Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#271 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 12:42

Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει τελικά με KanaYuuki και Rido γιατί από το κεφάλαιο 39 με έχει φάει η αγωνία. :congrats:

15fkk04.jpg

#272 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 14:07

Off topic Οστε σκευτεστε να φτιαξετε Kaname fan club? Μα γιατι τον καιμενο τον Aido δεν το σκευτεστε? Και τα αλλα καλα παιδακια και κοριτσακια (μα γιατι να ειναι τοσα λιγα?) απο το night class???
On topic Οντος θα αργισι τοσο πολυ οτ manga? Πο ποο πως θα αντεξω μεχρι τις 23-25 ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#273 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 15:30

Ελα καλε σιγα....Ουτως η αλλως μηνιαιο ειναι. Και αν σκεφτεις οτι το προηγομενο αργησε λογω των εξετασεων τοτε λιγοτερο απο μηνα ειναι το κενο μεταξυ τους...Απλα κανε λιγη υπομονη.......Τουλαχιστον ομως να προχωρησει λιγο η πλοκη μην μας φανε στα flashbacks

#274 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 16:56

Δεν θα μπορουσα να αντεξω ενα ολοκλιρο chapter σε flash back:oo::deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#275 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 11:08

Oυτε κι εγω θα μπορουσα ακομα και αν ηταν μονο με Kaname-sama
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#276 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 14:46

Αφού θα ξεκινήσει καινούρια δουλειά η mangaka το Σεπτέμβριο λογικά δε θα πρέπει να το τελειώσει μέσα στο καλοκαίρι? Άρα δε νομίζω να χωράνε άλλα flashback στην υπόθεση. :wis:

15fkk04.jpg

#277 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 17:30

Ουτε αλλες καθυστερησεις. Και καλα θα κανει ο Kaname-sama να ειναι σωος και αβλαβης γιατι δε θα το αντεξω:cry5::cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#278 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:26

Μπα δεν νομιζω με τοσες θαυμαστριες που εχει...δεν θα τολμουσε!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#279 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 20:27

Δεν ξερω....Καποιος απο ολους θα εχει ασχημο τελος μου φαινεται....Και δεν εχουμε δει και τι κινησεις κανει ο Rido τωρα τελευταια

#280 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 07:48

Ναι εχουμε μια αγνοια για τον Rido τωρα τελευταια, η αληθεια ειναι αυτη. Κι εγω πιστευω πως καποιος δε θα τη βγαλει καθαρη στο τελος...Απλα εχουμε σκεφτει οτι τελικα μπορει να ειναι καποιος αλλος απο τους χαρακτηρες του Night Class? Μπορει παραδειγματος χαριν ο Kaname να υποφερει, ο Ζero να εχει ενα σωρο αλλα προβληματα αλλα τελικα να θυσιαστει καποιος δευτερευων χαρακτηρας...Δεν ξερω απλα υποθεσεις κανω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#281 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 08:22

Ναι εχουμε μια αγνοια για τον Rido τωρα τελευταια, η αληθεια ειναι αυτη. Κι εγω πιστευω πως καποιος δε θα τη βγαλει καθαρη στο τελος...Απλα εχουμε σκεφτει οτι τελικα μπορει να ειναι καποιος αλλος απο τους χαρακτηρες του Night Class? Μπορει παραδειγματος χαριν ο Kaname να υποφερει, ο Ζero να εχει ενα σωρο αλλα προβληματα αλλα τελικα να θυσιαστει καποιος δευτερευων χαρακτηρας...Δεν ξερω απλα υποθεσεις κανω.

H Yori για παράδειγμα?

15fkk04.jpg

#282 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 10:35

H Yori για παράδειγμα?

Sorry αν είμαι λιγάκι άκυρη αλλά ποια είναι αυτή; Δεν μπορώ να τη θυμηθώ (είναι που μου πήρε τα μυαλά ο Kaname-sama).. Εν πάσει περιπτώσει σημασία έχει να είναι το γλυκό μου καλά (αν και δεν το βλέπω αν συνεχίσει έτσι ο Rido ).. Anyway λίγη υπομονή ακόμα και θα δούμε τι θα γίνει..

BE AGAINST YOUR FATE!!!

#283 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 11:13

αν και είμαι λίγο off topic τι θα λέγατε να αρχίσουμε το group που λέγαμε??

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#284 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 12:11

Sorry αν είμαι λιγάκι άκυρη αλλά ποια είναι αυτή; Δεν μπορώ να τη θυμηθώ (είναι που μου πήρε τα μυαλά ο Kaname-sama)..

Η κολλητή της Yuki με το βαριεστημένο βλέμμα καλέ!

αν και είμαι λίγο off topic τι θα λέγατε να αρχίσουμε το group που λέγαμε??

Μέσα. :bike:

15fkk04.jpg

#285 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 13:49

ωραία...τι θα χρειαστούμε??
2 μεταφραστες
1ή2 editors (επεξεργασία εικόνας και εισαγωγή κειμένου)
1 proof reader
ξέρει κανένας πως τα ανεβάζουμε συμπιεσμένα στο internet?? θα χρειαστούμε
μια τετοια βοηθεια...
εγω θα ηθελα να είμαι μεταφράστρια αλλά αν δεν θέλει κανένας να είναι editor τότε πάω για editor...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!