Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#1366 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 March 2013 - 02:36

Πριν λίγες ημέρες (25-29 Μαρτίου 2013) στην Αμερική διεξάχθηκε η ετήσια GDC (Game Developers Conference). Η General Manager της εκδήλωσης ονομάζεται Meggan Scavio. Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Twitter της μία φωτογραφία του Yu Suzuki με τον Mark Cerny. Για όσους δεν θυμούνται, ο πρώτος είναι ο δημιουργός της σειράς Shenmue, ενώ ο δεύτερος, είναι ο Lead Architect του PS4. Σαν να μην έφταναν αυτά, η εν λόγω κυρία στο επίμαχο twit της, έχει γράψει τα παρακάτω:

Posted Image

Mark Cerny & Yu Suzuki talking strategy for Shenmue III. For reals you guys.

Το τι μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω μπορείτε να τα φανταστείτε και μόνοι σας. Είτε μας trollάρουν λόγω μίας τυχαίας φωτογραφίας των δύο αυτών ατόμων, είτε κάτι ετοιμάζεται στον ορίζοντα. Αυτά είναι μόνο τα γεγονότα, όμως όπως είναι λογικό, το net έχει παραφουσκώσει τα πάντα και μόνο το ότι είναι έτοιμο το παιχνίδι δεν έχουν γράψει. Παραθέτω και μερικά links.

Meggan Scavio's twit
Neogaf - believe
Segabits
Gematsu
N4G

Posted Image

E5VV38U.jpg

#1367 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 31 March 2013 - 03:07

Youtube Video

Αμα ειναι ετσι η συνεχεια θα το αγορασω first day(MAZI ME PS4!!!!)

header.jpg?t=1485907896

#1368 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 March 2013 - 04:28

Είναι καλή η Sony στο trollάρισμα πάντως. Θύμαμαι πριν λίγα χρόνια όταν αρκετοί είχαν αγοράσει PS3 επειδή θα έβγαινε το Versus.

Αν βέβαια θα το βγάλουν για PS4 και δεν είναι trolling τότε f*cking epic news!

#1369 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 March 2013 - 06:39

Είναι καλή η Sony στο trollάρισμα πάντως. Θύμαμαι πριν λίγα χρόνια όταν αρκετοί είχαν αγοράσει PS3 επειδή θα έβγαινε το Versus.

Αν βέβαια θα το βγάλουν για PS4 και δεν είναι trolling τότε f*cking epic news!

To Versus είναι καθαρά θέμα της Square κι όχι της Sony.Είχαν προβλήματα κατα το development του game, αλλαγες στα stuff κλπ, και γι'αυτο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη
Posted Image

#1370 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 May 2013 - 15:53

Youtube Video

2.5DPD, RIP future ASW titles

HnH5aB0.jpg

#1371 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 June 2013 - 13:32

Αντε, λιγοτερο απο μια βδομαδα για το υπερgame The Last of Us που οσοι ασχολουνται θα εχουν καταλαβει οτι εχει κυριολεκτικα ΣΑΡΩΣΕΙ στις κριτικες!
Οι περισσοτερες ειναι καθαρο 10ρακι και ο μεσος ορος απο πανω απο 60 reviews ειναι 96%!!!Πολλα sites 9ενα απο αυτα ειναι και το IGN, το οποιο του εβαλε 10/10 κατι που εχει κανει για λιγα games) μιλανε για το καλυτερο exclusive του ps3!
Θα το αγορασω τον Ιουλιο και θα διαπιστωσω και γω, αν ειναι οντως η καλυτερη αποκλειστικοτητα του ps3 και μια απο τις καλυτερες της Sony γενικοτερα!
Υ.Γ.Α, ναι τελιωσα χθες κατα τις μιαμιση το βραδυ το Uncharted 2!9,5 στα 10 το σκορ του για μενα, ενα απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο 3rd Person Shooter!
Υ.Γ.2.Επισης την μεθεπομενη βδομαδα, εχει Castlevania Lords of Shadow!Ως fan των hack n' slash νομιζω οτι θα το καψω :P

Edited by Itachi Akatsuki, 08 June 2013 - 13:36.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#1372 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 posts
  • LocationZion

Posted 08 June 2013 - 14:08

δεν το εχεις παίξει το lord of shadows?? το αβαταρ δηλαδή ειναι παραπλανητικο?? :P :P
The Last of Us και εγω μετα την εξεταστική το εχω στα προσεχώς...

