστη τακτικη,το παθος ,η εξαιρετικη φορμα στην οποια βρισκομασταν και η τυχη που ειχαμε.
Ολοι οι παικτες μας σημερα ηταν στατικοι,καμια κινηση να παρουμε την μπαλα,καμια δημιουργια το απολυτο μηδεν,+ και τα 4 παραπανω χρονια που εχουν στην πλατη τους οι ποδοσφαιριστες μας,
Ομολογω οτι δεν περιμενα τοσο αθλια εμφανιση ελπιζω τα πραγματα βελτιωθουν στην συνεχεια αν και πολυ αμφιβαλλω.
Η καλυτερη αναλυση του αγωνα που εχω διαβασει-ακουσει.
Βλεπω Kakashi το κατεχουμε το αθλημα.
Posted 11 June 2008 - 08:27
Πολύ κακό παιχνίδι από Κατσουράνη και δυστυχώς μέτρησε αυτό. Ο Καραγκούνης μόνος του να οργανωνει δε μπορεί. Είναι κ από τραυματισμό οπότε κ τόσα που έκανε καλά ήταν. Μπασινάς αν είχε βοήθειες στο να κόβει θα μπορούσε να μοιράσει κιόλας. Και τα δύο όμως όχι.
Και γενικώς φάνηκαν πολύ φρεναρισμένοι οι παίκτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενώ χάνουμε 2-0 ο Σειταρίδης κάνει πάσα στον Αμανατίδη στη δεξιά γραμμη και αντί να κάνει το overlap να προωθηθεί [και είτε να τραβήξει παίκτη ή να πάρει μπαλιά] κάνει πίσω βήματα και γυρνάει άμυνα...
περίεργα πράγματα
ελπιζω να βελτιωθούμε γιατί δε μας βλέπω καλά... Το ματς με τη Ρωσία είναι τελικός...
Posted 11 June 2008 - 08:44

Posted 11 June 2008 - 08:57
(σε εθνικό επίπεδο εννοώ "σπονι") ούτε την ψυχολογία την ώρα του αγώνα ξέρουμε.
Πριν αρχίσουμε τα μοιρολατρικά ας στείλουμε 10 8έτηκες σκέψεις σε αυτά τα 10 ψωνισμένα παλικαρια.
και επειδή πάνω από όλα είμαι γυναικα το σχόλιο μου είναι : μα καλά είναι δυνατόν από τους SON στον αγώνα το πρώτο γκολ να το φάμε από κάποιον με σλαβικό επίθετο?
Posted 11 June 2008 - 09:00
Δεν μπορείς πια να παίζεις μόνο άμυνα. Το έχουν πάρει χαμπάρι όλες οι ομάδες (εκτός από την Ιταλία και την Ελλάδα, άντε και κανά δυο άλλες) και ενώ έχουν καλές αμυντικές γραμμές έχουν καλύτερες επιθέσεις από ποτέ. Οι χάφ έχουν επιστρέψει για τα καλά στην επίθεση. Και χαίρομαι για καλύτερες επιθέσεις επειδή επιτέλους θα δούμε αγώνες και γκόλ. (Κρίμα που ήμουν στον οδοντίατρο και δεν μπόρεσα να δώ την Ισπανία που έριξε 4 στην Ρωσία...)
Posted 11 June 2008 - 09:28
Αντωνάκη μας πήδηξες... λίαν επιεικώς
για τη φάση του 2ου γκολ δε συζητάω. Τέρμας είσαι, η μπάλα μέσα στη μικρή σου περιοχή είναι... Αντί να πάρεις αμπάριζα φίλους και εχθρούς εκεί [και με το πόδι απλωμένο για να το ξανασκεφτούν αν θα πλησιάσουν] περιμένεις να καθαρίσει ο άλλος με το κεφάλι. Χελόου... μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου...
