Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Κάμερες παρακολούθησης δημοσίων χώρων και δρόμων

• Please log in to reply
98 replies to this topic

#16 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 May 2008 - 15:19

em γι αυτό δεν κάνει και τίποτα.

#17 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 06 May 2008 - 21:35

Επειδή κάτι αναφέρθηκε για κάμερες μετα τις εκλογές στο Λονδίνο για την δημαρχία η Σκότλαντ Γιαρντ εξέδωσε έρευνα και υπέδειξε ότι στο Λονδίνο της μιας κάμερας/14 κατοίκους η εγκληματικότητα δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε και μόνο στο 3% των περιπτώσεων οι κάμερες βοήθησαν την έρευνα... άρα τι τις θέλουν τις κάμερες τροφή για σκέψη...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#18 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 06 May 2008 - 22:37

Εμ βέβαια... Κύριε Ayu είναι πιο λογικό να καταστέλλεις και να τσαλακώνεις ανθρώπινες υπάρξεις παρά να καταπολεμάς τα αίτια που οδηγούν τους ανθρώπους σε αξιόποινες πράξεις... Αλλά φυσικά είναι "επιστημονικώς" αποδεδειγμένο (με τον ίδιο "επιστημονικό" τρόπο που αποδείξανε οι ναζί ότι είναι η άρια φυλή και ότι έχουν ανώτερο DNA) ότι οι άνθρωποι είναι εγκληματίες εκ γενετής τι συζητάμε τώρα? Το ζήτημα δεν σηκώνει συζήτηση έχουν προβληματικό DNA οι κακοποιοί πάει και τελείωσε. Και φυσικά θα έπρεπε εκτός από κάμερες παντού να εφαρμόζουμε και τεστ DNA και όσοι κόβονται στο τεστ να τους πετάμε στον Καιάδα. Αλλά τι περιμένετε δυστυχώς ισχύει η παροιμία "Damned If You Do... Damned If You Don't"... (πολλαπλή υπόκλιση στο απόφθεγμα του προαναφερθέντος κυρίου.)

Λοιπόν ας είμαστε σοβαροί το θέμα δεν είναι μόνο η Ελληνική αστυνομία ή η Λονδρέζικη αστυνομία ή και εγώ δεν ξέρω ποια άλλη αστυνομία. Το πρόβλημα είναι γενικό, είναι κοινωνικό, είναι πολιτικό, είναι οικονομικό,είναι συστημικό. Το σύστημα χωλαίνει και η συγκέντρωση πολιτικής και οικονομικής εξουσίας στα χέρια λίγων είναι αποδεδειγμένα προβληματική. Όσο οι ανθρωπότητα λειτουργεί με οικονομικές προτεραιότητες τόσο θα συνεχίζονται τα φαινόμενα βιασμού, με την ευρύτερη έννοια, των ανθρώπων. Όλη η υπόλοιπη κουβέντα αγγίζει απλά την επιφάνεια των άλυτων υπό το υπάρχον συστημικό πλαίσιο προβλημάτων.

Τέλος η συμβουλή μου είναι στα μέλη που τους εκφράζουν έστω και λίγο τα λόγια μου να μην ασχολούνται με ανθρώπους ανόητους, συντηρητικούς και τελικώς μισάνθρωπους. Διότι όταν προσπαθούν να τους συνετίσουν, είναι σαν να προσπαθούν να καρφώσουν ζελέ στον τοίχο. Κοινώς δεν θα καταφέρουν τίποτα και το μόνο που τους αξίζει είναι κοινωνική απομόνωση και απόρριψη. Και τούτο διότι αποτελούν καρκινικά κύτταρα για την κοινωνία. Είναι εγωιστές και εγωπαθείς ιδιώτες ή αλλιώς (idiots). Αυτά...

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#19 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 06 May 2008 - 22:45

Εμ βέβαια... Κύριε Ayu είναι πιο λογικό να καταστέλλεις και να τσαλακώνεις ανθρώπινες υπάρξεις παρά να καταπολεμάς τα αίτια που οδηγούν τους ανθρώπους σε αξιόποινες πράξεις... Αλλά φυσικά είναι "επιστημονικώς" αποδεδειγμένο (με τον ίδιο "επιστημονικό" τρόπο που αποδείξανε οι ναζί ότι είναι η άρια φυλή και ότι έχουν ανώτερο DNA) ότι οι άνθρωποι είναι εγκληματίες εκ γενετής τι συζητάμε τώρα? Το ζήτημα δεν σηκώνει συζήτηση έχουν προβληματικό DNA οι κακοποιοί πάει και τελείωσε. Και φυσικά θα έπρεπε εκτός από κάμερες παντού να εφαρμόζουμε και τεστ DNA και όσοι κόβονται στο τεστ να τους πετάμε στον Καιάδα. Αλλά τι περιμένετε δυστυχώς ισχύει η παροιμία "Damned If You Do... Damned If You Don't"... (πολλαπλή υπόκλιση στο απόφθεγμα του προαναφερθέντος κυρίου.)

