Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 04 June 2008 - 21:36
Posted 04 June 2008 - 21:42
δεν θα πω πολλά για τον Kaname ..... γιατί δεν τον πολυσυμπαθώ και δεν θέλω να πληγώσω καρδίες γιατί απ' ότι είδα λίγο στα posts τον λατρεύετε.....
τελευταία μάλιστα δεν πολυσυμπαθώ και τη Yuuki γιατί μου φαίνεται ότι έγινε μια cold - hearted bitch με το που έγινε vampire ....αφότου ξύπνησε μόνο το μαλλί της ζηλεύω!!!
Ούτε και εγώ τον συμπαθώ(

Posted 05 June 2008 - 03:07
αχ βρηκα κι αλλη Zero fan,yayy!!time να fangirlισω κ γω Zerooo!!!!*drools*και δηλώνω φανατική του Zero.......αφάνταστα φανατική

σωστη iristella για τη Yuuki,εξαλλου την σημαδευε κ ενα bloody rose...
Posted 05 June 2008 - 12:49
Posted 05 June 2008 - 12:52

Posted 07 June 2008 - 17:55
Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το manga και με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Δηλώνω fun του z3ro.
( ώρα να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για το manga

Όσον αναφορά τον Ichiru πέθανε για έναν ανώτερο σκοπό. Αλλά ακόμα και να μη γινόταν έτσι εγώ προτίμησα που έφυγε εκτός. Ήταν σαν να δεύτερος zero. έχανε το unique του. εγώ προσωπικά όταν πέθανε ηρέμησα

Η Yuuki από την άλλη δεν την έχει δείξει τόσο πολύ για να μας δώσει να καταλάβουμε πια θέσει παίρνει απέναντι στο zero.. αλλά όπως και να έχει αυτή μια ζωή ήταν kaname-kun...
Ο Kaname μου φαίνεται ο Cool του ανιμε. Ο όμορφος ο δυνατός που όλες τον θέλουν. (κάτι σαν στυλ sasuke (μόνο που δεν είναι gay

Παρά είναι τέλειος για να μ'αρέσει. Μου ειναι απλά αδιάφορος.
Ο Zero από την άλλη έχει περάσει πάρα πολλά... Πάντα με τον φόβο μην πέσει lvl Ε μισώντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ανελέητο μίσος για τα vampire επίσης το πόσο ψυχρός είναι κτλ π... με προσελκύουν για να δω πως εξελίσσετε με μεγάλο ενδιαφέρον.
( αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις πιστεύω να μην έθιξα κανέναν )
Btw... Τελικά το vampire guardian είναι σε break? δεν θα έπρεπε να είχε βγει ήδη ?
Posted 07 June 2008 - 21:55
Καταρχάς καλώς ήρθες!!!!Hello είμαι καινούργιος στο forum.
Πρόσφατα άρχισα να διαβάζω το manga και με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Δηλώνω fun του z3ro.
( ώρα να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για το manga)
Όσον αναφορά τον Ichiru πέθανε για έναν ανώτερο σκοπό. Αλλά ακόμα και να μη γινόταν έτσι εγώ προτίμησα που έφυγε εκτός. Ήταν σαν να δεύτερος zero. έχανε το unique του. εγώ προσωπικά όταν πέθανε ηρέμησα
Η Yuuki από την άλλη δεν την έχει δείξει τόσο πολύ για να μας δώσει να καταλάβουμε πια θέσει παίρνει απέναντι στο zero.. αλλά όπως και να έχει αυτή μια ζωή ήταν kaname-kun...
Ο Kaname μου φαίνεται ο Cool του ανιμε. Ο όμορφος ο δυνατός που όλες τον θέλουν. (κάτι σαν στυλ sasuke (μόνο που δεν είναι gay) )
Παρά είναι τέλειος για να μ'αρέσει. Μου ειναι απλά αδιάφορος.
Ο Zero από την άλλη έχει περάσει πάρα πολλά... Πάντα με τον φόβο μην πέσει lvl Ε μισώντας τον ίδιο του τον εαυτό, το ανελέητο μίσος για τα vampire επίσης το πόσο ψυχρός είναι κτλ π... με προσελκύουν για να δω πως εξελίσσετε με μεγάλο ενδιαφέρον.
( αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις πιστεύω να μην έθιξα κανέναν )
Btw... Τελικά το vampire guardian είναι σε break? δεν θα έπρεπε να είχε βγει ήδη ?

Posted 08 June 2008 - 00:22
......... σε παρακαλω σε καποια σημεία που μιλας για την πλοκή χρησιμοποίησε spoiler tag please!!
Στις πλοκές του μανγα να βάζω spoiler tags ? νόμιζα μέχρι το 40 vamp θεωρητικά θα είχαν δει όλοι που διαβάζουν εδώ μέσα. Συγνώμη δεν ήξερα..

Posted 08 June 2008 - 00:36
Στις πλοκές του μανγα να βάζω spoiler tags ? νόμιζα μέχρι το 40 vamp θεωρητικά θα είχαν δει όλοι που διαβάζουν εδώ μέσα. Συγνώμη δεν ήξερα..
.
σε αυτό έχεις δίκιο...αν όμως κάποιος που δεν έχει διαβάσει μέχρι το 40 δει την πλοκή που δεν εχει διαβάσει...δεν είναι σιγουρο ότι θα χαρει...
Posted 09 June 2008 - 22:34

Posted 10 June 2008 - 13:45
Posted 11 June 2008 - 23:14
Posted 11 June 2008 - 23:19