Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Gundam - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#241 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 04:49

@Protolp> Δεν ξέρω, αν είχες δει και μερικά παλιότερα anime εγώ θα έλεγα να μην δεις ΠΟΤΕ το 00 (!), πραγματικά δεν χάνεις τίποτα, και να άρχιζες απ'το seed ή απ'την πρώτη σειρά του 79! Όμως η αλήθεια είναι πως για τον σχετικά νέο θεατή anime το 00 μπορεί να είναι το καλύτερο ως εισαγωγή στον κόσμο των Gundam.

#242 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 06:22

@∀Gundam Αδερφε πραγματικα δεν ξερεις τι χανεις μην εχοντας δει το 79 και το zeta. Ειναι πραγματικα απο τις κορυφαιες μην πω οι καλυτερες σειρες μεσα στο συμπαν του universal century. Eιδικοτερα το zeta ηταν ενα αριστουργημα. Μπορει να μην αντεχεις να δεις τα γραφικα της εποχης αλλα πραγματικα χανεις μερικα απιστευτα διαμαντια.

Επισης δες και το Gundam Ms Team, το οποιο πραγματικα ειναι ο αφανης κολοσσος - τουλαχιστον για μενα - εκεινης της περιοδου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#243 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 06:59

το MS team καααααααποια στιγμή θα το δω. Όσο για το 79 και το Ζέτα, δεν θα κάτσω να δω σειρές που περιγράφονται με 1 πρόταση η καθεμιά τους

79 : Akai mobiiru suutsu, Sha ka?
Zeta : Camille is a man's name.

α και Moeagare! moeagare! gandamu

#244 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 08:39

Διχασμένες οι γνώμες και με μπερδέψατε λιγάκι:hmmm:
Εγώ σκέφτηκα να δω πρώτα τα Seed γιατί διάβασα ότι είναι Remake των παλιών σειρών του 7κατι αλλά με πιο παλέψημο σχέδιο. Δεν ισχύει αυτό? Επίσης αμα δω το 00 που είναι τελευταίο δεν θα έχω κάποιο ζήτημα με την ροή της ιστορίας? Χρονικά εννοώ.

#245 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 11:09

Συγνώμη ρε Turn A, πως είναι δυνατόν να λες πως οι 2 καλύτερες σειρές gundam περιγράφονται από μία φράση χωρίς καν να τις έχεις δει, εκτός δηλαδή και αν trollαρεις. Εντάξει μπορεί να σε ξενερώνει το setting η το υπερβολικό angst, αλλά lol μη κακολογείς κάτι αν δε δεις τουλάχιστον έναν αριθμό επισοδίων.
Δηλαδή με την ακριβώς ίδια λογική με εσένα μπορώ και εγώ να πω ότι το 00 περιγράφετε από το "ORE WA GUNDAM!".
Φαντάσου δηλαδή να έλεγε κάποιος για το logh "δε θα το δω ποτέ επειδή περογράφετε μόνο από τη φράση despite knowing its a trap Bittenfield decides to make a forcefull penetration".

αλλά ναι το opening είναι ηλίθιο xd

Plotolp το seed δεν είναι remake, απλώς δανείστηκε πάρα πολλά στοιχεία από τα πρώτα ~30 επισόδια αλλά μετά οι σειρές σου λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα και κλείνουν τελείως αλλιώς.

Τώρα τα wing/seed/00 εγώ τα θεωρώ πολύ ευχάριστες σειρές αλλά σαν αξία δε μετράνε τόσο όσο τα πρώτα, πάντως τα βρίσκω ωραία εισαγωγή για κάποιον στον κόσμο. Το seed έχει περισσότερο drama (και κλαψούρισμα πρωταγωνιστών που ενοχλεί αρκετους), το 00 και το wing είναι κάπως πιο....badass.Διαλέγεις και παίρνεις.

Άμα θες πάντως μια άλλη εισαγωγή εγώ προτείνω και το War in the pocket που imo είναι η καλύτερη gundam ova. Από unicorn θα χάσεις ένα μεγάλο μέρος αν δε έχεις δει τα 0079/zeta.
Και για το turn A έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια αλλά δυστυχώς δεν έτυχε να το δω ακόμα, αν και θα γίνει σύντομα ελπίζω.

qzMHWHd.png

#246 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 13:26

Οι καλύτερες σειρές?

Το μαγευτικό σχέδιο, τα υπέρτατα battle scenes και το γαμάτο mecha design που είχαν ε; Την Ιστορία την ξέρω ήδη από πιο σύγχρονα μέσα, δεν χρειάζεται να φάω στη μάπα τα gelgoog,guncannon, το rx-78 κλπ.

Μόνο το CCA θα κάτσω να δω κάποια στιγμή και ίσος τις ταινίες του ζετα. Αλλά το CCA καθαρά και μόνο για το vGundam και την καλύτερη version του Amuro + Char.

Θα σε διορθώσω και εγώ. Η 1η σεζόν όντος περιγράφετε από το ore ga gundam da. Μετά όμως το επεκτείνει. Μέχρι και η μάγια η μέλισσα γίνεται gundam.