Λοιπόν ας είμαστε σοβαροί το θέμα δεν είναι μόνο η Ελληνική αστυνομία ή η Λονδρέζικη αστυνομία ή και εγώ δεν ξέρω ποια άλλη αστυνομία. Το πρόβλημα είναι γενικό, είναι κοινωνικό, είναι πολιτικό, είναι οικονομικό,είναι συστημικό. Το σύστημα χωλαίνει και η συγκέντρωση πολιτικής και οικονομικής εξουσίας στα χέρια λίγων είναι αποδεδειγμένα προβληματική. Όσο οι ανθρωπότητα λειτουργεί με οικονομικές προτεραιότητες τόσο θα συνεχίζονται τα φαινόμενα βιασμού, με την ευρύτερη έννοια, των ανθρώπων. Όλη η υπόλοιπη κουβέντα αγγίζει απλά την επιφάνεια των άλυτων υπό το υπάρχον συστημικό πλαίσιο προβλημάτων.

:orly::congrats::nod2::nod::nbleed::nanana:
μέχρι εδώ καλά αλλά δεν είναι όλοι ηλίθιοι πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον κόσμο αργά η γρήγορα θα ξυπνήσει... σπρώξε και εσύ λίγο και έδεσε το γλυκο...:df13952b:

#20 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 May 2008 - 22:56

με ηρεμια ρε παιδια μη φτανετε σε τετοια επιπεδα :) ειδικα σε τετοια θεματα (που μπαινουν και πολιτικες πεποιθησεις) ηρεμα αφου ξερετε οτι αλλιως παει για σφαγη! xD

Tωρα εγω η απο σας, η απο αλλους, η απο τους mods θα την ακουσω, αλλα δε πειραζει ;)

#21 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 06 May 2008 - 23:05

Big Brother και πρασινα αλογα... Χεστηκε τωρα ο Καραμανλης η η οποιαδηποτε κυβερνηση αμα η Erisabetsu η ο καθε πολιτης παει να διαδηλωσει για το ασφαλιστικο η αμα αγοραζει τον Ριζοσπαστη απο το περιπτερο της γειτονιας...

Και να ηθελαν να φακελωσουν ετσι τους παντες, εχεις την παραμικρη ιδεα τι απιστευτα κονδυλια θα χρειαζονταν για να στηθει αποτελεσματικα κατι τετοιο??

Οι καμερες αντικαθιστουν απλα τα ματια των αστυνομικων που αλλωστε δεν υπαρχουν. Εχουν αποτρεπτικο ρολο, και αμα γινει το κακο τοτε βοηθανε σε τεραστιο βαθμο στο να συληφθει ο δραστης...

Ολα τα αλλα ειναι θεωριες συνωμοσιας και συνδρομα καταδιωξης...

και χτες θυμήθηκα ένα περιστατικό από τα πιο αθώα με τις κάμερες αλλά βαριόμουν να το γράψω μιας που το ξαναθυμήθηκα να το πω... πέρσι το γνωστό για τους φοιτητές μαιούνη μέσα στα συλλαλητήρια τις συνελεύσεις τα συντονιστικά και τα λοιπά αποφάσισαν οι φοιτητές της αθήνας να κάνουν μια συναυλία στα προπύλαια του πανεπιστημίου... η συναυλία θα γινόταν βράδυ αλλά η ετοιμασίες και η περιφρούρηση του χώρου από τους φοιτητές είχε αρχίσει από το πρωί... η μια κάμερα πως τις ήρθε και αντί για την κυκλοφορία κοίταγε όλη μ΄ερα τα προπύλαια... και καλά θα μου πεις ο Καραμανλής είναι φαν τον Magic de Spell και είχε δουλεία και δεν είχε κατέβει αλλά κανείς δεν τον ενημέρωσε ότι θα έβγαιναν 9 το βράδυ και όχι εννιά το πρωί...:hahaha:
και άλλ ο ένα που θυμήθηκα η φωτογραφικές κάμερες (αυτές για τους λεωφορειοδρόμους ξέρετε) που σε φωτογραφίζουν αν μπεις παράνομα ξέρετε τι ημερομηνία μπήκαν σε λειτουργεία... 15 νοέμβρη 2003... έτσι ήταν έτοιμες στις 17 του μήνα να φωτογραφίζουν τους παραβάτες διαδηλωτές... :fromabove:
μερικά πράγματα έχουν και τον χαβαλέ τους:stubborn:

