Το pilot chapter και η προιστορια ενός couple λεει παντα πολλά. Για να μην αναφέρω ολα τα quotes Kanayuuki. 
Και επειδή είμαι καλός άνθρωπος here's a gift from the latest issue: {EYE CANDY! XD}:
Kακουργααααααα!!!! Με κατεστρεψες βραδιατικα!!!!

:oo:Τι θα κανω τωρα μου λες? Που εχω ακατασχετη αιμορραγια πανω απο την οθονη του υπολογιστη!!!! Ετσι ειναι οι καλοι ανθρωποι?

:nbleed:
Kaname-samaaaaaa:blingeye2:

Eν τω μεταξυ δε με χαλαει καθολου να παω να αγορασω το Lala αν ειναι και κυκλοφορει αδεσποτο καπου στην Αθηνα και στα στενα δρομακια της.
sas λυπαμαι που θα στο πω παιδι μου(δεν ξερω κ τι κατευθυνση εισαι που να παρει) αλλα αν ειναι στις εξετασεις σου να ξεπηδαει μεσα απο τα γραμματα ο Kaname, περαν του οτι θα σου αφιερωσουμε μια διασκευη του γνωστου ασματος "πισω απο τις λεξεις ερχεται ο Αλεξης (όπου Αλέξης βάλε Kaname), μηπως να κανουμε κανα τρισαγιο να ροκαρεις στις πανελληνιες για να ασχοληθεις μετα με το μωρο ψυχη τε και σωματι χωρις διακοπες και αγχη?
Οσο για τον Aidou το εγραψα και στο anime discussion, ειναι πολυ αστειος και γλυκος αλλα πανω εκει που νομιζεις οτι ειναι το κωμικο στοιχειο αρχιζει και σε τρομοκρατει βρε παιδι μου...
P.S ANM ευχαριστω για το καλωσορισμα και απ'οτι βλεπω εισαι κ εσυ κατω απο το αυλακι...Μπορει να μενω Αθηνα αλλα η μανα μου ειναι απο εκει οποτε διολου απιθανο που ταιριαζουν τα γουστα μας στα αρσενικα bishies που κυκλοφορουν εκει εξω αναμεσα σε σελιδες και τηλεοπτικους δεκτες...
Οσο δε για την καλοσυνη σου απεναντι στην τυχη του Ζερο, τι να πω με σκλαβωνεις

.
Edited by Liberty19, 12 May 2008 - 21:43.