Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#241 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 30 May 2008 - 09:31

Δε νομίζω τη πρώτη φορά να πετάχτηκε η Yuuki και γενικά θα μπορούσε να αρνηθεί. Αυτό είναι που με χαλάει στα τελευταια chapters η Hino έχει κάνει το Zero πoλύ αδύναμο. :/

Ναι σα χαρακτήρας είναι όπου φυσάει ο άνεμος...ο Kaname κάνει ότι γουστάρει και η Yuki στον κόσμο της.. :erk:

#242 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 30 May 2008 - 09:37

Κριμα αλλα οταν τον νοιαζει μονο η Yuuki αυτο μονο εγωστ δεν τον κανει. Εγωιστης θα ηταν αν ενδιαφεροταν μονο για τον εαυτο του. Μηπως το γεγονος οτι νοιαζεται μονο για την Yuuki τον κανει σφοδρα ερωτευμενο και οχι εγωιστη?
Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μ'αρεσει ο Shiki αλλα ο ερωτας τυφλωνει, ne?

Ναι αλλα οταν φτανεις στο σημειο να βλαπτεις αλλους που δε φταινε (παλι καλα που μπηκε στη μεση ο Ichizo) δε σε δικαιολογει ο ερωτας.. και εμενα μου αρεσει ο Kaname (βεβαια ο Zero πιο πολυ) αλλά ...

#243 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 10:05

O Zero σ'αρεσει πιο πολυ αλλα εγω εχω κολλησει στο avatar σου σα βδελλα.:nbleed:

Μην το λες. Μπορει να εφτασε στο σημειο να βλαψει αλλους που δεν εφταιγαν αλλα οπως ειπα και πριν οταν νιωθεις οτι πρεπει να σωσεις αυτον που αγαπας δε σκεφτεσαι ποιος φταιει και ποιος οχι. Χτυπας και οποιον παρει ο χαρος.
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#244 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 30 May 2008 - 10:33

O Zero σ'αρεσει πιο πολυ αλλα εγω εχω κολλησει στο avatar σου σα βδελλα.:nbleed:

Μην το λες. Μπορει να εφτασε στο σημειο να βλαψει αλλους που δεν εφταιγαν αλλα οπως ειπα και πριν οταν νιωθεις οτι πρεπει να σωσεις αυτον που αγαπας δε σκεφτεσαι ποιος φταιει και ποιος οχι. Χτυπας και οποιον παρει ο χαρος.

Ναι αλλά έλεος μεγαλώσανε σαν αδέρφια :oo: τουλάχιστον η yuuki ακόμα νομίζει οτι είναι αδερφός της...βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι...είπε οτι είναι πρόγονος των Kuran αλλά το σώμα αυτό μήπως είναι του αδερφού της yuuki? Τόσα ερωτήματα...:blurah5:

#245 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 11:43

Τοσες αποριες και ομως εχουμε τοσο λιγες απαντησεις ακομα...

Μαλλον τελικα δε θα εχουν τη συγγενεια που στην αρχη φαινοταν οτι ειχαν.Κατι βρωμικο μας παιζει η miss Hino.
Posted Image

#246 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 18:31

Spoiler:

#247 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 18:46

Βασικα αυτο που γινετε με την Yuuki και τον Kaname ειναι αναλογο με τους αρχαιους βασιλιαδες και σιγκεκριμενα με τους φαραο οπου ηταν πολυ σιχνο!!!
Posted Image

#248 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 21:57

ΚΑι οχι μονο στους φαραω. Γενικα για να συνεχιστει η bloodline γινοντουσαν γαμοι μεσα στην οικογενεια. Βεβαια αν και στην κοινωνια των βρυκολακων αυτο ειναι κατι συνηθισμενο στην ουσια δεν εχει καθαρισει πληρως το τοπιο πανω σε αυτην την υποθεση. Μπορει η Yuuki να μην εκανε πισω ομως την προβληματισε αρκετα, γιατι εχει μεγαλωσει με τα "πιστευω" και τον τροπο σκεψης των ανθρωπων. Παντως ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα γινει στη συνεχεια.Αν και οπως ειπα και πιο πριν κατι αλλο παιζεται με τη γενια του Κaname και δεν το εχουμε παρει ακομα πρεφα...
Posted Image