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1373 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 June 2013 - 18:03

δεν το εχεις παίξει το lord of shadows?? το αβαταρ δηλαδή ειναι παραπλανητικο?? :P :P
The Last of Us και εγω μετα την εξεταστική το εχω στα προσεχώς...

Εν , αναμονη του LoS 2 και επιδει θα αγορασω LoS 1 ειναι το αβαταρ :P
Για Ιουλιο μια χαρα ειναι το The Last of Us!Παιζει να τσιμπησω την Joel Edition αμα την βρω!

Edited by Itachi Akatsuki, 08 June 2013 - 18:04.

#1374 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 June 2013 - 00:53

Αντε, λιγοτερο απο μια βδομαδα για το υπερgame The Last of Us που οσοι ασχολουνται θα εχουν καταλαβει οτι εχει κυριολεκτικα ΣΑΡΩΣΕΙ στις κριτικες!
Οι περισσοτερες ειναι καθαρο 10ρακι και ο μεσος ορος απο πανω απο 60 reviews ειναι 96%!!!Πολλα sites 9ενα απο αυτα ειναι και το IGN, το οποιο του εβαλε 10/10 κατι που εχει κανει για λιγα games) μιλανε για το καλυτερο exclusive του ps3!
Θα το αγορασω τον Ιουλιο και θα διαπιστωσω και γω, αν ειναι οντως η καλυτερη αποκλειστικοτητα του ps3 και μια απο τις καλυτερες της Sony γενικοτερα!

Διάβασα reviews και δεν καταλαβαίνω what's the big deal... εκτός από τα $$$ που έχουν χώσει στις τσέπες όλων των reviewers.
IGN... lol
Posted Image
Posted Image

#1375 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 June 2013 - 01:21

Μα όποιος δε βάζει υψηλούς βαθμούς αυτόματα αποκτά κύρος και η γνώμη του μετρά!

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1376 neo7101

neo7101

Starting...

• Members
  • 54 posts
  • LocationZion

Posted 09 June 2013 - 08:29

Η Naughy dog ανέκαθεν ειναι απο τις ελάχιστες εταιρίες που σε καθε γενια κονσολών ασχολείται με 1 αντε 2 παιχνιδια και συνηθως κανει παπαδες(ps crash, ps2 jak, ps3 uncharted) Και για το last of us εχω μεγαλες προσδοκίες και μακαρι να ειναι και 10ρη αν και το gamespot εδωσε 8.5 που παλι ειναι πολυ καλα... Αλλα τα reviews δεν εχουν σημασία θα το παίξουμε και θα δουμε αν ειναι 10 8 ή 5 με τα γουστα του καθενός....

Edited by neo7101, 09 June 2013 - 08:29.

see you space cowboy

-----> http://myanimelist.net/animelist/neo7101 <-----

neo7101.jpg
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1377 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 June 2013 - 12:22

Διάβασα reviews και δεν καταλαβαίνω what's the big deal... εκτός από τα $$$ που έχουν χώσει στις τσέπες όλων των reviewers.
IGN... lol

Αμα παιξεις θα καταλαβεις, παιζει να ειναι απο καλυτερα games που εχουν κυκλοφορησει ;) Η Naughty Dog μας εχει συνηθησει σε διαμαντια ουτως η αλλος!Η ατμοσφαιρα ΠΟΛΥ βαρια, κατι που δεν φαινεται απο τα trailer και εχει αρκετα βιαιες σκηνες, τις οποιες η ND δεν εχει ξαναχρησιμοποιησει σε game!
Και μαλλον, δεν ξερεις καλα την Naughty Dog απο τις καλυτερες εταιριες που δεν θα δωροδοκουσε ποτε, για να παρουν βαθμο τα games τις, γιατι δεν χρειαζεται να το κανει αφου ολα ειναι κορυφαια :P (οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, πιος μπορει να αμφισβητισει οτι τα Crash Bandicoot, Jack series και Uncharted δεν ειναι games του 8,5 και πανω?)
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εριξε cash στους reviewers?Δεν μπορει να ειναι καλο το game?Και μια τελευταια ερωτηση, το εχεις ψαξει καθολου, για να δεις περι τινος προκειται?Gameplay εχεις δει?Απο τα λιγα games που οι μαχες ΔΕΝ ειναι scripted (προκαθωρισμενες, δηλαδη μπορεις να προσεγγισεις τους εχθρους οπως θελεις, εκτως απο καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις).
Εγω εχω μεγαλες προσδοκιες και δεν νομιζω οτι θα με απογοητευση!Αγορα μαζι με την Legendary Edition του Skyrim, σε κανα μηνα απο τωρα!
Μεχρι τοτε εχει καψιμο με τις gameαρες του PS+ (Shadow of the Colossus-Ico και Demon's Souls!)
EDIT: Για οσους ενδιαφερονται η εχουν PS+ ανακοινωθηκε η αλλαγη των "μονιμων" free games!
Leaving PS Plus in June:

12th June: LittleBigPlanet 2
12th June: inFamous 2
12th June: Motorstorm Apocalypse
Entering PS Plus in June:

12th June: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player)
12th June: LittleBigPlanet Karting
12th June: XCOM: Enemy Unknown
Ο
ι ανθρωποι θελουν να μας πεθανουνε, δεν εξηγηται αλλιως :P Τι παιχνιδαρες εβαλαν παλιιι???

Edited by Itachi Akatsuki, 09 June 2013 - 12:26.

#1378 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 June 2013 - 14:04

Κανένα παιχνίδι δεν είναι τέλειο για να πέφτουν τα 10ρια έτσι.
Απόδειξη τα λιγοστά reviews που επισημαίνουν τα αδύνατά του σημεία.
Μου λες για non-scripted combat... Το I Am Alive το έχεις παίξει?
Συμπέρασμα, η Sony (όχι η Naughty Dog) έχει ρίξει TA λεφτά για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πανωλεθρία που λέγεται Xbox One.

Αν δεν ξέρεις πώς λειτουργεί το gaming industry, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πίστευε ό,τι θέλεις.
Posted Image
Posted Image

#1379 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 June 2013 - 14:57

Μα όποιος δε βάζει υψηλούς βαθμούς αυτόματα αποκτά κύρος και η γνώμη του μετρά!

Spoiler:

This.

Also...
Posted Image

#1380 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 09 June 2013 - 15:31

Κανένα παιχνίδι δεν είναι τέλειο για να πέφτουν τα 10ρια έτσι.
Απόδειξη τα λιγοστά reviews που επισημαίνουν τα αδύνατά του σημεία.
Μου λες για non-scripted combat... Το I Am Alive το έχεις παίξει?
Συμπέρασμα, η Sony (όχι η Naughty Dog) έχει ρίξει TA λεφτά για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πανωλεθρία που λέγεται Xbox One.

Αν δεν ξέρεις πώς λειτουργεί το gaming industry, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Πίστευε ό,τι θέλεις.

Εχω παιξει I Am Alive, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το the last of Us θα ειναι καλυτερο ;)
Δηλαδη πες οτι δεν αξιζε 10 αξιζε 9 για τα οσα ελλατωματα εχει, εκει κολλαμε?Το οτι ισως ειναι αριστουργημα να το προσπερασουμε?
Θα κρινουμε οι ιδιοι οταν κυκλοφορησει το game.Αλλα θελω να μου πεις κατι...Αληθεια πιστευεις οτι το game θα ειναι κακο η εστω μετριο?Αληθεια πες μου!60 reviews ελεγαν ολα ηλιθιοτητες δηλαδη?Οπως και να το δεις, δεν μπορεις να πεις οτι ειναι μετριο, γιατι οσοι γνωστοι μου εχουν παιξει (κυκλοφορησε χθες σε καποια καταστηματα) λενε οτι ειναι απιστευτο.Τι να σου πω, αμα εσυ θες να πιστευεις, η πιστευεις οτι ειναι ενα ακομα game που θα περασει στο ντουκου η οτι ειναι overrated και του αξιζει 7 αντι για 10 τοτε δεν εχω προβλημα.Και το Half Life 2 ειχε προβληματα, αλλα τα reviews κοντεψανε να το βαθμολογησουν με 20/10...

Edited by Itachi Akatsuki, 09 June 2013 - 15:33.