#22 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 07 May 2008 - 03:09

γιατι τα προστιμα που επεσαν επειδη οι καμερες κυκλοφοριας παρακολουθουσαν τις πορειες τα ξεχασατε;
ολοι οσοι συμμετεχουν συστηματικα σε πορεις ειναι φακελωμενοι. ακομα κ τι βρακι φορανε ξερει η αστυνομια. και οποιος δε το πιστευει πρεπει να ειναι σε μεγαλη αγνοια...
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#23 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 May 2008 - 08:33

Kazmir, το ζητημα δεν ειναι να αλλαξουμε την ανθρωπινη νοοτροπια που παραμενει ιδια απο την εποχη των σπηλαιων, αλλα να λυσουμε το πιο αμεσο ζητημα της αυξημενης εγκληματικοτητας στους δρομους και το οτι μερικοι εχουν φτασει στο σημειο να κανουν οτι παρανομια τους καπνισει μερα μεσημερι..

Σορρυ που δεν ειμαι ρομαντικος και απλα θελω να λυθουν τα πιο αμεσα και ρεαλιστικα ζητηματα... Η νοοτροπια των ανθρωπων (και πιο συγκεκριμενα των Ελληνων) πρεπει να αλλαξει αλλα αυτο θελει μια μακροχρονη προσπαθεια. Δεν μπορουμε να προσβλεπουμε σε αυτο για να λυθουνε αυτοματα ολα τα προβληματα της κοινωνιας.

Τωρα αλλη μια London story... Ειχα παραβρεθει σε 3 anti-war demos τοτε που ειχαν μαζεψει μισο εκκατομυριο κοσμο η καθεμια (δεν το περιμενατε απο μενα ε?...). Εκτος απο τις κλασσικες καμερες υπηρχαν και αμετρητοι ενστολοι αστυνομικοι με camcorders που τραβουσαν τον κοσμο. Κανενας ομως δεν αντιδρουσε και δεν φαγαν ξυλο οι αστυνομικοι. Ουτε ηρθε μετα ο big brothrer να μου την πει γιατι διαδηλωσα κατα του Bush...

Απλα το υλικο των καμερων υπαρχει για να χρησιμοποιηθει ως evidence σε περιπτωση επεισοδιων. Και στην χωρα μας που 9 στις 10 πορειες εχουν παρατραγουδα επιβαλεται να υπαρχει τετοιο υλικο στα χερια της αστυνομιας, μπας και σταθει καποια κατηγορια και να μην εχουμε τους δικηγορους του ΤΣΥΡΙΖΑ να απελευθερωνουν μαζικα εντος λεπτων οσους εχουν προσαχθει για επεισοδια.

Αν καποτε στην χωρα μας χρησιμοποιηθουν οι καμερες για κακο τροπο, τοτε ολοι θα αντιδρασουμε.. Μην τις καταδικαζετε πριν καν δοκιμαστουν.. Και οπως ειπα θελει πολυ κοπο, οργανωση, και εξοδα για να χρησιμοποιηθουν για φακελωμα...

otakusan θελω στοιχεια για την ερευνα που λες και απο που προερχεται... εγω εχω δει αμετρητα ρεπορταζ στην αγγλικη TV που αξιωματικοι της Scotland Yard δοξαζουν την στιγμη και την ωρα που αποκτησαν την βοηθεια των καμερων.
Posted Image

#24 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 07 May 2008 - 08:38

την έρευνα την άκουσα στο ραδιόφωνο χτες και έγινε λόγω των δημαρχικών εκλογών από την Σκότλαντ γιαρντ θα ψάξω να βρω περισσότερα στοιχεία... μην βλέπεις ντοκιμαντέρ του bbc κάνουν κακό στο μυαλό (δεν το λέω ειρωνικά) είναι σαςν τα μυθιστορήματα του όργουελ όλοι ξέρουν ότι ήταν υπάλληλος του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ πληρωμένος να γράψει αυτά που έγραψε αλλά όλοι τον θαυμάζουν ως ιδιοφυία...

