Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 1 votes

TO BE OR NOT TO BE ONGOING?


  • Please log in to reply
154 replies to this topic

Poll: DO YOU PREFER ONGOING OR NOT? (177 member(s) have cast votes)

DO YOU PREFER ONGOING OR NOT?

  1. ongoing (57 votes [32.20%])

    Percentage of vote: 32.20%

  2. finished (120 votes [67.80%])

    Percentage of vote: 67.80%

Vote Guests cannot vote

#151 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 10 December 2011 - 12:52

Προτιμώ τις τελιωμένες σειρές, γιατί μπορείς να δεις τα επεισόδια όπωτε θες και υπάρχουν περισσότερα fansub groups που τις έχουν αναλάβει και υπάρχει, συνήθως, μεγαλύτερη ποικιλία και δυνατότητα επιλογής. Βέβαια άλλη είναι και η γλύκα του να περιμένεις με ανυπομονησία την επόμενη βδομμάδα για να βγει η σειρά που παρακολουθείς.

Θα πω on-going τελικά, γιατί μου αρέσει να περιμένω πως και πως κάθε βδομμάδα με αγωνία το επεισόδιο, αλλά κυρίως αυτό που μετράει είναι η γενικότερη ποιότητα της σειράς, και όχι τόσο το αν είναι completed ή ongoing

Edited by Keito, 20 June 2012 - 21:29.


#152 Spaceman

Spaceman

    Commander from Hell

  • Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 20 June 2012 - 21:15

Προτιμώ finished σειρές και περιμένω ειδικά τα blu-ray για να τα κατεβάσω. Εντάξει το one piece δεν περιμένω για να τελειώσει και για αυτό είναι μαζί με το Fairy Tail οι μόνες ongoing σειρές που βλέπω

#153 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

    Moe Baby Jorōgumo

  • Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 20 June 2012 - 21:25

Όπως και να 'ναι! Πάντως, προτιμάω, όταν μπορώ, να βλέπω μια σειρά ongoing. Μ' αρέσει αυτή η ρουτίνα, το να ξέρω τι θα δω κάθε μέρα και να αναρωτιέμαι πώς περνάει η βδομάδα μετά, να γυρνάω στο σπίτι και να βάζω να κατεβαίνει το επεισόδιο, να το βλέπω το βράδυ, να σχολιάζω... Μπαίνω σ' ένα πρόγραμμα έτσι. Με το να αποφασίσω να δω μια σειρά μαζεμένη, ενδέχεται και να χαθώ, να την αφήσω στην άκρη...

Απ' την άλλη, όταν βλέπεις μια σειρά τελειωμένη, ενδεχομένως έχεις και πιο πλήρη εικόνα της σειράς σαν όλον γρηγορότερα. Ενδεχομένως η ποιότητα εικόνας να είναι και καλύτερη. Αλλά μου λείπει αυτό το μαζικό αίσθημα που έχει το να βλέπεις μια σειρά ongoing, να ξέρεις πως μαζί με σένα τη βλέπει και όλη η κοινότητα που μοιράζεται το ίδιο πάθος... Επομένως, ongoing!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^


#154 giota83

giota83

    AnimeMangaOtaku

  • Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 21 August 2012 - 15:39

προτιμω τις finished σειρες γιατι θελω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα της σειρας που βλεπω. και μου αρεσει να παρακολουθω συνεχομενα επεισοδεια ακομα και αν ειναι παλια σειρα. Δεν εχω κανενα προβλημα με τις ongoing παλι, αφου παρακολουθω μερικες. Eιναι τελειως καινουριες και εχουν το κατι τελειως διαφορετικο σε σχεση με τις finished σειρες. και παραληλα βλεπω και πολλες τελειωμενες σειρες. για να μην χανω χρονο απο αυτες που ειναι on going.

#155 0neZ

0neZ

    Commander

  • Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 01 February 2014 - 00:49

Προτιμω τις τελιομενες επειδη ξερω αν θα δω κατι καλο η μουφα αλλα μαρεσουν και οι ongoing επειδη θα εχω αγωνια για το επομενο επεισοδειο, ειδικα οι αιωνιες ongoing σειρες που τις βλεπεις μεχρι να γερασεις  :kill4u:.


latest?cb=20130808020445

Spoiler: