Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#61 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2007 - 11:00

αν ειναι να το κανεις ολο αυτο πας παιρνεις το ps3 την νεα εκδοση που θα βγει και θα παιζει τα ps2.που ελπιζω να βγει.

#62 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 11:29

Άσχολείτε κανείς με PS2/Psp emulation??

#63 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 12:41

Κακά τα ψέματα, σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία των PSX και PS2 ήταν η προσιτή τιμή του (ακόμα και στο PS2 η αρχικά υψηλή του τιμή έπεσε κατακόρυφα αρκετά γρήγορα). Aν η τιμή του δεν πέσει γρήγορα, τότε θα χάσει ένα τεράστιο ποσοστό mainstream αγοραστών. Αν και δεν ήταν λίγοι οι σκληροπυρηνικοί fans των Final Fantasy και Devil May Cry που άρχισαν τις οικονομίες πολύ πιο πριν βγει το PS3 προκειμένου ν' αγοράσουν ένα PS3 όταν βγουν τ' αγαπημένα τους παιχνίδια. Για την ώρα, αρκετός κόσμος είναι υπερκαλυμένος και με το PS2. Kι ειδικά τώρα που λόγω του PS3 έπεσε ακόμα πιο πολύ η τιμή του PS2 όσοι δεν είχαν PS2 αλλά θέλαν πάντα να πάρουν τώρα είναι μια καλή ευκαιρία γι' αυτούς.

#64 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2007 - 21:48

Τεσπα,προσπερνοντας αυτο,αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ενα blu-ray player 500$ και ενα PS3 με δυνατοτητες gaming+blu-ray player στα 600$ θα διαλεγα σιγουρα το δευτερο,και το ιδιο θα εκαναν και οσοι ενδιαφερονταν εστω και λιγο για το gaming.Οσοι δεν ενδιαφερονται για gaming,απλα δεν θα αγορασουν καμια κονσολα.

χμμ... νομιζω το νέο εγινε πόστ με τον εξής απλό λόγο:
το PS3 ΔΕΝ είναι ενα blue ray driver σε fancy συσκευασία. συμπεριλαμβάνει ενα ακριβό (αν και ψιλοπαλιό σε σχέση με του Xbox360) υποσύστημα γραφικών και έναν ακόμα ακριβότερο επεξεργαστή (τα ποιό τρανταχτά είναι αυτά. Εχει κιάλλα η λίστα)
Αυτομάτως, το player μπορεί να φτηνήνει ποιό γρήγορα, αφού δέν έχει ένα σωρό τεχνολογίες επάνω του.

Το θέμα όμως του PS3 είναι το οτι η υπόθεσή του μου θυμίζει περασμένες εποχές... Sega Saturn και θα σας πώ γιατί.

To Sega Saturn περιείχε πολύ και δυνατό hardware. δύο επεξεργαστές παρακαλώ που έτρεχαν στα 28.63Mhz και, αντίστοιχα, δύο τσίπ γραφικών που ήταν εντελώς Custom.

Τo Sega Saturn ήταν πολλαπλώς δυνατότερο υπολογιστικά απ ότι το Playstation. Ομως η δυσκολία του προγραμματισμού του στο Hardware προκάλεσε πολλαπλές ακυρώσεις και καθυστερήσεις παιχνιδιών. Ετσι, η κονσόλα οδηγήθηκε στον θάνατο και στην επόμενη κονσόλα, το Dreamcast, για να είναι ποιό εύκολη στον προγραμματισμό, έκλεισε συμφωνία με την Micro$oft ωστε το λογισμικό της να χρησιμοποιεί βιβλιοθήκες Windows CE.

Αυτό λοιπόν μου θυμίζει το playstation 3.
Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι εντελώς πρωτότυπος. Οι 9 πυρήνες είναι δύσκολο να προγραμματιστούν αφού προκύπτουν προβλήματα στην μεταξύ τους επικοινωνία. Επιπλέον, οι δύο επεξεργαστές γραφικών σε Sli πολλές φορές λαμβάνουν αργά τα δεδομένα κατα περιπτώσεις. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο Framerate Drop που εμφανίζεται σε πολλά παιχνίδια. ( και το γενικό framerate tou ps3 είναι γύρω στα 50-55 fps) τo banwidth του συστήματος είναι αρκετά περιορισμένο και κάποιοι πυρήνες απο τον cell είναι αναγκαστικά clockαρισμένοι ποιό αργά.
Γενικά το σύστημα είναι ενα ΤΕΡΑΣ! ενα ΤΕΡΑΣ χωρίς νόημα. τα παιχνίδια δέν απαιτούν ντέ και καλά horsepower. το απέδειξε το Wii περίτρανα με το Metroid Prime 3 και το αποδικνύει καθημερινά το Xbox360 με τα bioshock, Gears of War και Lost Planet. Τα μηχανήματα αυτά είναι clocked πολύ παραπάνω απ ότι το κανονικό για το hardware που περιέχουν και έχουν και αρκετά μεγάλα bandwidth στις δομές τους. To Gameplay δέν εξαγοράζεται με πολλαπλούς πυρήνες. το Sixaxis στο Lair αργεί, γιατι θυσιάστηκε ενα Custom chip που αναλύει τα δεδομένα του χειριστηρίου και αξίζει...ελάχιστα. Οι προγραμματιστές δέν είναι first party κατασκευαστές να ξέρουν να αντιστοιχούν τα inputs στον επεξεργαστή (πήγαν για πικνικ αντίθετα) και αυτό δείχνει οτι η Sony θέλησε να περάσει ενα hardcore πολυμεσιστικό σύστημα, διάδοχο του Ps2. και το οτι το πουλάει μόνο για το brand. Ενα brand που άμα δέν προσεχτεί (γιατι η κονσόλα έχει μέλλον και αρκετό potential γιατί σαν μηχάνημα έχει δυνατότητες) θα το φάει η μαύρη μαρμάγκα.

Ένας φίλος μου έδωσε το ps3 του για 3 ημέρες ωστε να του κάνω update και να το ζήσω λιγάκι. Τα παράπονά μου είναι αρκετά αν και αφορούν πράγματα πολύ αμελητέα. πράγματα όπως η λέιτουργικότητα της media bar, και το γενικο βαρετό στύλ της συσκευής. επιπλεον WTF!?!?! τί δουλειά έχουν 3 card readers???

Εν ολίγοις... SONY ΞΥΠΝΑ!!! η κονσόλα αυτή αν προγραμματιστεί σωστά μπορεί να δώσει πολλά... επιπλέον πρέπει να φτιαχτούν πράγματα που είναι μή λειτουργικά. τί πάει να πεί οτι θα πρέπει να βάζουμε την ανάλυση χειροκίνητα? 600 € μηχανημα και δέν κάνει brobing για το τί καλώδιο είναι συνδεδεμένο? εδώ το ps2 το κάνει... απλά έλεος....
Αυτά... α ναι... οταν βγεί το FF για ps3, πείτε μου οποιος το αγοράσει για να έρθω με το ραντζάκι μου να κατασκηνώσω :nosey::wis:
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#65 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 23:50

Πολύ καλό το post σου φίλε LeeoΝ και θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα από αυτά που γράφεις.To ps3 το έχω δει σε ένα φίλο μου-sony fanboy που το απέκτησε από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα, και πραγματικά είναι τερατάκι.
Οσο γι αυτό που λές πως δε προγραμματίζεται εύκολα έχεις δίκιο αλλά όπως είχα διαβάσει κάπου το ίδιο ίσχυε και στο ps2-ίσως σε μικρότερο βαθμό βέβαια.Γενικά οι προγραμματιστές έχουν παράπονα από τη προσέγγιση της sony. Αλλα αυτός δεν είναι λόγος να πατώσει μια κονσόλα άν έχει ισχυρές βάσεις σε σειρές και τίτλους.Το θέμα είναι ότι η δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες νέας γενιάς είναι πολυέξοδη-μιλάμε για παραγωγές εκατομμυρίων.Και οι εταιρίες ανάπτυξης κάτω από αυτή τη σκέψη σπάνε όλο και περισσότερες αποκλειστικότητες για να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο κοινό. Οπότε οι αποκλειστικότητες μειώνονται σε κάθε κονσόλα-εδώ υπήρχαν σκέψεις από τη squareenix το τελευταίο final fantasy να ανεξαρτητοποιηθεί από τη sony (δεν έγινε τελικά αλλά στο μέλλον δε ξέρεις). Αυτό που θέλω να πω τελικά είναι πως οι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν και κατά πόσο αυτοί θα είναι πετυχημένοι θα κρίνουν το μέλλον της κονσόλας γιατί το παρόν με ελάχιστους τίτλους και τσουχτερή τιμή δεν είναι και το καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι τις πωλήσεις του ps2 δε τις πιάνει -και γενικά είναι δύσκολο οποιαδήποτε κονσόλα να τις πιάσει...
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 12:26

