Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#256 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2008 - 21:36

Καλωσηρθες στο Vampire Κnight manga thread και περαστικα με το στομαχι σου. Χαιρομαι που σου αρεσε και ναι ειναι απο τα πιο καλοσχεδιασμενα manga που εχω πετυχει ως τωρα τουλαχιστον. Οπως ενδεχομενως να παρατηρησεις η yuuki δεν εχει και πολλους υποστηρικτες αλλα για πρωτη και τελευταια (ελπιζω) φορα στην ζωη μου θα την υπερασπιστω λεγοντας οτι το παιζει coldhearted για να μην πληγωσει πιο πολυ τον zero (με το σκεπτικο οτι θα ειναι ευκολοτερο γι αυτον να την μισει παρα να την βλεπει στα χερια του Kaname ισως)...αλλα ναι ο Zero ειναι τελειος (fangirl mode/on) kyaaa

#257 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 04 June 2008 - 21:42

δεν θα πω πολλά για τον Kaname ..... γιατί δεν τον πολυσυμπαθώ και δεν θέλω να πληγώσω καρδίες γιατί απ' ότι είδα λίγο στα posts τον λατρεύετε.....:canthelp:

τελευταία μάλιστα δεν πολυσυμπαθώ και τη Yuuki γιατί μου φαίνεται ότι έγινε μια cold - hearted bitch με το που έγινε vampire ....αφότου ξύπνησε μόνο το μαλλί της ζηλεύω!!!

Ούτε και εγώ τον συμπαθώ(:oo::beaten:ένταξη ένταξη λίγο:fromabove:)όλο μας το πεζή cool...μου άρεσε παρά πολύ το σχόλιο σου για την Yuuki:hehehe:!
Spoiler:

Posted Image

#258 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 05 June 2008 - 03:07

και δηλώνω φανατική του Zero.......αφάνταστα φανατική

αχ βρηκα κι αλλη Zero fan,yayy!!time να fangirlισω κ γω Zerooo!!!!*drools*:lovulovu::nbleed:
σωστη iristella για τη Yuuki,εξαλλου την σημαδευε κ ενα bloody rose...

2s9p2fs.jpg

#259 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 05 June 2008 - 12:49

Λοιπόν ο καθένας έχει την άποψη του και το σέβομαι, αλλά αν ξανακούσω κακόν σχόλιο για τον Kaname (ή για τη Yuuki) θα γίνει ο χαμός.. Αστειεύομαι βέβαια.. Πάντως εγώ πιστεύω πως η Yuuki δεν άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη.. Άλλωστε κατά βάθος ανησυχεί για τον Zero, απλά δε θέλει να το δείξει αυτό είναι όλο..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#260 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 05 June 2008 - 12:52

Εγώ γιατί νομίζω ότι θέλει να μας το παίξει τώρα μια cold - hearted bitch :hahaha::hahaha:...βασικά αυτά που είπε στον Zero είναι για να τον κράτηση μακριά της και να τον προστάτεψει.
Posted Image

#261 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 June 2008 - 13:41

Ναι κι εγω θα συμφωνησω. Οτι θελει να προστατεψει τον Zero γι'αυτο φερεται ετσι. Αλλα give a break to my dear Kaname-sama....:nanana:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#262 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 07 June 2008 - 17:55

Hello είμαι καινούργιος στο forum.

Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το manga και με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Δηλώνω fun του z3ro.

( ώρα να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για το manga :hahaha: )

Όσον αναφορά τον Ichiru πέθανε για έναν ανώτερο σκοπό. Αλλά ακόμα και να μη γινόταν έτσι εγώ προτίμησα που έφυγε εκτός. Ήταν σαν να δεύτερος zero. έχανε το unique του. εγώ προσωπικά όταν πέθανε ηρέμησα :wis:
Η Yuuki από την άλλη δεν την έχει δείξει τόσο πολύ για να μας δώσει να καταλάβουμε πια θέσει παίρνει απέναντι στο zero.. αλλά όπως και να έχει αυτή μια ζωή ήταν kaname-kun...
Ο Kaname μου φαίνεται ο Cool του ανιμε. Ο όμορφος ο δυνατός που όλες τον θέλουν. (κάτι σαν στυλ sasuke (μόνο που δεν είναι gay :hahaha: ) )
Παρά είναι τέλειος για να μ'αρέσει. Μου ειναι απλά αδιάφορος.

