Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#301 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 21 June 2008 - 15:44

ΤΙ???!!!!:oo::oo::stubborn: Ελπιζω να το κανι μονο και μονο επιδι καμποσες χιλιαδες fan girl το ζιτισαν και οχι επιδι θα σινεχισι ετσι αργοτερα...

*sob sob* και γω αυτο ελπιζω
Spoiler:

2s9p2fs.jpg

#302 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 June 2008 - 17:52

Εχμ...εγω ειμαι παρα μα παρα πολυ happy με αυτη τη σκηνη και οχι δεν θελω να ειναι
Spoiler:

και ελπιζω να συνεχισουν ετσι τα πραγματα...Πολυ μ'αρεσει. Δε χρειαζεται ο Zero να ολοκληρωσει οτι αφησε στο ch 25...Το καινουργιο ch ειναι πολυ Kaname και το λατρευω ηδη:lovulovu::awww::awww:

Οσο για την αιμοδοσια νομιζω Neuro οτι πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις για αιματακι....0 Ρεζους αρνητικο ειμαι (λιγο σπανια) αλλα κανε κατι και βρες και για εμενα...:ureshii:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#303 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 17:59

Liberty αν χρειαζεσαι αιμα κι εγω ειμαι εδω.......Αν και δεν με βλεπω καλα ουτε εμενα με αυτα που ακουω......Απο την μια χαιρομαι για τον kaname απο την αλλη λυπαμαι τον κακομοιρη τον Zero....Kατι καλο δν του εχει συμβει απο την αρχη της σειρας.... Σου δινει την αισθηση οτι θα επρεπε καποιος να τον βγαλει απο την μιζερια του τον καημενο.... ΑΑΑΑΑΑαχχχ αντε αντε να βγει και το καινουριο να δουμε τις εξελιξεις και live.

#304 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 June 2008 - 18:11

Ουφ τουλαχιστον ξεαγχωθηκα με το θεματακι του αιματος. Μπραβο ρε iristella.
Τωρα τι να σου πω μ'αρεσει ο Zero αλλα μπροστα στην ευτυχια του Kaname-sama καταλαβαινεις...
Posted Image

#305 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 18:16

Δεν μπορει να τους κρατησει και τους δυο να ειναι ολοι χαρυμενοι? - λεμε τωρα (αν και τοτε απο shoujo μου φαινεται θα μεταπηδουσε αυτοματως σε αλλη κατηγορια)... Ειμαι σιγουρη παντως καποιος δεν θα την βγαλει καθαρη..... Η ανατροπη θελω να δω που θα συμβει.....

#306 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 21 June 2008 - 18:38

ααχχχ να δω το Zero να σκαει χαμογελο κ τπτ αλλο...
Liberty εχεις ομαδα αιματος 0?that means u can give blood to any of us hihi^^
παντως σιγουρα καποιος δεν θα τη βγαλει καθαρη γιατι το ειπε και η Hino-sensei οτι το vk ειναι tragic love story...
btw,θελετε να δειτε
Spoiler:
ή προτιματε να περιμενετε να βγει το chapter??

2s9p2fs.jpg

#307 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 18:42

θελουμε θελουμε!!!! Αντε ακομη να το ανεβασεις? Πολυ αργεις amaya chan.... (αστειευομαι φυσικα οσον αφορα την προστακτικη)..... Domo arigato προκαταβολικα.....

#308 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 21 June 2008 - 18:49

okee!!θα την εβαζα σε spoiler tag αλλα δεν ξερω πως..:emptyonexg1:
u're welcome!(προκαταβολικα :P αν κ δεν ειναι the best quality)^_^

Attached Files

2s9p2fs.jpg

#309 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 June 2008 - 20:08

Ax παει ελιωσα ηδη....:nbleed::kawaii::kawaii:

Μα τι ωραια σκηνη ηταν αυτη? Ο Kaname ειναι τοσο μα τοσο:blingeye2::blingeye2: show some mercy!!!

Anyway, μαλλον οταν λες οτι ολα καθοριστηκαν για το love triangle εννοεις YuukixKaname?!! Yay!!!!:wis:

Eχετε σκεφτει ποτε οτι το tragic στην ιστορια μπορει να εχετ να κανει με το Zero ενα πραγμα? Aν και δεν μπορουμε να βρουμε σε αυτο το παιδι μια κοπελα ομορφη και καλη να σκασει ενα γελιο το χειλακι του? Αφου με τη Yuuki προκοπη δεν εχει....Ο Kaname παραειναι δυσκολος αντιπαλος...
Posted Image

#310 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 June 2008 - 20:18

Άντε καιρός ήταν να φιληθούνε αυτοί οι δύο! Δε βλέπω την ώρα να το διαβάσω! Ένα chapter γεμάτο Kaname-sama, ποιος τη χάρη μας! :awww:

Νομίζω ότι ο Shiki έχει γίνει ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας από τη σειρά.:hehehe:

15fkk04.jpg

#311 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 21 June 2008 - 20:41

Μετάφραση αλλά με ψιλοσχόλια, σαν description: {Kanayuuki part only}

Spoiler:

Posted Image

#312 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 June 2008 - 21:37

Wooooow that is οne fine chapter!!!!!! Πραγματικα εχω μεινει αφωνη.... Δεν ξερω τι να πρωτοκανω......:nbleed:. :deadga6: Kαι με εχει φαει και η αγωνια για την τυχη του zero παραλληλα....... πωπω πραγματικα δεν μπορω να περιμενω να περασουν οι μερες για να το διαβασω....... Μπραβο second_child Που μας το εφερες.....

#313 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 21 June 2008 - 21:45

Aidou actually says that. He's finally grown enough to read Kaname

:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:Τελικα η πολλη σφαλιαρα απεδωσε και ο Aidou ωριμασε... Τι[οτα δεν ειναι αδυνατο σε αυτη τη ζωη...

Περιμενω πως και πως να το διαβασω και να το ξαναδιαβασω!!!:awww:
Posted Image

#314 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 21 June 2008 - 21:58

εγω θα παω να κλαψω στη γωνια μου Tamaki-like(απο Ouran) ετσι πως ηρθαν τα πραγματα..*sniff sniff*
αν θελετε να δειτε τα raws,here they are: (scroll down)^_^
http://tieba.baidu.com/f?kz=415150886.

2s9p2fs.jpg

#315 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 21 June 2008 - 22:05

Ωραίο φαίνετε το καινούργιο chapter αλλά παρόλα αυτά το φιλάκι της Yuuki δεν με τρέλανε ιδιαίτερα. Άντε να βγει το chapter να δούμε τι γίνεται ακριβώς :wis:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"