Τέλος η συμβουλή μου είναι στα μέλη που τους εκφράζουν έστω και λίγο τα λόγια μου να μην ασχολούνται με ανθρώπους ανόητους, συντηρητικούς και τελικώς μισάνθρωπους. Διότι όταν προσπαθούν να τους συνετίσουν, είναι σαν να προσπαθούν να καρφώσουν ζελέ στον τοίχο. Κοινώς δεν θα καταφέρουν τίποτα και το μόνο που τους αξίζει είναι κοινωνική απομόνωση και απόρριψη. Και τούτο διότι αποτελούν καρκινικά κύτταρα για την κοινωνία. Είναι εγωιστές και εγωπαθείς ιδιώτες ή αλλιώς (idiots). Αυτά...
Ακόμα και αν συμφωνώ με
Μα η νοοτροπία των ελλήνων είναι η δικιά σου...Σόρρυ κιόλας,συμφωνώ ότι πρέπει να αλλάξει αλλά για πολύ διαφορετικούς λόγους...Σορρυ που δεν ειμαι ρομαντικος και απλα θελω να λυθουν τα πιο αμεσα και ρεαλιστικα ζητηματα... Η νοοτροπια των ανθρωπων (και πιο συγκεκριμενα των Ελληνων) πρεπει να αλλαξει αλλα αυτο θελει μια μακροχρονη προσπαθεια. Δεν μπορουμε να προσβλεπουμε σε αυτο για να λυθουνε αυτοματα ολα τα προβληματα της κοινωνιας..
Ναι.Yes.Oui.A.Da.Και όλα τα συναφήΓια το φακελωμα:Θεωρειτε την χωρα μας ικανη για κατι τετοιο?
Ναι...Δοκιμαστική σαν να λέμε:"I am a virgin so be gentle"?ας γινει μια δοκιμαστικη χρηση σε προβληματικα μερη της Αθηνας
Right!Αλλά ποια μικρά ψάρια...Αυτά που αμφισβητούν ότι ο ρόλος τους είναι να διατηρούν την τάξη αλλά πιστεύουν ότι ο ρόλος τους είναι να υπηρετούν κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα...Αυτά τα μικρά και επικίνδυνα (γι'αυτούς)ψαράκια...Σωστός. Αλλά είμαι απαισιόδοξος. Η αστυνομία κυνηγάει τα μικρά ψάρια, γιατί:
Ουφφφφφ...Telozzz...Θα αρχίσω να ετοιμάζω ένα blogακι με σχετική αληθινή ιστορία...All the good faithful come.