ρε σεις η microsoft οπως εχει προαναφερθει εχει παρει πολλους τιτιλους απο τη sony
ρειξτε μια ματιαTokyo Game Show 2007 TGS 07 Highlights at GameSpot

#67 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 12:58

Πολύ καλό το post σου φίλε LeeoΝ και θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα από αυτά που γράφεις.To ps3 το έχω δει σε ένα φίλο μου-sony fanboy που το απέκτησε από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα, και πραγματικά είναι τερατάκι.
Οσο γι αυτό που λές πως δε προγραμματίζεται εύκολα έχεις δίκιο αλλά όπως είχα διαβάσει κάπου το ίδιο ίσχυε και στο ps2-ίσως σε μικρότερο βαθμό βέβαια.Γενικά οι προγραμματιστές έχουν παράπονα από τη προσέγγιση της sony. Αλλα αυτός δεν είναι λόγος να πατώσει μια κονσόλα άν έχει ισχυρές βάσεις σε σειρές και τίτλους.Το θέμα είναι ότι η δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες νέας γενιάς είναι πολυέξοδη-μιλάμε για παραγωγές εκατομμυρίων.Και οι εταιρίες ανάπτυξης κάτω από αυτή τη σκέψη σπάνε όλο και περισσότερες αποκλειστικότητες για να απευθυνθούν σε μεγαλύτερο κοινό. Οπότε οι αποκλειστικότητες μειώνονται σε κάθε κονσόλα-εδώ υπήρχαν σκέψεις από τη squareenix το τελευταίο final fantasy να ανεξαρτητοποιηθεί από τη sony (δεν έγινε τελικά αλλά στο μέλλον δε ξέρεις). Αυτό που θέλω να πω τελικά είναι πως οι τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν και κατά πόσο αυτοί θα είναι πετυχημένοι θα κρίνουν το μέλλον της κονσόλας γιατί το παρόν με ελάχιστους τίτλους και τσουχτερή τιμή δεν είναι και το καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι τις πωλήσεις του ps2 δε τις πιάνει -και γενικά είναι δύσκολο οποιαδήποτε κονσόλα να τις πιάσει...

Στο PS2 δέν ήταν και τόσο δύσκολος ο προγραμματισμός... το πρόβλημα των devs ήταν η αδύναμη κονσόλα που είχαν στα χέρια τους και βασίζονταν σε διάφορα τρύκ για να κρύψουν τις ατέλειες όπως είναι το θώλωμα. Μην ξερχνάμε οτι το ps2 δέν υποστήρηζε antistrophic filtering. Το ps3 βρίσκεται ακριβώς αντίθετα με το ps2 θα έλεγα... τουλάχιστον προς στιγμής. δηλαδή, ενώ το ps2 ήταν μια σχετικά φτηνή κονσολα, με το ανάλογο κόστος στο hardware, και τα licenses τόσο ελαστικά, που στον πρώτο χρόνο είχε γίνει πανικός απο παιχνίδια. Το ps3 εχει δείξει το ακριβώς αντίθετο.
Φυσικά το μέλλον της κονσόλας δέν έχει προδιαγραφεί ακόμα, αρκεί να ξυπνήσει η sony και να δώσει αυτά που πρέπει.
Α και σχετικα με τις πωλήσεις... εδώ το ps2 έπιασε το Game Boy... άρα.....
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#68 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2007 - 15:57

Το PS2 ήταν όσο δύσκολο ήταν το Nintendo 64 στον προγραμματισμό, δηλαδή καθόλου δύσκολο.