Ο Zero από την άλλη έχει περάσει πάρα πολλά... Πάντα με τον φόβο μην πέσει lvl Ε μισώντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ανελέητο μίσος για τα vampire επίσης το πόσο ψυχρός είναι κτλ π... με προσελκύουν για να δω πως εξελίσσετε με μεγάλο ενδιαφέρον.

( αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις πιστεύω να μην έθιξα κανέναν )

Btw... Τελικά το vampire guardian είναι σε break? δεν θα έπρεπε να είχε βγει ήδη ?

#263 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 07 June 2008 - 21:55

Hello είμαι καινούργιος στο forum.

Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το manga και με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Δηλώνω fun του z3ro.

( ώρα να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για το manga :hahaha: )

Όσον αναφορά τον Ichiru πέθανε για έναν ανώτερο σκοπό. Αλλά ακόμα και να μη γινόταν έτσι εγώ προτίμησα που έφυγε εκτός. Ήταν σαν να δεύτερος zero. έχανε το unique του. εγώ προσωπικά όταν πέθανε ηρέμησα :wis:
Η Yuuki από την άλλη δεν την έχει δείξει τόσο πολύ για να μας δώσει να καταλάβουμε πια θέσει παίρνει απέναντι στο zero.. αλλά όπως και να έχει αυτή μια ζωή ήταν kaname-kun...
Ο Kaname μου φαίνεται ο Cool του ανιμε. Ο όμορφος ο δυνατός που όλες τον θέλουν. (κάτι σαν στυλ sasuke (μόνο που δεν είναι gay :hahaha: ) )
Παρά είναι τέλειος για να μ'αρέσει. Μου ειναι απλά αδιάφορος.

Ο Zero από την άλλη έχει περάσει πάρα πολλά... Πάντα με τον φόβο μην πέσει lvl Ε μισώντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ανελέητο μίσος για τα vampire επίσης το πόσο ψυχρός είναι κτλ π... με προσελκύουν για να δω πως εξελίσσετε με μεγάλο ενδιαφέρον.

( αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις πιστεύω να μην έθιξα κανέναν )

Btw... Τελικά το vampire guardian είναι σε break? δεν θα έπρεπε να είχε βγει ήδη ?

Καταρχάς καλώς ήρθες!!!!:hi: κατα δεύτερον συμφωνω μαζί σου απόλυτα και τρίτον σε παρακαλω σε καποια σημεία που μιλας για την πλοκή χρησιμοποίησε spoiler tag please!!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#264 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 08 June 2008 - 00:22

......... σε παρακαλω σε καποια σημεία που μιλας για την πλοκή χρησιμοποίησε spoiler tag please!!

Στις πλοκές του μανγα να βάζω spoiler tags ? νόμιζα μέχρι το 40 vamp θεωρητικά θα είχαν δει όλοι που διαβάζουν εδώ μέσα. Συγνώμη δεν ήξερα.. :emptyonexg1: .

#265 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 08 June 2008 - 00:36

Στις πλοκές του μανγα να βάζω spoiler tags ? νόμιζα μέχρι το 40 vamp θεωρητικά θα είχαν δει όλοι που διαβάζουν εδώ μέσα. Συγνώμη δεν ήξερα.. :emptyonexg1: .

σε αυτό έχεις δίκιο...αν όμως κάποιος που δεν έχει διαβάσει μέχρι το 40 δει την πλοκή που δεν εχει διαβάσει...δεν είναι σιγουρο ότι θα χαρει...

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#266 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 09 June 2008 - 22:34

Εγώ τώρα τέλειιωσα και το manga οπότε είπ να μπω στο thread. Μέχρι στιγμής είναι από τα καλύτερα shojo που έχω διαβάσει και μακάρι να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Επίσης δηλώνω μεγάλη φαν του Kaname-sama. :wooi2:

15fkk04.jpg

#267 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 June 2008 - 13:45

Αχ τι ωραία κι άλλη στο (Kaname) club..Καλωσήρθες Maya-chan..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#268 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 10 June 2008 - 14:15

Καλως ηρθες και πολυ χαιρομαι που αλλη μια Kaname - fan ειναι στο topic!!!!
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#269 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 11 June 2008 - 23:14

Τελικά γνωρίζει κανείς πότε θα βγει το manga? Μας έχει αφήσει σε critical point !

#270 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 June 2008 - 23:19

Λογικα απο 24 ιουνιου και μετα (φαντασου 2-3 μερες αποκκλιση)...Μακαρι να παιχτει extra περιποιηση σε αυτο το τευχος γιατι μας εχει φαει η αγωνια με την τυχη του Zero.....