Είμαι πειράτής αλλα δεν έχω και παπαγάλο. Οτι βλέπω πειρατικές ταινίες δε σημαίνει οτι δεν πάω σινεμά, ούτε οτι δεν αγοράζω παιχνίδια. Αν έχετε καταλάβει καθόλου το πρόβλημα της Sony δεν είναι τα αντιγραμενα παιχνίδια, οχι τόσο δηλαδή, ΟΣΟ το οτι έχει γεμίσει ο τόπος με Cheaters. Για αυτο μπλοκάρει το PSN. Δεν κοιτάει αν έχεις αντιγραμένο παιχνίδι(θα μπορούσε να βάλει ένα serial και να τέλειωνε το πανηγύρι) αλλα αν έχεις CF. Μηπως η Sony να σκάσει καμια 20αρια εκατομύρια ακόμα για να βρει τρόπους να μην υπάρχουν οι Cheaters χωρίς να μπλοκάρει της softmodded κονσόλες;να είσαι πειρατής και να λες να μπει φυλακή κάποιος που σε βοηθάει τσαμπα να δεις η να παίξεις κάτι.
Δεν μπορώ να βρω λέξη για αυτό..
στα του ps3 και του j/b.
πως παρενοχλεί το τι κάνω εγω με την κονσόλα μου τους άλλους χρήστες; την αγορασα και αμα θέλω την καίω. Και φυσικα αυτο που εκανε η σονυ με το other os ήταν πουστ!α γιατι αγοράζες την κονσολα με αυτη την υπηρεσία στις δυνατότητες της, ασχετα που δεν την χρησιμοποιουσες (αν και υπηρχαν πολλοι που την πηρα και για το other os, developers κυρίως)
Η κονσόλα είναι δικιά σου. Κάψτη, βάφτη μπλέ και πέτα τη στη θάλλασα. Το PSN είναι υπηρεσία της Sony, και δε σε δέχεται αν δε δεχτείς οτι τους όρους συμμετοχής, ένας απο τους οποίους είναι οτι κονσόλα σου είναι καθαρή. Αμα δε σ'αρεσει, βγές απο το internet και ευχαριστήσου το. Δε θα έρθει κανείς να σου κατασχέσει την κονσόλα.
Οτι πήρε άνθρωπος PS3 για το otheros δεν το θεωρώ καν αστείο..Είναι developer ο άλλος και θα κάνει τη δουλειά του στο PS3.. είπαμε μεταξύ μας είμαστε.
Πειρατής δε σημαίνει τσαμπατζής. Αν επειδή κάτι υπάρχει πειρατικό δεν το αγοράζει κάποιος μακάρι να είναι το καλύτερο που έχει βγει ποτε(σε οποιαδήποτε μορφή) δεν είναι επαναστάτης.
Μπραβο strange loop αυτο ακριβως προσπαθω να πω και εγω,αν ειναι να αφαιρεσεις κατι απλα μην το προσφερεις και το χρησιμοποιουσαν πολλοι το other os απλα οχι ο καθημερινος χρηστης.Εγω οταν εφαγα στην μαπα το update με την απειλη οτι θα χασω το online και ολα μου τα τροπαια αν δεν αφαιρεσω το other os και πανε 10giga απο τον χωρο μου ειναι δυνατον να μην τρελαθω?Επισης υπηρξαν περιπτωσεις ανθρωπων που εφτασαν στο δικαστηριο για αυτον τον λογο και πηραν αποζημειωση.Δεν θα δεχτω ποτε οτι ειναι παρανομο να κανω οτι θελω με αυτο που εχω αγορασει.papp0us γνωριζεις οτι η sony υποστηριζει πως εχει απολυτο ελεγχο στον υπολογιστη σου αν τον εχεις αγορασει απο αυτη και οτι της ανηκει?Οταν η sony ζητησει συγνωμη θα την παραδεχτουμε σαν hackers(και βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι αυτο ειμαι και αυτο προκειτε να γινω),πρεπει να καταλαβει πως αντι να πολεμαει εναντια σε αυτους τους ανθρωπους,πρεπει να συζητησει μαζι τους,γιατι οι περισσοτεροι θελουν απλα να βελτιωσουν την κονσολα και τις παροχες τις.Για τωρα το μονο που εχει καταφερει ειναι να μποικοταρει τον ιδιο της τον εαυτο και να χανει πελατες.papp0us ΜΠΟΡΕΙ να διαφωνω σε οσα λες αλλα ειλικρινα χαιρομαι που βλεπω καποιον που γνωριζει τοσα πολλα για να μην νιωθω ο μονος.
Το tn-d ρε σι ειναι για την 6.20 και δυστηχως δεν κυκλοφορησε ακομη,εγω μιλαω για το light cfw του virtuous flame για την 6.35.
Τι ακριβως σημαινει αυτο?Πως ειναι δυνατον να υποστηριζει παιχνιδια του ps1 που να μην παιζουν σε αυτο?
Μα δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο η Sony. Αν γινόταν κάτι με το OtherOS και ξαφνικά βρισκόντουσαν ολα τα δεδομένα στη φόρα(λέμε τώρα) θα την τρώγανε ζωντανή! Βρήκε τρύπα την έκλεισε. Λειτούργησε απόλυτα φυσιολογικά! Κατανοώ οτι ήταν περικοπή στις δυνατότητες, αλλα δεν το έκανε, γιατι ξύπνησε μια μέρα στραβά. Μόνος σου το λες, έφαγε μηνύσεις και πλήρωσε, αλλα ΕΠΡΕΠΕ να το κάνει.
Δηλαδή θεωρείς οτι ο Geohot είχε διάθεση για να μιλήσει; Τώρα που πάνε να τον χώσουμε μέσα, τώρα θυμήθηκε οτι θέλει απλά να βελτιώσει το PS3 του. Έχω σπάσει το PSP του αδελφού μου. είμαι στην ιδια κατηγορία με τον Geohot, μπορεί και χειρότερος αφού αυτός αποδεδειγμένα δεν έχει σπάσει τίποτα, παρα μόνο το δικό του. Παρόλα αυτά αν ερχόταν μια μήνυση, δε θα έβγαζα βίντεο να βρίζω τη Sony, και μόλις μου την κάθιζαν να το έπαιζα "μάρθα βούρτση" απέναντι στην κακια Sony. Σου έδωσα παράδειγμα πραγματικου hacker. ο Geohot είναι ψευτόμαγκας. period μπορεί να σαπίσει στη φυλακή(προσωπικές απόψεις, μη μου την πέσετε οι fanboys

Και για να σας τη σπάσω, ps3 δεν έχω. Αλλα στο PSP μου τα έφαγα. Πόσα καλά πρόσφερε η CF και πόσα σκατά κατέληξε οταν χρησιμοποιήθηκε για πειρατία. Το σάπισε το σύστημα. Στο PS3 δεν βλέπω Homebrew σκηνή, παρα μόνο iso loaders οπότε το θεωρώ κακό, και αυτό εκφράζω
η pro δεν παίζει ps1; Για το άλλο εννούσε τα PS1 παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στο PSN για το PSP
Edited by papp0us, 21 February 2011 - 20:06.