Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Posted 16 February 2011 - 23:06
Posted 17 February 2011 - 15:53

http://www.athinorama.gr/digital/games/articles/default.aspx?id=10106

Posted 17 February 2011 - 16:13
Νιώθω όμορφα.
Για το Uncharted 1 ξέρει κανείς πόσο κρατάει ένα νορμάλ playthrough; Αν δεν είναι πολύ μεγάλο θα το νοικιάσω για να ξέρω το στόρυ πριν παίξω το 2.
Καλώς σας βρήκα. !
Posted 17 February 2011 - 16:23
στο νορμαλ αν εισαι εξοικιωμένος με shooting και δεν ψαχουλευεις τους χώρους για treasures η οτιδήποτε κάπου 10 ώρες τις έχεις πιστεύω
Posted 17 February 2011 - 16:33
Συμφωνω με τον Strange Loop παιξε και το πρωτο,μπορει να σου παρει και παραπανω απο 10 ωρες αν παιξεις και online.Το φθινοπωρο περιμενουμε και το uncharted 3 που αναμενετε μεγαλιωδες.Καλως ηρθες στην ps3 κοινοτητα.Εννοειτε πως θα αρχισεις με το gow3 πρωτα...και αν εχεις HD τηλεοραση θα εντυπωσιαστεις...Μόλις επιβεβαιώθηκε η παραγγελία μου για το PS3 320gb + Uncharted 2 στα 270 ευλώ παρακαλώ. Σύντομα επίσης θα αγοραστούν τα BBCT limited edition, Way of the Samurai 3 (πείτε ό,τι θέλετε, το 2 το λάτρεψα), και προπαραγγελία το GoW3 σε πλάτινουμ δυστυχώς, αλλά τι να κάνεις.
Νιώθω όμορφα.
Για το Uncharted 1 ξέρει κανείς πόσο κρατάει ένα νορμάλ playthrough; Αν δεν είναι πολύ μεγάλο θα το νοικιάσω για να ξέρω το στόρυ πριν παίξω το 2.
Καλώς σας βρήκα. !

Posted 17 February 2011 - 16:40
Και ναι, έχω 23άρι TV-monitor, I think it's more than enough, αλλά το platinum βγαίνει στις 25 Μαρτίου, άρα θα περιμένει.
Posted 21 February 2011 - 01:31
O George Hotz, γνωστός και ως GeoHot ή ως ο δημιουργός του jailbreak για το PlayStation 3, ζητάει δημοσίως την οικονομική ενίσχυση του κόσμου προκειμένου να αντιμετωπίσει νομικά την Sony η οποία έχει στραφεί εναντίον του. Συγκεκριμένα αποκαλεί την Sony "νταή" (bully) και διευκρινίζει πως χρειάζεται οικονομική βοήθεια:
"Χρειάζομαι την βοήθεια σας", γράφει απευθυνόμενος προς τα ΜΜΕ. "Είναι η πρώτη φορά που την ζητάω. Σας παρακαλώ, εφόσον συμφωνείτε με τον σκοπό μου, βοηθήστε με να περάσει το μήνυμα σου στον υπόλοιπο κόσμο.
Θέλω, έως ότου έρθει ο χρόνος για την εκδίκαση της υπόθεσης, να προσλάβω κάποιους από τους καλύτερους δικηγόρους για να αντιμετωπίσουν την Sony. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε προκειμένου να αλλάξει το σύστημα. Οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την νομική μου υπεράσπιση. Για την ενέργεια μου αυτή έχω συμβουλευτεί δικηγόρους.
Αν έχετε κάποιον εναλλακτικό τρόπο να με στηρίξετε, εκτός από την οικονομική ενίσχυση, παρακαλώ ενημερώστε με."
Αν και ο GeoHot δεν αναφέρει συγκεκριμένα τα ποσά που ζητάει να του δωρηθούν, αναφέρει ωστόσο πως η Sony έχει 5 δικηγόρους ενώ αυτός μόλις 2 και πως οι αμοιβές τους έχουν ήδη ξεπεράσει τα 10.000 δολάρια. Επίσης δηλώνει πως αν η Sony επιδιώξει συμβιβασμό τότε:
"Θέλω οι όροι του συμβιβασμού να περιλαμβάνουν το OtherOS σε όλες τις κονσόλες PS3 καθώς και δημόσια συγνώμη στο blog του PlayStation για την αφαίρεση του. Επίσης μπορώ να προσφέρω πληροφορίες για πω τα επόμενα firmwares δεν θα μπορούν να αποκωδικοποιηθούν."
Πηγή: Techspot

