Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#91 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 06 October 2007 - 21:15

Μπορείς να το κάνεις και για το PC.άκουσα από έναν user ενός άλλου forum ότι γίνεται κάτι τέτοιο με κάποιο πρόγραμμα.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, φίλε νέε χρήστη και καλώς ήλθες. Θα με βοηθούσε πάντως να μου έλεγες και πώς... :)

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#92 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 posts

Posted 06 October 2007 - 22:45

Ευτυχώς βρήκα fat και πήρα. :wis:
Θα έχει φορτιστεί μέχρι αύριο και θα προχωρήσω σε downgrade to v1.50 άμεσα. :Blissfull:

Αλήθεια, πώς μπορώ να συνδέσω το PSP με το Internet; ;)

BTW, ξέρει κανείς αν και πώς μπορώ να κάνω ένα παιχνίδι που έχω αγοράσει για psx να παίζει σε psp; Όχι να το κατεβάσω. Εννοώ να το κάνω εγώ από CD που έχω αγοράσει σε αρχεία eboot, bin κ.λπ.

Πρέπει να συνδεθείς σε ασύρματο δίκτυο που να παρέχει internet >.>

Όσο για το δεύτερο, ναι γίνεται. Πρέπει να φτιάξεις ένα .iso του παιχνιδιού στο pc, και μετά χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα, το popstation GUI και το μετατρέπεις σε eboot. Το έστειλα και στον yata, πάρτο απ' αυτόν ;)
Posted Image

Visit our site to grab your weekly One Piece HQ fix <333 Whatever rulez!! xD

#93 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 07 October 2007 - 19:41

Καλύ τύχη με το downgrade. Αλήθεια τι firmware είχε τελικά?:wis:

#94 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 07 October 2007 - 23:45

Ευχαριστω αυτους που εκατσαν κ εγραψαν καποια πραγματα για το PSP :)
Επισης λεω να περημενω λιγο ακομα,αν και νομιζω θα αγορασω αν ειναι το παλιο για λογους ευκολιας,μιας κ δεν γνωριζω κανεναν για να με βοηθησει αν αγορασω το Slim...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#95 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 09 October 2007 - 12:58

Κράς Μπάντικουτ. Αυτό μόνο, τέλος :D

PSP = best handheld ever~
1

#96 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 09 October 2007 - 16:41

Kατι βγαλαν οι κουφαλες και για το slim

Team M33's PSP Slim Custom Firmware 3.60 is out! - PlayStation Portable News - PSP Updates

Team M33 makes us wait no more: CFW v3.71 released - PlayStation Portable News - PSP Updates
Αλλα βγαλε ακρη...

Btw αυτο το firmware (3.71) ειναι πολυ καλο, το εβαλα προχτες.

Επισης αυτο το site QuickJump Downloads-PSP - εχει απειρα (λεμε τωρα) homebrews οποιος θελει.

Ηθελα να βρω την καμερουλα σημερα αλλα λενε οτι εχει τελειωσει. Μαλλον απο το net θα ψωνισω παλι...

#97 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 09 October 2007 - 22:15

Hmm χωρίς να είμαι σίγουρος αν κάνω καλά, δίνω αυτό το link που θα βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο για ότι έχει να κάνει με downgrade,customize,homebrews κτλ.
Εγώ απο εκεί έμαθα τα πάντα για το psp:
Λινκ: PSP GREEK PORTAL

#98 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 October 2007 - 13:52

Ρε παίδες, ξέρει κανείς πότε θα δούμε το Crisis Core σε Ευρώπη ή Αμερική; :emptyonexg1: Βγήκε στην Ιαπωνία πρόσφατα, και απ' ό,τι φαίνεται θα δΑ1ρΝει. :D

PSP = best handheld ever~

Ήρεμα, Στέργιο. :wis:

btw... Από online υπάρχει κάτι που να αξίζει;

oR4yYRl.gif

#99 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 13 October 2007 - 15:14

Ρε παίδες, ξέρει κανείς πότε θα δούμε το Crisis Core σε Ευρώπη ή Αμερική; :emptyonexg1: Βγήκε στην Ιαπωνία πρόσφατα, και απ' ό,τι φαίνεται θα δΑ1ρΝει. :D