και για το πρώτο όμως... ναι ρε γμτο πιάνει ο άλλος σουτάρα. Από αυτές που ή εκεί θα πάνε ή στα Μέγαρα... Ρε παλικάριμ' όμως 67 λεπτά το μόνο που κάνεις είναι να ξεφυσάς και να κόβεις βόλτες. Η μπάλα δεν έχει πάει στην εστία σου να χρειαστεί να την πιάσεις. Ατσαλάκωτος είσαι... ε αυτό το γαμήδι που πάει μέσα, βγάλτο... Μέχρι εκείνη τη στιγμή αν έπαιζε καρέκλα στη θέση σου το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν... ε κάνε τη διαφορά...
Γιούρκας... το ταμείον είναι μείον. Ούτε μία επιθετική πρωτοβουλία και δε ξέρω αν είναι και θέμα τακτικής. Δλδ. πιο χαρακτηριστική φάση από αυτή στο Β' που δίνει μπάλα στον Αμανατίδη στη γραμμή και αντί να κάνει το overlap κάνει πίσω βήματα δεν υπάρχει. Αμυντικά πάλι μέτριος... Και στην τελική αν θες αμυντικό δεξι μπακ που να γίνεται σέντερ μπακ βάζεις Λουκά...
Τορο... Ούτε κρύο ούτε ζέστη... απλά δεν ανέβηκε όσο μας έχει συνηθίσει. Μπορεί πάλι να είναι θέμα τακτικής... και πάλι αν θες επιθετικογενές αριστερό μπακ -> Σπυρόπουλος
Δέλλας - Κυριάκος - Άντζας... επειδή εκ του αποτελέσματος κρίνουμε... Δεν κάναν αυτά που έπρεπε. Πολύ καλός ο Σώτος αλλά το Ζλατάνι μία φάση θέλει... μας το κάρφωσε και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Κατσουράνης... έπαιζε; πραγματικά αντί να έχουμε κάποιον να βοηθήσει αυτός μας έκανε τον Τζιώλη τον αθόρυβο... περιμένω ΣΑΦΩΣ περισσότερα
Μπασινάς... πολέμαγε μόνος του... και να καλύψει αμυντικά τον Κατσού που δεν και να κάνει κάτι επιθετικά αντί του Κάρα που δεν... Άγγελε κράτα γερά...
Καραγκούνης... ήθελε αλλά δεν μπορούσε... έναν καλό Καραγκούνη τον χρειαζόμαστε και μάλιστα άμεσα
Χαριστέας... και όμως. Ο πιο θετικός μας παίκτης και μάλιστα σε θέση δεξιού χαφ. μακάρι να συνεχίσει έτσι, να ανεβούνε και οι άλλοι να δούμε τπτ.
Γκέκας ... ούτε που τον είδα
Σαμαράς... Μάντζιος πολυτελείας, indeed... πολύ φρου φρου κ αρώματα και λίγο από μπάλα
Αμανατίδης... μάλλον πρέπει να παίζει βασικός. έκανε κάποια καλά αλλά μπήκε σε δύσκολη ώρα
αυτά και βλέπουμε
Posted 11 June 2008 - 09:29
Τωρα αυτο το σχολιο δεν ειναι αναρμοστο δηλαδη... Που ειναι οι υπερευαισθητοι mods οεο??Άντε να μπαίνουν μερικά εθνίκια στη θέση τους, που βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξετσουτσουνέψουν...
Για το ματς να πω οτι ετσι οπως παιζαμε δεν βαζαμε γκολ ουτε του χρονου.. Μονο με αυτογκολ, η γκελα, η hand of god θα γινοταν η δουλεια.. Στην καλυτερη θα ελπιζαμε για 0-0.
Να ομως που μια φορα ξεφυγε ο Ιμπραημοβιτς και εκανε την ζημια, και επισης για αλλη μια φορα ο Νικοπολιδης εκανε τα δικα του...