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 21 February 2011 - 02:33
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 21 February 2011 - 02:44
Posted 21 February 2011 - 07:26
Χωρίς να παίρνω το μέρος του δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να κερδίσει μια τέτοια δίκη η Sony.Φοβάμαι τυχόν επερχόμενες νομικές αλλαγές σε πολλά πράγματα σε περίπτωση που γίνει αυτό...
Όπως?Κοίτα,είμαστε ήδη παράνομοι,οπότε το να μας αφήσεις να αλωνίζουμε απλά θα χειροτερεύει την κατάσταση...Αν δεν κάνει κάτι και τώρα,είναι σαν να σου λέει ντάξει παιδιά χακάρετε όσο θέλετε,δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε παιχνίδια,δεν χρειάζεται να αγοράζετε,δεν υπάρχει πρόβλημα...Και αν γίνουν τόσο ελαστικοί σε θέμα πειρατείας,οι συνέπειες θα είναι θεωρητικά χειρότερες για μας.
Posted 21 February 2011 - 15:50
Να διορθωσω και κατι απο το αρθρο,η προειδοποιηση ειναι μονο απο την Ευρωπαικη sony,η Αμερικανικη δινει κατευθειαν ban.
Και κατι χαρουμενο,οσοι ειστε στην 6.35 στο psp και το εχετε χακαρει επιτελους εχουμε psn ps1 games support.Yπομονη μεχρι να τελειωσω τα μαθηματα και θα φτιαξω οδηγο στο θεμα για το χεν.