Ήρεμα, Στέργιο. :wis:

btw... Από online υπάρχει κάτι που να αξίζει;

φιλε, με το που βγηκε το κατευασα(στα ιαπωνικα ομως)
απλα επος...εχω κ thread :nosey:στα video-games for thar
Posted Image

#100 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 13 October 2007 - 15:58

{παρένθεση}Ανδρέα:

1) Είσαι τρισάθλιος που μου έλεγες ψέματα τόσον καιρό πως το DS είναι καλύτερο. ΕΛΕΟΣ δλδ.
2) Χαίρομαι που ζεις ρε, είδα τις προάλλες στον ΑΝΤ1 για διπλό φονικό στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και λέω πόσα άτομα να χει εκεί. Βρε λες; :|
Πάλι καλά. {/παρένθεση}

Έχει παίξει κανείς το Breath of Fire III btw; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό. :P
1

#101 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 October 2007 - 18:46

{παρένθεση}Ανδρέα:

1) Είσαι τρισάθλιος που μου έλεγες ψέματα τόσον καιρό πως το DS είναι καλύτερο. ΕΛΕΟΣ δλδ.
2) Χαίρομαι που ζεις ρε, είδα τις προάλλες στον ΑΝΤ1 για διπλό φονικό στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και λέω πόσα άτομα να χει εκεί. Βρε λες; :|
Πάλι καλά. {/παρένθεση}

Έχει παίξει κανείς το Breath of Fire III btw; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό. :P

{παρένθεση}
1) Αντικειμενικά, το DS είναι περίπου 720 φορές καλύτερο. Έχει γύρω στις 72 φορές περίσότερα παιχνίδια και αναμφησβήτητα 720 * 1000³ καλύτερα. :congrats:. Τώρα. Ο μόνος λόγος που το PSP αξίζει imo (ναι, ΑΞΙΖΕΙ, δεν διαφωνώ) είναι το PSX Emulating. Αλλά αυτά είναι παιχνίδια PSX, όχι PSP. :D
2) Ναι, κρίμα που τα πράγματα έφτιαξαν γρήγορα... Να άναβαν λίγο τα αίματα.... :Blissfull:
{/παρένθεση}

Όσο για το Breath of Fire. Προσπάθησα να παίξω το πρώτο, για να τα πάρω με τη σειρά αλλά απλά δεν γίνεται με τέτοια γραφικά SNES. :terror2:
Ας ελπίσουμε να γίνει remake όπως το Fire Emblem [/άσχετο] :wis:

Anyway, περιμένω το Crisis Core με ανυπομονισία. Αλλά δεν πρόκειται να το παίξω στα Ιαπωνικά γιατί εκτός του ότι θέλω να το αγοράσω, δεν θα καταλάβω και χριστό. :rolleyes:

Edited by Ash_Pokemaster, 16 June 2009 - 22:30.

oR4yYRl.gif

#102 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 14 October 2007 - 00:46

{παρένθεση}Ανδρέα:

Πάλι καλά. {/παρένθεση}

Αφου τα έχει και τα δύο και παίζεις με όποιο θέλεις τι σε νοιάζει ποιό είναι καλύτερο?:nosey:
Απλά απόλαυσε τα...

#103 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 14 October 2007 - 09:57

Εντάξει ρε και τα δύο είναι πολύ καλά σαν κονσόλες, απλώς PSP = more than a console :D

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι λίγα πράγματα χωράνε στην 2GB memory :terror2:
1

#104 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 15 October 2007 - 01:05

κ εγώ ηταν να πάρω psp, αλλα είπα να περιμένω το lite, τώρα τελικα 8α πάρω νεο pc, οπότε με το πρώτο price drop του lite, μαλλον 8α το χτυπήσω, οχι τόσο για τα games που έχει, αλλα για το Psone emulating κυριως, κ για το όλο multimedia σκηνικό.

#105 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 15 October 2007 - 01:57

i would recommend to buy the old psp and not the new one cause the new one is diffucult to downgrade it/hack it to play other games or emulation games
Posted Image