Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Posted 15 October 2007 - 14:06
Posted 15 October 2007 - 14:36
well, at the bottom line , it's your choice.....
PSP FTW:congrats:

Posted 15 October 2007 - 14:42
ελα ρε, σιγα μην πάρω το παλίο, μόλις βγήκε, ουτως ή αλλως, κ πάλι κάτι έχουν βγάλει, τεσπα, έχει ο 8εός.
Αν θές PSX emulation και αγοράσεις PSP Lite τότε θα κάνεις ΜΕΓΑ λάθος ^^
Posted 15 October 2007 - 18:02
Posted 15 October 2007 - 19:36
1ος κανόνας υπολογιστών-κονσολών...το εχει κανει ακομα πιο κλειδωμενο κ δυσκολο να το χακαρεις....
ότι κλειδώνει...ξεκλειδώνει!

Από αρχαιοτάτων χρόνων μιλάμε για αλάνθαστο κανόνα, το μόνο που δεν ξέρουμε είναι πόσο καιρό θα πάρει για να σπάσει και το Lite.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 October 2007 - 21:24

Well,εψαξα ολα τα μαγαζια (εκτος πλαισιο) για το παλιο PSP και μου ειπαν οτι εχουν πουλησει τα τελευταια κομματια...εκτος κ αν δεν ηξεραν κ μου απαντησαν αυτο... Θα παω να κοιταξω αυριο στο πλαισιο αλλιως το λεπτο PSP ειναι η μονη λύση....Προς το παρον εγω το μονο που θελω ειναι να μπορει να παιζει ta iso... Αργοτερα θα τα βγαλουν περα και με το καινουριο για να εχω τα εξτρα που εχει μπορει να δεχτει κ το παλιο...
οσο για σενα,εχεις σκεφτει μεταχειρισμενο??πολλυ πιο φτηνο(ειδικα κ απτο καινουργιο) ....αν θες πες μου,κσερω ενα πολλυ καλο μαγαζι που εχει παρα πολλη καλες τιμες κ συνεργαζομαι χρονια μαζι του στην αγορα games...
waiting for a reply~

Posted 16 October 2007 - 14:41
ναι , αλλα απλα προειδοποιω οτι επειδη ειναι κενουργιο μοντελο κ η sony πηρε χαμπαρι τι καναμε στο παλιο, το εχει κανει ακομα πιο κλειδωμενο κ δυσκολο να το χακαρεις....ολα αυτα τα λεω με τη κοινη λογικη....μακαρι να μην ειναι ετσι...αλλα κ παλι ....επειδη θα ειναι ασπρο κ πιο λεπτο να σκασεις 100 ευρω (ή δεν ξερω κ εγω ποσα) παραπανω κ να ειναι κ πιο δυσκολο να παιξεις homebrew stuff....?
well, at the bottom line , it's your choice.....
PSP FTW:congrats:
την δεδομένη χρονική στιγμή, εχουν την ίδια ακριβώς τιμή. περί σπασίματος του lite, ειναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς 3αναλέω κ έτσι κ αλλίως δν βιάζομαμι αυτή τη στιγμή. το πέρι λογικής απλά δν παίζει, γιατί δν 3έρεις τι γίνετε γενικότερα, ποίος τελικά 'βγαζει τα τσιπάκια', γιατι ήταν τοσο εύκολα να σπάσει το psx, εχεις ακούσει οτι με ελάχιστες γνώσεις κ 10 ευρώ (τοσο κοστιζει η πλακετούλα) μπορεις να κάνεις το wii να παίζει κοπιες? δν χωράει λογική σε αυτο το 8έμα γιατι δν 3έρεις τι παίζεται γενικότερα, εδώ το cps3 έσπασε μετα απο 9084239856 χρονια.
σωστος ο φιλος.αλλα για πιο λογο επειδη ειναι ασπρο ή κ πιο λεπτο να ξοδεψεις παραπανω λεφτα....
δν ειναι μονο αυτές οι διαφορές ρε