Posted 21 February 2011 - 16:42
Απο τη στιγμή που το otheros ήταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ τρύπα για την ασφάλεια του συστήματος. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκαναν και το αφαίρεσαν. Αν δε σου άρεσε η κίνηση τους, τη λύση την έχεις. Βλέπεις Sony και στρίβεις, και δεν ξαναγοράζεις ούτε blank CD της Sony. Εκτός αν υπάρχει κανείς που αγόρασε το PS3, για το Otheros και οχι για κονσόλα, οπότε να το πεί για να ξέρουμε.
Απο PSP απο οτι βλέπω ξέρεις, αρα τον Dark_alex θα τον έχεις ακουστα΄. Εχεις δεί ποτέ τη φάτσα του; Ξέρεις το πραγματικό του όνομα; Οταν η Sony κινήθηκε εναντίων του, το παλικάρι απλά σταμάτησε, γιατι όπως και ο Geohot, αυτο που κάνουν ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Αν ήθελε να το κάνει στην κονσόλα του, ας το έκανε. Δεν είχε λόγο να το δημοσιευσει.
Και εγώ πειρατής είμαι **** το κερατό μου, αλλα δε βγάζω συνεντευξεις για να πώ πόσα τσάμπα anime έχω δει, και πόσα gb σειρές έχω στο δίσκο, κοροιδεύοντας τη "μοναχοφάγα warner Bros" που νομίζει οτι πρέπει να πληρώνω για ταινίες.
Η Sony δεν κάνει οτι γουστάρει, κάνει αυτό που ΠΡΕΠΕΙ! Η κονσολα είναι ιδιοκτησία της και το λογισμικό της κλειστό και τριπλοκλειδωμένο. Τα 300 που δίνεις δεν είναι μετοχές της Sony, αλλα ένα κομμάτι hardware, και αν το χρησιμοποιήσεις για να με τρόπο που "παρενοχλεί" τους υπόλοιπους νόμιμους χρήστες, έχει κάθε λόγο να σε αποκόψει, και αυτό κάνει.
Βγήκε ή TN-D;;
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 21 February 2011 - 19:20
Και κατι χαρουμενο,οσοι ειστε στην 6.35 στο psp και το εχετε χακαρει επιτελους εχουμε psn ps1 games support.Yπομονη μεχρι να τελειωσω τα μαθηματα και θα φτιαξω οδηγο στο θεμα για το χεν.
omfg!!!Και πάνω που έλεγα θα βρω χρόνο να παίξω κάτι νέα games που βγαίνουν το Μάρτη!
Ώρα για Legend of the Dragoon ^_^
Εdit:BLEH,υποστηρίζει ps1 games μόνο από αυτά που παίζουν στο ps1...false alarm :S
Edited by Darthnicolas, 21 February 2011 - 19:34.
Posted 21 February 2011 - 19:21
Δεν μπορώ να βρω λέξη για αυτό..
στα του ps3 και του j/b.
πως παρενοχλεί το τι κάνω εγω με την κονσόλα μου τους άλλους χρήστες; την αγορασα και αμα θέλω την καίω. Και φυσικα αυτο που εκανε η σονυ με το other os ήταν πουστ!α γιατι αγοράζες την κονσολα με αυτη την υπηρεσία στις δυνατότητες της, ασχετα που δεν την χρησιμοποιουσες (αν και υπηρχαν πολλοι που την πηρα και για το other os, developers κυρίως)
Posted 21 February 2011 - 19:44
να είσαι πειρατής και να λες να μπει φυλακή κάποιος που σε βοηθάει τσαμπα να δεις η να παίξεις κάτι.
Δεν μπορώ να βρω λέξη για αυτό..
στα του ps3 και του j/b.
πως παρενοχλεί το τι κάνω εγω με την κονσόλα μου τους άλλους χρήστες; την αγορασα και αμα θέλω την καίω. Και φυσικα αυτο που εκανε η σονυ με το other os ήταν πουστ!α γιατι αγοράζες την κονσολα με αυτη την υπηρεσία στις δυνατότητες της, ασχετα που δεν την χρησιμοποιουσες (αν και υπηρχαν πολλοι που την πηρα και για το other os, developers κυρίως)
Μπραβο strange loop αυτο ακριβως προσπαθω να πω και εγω,αν ειναι να αφαιρεσεις κατι απλα μην το προσφερεις και το χρησιμοποιουσαν πολλοι το other os απλα οχι ο καθημερινος χρηστης.Εγω οταν εφαγα στην μαπα το update με την απειλη οτι θα χασω το online και ολα μου τα τροπαια αν δεν αφαιρεσω το other os και πανε 10giga απο τον χωρο μου ειναι δυνατον να μην τρελαθω?Επισης υπηρξαν περιπτωσεις ανθρωπων που εφτασαν στο δικαστηριο για αυτον τον λογο και πηραν αποζημειωση.Δεν θα δεχτω ποτε οτι ειναι παρανομο να κανω οτι θελω με αυτο που εχω αγορασει.papp0us γνωριζεις οτι η sony υποστηριζει πως εχει απολυτο ελεγχο στον υπολογιστη σου αν τον εχεις αγορασει απο αυτη και οτι της ανηκει?Οταν η sony ζητησει συγνωμη θα την παραδεχτουμε σαν hackers(και βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι αυτο ειμαι και αυτο προκειτε να γινω),πρεπει να καταλαβει πως αντι να πολεμαει εναντια σε αυτους τους ανθρωπους,πρεπει να συζητησει μαζι τους,γιατι οι περισσοτεροι θελουν απλα να βελτιωσουν την κονσολα και τις παροχες τις.Για τωρα το μονο που εχει καταφερει ειναι να μποικοταρει τον ιδιο της τον εαυτο και να χανει πελατες.papp0us ΜΠΟΡΕΙ να διαφωνω σε οσα λες αλλα ειλικρινα χαιρομαι που βλεπω καποιον που γνωριζει τοσα πολλα για να μην νιωθω ο μονος.
Το tn-d ρε σι ειναι για την 6.20 και δυστηχως δεν κυκλοφορησε ακομη,εγω μιλαω για το light cfw του virtuous flame για την 6.35.
Τι ακριβως σημαινει αυτο?Πως ειναι δυνατον να υποστηριζει παιχνιδια του ps1 που να μην παιζουν σε αυτο?Εdit:BLEH,υποστηρίζει ps1 games μόνο από αυτά που παίζουν στο ps1...false alarm :S