#249 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 22:04

ΚΑι οχι μονο στους φαραω. Γενικα για να συνεχιστει η bloodline γινοντουσαν γαμοι μεσα στην οικογενεια. Βεβαια αν και στην κοινωνια των βρυκολακων αυτο ειναι κατι συνηθισμενο στην ουσια δεν εχει καθαρισει πληρως το τοπιο πανω σε αυτην την υποθεση. Μπορει η Yuuki να μην εκανε πισω ομως την προβληματισε αρκετα, γιατι εχει μεγαλωσει με τα "πιστευω" και τον τροπο σκεψης των ανθρωπων. Παντως ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα γινει στη συνεχεια.Αν και οπως ειπα και πιο πριν κατι αλλο παιζεται με τη γενια του Κaname και δεν το εχουμε παρει ακομα πρεφα...

Συμφωνώ η Yuuki μπορεί και να αρνηθεί επειδή μεγάλωσε ως άνθρωπος και όχι σαν βρικόλακας. Το ότι κάτι παίζεται με την γενια του Kaname είναι σίγουρο άλλα τι ακριβός...είναι μυστήριο ακόμα:emptyonexg1:
Posted Image

#250 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 30 May 2008 - 22:14

Τι να πω...ακόμα στενοχωριέμαι για τον Ichiru δεν άντεξε και πολλύ*σνιφ*
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#251 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 30 May 2008 - 22:24

Έτσι πρέπει τα μικρά αδέλφια οξο από την παράσταση:kakaka::madtodeath::madtodeath::madtodeath: Big brother rules!!!:hehehe::kakaka::kakaka::kakaka:
Posted Image

#252 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 30 May 2008 - 22:44

ΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Κι εγω μικροτερη ειμαι...:emptyonexg1::emptyonexg1:αλλα στη συμπεριφορα μαλλον μοιαζει για μικροτερη η αδερφη μου γι'αυτο μου σπαει τα νευρα καθε φορα...οποτε:wis:

Μπορει να μην αντεξε πολυ ο Ichiru αλλα εξυπηρετησε εναν ανωτερο σκοπο. Την πληρη μεταμορφωση του Zero.
Posted Image

#253 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 May 2008 - 22:56

Ασε που τις περισσοτερες φορες αναθεμα αν καταλαβαινα τα μισα απο οσα ελεγε ο τρελος ο Ichiru,,,,, και καθε δευτερη λεξη του ηταν shizuka sama.......

#254 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 31 May 2008 - 12:22

Ε ειχε και αυτος το κολλημα του οπως η Yuuki... "Kaname-senpai..."
Posted Image

#255 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 04 June 2008 - 21:17

παίδες χαίρετε ! είπα να μπω κι εγώ στην παρέα....είμαι ολόφρεσκια στο manga....μόλις το τελείωσα (1,5 μέρα μου πήρε και με πόνους παρακαλώ γιατί αναρρώνω από δηλητηρίαση:hot:) και δηλώνω φανατική του Zero.......αφάνταστα φανατική

δεν θα πω πολλά για τον Kaname ..... γιατί δεν τον πολυσυμπαθώ και δεν θέλω να πληγώσω καρδίες γιατί απ' ότι είδα λίγο στα posts τον λατρεύετε.....:canthelp:

τελευταία μάλιστα δεν πολυσυμπαθώ και τη Yuuki γιατί μου φαίνεται ότι έγινε μια cold - hearted bitch με το που έγινε vampire ....αφότου ξύπνησε μόνο το μαλλί της ζηλεύω!!!

τέσπα.....είναι πολύ καλό το manga ....απρόοπτη πλοκή (ενταξει....μου σήκωσε και λίγο την τρίχα), το πιο προσεκτικό και περιποιημένο σχεδιο που έχω δει στη ζωή και αρκετή δράση για shojo.......