Ξέρεις κάτι όμως?τα mecha ήταν ανώτερα από πολλά προηγούμενα, είχε μάχες, story που όσο ηλίθιο και να γινόταν ώρες ώρες υποστήριξε αυτό που έβλεπες, ελάχιστα recap και γαμάτο soundtrack.

Πρόσεξε, δεν λέω οτι τα πρώτα ήταν σκατά, απλά οτι τώρα πια όσο και να το παλέψεις, χάνουν μπροστά στα καινούργια.

#247 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:01

Καταρχήν το CCA πιστεύω θα σε απογοητεύσει κάπως, επιχείρησαν να χώσουν πάρα πολλά σε μία ταινία που απλά δε χώραγαν με αποτέλεσμα να μη βγάζει ότι συναίσθημα ήθελε ο Tomino. Εμένα αν και μου άρεσε περίμενα κάτι παραπάνω.

Τώρα για τα παλιά imo υπάρχει διαφορά του να ξέρεις την ιστορία από τρίτους με το να τη δεις και αξίζουν περισσότερο για τη ιστορία και τους χαρακτήρες που είναι περισσότερο...διαφορετικοί.Example το Zeta μου αρέσει επειδή έχει angst που έχω δει μόνο σε nge και Infinite ryvius και δυστυχώς δε το βρίσκω και πολύ συχνά.

Σίγουρα το σχέδιο στα mecha είναι πολύ πιο απλοϊκό στις πρώτες σειρές σε σχέση με τα σύγχρονα που λαμποκοπάνε και έχουν 100 αξεσουάρ σα το 00 raiser (και για αυτό τα αγαπάμε) αλλά και στα παλιά το βρίσκω αξιόλογο και προσωπικά με ικανοποιεί, αλλα οκ ,άμα σε πειράζει το αφήνω :P

Τώρα για το τι με χάλασε στις νέες σειρές

Spoiler: seed

Spoiler: 00

Anyway τα καινούργια είναι πιο "ομαλά" σε σχέση με τα παλιά, δηλαδή σου λένε πιο ξεκάθαρα αυτό που θέλουν να πουν χωρίς να γίνονται ρηχά και ναι έχουν ασυναγώνιστα καλύτερο ost.Και εγώ συνήθως το SEED η το 00 προτείνω για εισαγωγή xd

qzMHWHd.png

#248 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:19

Το SEED το σιχάθηκα μόνο και μόνο για τα recap του. Και το Destiny το βαρέθηκα μέχρι να ξαναέρθει ο Kira.

Στο 00 δεν με χάλασε τίποτα πέρα από τον θάνατο στο τέλος της 1ης season. Ίσος και η γριά Marina να με χάλασε αλλά το περίμενα.

#249 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:48

Λατρεύω τις σειρες Gundam και τις εχω δει ολες , ακομα εχω διαβασει αν οχι ολα , τα περισσοτερα manga αλλα το αγαπημενο μου ειναι Gundam 00 , το συγκεκριμενο εχει μπει στην ψυχη μου και ιδιαιτερα ενα απο τα πρωταγωνιστικά ζευγαρια του , η Marina Ismail και ο Setsuna F. Seiei ...
Αλλα μου τραβηξε την προσοχη και το Gundam X που ειναι επισης καλο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#250 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:04

My song is hijacking your useless debate
Δημοσιευμένη  εικόνα
WILL YOU LOVE ME TOMORROW?

Spoiler:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#251 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:09

Typical minmay fanboy.

Fire Bomber > Ranka > Sheryl > shit > other M7 bands > Minmay

#252 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:12

Love, wigga.

DO YOU REMEMBER IT?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#253 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:12

Το γεγονος οτι η seiyu της minmay ηταν η μοναδικη κανονικη τραγουδιστρια να παει στο jigoku δλδ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:21

Ρε'συ ∀Gundam τόση ώρα συζητάς πως κάτι που δεν έχεις δει είναι πολύ χειρότερο από κάτι που έχεις δει;; By the way, δεν νομίζω πως διαφωνεί κάποιος με εσένα όσων αφορά την ανωτερότητα των γραφικών, και του design των meca στο 00. Απλά μερικοί απο'μας δίνουμε σημασία και σε άλλα πράγματα.

Στο 00 δεν με χάλασε τίποτα πέρα από τον θάνατο στο τέλος της 1ης season.

Ο θάνατος στο τέλος της 1ης σεζόν γιατί σε χάλασε;;

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yojimbo: 23 Μάιος 2011 - 15:27

#255 ∀Gundam

∀Gundam

ヒゲの機械人形

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 16:03

με χάλασε γιατι ο αδελφός του ήταν ζώο

και ναι σχολιάζω κάτι που δεν έχω δει στο σύνολο αλλά ξέρω τα βασικά χαρακτηριστικά του. Αν το είχα δει και το έβριζα θα ήμουν ηλίθιος. Ότι με χαλάει με τι μία drop.