Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 09 May 2008 - 17:29

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 09 May 2008 - 18:40
Spoiler:
Εγώ είμαι zeki fan (Zero/Yuuki) αλλά ο Kaname is my fav
πλακα κανεις....αυτο μου ειχε διαφυγει ΕΝΤΕΛΩΣ και ειχα μεινει με την απορια...μαλλον με βλεπω να ξαναδιαβαζω τα scanlations απο το 4 και μετα....anyway...ειμαι Kaname/Yuuki fan εντελως!!!

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 09 May 2008 - 19:52

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
Posted 09 May 2008 - 21:06

Posted 10 May 2008 - 10:40
Εγώ από αθήνα τα έχω πάρει και συγκεκριμενα από solaris, υπάρχουν δηλαδή αλλά δεν ξέρω αν έχουν stock(αποθέματα δηλαδη)...πήγαινε μια μέρα και πέρνα από όλα! solaris,otaku no sekai, titl κλπ...ή παράγγειλε το σε ένα από αυτά τα καταστήματα!!Spoiler:
Φυσικά και είμαι Kuran - Yuuki fan.. Αχ!! θέλω να πάρω το manga ξέρετε αν κυκλοφορεί στα γνωστά "mangaπωλεία' (καινόυρια λέξη) στην Αθήνα;
Posted 10 May 2008 - 17:30
Posted 10 May 2008 - 18:30
Posted 10 May 2008 - 21:23
Posted 11 May 2008 - 11:53
Spoiler:
Ο Zero δεν πρόκειται να πεθάνει τόσο ευκολά γιατί είναι ένας από τους main

Posted 11 May 2008 - 12:04
ok σε ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να ανέβω Αθήνα διαφορετικά (και αναγκαστικά) θα το κοιτάξω μέσω τηλεφώνου.. Πάντως ανυπομονώ να βγουν και τα υπόλοιπα volumes.. Μην μείνουμε και με την απορία.. (αν και όπως τα δείχνει τα πράγματα μάλλον έχει προαποφασιστεί..)
Γενικα στην αγορα εχει βγει μεχρι το volume 4...σε οποιο μαγαζι και να πας και να τα παραγγειλεις μεχρι εκει εχουν βγαλει...στα scanlations εχει βγει μεχρι το volume 7.

Posted 12 May 2008 - 13:35
Και για να μην "κολλήσει' και το thread, εσείς τι πιστέυετε ότι θα γίνει παρακάτω???
Posted 12 May 2008 - 15:00
Γεια σας παιδια!!! Καινουργια στο καταστημα και τρελη φαν του Καναμε...(Μην ακουσω κακη κουβεντα για τον θεο, θα πεσει ξυλο, χεχε πλακιτσα...). Επιτελους σας βρηκα και απ'οτι βλεπω ειμαστε πολλες που λατρευουμε το ιδιο βρυκολακακι

Αυτα τα ολιγα προς το παρον, θα επιστρεψω δριμυτερη...

Ja-nee
Posted 12 May 2008 - 15:02
Internationally έχει βγει μέχρι και το volume 4. Japanese έχει βγει μέχρι volume 7 και στο serialization είμαστε ήδη volume 8.Γενικα στην αγορα εχει βγει μεχρι το volume 4...σε οποιο μαγαζι και να πας και να τα παραγγειλεις μεχρι εκει εχουν βγαλει...στα scanlations εχει βγει μεχρι το volume 7.
Liberty19 i like you dude. XDD
Posted 12 May 2008 - 16:08
Anyway, κατα τ'αλλα οι Ιαπωνες φιλοι μας μας εχουν αποδειξει κατα καιρπυς οτι δεν κολλανε στο να ξεκανουν εναν main της ιστοριας (βλ, death note, το απολυτο massacre) και επειδη ο Ζερο την εχει γλιτωσει ουκ ολιγες φορες μηπως μας την κανει τη δουλεια? Εκτος και αν ειναι εφταψυχος (που και αυτο δε μας χαλαει στην τελικη...Καναμε δεν ειναι, ωραια παρουσια ομως ειναι και πιστος στο ταγμα των bishonen,την Yuuki μην κλεψει και δε θα μπορω να παρηγορησω τον δικο μου, για τ'αλλα οκ)...
Τεσπα, αναμενουμε για την συνεχεια οπως παντα.