Posted 11 June 2008 - 09:30
τον πικρο καφε βιεννουα ε?τον ήπιαμε

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 11 June 2008 - 10:12
μαυροι ειναι οι Σουηδοι? εγω ασπρους ξανθους τους ειδα...τον πικρο καφε βιεννουα ε?

Posted 11 June 2008 - 10:17
ο γιαννακοπουλος η παικτουρα που ειναι???
απο τακτικη τι συστημα ειναι αυτο??? με αυτο θα βαλει γκολ??? δεν εχουμε ρε γμτ ενα κλασικο δεκαρι να φτιαχνι παιχνιδι και να μοιραζει μπαλιες και εναν καλο επιθετικο να αξιοποιει της ευκαιριες στο επακρο.
απο φορμαρισμα και στησιμο στο παιχνιδι αστα να πανε. λαθος θεσεις ολοι τους. καμια διαθεση να κοινηγησουν την μπαλα. δεν βοηθουσαν τους συμπαικτες με το να παρουν μια καλη θεση για πασα. περιμεναν την μπαλα να ερθει ακριβως στα ποδια τους.
με τετοια εικονα δεν πας για να υπερασπιστεις τον τιτλο σου.

Posted 11 June 2008 - 11:15
Πριν όμως αρχίσουμε να κλαίμε, και ψύχραιμα μιλώντας, μην ξεχνάμε
1) Ποια ομάδα μας τρέλανε το 2004 και μας έβγαλε στους δρόμους; (σχεδόν όλους, γιατί κάποιοι εδώ μέσα αν κρίνω απο τα post που κάνουν, μάλλον έκλαιγαν τότε)
2) Ποιος παιχταράς κάρφωσε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία το 2004 και χτες ήταν ο καλύτερος παίχτης μας;
2) Ποια ομάδα στα προκριματικά του Euro έκανε την καλύτερη πορεία; (Με εξαίρεση το ματς με τη Τουρκία στο Καραϊσκάκη, που η ήττα ήρθε από την αποσυγκέντρωση που προκάλεσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι γαύροι και βάζελοι που μάλωναν πίσω από την εστία του Νικοπολίδη, στα άλλα ματς ήμασταν από καλοί έως άριστοι)
3) Ποια ομάδα στα φιλικά πριν λίγους μήνες καθάρισε όλες τις ομάδες (ακόμα και την Πορτογαλία);
4) Από ποια ομάδα χάσαμε στο Euro 2004;
Η μόνη ήττα στο Euro04 ήταν από την Ρωσία, που τότε θεωρούνταν ο πιο αδύναμος αντίπαλος μας στη φάση των ομίλων, όπως τώρα είναι η Σουηδία.
Βέβαια η διαφορά είναι ότι τότε παίζαμε καλύτερα και μας ήθελε και η τύχη, κάτι που δεν συνέβη μέχρι στιγμής σε αυτό το Euro.
@all (almost): Cheer Up! Με θετική σκέψη πάμε για το επόμενο, κι ό,τι γίνει στην τελική. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω αυτό που έζησα πριν 4 χρόνια χάρη σε αυτή την ομάδα. Άλλωστε έρχεται και η Ολυμπιάδα με την ομάδα μπάσκετ (που τα τελευταία χρόνια χαλαρά είναι μέσα στις καλύτερες 4 της Ευρώπης και του κόσμου).
@κάποιους συγκεκριμένους (μην γράψω nicks) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πιάνει μια ανθελληνική τάση ώρες ώρες. Δεν ξέρω ρε φίλε αν είσαι Έλληνας, Τούρκος, Αλβανός, Σκοπιανός και δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να μην εκφράζεσαι με τόσο ανθελληνικό τρόπο κάποια στιγμή που για εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες είναι και λίγο δυσάρεστη. Μπορείς να μου ρίξεις και κάρτα αν θέλεις (δεν έχω κανένα πρόβλημα, άλλωστε μερικοί Mods δεν μιλάω για σένα, μιλάω γενικά για όλα τα fora κι όχι μόνο για το anime.gr και την animeclipse στην οποία συμμετέχω κι εγώ, νομίζουν ότι είναι διαιτητές στο Champions League). Αν θέλεις στείλε μου ένα PM κι εξήγησε μου γιατί τόσο μένος για την Ελλάδα; Ούτε εγώ είμαι χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μισώ την πατρίδα μου. Και δεν μιλάω μόνο για τα post σε αυτό το thread, αλλά και σε άλλα.
Posted 11 June 2008 - 11:23
we have now the Greek National team of 2008 ... even if we want to, it is not the same team, only the title is the same.
'King Otto' sees crown slip in Salzburg
Europe was made to wait until the last of the first round of matches to finally get a glimpse of Otto Rehhagel's reigning champions and run the rule over their UEFA EURO 2008™ credentials. Sadly for 'King Otto' and his defence-orientated team it was the Swedes who stole the show in Salzburg.
Unchanged formula
Greece's Group D opener against Sweden had been dubbed 'The Return of the King'. But even though it was four years since that unforgettable evening in Lisbon when Greece lifted the Henri Delaunay trophy, it seemed like we had been transported back to Portugal – only without the clean sheets and end product. Rehhagel's tactics of including five defenders and two defensive midfielders meant Swedish chances were at a premium but also limited Greece's own attacking ambitions to chronic effect.
Great expectations
It was a night when the title-holders were supposed to show the continent that maybe, just maybe, Rehhagel could become the first man in history to retain the European crown. Even the location of the match in Salzburg could not have been more pertinent. Not only is Austria's fourth-largest city the birthplace of Wolfgang Amadeus Mozart, but the authentic King Otto who reigned in Greece in the 19th century was also born there. In the end, though, it was the on-song Swedes who delivered a performance fit for royalty. Swedish control
Rehhagel, curiously upbeat and jovial in the pre-match news conference, cut a perplexed figure of fury on the touchline as he barked orders during a game in which an energetic and enterprising Sweden side dictated the play and were rewarded for their effort. The 69-year-old German coach, who has enjoyed a strong bond with Greece's players, media and fans, will need to introduce whatever tricks he may have up his sleeve pretty quickly over the next two matches if he wants to appease the inevitable frustration and rumbles of discontent that will surely follow their disappointing start.
Outsiders
The question on everybody's lips in the build-up to the game was whether or not the holders can do it again. Rated as 100-1 outsiders in Portugal, few are tipping Greece for success this time either. And on the evidence of Tuesday night‘s events at the Stadion Wals-Siezenheim, even fewer will be doing so now.
Edited by Erisabetsu, 11 June 2008 - 11:25.
2008
Posted 11 June 2008 - 11:26
2) Ποιος παιχταράς κάρφωσε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία το 2004 και χτες ήταν ο καλύτερος παίχτης μας;
Ε οχι και παιχταρας...Ειπαμε...