Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Gundam - Γενική συζήτηση

• Please log in to reply
409 replies to this topic

#211 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 February 2010 - 20:26

Ειχα διαβασει οτι το chars counterattack ειναι η τελευταια σειρα που εχει τους char/amuro.Το Unicorn που ειναι 3 χρονια μετα υπαρχει πιθανοτητα να τους δειξει?

plz note οτι δεν εχω δει το char's counterattack και δεν εχω ιδεα αμα εχει πεθανει καποιος απο τους 2 η οχι.

qzMHWHd.png

#212 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 February 2010 - 14:49

Unicorn raw is out.

Θα το δουμε αραγε απο κανα σοβαρο group?

qzMHWHd.png

#213 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 22 February 2010 - 18:22

Eίδα τα πρώτα 7 λεπτά, που είχαν κυκλοφορήσει ως preview στο you-tube. Tα visuals φαίνονται πολύ δυνατά. Εν αναμονή subs, λοιπόν.
Βλέπω το ΖΖ αυτή την περίοδο, το οποίο το είχα σταματήσει πριν καιρό. Δεν είναι και τόσο άσχημο τελικά, έχει κάποια τελείως ηλίθια επεισόδια στην αρχή, αλλά από το 5ο και μετά φτιάχνει αρκετά. Επιπλέον ο Judau είναι από τους πιο συμπαθείς Gundam main characters μέχρι στιγμής(Επεισόδιο 10).

It'S OUT! f@cK yEAH!

Edited by aboumonkey, 23 February 2010 - 00:04.

#214 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 March 2010 - 13:18

Μιας και επιασα και εγω επιτελους την σειρα gundam και αμεσως με κεντρισε θα ηθελα να ρωτησω απο ποιο groupaki θα μου προτεινατε να κατεβασω το gundam zeta.Το 079 τελειωνει σιγα σιγα και θελω να συνεχισω την ιστορια.Ειναι καταπληκτικη μεχρι στιγμης και ελπιζω να συνεχισει ετσι και στα zeta.Οποιος εχει να μου προτεινει κατι 8α του ειμαι υποχρεος.Περα απο το γρουπακι που το εχει βγαλει σε blue ray αν γινεται γτ ακουσα οτι οι υποτιτλοι του ειναι απαισιοι στο bakabt.

Posted Image

#215 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 March 2010 - 13:39

Εξαρτάται για ποιο Blu Ray μιλάς, τους Anime Supreme άστους στην άκρη. Άσε που η ποιότητα του anime λόγω παλαιότητας και πηγής δεν παρουσιάζει σημαντικές διαφορές σε 720p και 1080p. Οι EncoderGasm έχουν τους καλύτερους υπότιτλους της πιάτσας επειδή χρησιμοποιούν την 2η έκδοση των αμερικάνικων DVDs, που βγήκαν αποκλειστικά για να διορθώσουν τους υπότιτλους. Αν θέλεις μικρότερο μέγεθος, κατέβασε το υβριδικό torrent με την DVD-rip εικόνα των White Base και τους υπότιτλους των 2xx, οι οποίοι αν και προέρχονται από bootleg DVDs, είναι αξιόλογοι. Βέβαια οι EnG παραμένουν η καλύτερη επιλογή, είναι και η μόνη περίπτωση στο aniDB που θυμάμαι που είχαν 25 ψήφους όλες στο 10. Όχι ότι αυτό λέει κάτι απαραίτητα, αλλά είναι άξιο αναφοράς nevertheless.

E5VV38U.jpg

#216 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 March 2010 - 16:35

Nα σαι καλα phantom και ευχαριστω για τα ινφο.Αντε να τελειωσω και το 079 να πιασω και το ζετα γτ δεν κρατιεμαι:burningbe3:

Posted Image

#217 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 March 2010 - 04:03

Με ξενερωσε η δουλεια των W_B στο Zeta.Και το sunc μου φανηκε λιγο off, και μερικες φορες δεν εβγαζα νοημα με τους υποτιτλους, πρωτη φορα που με χαλασαν οι υποτιτλοι τους σε σειρα που εχουν αναλαβει.

qzMHWHd.png

#218 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 March 2010 - 04:07

Διάβασες το post που έγραψα παραπάνω ? Οι White Base χρησιμοποίησαν τους υπότιτλους της πρώτης Αμερικάνικης R1 DVD έκδοσης, οι οποίοι ήταν dubtitles για το Αμερικάνικο audio, και όχι subtitles για το γιαπωνέζικο. Υπάρχει hybrid torrent με την εικόνα των W_B και τους πολύ καλούς υπότιτλους των 2xx. Αλλιώς κατεβάζεις Blu Ray rips από EncoderGasm που χρησιμοποιούν τους διορθωμένους υπότιτλους της δεύτερης Αμερικάνικης R1 DVD έκδοσης και είσαι κομπλέ.