MIPS = easiest instruction set ever

Ακόμα και χωρίς dev kit θα μπορούσες να ξεκινήσεις από το μηδέν με αυτόν τον επεξεργαστή.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#69 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 12:43

Χμ, καμιά πρόταση για κανένα καλό παιχνίδι στο PSP; :congrats:

Δοκίμασα το Naruto Ultimate Ninja, αλλά δε λέει καθόλου. Και το FM2007 δυστυχώς δεν είναι σαν το PC.
1

#70 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2007 - 06:26

Εγω εχω ειδη κανει pre order το νεο final fantasy για το ps3.....
αλλα οταν ακουσα και μου το επιβεβαιωσαν οτι δεν ειναι συμβατο με ολα του ps2
πηρα......τι να σα πω!:nosey:.....ψηνομαι ....:fromabove:

#71 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 13:08

Λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω PSP και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησούλες.
Πρώτον, να αγοράσω τώρα αυτό που υπάρχει ή πρόκειται να βγει σύντομα κάποια καλύτερη έκδοση (όπως π.χ. έγινε με το DS όταν βγήκε το DS Lite);
Δεύτερον, θα ήθελα να μου πείτε τι είδους memory cards μπορεί να πάρει το PSP.
Τρίτον, για να παίζω hacked games χρειάζεται να downgradάρω στο v1.5. Μπορώ να downgradάρω οποιαδήποτε έκδοση firmware κι αν έχω; Αν όχι, πείτε μου να ξέρω για τι έκδοση να ψάξω.
Τέλος, αν μπορείτε, πείτε μου για την τιμή του (νομίζω είδα ότι είναι κάπου στα 120€) και πόσο θα βγει αν αγοράσω και ικανοποιητικής χωρητικότητας memory card. Α, και αν γίνει κάποια μείωση τιμής σύντομα, ενημερώστε με, please. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#72 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 21:22

Λοιπόν, σκέφτομαι να αγοράσω PSP και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησούλες.
Πρώτον, να αγοράσω τώρα αυτό που υπάρχει ή πρόκειται να βγει σύντομα κάποια καλύτερη έκδοση (όπως π.χ. έγινε με το DS όταν βγήκε το DS Lite);
Δεύτερον, θα ήθελα να μου πείτε τι είδους memory cards μπορεί να πάρει το PSP.
Τρίτον, για να παίζω hacked games χρειάζεται να downgradάρω στο v1.5. Μπορώ να downgradάρω οποιαδήποτε έκδοση firmware κι αν έχω; Αν όχι, πείτε μου να ξέρω για τι έκδοση να ψάξω.
Τέλος, αν μπορείτε, πείτε μου για την τιμή του (νομίζω είδα ότι είναι κάπου στα 120€) και πόσο θα βγει αν αγοράσω και ικανοποιητικής χωρητικότητας memory card. Α, και αν γίνει κάποια μείωση τιμής σύντομα, ενημερώστε με, please. :)

1)Εχει ηδη κυκλοφορισει κ στην Ελλαδα το (οπως το ονομασαν σε ευρωπη και ΗΠΑ) PSP Slim & Lite... Η διαφορα απο το προηγουμενο ειναι οτι 33% lighter, 19% slimmer. οι χρονοι φορτωσης εχουν μικρινει,και η μπαταρια κραταει πιο πολυ (ετσι λεει η σονυ τουλαχιστον). Τελος Η οθονη εχει καλυτερα χρωματα...
Ακομα ενα προσθετο ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις το PSP με τη τηλεοραση κ εμφανιζετε εκει το παιχνιδι ή οποια εικονα/βιντεο θελεις.
2)Memory Stick Pro Duo
3)Αυτο θελω να το μαθω και εγω μιας και θα αγορασω και εγω PSP.
4)Η νεα εκδοση εχει 180-190€,ενω η προηγουμενη εκδοση εχει 150€ (σκετο) και μαζι με μια 2GB Memory Stick κανει 180 €... (πριν λιγο καιρο που κοιταξα τουλαχιστον)

Ελπιζω να βοηθησα,και περημενω καποιον να απαντησει στην ερωτηση 3 :bath:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#73 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 13:23

Απ'οτι εχω διαβασει καλυτερα να αποφυγετε το slim αμα θελετε να το χακαρετε, ισως επειδη βγηκε τωρα και δεν υποστηρηζει την 1.5 που κανουν ολοι downgrade το παλιο (υποθετω παντα, αν ξερει καποιος κατι, πειτε μου)

Για memory stick ψαχτε το λιγο, γιατι οι μεγαλες αλυσιδες ειναι κλεφτες. καλυτερα να προτημησετε τα high speed γιατι μερικα iso κολλανε (το star wars π.χ.) κοιταξτε στο skroutz. Εχω βρει 4gb high speed στη μιση τιμη απ'οτι στο Πλαισιο.

