Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gundam - Γενική συζήτηση
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 04:49
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 06:22
Επισης δες και το Gundam Ms Team, το οποιο πραγματικα ειναι ο αφανης κολοσσος - τουλαχιστον για μενα - εκεινης της περιοδου.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 08:39

Εγώ σκέφτηκα να δω πρώτα τα Seed γιατί διάβασα ότι είναι Remake των παλιών σειρών του 7κατι αλλά με πιο παλέψημο σχέδιο. Δεν ισχύει αυτό? Επίσης αμα δω το 00 που είναι τελευταίο δεν θα έχω κάποιο ζήτημα με την ροή της ιστορίας? Χρονικά εννοώ.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 11:09
Δηλαδή με την ακριβώς ίδια λογική με εσένα μπορώ και εγώ να πω ότι το 00 περιγράφετε από το "ORE WA GUNDAM!".
Φαντάσου δηλαδή να έλεγε κάποιος για το logh "δε θα το δω ποτέ επειδή περογράφετε μόνο από τη φράση despite knowing its a trap Bittenfield decides to make a forcefull penetration".
αλλά ναι το opening είναι ηλίθιο xd
Plotolp το seed δεν είναι remake, απλώς δανείστηκε πάρα πολλά στοιχεία από τα πρώτα ~30 επισόδια αλλά μετά οι σειρές σου λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα και κλείνουν τελείως αλλιώς.
Τώρα τα wing/seed/00 εγώ τα θεωρώ πολύ ευχάριστες σειρές αλλά σαν αξία δε μετράνε τόσο όσο τα πρώτα, πάντως τα βρίσκω ωραία εισαγωγή για κάποιον στον κόσμο. Το seed έχει περισσότερο drama (και κλαψούρισμα πρωταγωνιστών που ενοχλεί αρκετους), το 00 και το wing είναι κάπως πιο....badass.Διαλέγεις και παίρνεις.
Άμα θες πάντως μια άλλη εισαγωγή εγώ προτείνω και το War in the pocket που imo είναι η καλύτερη gundam ova. Από unicorn θα χάσεις ένα μεγάλο μέρος αν δε έχεις δει τα 0079/zeta.
Και για το turn A έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια αλλά δυστυχώς δεν έτυχε να το δω ακόμα, αν και θα γίνει σύντομα ελπίζω.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 13:26
Το μαγευτικό σχέδιο, τα υπέρτατα battle scenes και το γαμάτο mecha design που είχαν ε; Την Ιστορία την ξέρω ήδη από πιο σύγχρονα μέσα, δεν χρειάζεται να φάω στη μάπα τα gelgoog,guncannon, το rx-78 κλπ.
Μόνο το CCA θα κάτσω να δω κάποια στιγμή και ίσος τις ταινίες του ζετα. Αλλά το CCA καθαρά και μόνο για το vGundam και την καλύτερη version του Amuro + Char.
Θα σε διορθώσω και εγώ. Η 1η σεζόν όντος περιγράφετε από το ore ga gundam da. Μετά όμως το επεκτείνει. Μέχρι και η μάγια η μέλισσα γίνεται gundam.
Ξέρεις κάτι όμως?τα mecha ήταν ανώτερα από πολλά προηγούμενα, είχε μάχες, story που όσο ηλίθιο και να γινόταν ώρες ώρες υποστήριξε αυτό που έβλεπες, ελάχιστα recap και γαμάτο soundtrack.
Πρόσεξε, δεν λέω οτι τα πρώτα ήταν σκατά, απλά οτι τώρα πια όσο και να το παλέψεις, χάνουν μπροστά στα καινούργια.
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:01
Τώρα για τα παλιά imo υπάρχει διαφορά του να ξέρεις την ιστορία από τρίτους με το να τη δεις και αξίζουν περισσότερο για τη ιστορία και τους χαρακτήρες που είναι περισσότερο...διαφορετικοί.Example το Zeta μου αρέσει επειδή έχει angst που έχω δει μόνο σε nge και Infinite ryvius και δυστυχώς δε το βρίσκω και πολύ συχνά.
Σίγουρα το σχέδιο στα mecha είναι πολύ πιο απλοϊκό στις πρώτες σειρές σε σχέση με τα σύγχρονα που λαμποκοπάνε και έχουν 100 αξεσουάρ σα το 00 raiser (και για αυτό τα αγαπάμε) αλλά και στα παλιά το βρίσκω αξιόλογο και προσωπικά με ικανοποιεί, αλλα οκ ,άμα σε πειράζει το αφήνω

Τώρα για το τι με χάλασε στις νέες σειρές
Anyway τα καινούργια είναι πιο "ομαλά" σε σχέση με τα παλιά, δηλαδή σου λένε πιο ξεκάθαρα αυτό που θέλουν να πουν χωρίς να γίνονται ρηχά και ναι έχουν ασυναγώνιστα καλύτερο ost.Και εγώ συνήθως το SEED η το 00 προτείνω για εισαγωγή xd
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 14:48
Αλλα μου τραβηξε την προσοχη και το Gundam X που ειναι επισης καλο

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:04

WILL YOU LOVE ME TOMORROW?
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:12
DO YOU REMEMBER IT?
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:12
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 15:21
Στο 00 δεν με χάλασε τίποτα πέρα από τον θάνατο στο τέλος της 1ης season.
Ο θάνατος στο τέλος της 1ης σεζόν γιατί σε χάλασε;;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yojimbo: 23 Μάιος 2011 - 15:27