Well,εψαξα ολα τα μαγαζια (εκτος πλαισιο) για το παλιο PSP και μου ειπαν οτι εχουν πουλησει τα τελευταια κομματια...εκτος κ αν δεν ηξεραν κ μου απαντησαν αυτο... Θα παω να κοιταξω αυριο στο πλαισιο αλλιως το λεπτο PSP ειναι η μονη λύση....Προς το παρον εγω το μονο που θελω ειναι να μπορει να παιζει ta iso... Αργοτερα θα τα βγαλουν περα και με το καινουριο για να εχω τα εξτρα που εχει μπορει να δεχτει κ το παλιο...
δες στο Skrouz φιλαράκι ^^
Posted 16 October 2007 - 15:28
- Jeanne D'Arc
- Disgaea: Afternoon of Darkness
- Tenho Painyan Remix (only in japanese. αλλά είναι full speech και ευτυχώς τα πιάνω. Γιατί από διάβασμα...

- STREET FIGHER ALPΗA 3

- Τι να λέμε τώρα...ένα σωρό τίτλους έχει το μηχάνημα...

Posted 16 October 2007 - 16:10
Να προτείνω και εγώ ο άμοιρος αρπητζάς για PSP κάποια games:
- Jeanne D'Arc
- Disgaea: Afternoon of Darkness
- Tenho Painyan Remix (only in japanese. αλλά είναι full speech και ευτυχώς τα πιάνω. Γιατί από διάβασμα...)
- STREET FIGHER ALPΗA 3(still epic
)
- Τι να λέμε τώρα...ένα σωρό τίτλους έχει το μηχάνημα...
sf3 alpha max FTW...let me say same rpg for psp to:
valkyrie profile leneth
brave story new traveler
final fantasy :crisis core (out only in japanese for the moment, cause i know u would ask me:congrats:)

Posted 19 October 2007 - 19:01
Posted 19 October 2007 - 19:59
Ως Nintendo DS fan θα σας σπαμάρω λιγάκι μ' αυτό το comic strip
:
VG Cats - Comics - Updated Monday
Nintentard XD
Posted 21 October 2007 - 14:04

The revolution is near....
Posted 21 October 2007 - 23:30
Ως Nintendo DS fan θα σας σπαμάρω λιγάκι μ' αυτό το comic strip
:
VG Cats - Comics - Updated Monday
lol:hahaha:

one pic. a thousand words

Posted 25 October 2007 - 20:37
Το αρχείο ήταν αυτό: «[PSP]Tekken.Dark.Resurrection.[EUR].[Rip-1G].-.[ESPALPSP.com].rar».
Ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι δεν παίζουν τα movies, τα videάκια δηλαδή που φαίνονται όταν τελειώνεις με κάποιον χαρακτήρα το story mode.
Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορώ να το διορθώσω με καμιά επιλογή από το configuration του PSP;
Αν δεν διορθώνεται, προτείνετε να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο άλλο αρχείο .cso και να παίξω; Αν ναι, μπορώ να μεταφέρω το save μου από το παιχνίδι που έχω τώρα στο καινούριο που θα κατεβάσω και πώς;
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 25 October 2007 - 21:37
Λοιπόν, εδώ και κάμποσο καιρό παίζω το Tekken Dark Resurrection στο PSP μου, το οποίο κατέβασα ως εικόνα .cso από torrent.
Το αρχείο ήταν αυτό: «[PSP]Tekken.Dark.Resurrection.[EUR].[Rip-1G].-.[ESPALPSP.com].rar».
Ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι δεν παίζουν τα movies, τα videάκια δηλαδή που φαίνονται όταν τελειώνεις με κάποιον χαρακτήρα το story mode.
Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Μπορώ να το διορθώσω με καμιά επιλογή από το configuration του PSP;
Αν δεν διορθώνεται, προτείνετε να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο άλλο αρχείο .cso και να παίξω; Αν ναι, μπορώ να μεταφέρω το save μου από το παιχνίδι που έχω τώρα στο καινούριο που θα κατεβάσω και πώς;
Το ιδιο κανει και σε εμενα(και ηθελα να δω εισαγωγες/endings απο dragounov, lili & armor king GMT).Λογικα αυτο γινεται για τον ιδιο λογο που γινοταν και στο Ps2 με το αρχικο τσιπακι.
Τι να κανεις (μολις μοu ηρθε η ιδεα....YOUTUBE

a little bit of help
YouTube - Broadcast Yourself.