Καλα παιχνιδια; Λοιπον

Βleach 1,2,3,4
Crash
Ys 6
Guitaroo Man
Tales of (Εternia, the world κτλ...)
Pro Evolution (για οσους ασχολουνται)
Τekken
Daxter
Brave Story
medievil
Metal gear PO (μακρια απο το acid!!!!!)
και αλλα διαφορα.

Και πολλοι emulators απο atari μεχρι psx και gba.

#74 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:02

1)Εχει ηδη κυκλοφορισει κ στην Ελλαδα το (οπως το ονομασαν σε ευρωπη και ΗΠΑ) PSP Slim & Lite... Η διαφορα απο το προηγουμενο ειναι οτι 33% lighter, 19% slimmer. οι χρονοι φορτωσης εχουν μικρινει,και η μπαταρια κραταει πιο πολυ (ετσι λεει η σονυ τουλαχιστον). Τελος Η οθονη εχει καλυτερα χρωματα...
Ακομα ενα προσθετο ειναι οτι μπορεις να συνδεσεις το PSP με τη τηλεοραση κ εμφανιζετε εκει το παιχνιδι ή οποια εικονα/βιντεο θελεις.
2)Memory Stick Pro Duo
3)Αυτο θελω να το μαθω και εγω μιας και θα αγορασω και εγω PSP.
4)Η νεα εκδοση εχει 180-190€,ενω η προηγουμενη εκδοση εχει 150€ (σκετο) και μαζι με μια 2GB Memory Stick κανει 180 €... (πριν λιγο καιρο που κοιταξα τουλαχιστον)

Ελπιζω να βοηθησα,και περημενω καποιον να απαντησει στην ερωτηση 3 :bath:

Βοήθησες πολύ και σ' ευχαριστώ. :)
Πάντως, σήμερα πέρασα και από το ΓΕΡΜΑΝΟ και ενημερώθηκα σχετικά με την τιμή. Μου είπαν 170€ για το PSP Slim (Slim & Lite το είδα στη διαφημιστική τους αφίσα, λογικά το ίδιο είναι). Μου είπαν όλα αυτά που μου είπες όσον αφορά τη διαφορά από το προηγούμενο, ωστόσο μου είπαν ότι δεν έχει τίποτε μέσα, ούτε memory stick ούτε τίποτε. :(
Θα ήθελα να απευθυνθώ και λίγο στον μεγάλο YaTa_KaI_KsERo_PSoMi (ο οποίος, απ' ό,τι έμαθα, πρόσφατα πήρε PSP) και να τον ρωτήσω να μου πει τι έκδοση πήρε αυτός ( Slim ή το παλιό; ), επειδή το δικό του ΠΑΙΖΕΙ hacked/αντιγραμμένα και θα με διευκολύνει αρκετά αν απαντήσει.
Τέλος, θέλω να μου πει κανείς αν ξέρει κάποια καλύτερη σε τιμή (αλλά ίδια σε «ποιότητα», φυσικά) κάρτα από αυτήν εδώ ή αυτήν εδώ (πάντα μιλάμε για 4GB).
Αλλά ακόμη κι αν τελικά χρειαστεί να αποφασίσω ανάμεσα στις δύο παραπάνω κάρτες, ποια από τις δύο θα μου προτείνατε;

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#75 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2007 - 19:44

και να τον ρωτήσω να μου πει τι έκδοση πήρε αυτός ( Slim ή το παλιό; ), επειδή το δικό του ΠΑΙΖΕΙ hacked/αντιγραμμένα και θα με διευκολύνει αρκετά αν απαντήσει.

3.50 πήρα εγώ, αλλά αν δεν υπήρχε το κόλπο με το Lumines, no party. Γι'αυτό αν τυχόν βρεις 3.50 πάρτην. Το παλιό πήρα btw, όχι το slim ;)
1