#25 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,111 posts

Posted 07 May 2008 - 08:47

Πάντως όταν μου ανοίξανε το αυτοκίνητο, κάτω από κάμερα το είχα παρκάρει. Και όταν ρώτησα στο 100, αλλά και στο περιπολικό που ήρθε αν θα μπορούσαμε να δούμε ποιος το έκανε από την κάμερα, ο ένας μου είπε ότι δεν λειτουργούν, και ο άλλος ότι είναι πολύ δύσκολο να βρουν σε ποια υπηρεσία ανήκει η συγκρεκριμένη κάμερα. Τι τις έχουμε τότε;

#26 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 May 2008 - 08:56

Πάντως όταν μου ανοίξανε το αυτοκίνητο, κάτω από κάμερα το είχα παρκάρει. Και όταν ρώτησα στο 100, αλλά και στο περιπολικό που ήρθε αν θα μπορούσαμε να δούμε ποιος το έκανε από την κάμερα, ο ένας μου είπε ότι δεν λειτουργούν, και ο άλλος ότι είναι πολύ δύσκολο να βρουν σε ποια υπηρεσία ανήκει η συγκρεκριμένη κάμερα. Τι τις έχουμε τότε;

και δεν τον γαμοεχεσες??? πιο ξεδιαντροπη φραπεδοδικαιολογια δεν εχω ξανακουσει...

και μετα ανυσηχουν καποιοι για φακελωμα... :fromabove:
Posted Image

#27 otakusan7

otakusan7

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 07 May 2008 - 09:02

κοίτα το φακέλωμα γίνεται είναι πιο σημαντικό για αυτούς από ότι σε κλέψαν εσένα... πχ από το σήμα του κινητού σου μπορούν να ξέρουν που είσαι αλλά άμα στο κλέψει κάποιος και δεν το κλείσει τότε δεν μπορούν να το βρούν... και αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες που δεν πίνουν φραπέ...

#28 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 07 May 2008 - 10:24

Περπατώ εις το δάσος όταν ο Ayu δεν είναι εδώ...
Ουάου... Έχεις σπουδάσει και παλαιοντολογία-κοινωνιολογία-ιστορία-πολιτικές επιστήμες. (Again πολλαπλή υπόκλιση). "...το ζητημα δεν ειναι να αλλαξουμε την ανθρωπινη νοοτροπια που παραμενει ιδια απο την εποχη των σπηλαιων.". Όχι μόνο δηλαδή γράφει στο DNA μας εγκληματίες ολκής αλλά αυτό προέρχεται "αποδεδειγμένα" από την εποχή των σπηλαίων... (Γκεμπελική προπαγάνδα είναι αυτό?!) Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτό το "ρεαλιστικό" επιχείρημα... Πες μου όμως και κάτι άλλο σε παρακαλώ γιατί αυξάνεται η εγκληματικότητα? Μήπως λέω μήπως θες να πεις ότι τα μεταλλαγμένα που τρώμε και το νερό που πίνουμε έχει ορμόνες εγκληματικότητας? Εναποθέτω της ελπίδες μου σε δέκα υπερανθρώπους-υπερέξυπνους-υπερσοφούς. (προσθέστε ότι θέλετε εδώ: Εφτά σοφοί της Σιών, ομάδα "Ε", Illuminati κλπ) πάει τελείωσε είμαστε χαμένοι διαφορετικά...

Posted Image

#29 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 07 May 2008 - 17:22

Περπατώ εις το δάσος όταν ο Ayu δεν είναι εδώ...
Ουάου... Έχεις σπουδάσει και παλαιοντολογία-κοινωνιολογία-ιστορία-πολιτικές επιστήμες. (Again πολλαπλή υπόκλιση). "...το ζητημα δεν ειναι να αλλαξουμε την ανθρωπινη νοοτροπια που παραμενει ιδια απο την εποχη των σπηλαιων.". Όχι μόνο δηλαδή γράφει στο DNA μας εγκληματίες ολκής αλλά αυτό προέρχεται "αποδεδειγμένα" από την εποχή των σπηλαίων... (Γκεμπελική προπαγάνδα είναι αυτό?!) Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτό το "ρεαλιστικό" επιχείρημα... Πες μου όμως και κάτι άλλο σε παρακαλώ γιατί αυξάνεται η εγκληματικότητα? Μήπως λέω μήπως θες να πεις ότι τα μεταλλαγμένα που τρώμε και το νερό που πίνουμε έχει ορμόνες εγκληματικότητας? Εναποθέτω της ελπίδες μου σε δέκα υπερανθρώπους-υπερέξυπνους-υπερσοφούς. (προσθέστε ότι θέλετε εδώ: Εφτά σοφοί της Σιών, ομάδα "Ε", Illuminati κλπ) πάει τελείωσε είμαστε χαμένοι διαφορετικά...

κοιτα.. με κατι τετοια ποστ, μαλλον πραγματι κατι εχει το νερο που πινεις... :gn2:
Posted Image

#30 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 07 May 2008 - 19:37

Μα αφού μου απαντάς με μισόλογα... Τι θες να σου πω??? Λες ότι σε ανησυχεί η εγκληματικότητα που αυξάνεται. Αν σε ανησυχεί πραγματικά σημαίνει πως το έχεις ψάξει το θέμα. Πες μας λοιπόν γιατί αυξάνεται κατά τη γνώμη σου.

Posted Image