E5VV38U.jpg

#219 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 March 2010 - 04:49

Το hybrid εχω κατεβασει, μου ψιλοκακοφανηκε.Τωρα να μου πεις ποσο μεγαλη σημασια μπορει να εχουν οι υποτιτλοι σε ενα τετοιο masterpiece....
Πρωτο πραγμα που θα κανω παντως μολις βαλω pc με blue-ray ειναι να κατεβασω απο τους EG,

Τωρα το ερωτημα ειναι βλεπεις το ZZ, οχι?

qzMHWHd.png

#220 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 09 July 2010 - 01:40

Παιδιά σορρυ μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Turn a Gundam concert σε video κι όχι απλά ήχο?Είχα βρεί ένα τορρεντ αλλά στάματαηε κάθε φορα γύρω στο 65-75%.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα p.m.
Thanx
Posted Image

#221 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 13 July 2010 - 15:29

Παιδιά σορρυ μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Turn a Gundam concert σε video κι όχι απλά ήχο?Είχα βρεί ένα τορρεντ αλλά στάματαηε κάθε φορα γύρω στο 65-75%.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει ένα p.m.
Thanx

lolipower.org :smokingg:

Αν το εγραψα σωστα ...

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#222 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 16 July 2010 - 02:32

και στο btjunkie.org το κατέβασα το Turn a Gundam η σειρά δεν με άρεσε και τόσο για την χρονολογία που έγιναν αυτά τα σχέδια.

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#223 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 12 October 2010 - 04:48

ειδα προσφατα screening την καινουργια ταινια gundam 00 αν και ασχετος με την σειρα, και πορωθηκα. τωρα κατεβαζω την πρωτη σειρα gundam (0079). αποφασισα να ξεκινησω απο κει μια και ειναι η πρωτη και αρα θα ειναι καλη βαση για τα επομενα. μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια τι παιζει, και με πια σειρα να τα δω? δηλαδη τι πρεπει να εχω δει για να καταλαβω τι παιζει σε μια απο της συνεχιες?

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#224 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 October 2010 - 12:24

Για να καταλαβεις το 00 δε χρειαζετε να εχεις δει τιποτα, στεκετε ολομοναχο.
Στα gundam Υπαρχουν διαφορα timelines, aka διαφορετικοι κοσμοι,συμπαντα τα οποια ειναι ασχετα μεταξυ τους.Πχ
universal century:gundam 0079-Zeta-ZZ-chars counterattack και μερικες οves
cosmic era:gundam SEED-SEED destiny
του 00 δε θυμαμε πως λεγετε

qzMHWHd.png

#225 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 14 October 2010 - 14:34

Για να καταλαβεις το 00 δε χρειαζετε να εχεις δει τιποτα, στεκετε ολομοναχο.
Στα gundam Υπαρχουν διαφορα timelines, aka διαφορετικοι κοσμοι,συμπαντα τα οποια ειναι ασχετα μεταξυ τους.Πχ
universal century:gundam 0079-Zeta-ZZ-chars counterattack και μερικες οves
cosmic era:gundam SEED-SEED destiny
του 00 δε θυμαμε πως λεγετε

Anno Domini λέγετε, εν συντομία A.D.! Βασικά είναι στο μέλλον περίπου 300 χρόνια απο τώρα.

The Anno Domini Era is the current timeline used by anime television series Μοbile Suit Gundam 00 and its spinoff projects. The timeline Anno Domini (abbreviated as AD or A.D) is derived from the real life term, which is the designation used to number years after the birth of Christ in the Gregorian calendar. The story of Gundam 00 is running within the same timeline as the present society is currently residing in, around 300 years into the future from today.

Πηγή Gundam Wiki

ειδα προσφατα screening την καινουργια ταινια gundam 00 αν και ασχετος με την σειρα, και πορωθηκα. τωρα κατεβαζω την πρωτη σειρα gundam (0079). αποφασισα να ξεκινησω απο κει μια και ειναι η πρωτη και αρα θα ειναι καλη βαση για τα επομενα. μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια τι παιζει, και με πια σειρα να τα δω? δηλαδη τι πρεπει να εχω δει για να καταλαβω τι παιζει σε μια απο της συνεχιες?

Aν δεν σου αρέσει η σειρά του 0079 λόγο του ότι κυκλοφόρησε το 1979 και είναι αρκετά παλιά (είναι αρκετά καλή όμως), μπορείς να ξεκινήσεις το πιο πρόσφατο και φοβερό Gundam 00 ή το Gundam Seed(2002).
Και οι 2 σειρές είναι ανεξάρτητες και δεν χρειάζονται άλλες γνώσεις για να τις ξεκινήσεις.